View Full Version : Поредното оплакване
Защо така се получава винаги.Харесвам едно момиче, казах и ама тя едва ли не ми се изсмя.Защо на тия години трябва да изглеждаш супер готин, да пушиш, и да ходиш по дискотики и тогава само можеш да си хванеш момиче, не разбирам днешния свят на моите връсници.Защото повечето момичета с които съм приятел си говорят как еди кое си момче било еди кво си бил тъп търсел само курви и т.н. и за мене ми говорат че съм бил нормален и готин по характер, ама никога не биха си помислили за мене като за нещо повече от приятел, само защото не изглеждам като перфектното момче за тях.Защото момичетата сте странни винаги говорите как ви интересува характера на едно момче, но всъщност винаги гледате външния вид и той е най-важен.
Толкова много харесвам това момиче, но сега като и признах как се чувствам към нея дори не си говориме, само се разминаваме без да си кажеме и дума.Само като я видя полудявам, немога да я изкарам от главата си, но естествено не съм достатъчно готин за нея.Всеки ден в даскало си седя и само мисля и по цял ден се дразня че немога да направя нищо за да е с мене, ама естествено не съм достатъчно готин, защо всичко е толкова нечестно?!
Мерси ако някой си е направил труда да го прочете.
Не мога само да разбера защо слагаш всички момичета под един знаменател- търсещи само "готини момчета".Ако питаш мен не си попаднал на точното момиче.Повярвай ми ще си намериш някоя, която ще те харесва именно заради готиния ти характер, а не заради дрешките и прическата.
Не всички момичета са такива.Останали са все още и свястни(не са много, но ги има) :P
А за тая мацка....по-добре не се занимавай.Не си заслужава.Явно не знае какво иска.
Намери си друга.
Ааааа и на колко години си?
Е да не ги слагам ама всички които познавам са такива.Немога да си намеря друго момиче, побърква ме че не мога да съм с нея, повярвай ми опитвал съм се да си я избия от главата, но немога просто.
на 15 съм но изглеждам по-малък където естествено е проблема
BlindedAngel
11-12-2008, 20:49
Не можех да я забиеш защото тя е от този тип момичета дето търсят по отракани...Дет викаш да ходят по дискотеките и т.н...Целиш се прекалено високо.Хвани си някоя по - задръстена
jarhead1
11-12-2008, 20:51
Brat,az sum na polojenieto kade momicheto ti vrazva za moment i posle se bava s tebe v prodaljenie na godini! :-D Ne se korkai,shtom taka se darji znachi ne te ocenqva po choveshkite ti kachestva a po tva kvi dunki nosish i dali hodish seka subota u tantra. Ne ti trqbva takava.Edva li she me poslushash,no pone go procheti! :)
Не не не, ше се побъркам,прекалено сложно е да го обясна, но не че съм задръстен просто незнам, тя винаги ме вижда по начин по който всъщност аз не искам.Идеята е че ме вижда само в училище и нито мога да си говоря с нея нормално нито нищо.Винаги сме на оо, как сме и всеки път едно и също, много тъпо...
а защо сте така на "оо как сме"?
И аз не разбрах след като казваш, че почти ти се е измяла , ти как разбра, че е заради това , че не си "готин"? Може да има хиляди други причини.не се сърди, ама вие сте на 15, бе деца!!
BlindedAngel,
Кви са тея глупости?
Ти така ли правиш-някоя като не ти върже и ти се целиш по-ниско в някоя задръстена?!?! :razz: :razz: :razz: :razz:
Умно... И така все по-надолу и по-надолу :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Честно казано не съм сигурен какви момчета харесва, но знам че реагира така защото това е последното нещо което е очаквала да чуе от мене.
morkofka
11-12-2008, 22:34
8-)
glamouros
11-12-2008, 22:41
:) Ако толкова много я харесваш ще се постараеш да те види в друга светлина... след като не си задръстен... :) :-) успех с момичето
MiLeNcHeToO
11-13-2008, 03:42
Не можех да я забиеш защото тя е от този тип момичета дето търсят по отракани...Дет викаш да ходят по дискотеките и т.н...Целиш се прекалено високо.Хвани си някоя по - задръстена
+1 ;-) и аз тва мислех да напиша 8-)
sweet4esf
11-13-2008, 04:35
Не мога само да разбера защо слагаш всички момичета под един знаменател- търсещи само "готини момчета".Ако питаш мен не си попаднал на точното момиче.Повярвай ми ще си намериш някоя, която ще те харесва именно заради готиния ти характер, а не заради дрешките и прическата.
Не всички момичета са такива.Останали са все още и свястни(не са много, но ги има) :P
А за тая мацка....по-добре не се занимавай.Не си заслужава.Явно не знае какво иска.
Намери си друга.
Ааааа и на колко години си?
:)
3ависи от момичето,зависи от характера и....зависи още от куп хиляди причини. Тя явно е такъв тип момиче,което харесва с една дума мутрите.Ама ще си пати,ако се хване с такъв,защото тези тип мъже подлагат жените си на тормоз и бой...пък ,ако му изневери е способен да я убие.Но има време....на 15 е...все след някоя друга година ще и дойде акъла в главата.А ти по-добре я забрави,защото както гледам тя няма да иска да е с теб никога....или поне в близките 5 години...
до като поне не се осъзнае, (ако се осъзнае) .Има и много свестни момичета.Както казаха по- гор е...эащо слагаш всички момичета под общ знаменател?? Още си прекалено малък,за да знаеш какви били всички момичета...По-добре си намери свястно момиче. :)
Seducti0n
11-13-2008, 07:43
:) Честно казано, външния вид играе главна роля, а хората, които отричат значимостта му са неискрени.
Тъпо е да твърдиш, че си търсиш интелигентно момиче, с което да има какво да си кажете,а в същото време погледа да ти е закован в нечие деколте.Не казвам, че е нещо ненормално, напротив дори, но идеята ми беше в това, че трябва да сме искрени, ако не пред другите, пред себе си, а не да се правим на извисени.
Иначе,момко не знам дали си даваш сметка, но опитвайки се да отречеш наложените стереотипи, ти само потвърждаваш съществуването им.
Какво значение има как изглеждат околните и какво правят, при положение, че на теб не ти харесва. И да, мацките се кефят на комерсиалното, това означава ли, че и ти трябва да си такъв.А комерсиалното се мени и ти ли възнамеряваш да направиш същото?! :o
Каквото и да става, не позволявай на отчаянието да погуби истинската ти същност.Бъди такъв какъвто си, дръж се така, както считаш, че е редно, радвай се на това, което живота ти е дал и скърби възможно най-малко затова, което не притежаваш! :wink:
Emilia18
11-13-2008, 08:34
Ami zna4i:
1.Ne moje6 da nakara6 nqkoi da te haresva nasila,tova stava ot samosebesi,na 4uvstvata ne se zapovqdva
2.Ne e edinstvena,a i 6tom si nqmal ni6to ob6to s neq,nqma da ti e trudno
3.Ve4e ti e vreme da hodi6 po diskoteki i zavedeniq ,daje zakasnqva6
4.Mnogo si malak o6te i si misli6 4e vsi4ko koeto hvar4i se qde.
No kakto i da e,jivota ne e svar6il s tova.
Niakoitam
11-13-2008, 09:11
Пич,ако не я харесваш толкова продължи напред.Ако много я харесваш се бори докрай,но знай че това доста често е свързано с болка страдание,много време и негарантиран успех.
Аз от своя страна немога да разбера друго нещо.Защо момичетата или поне доста голям процент очакват от нас момчетата да сме ясновидци,гадатели и да им четем мислите.
3.Ve4e ti e vreme da hodi6 po diskoteki i zavedeniq ,daje zakasnqva6
Не ходя по дискотеки защото не ми се гледат някакви 12-13 годишни фръцли които не знаят защо живеят, ама пият и пушат.И техните приятелчета които само седят и гледат лошо, макар че са на плюнка живот.
"И да, мацките се кефят на комерсиалното, това означава ли, че и ти трябва да си такъв"
Не, не означава че и аз трябва да съм такъв, но защо те не могат да видят нищо по различно от някой, който са харесали моментално?Да, знам че има различни момичета, но всички които познавам са едни и същи.
Според мен щом не те е харесала само тя губи; глупаво и безсмислено е да ходиш след такива момичета, само губене на време е. тъпото е , че в тая възраст (не знам на колко си, но предполагам 14-17) момичетата търсят някакви тотални олигофрени, дето им се вписват в представата за лошото момче. знам , че не звучи обнадеждаващо, но, ако останеш такъв какъвто си ще намериш истински човек до себе си
Аз от своя страна немога да разбера друго нещо.Защо момичетата или поне доста голям процент очакват от нас момчетата да сме ясновидци,гадатели и да им четем мислите.
ми не , не очакваме това, ама то не е до ясновидство.Ще те светна в нещо- вие не "виждате" чувствата на момичетата, защото сте коне с капаци.Ако зависи от вас трябва ние да дойдем и направо да ви се хвърлим на врата, че а дано тогава схванете намека.
SaLzI4Ka
11-13-2008, 11:43
За вски има отреден човек. Ти можеш да се похвалиш , че си един от малкото свестни момчета,които са останали. Явно просто момичето не е за теб. Имай търпение след време ще си намериш някоя , която ше е 100 пъти по-хубава и няма да обръща внимание на това дали пушиш... или ходиш по дискотеки.Ако това ще те успокои и аз сам дискриминирана ..започнах да пуша да ходя по дискотеки и т.н. .. Нищо не се промени! :( Сега съжалявам ,че направих опит да се променя.
Която ще те хареса, ще те хареса такъв какъвто си !
Niakoitam
11-13-2008, 12:12
ми не , не очакваме това, ама то не е до ясновидство.Ще те светна в нещо- вие не "виждате" чувствата на момичетата, защото сте коне с капаци.Ако зависи от вас трябва ние да дойдем и направо да ви се хвърлим на врата, че а дано тогава схванете намека.
Ей ама как пък не.За всичко ние сме виновни.Нали сме "силният" пол.Трябва да си понасяме последствията.ОК.Аз пък ще те светна нещо друго.Да някои момчета наистина не виждат намеците.Други като мен просто се правят че не ги забелязват,защото незнам кой по-често излиза с номера с приятелството.Друг път пък се чуват реплики от рода(лично аз съм чувал)"Аз го имах за приятел,а то какво излезе.Всички момчета ли са такива правят ти се на приятели,защото искат да са ти гаджета".Гарантирам ти бая повече от приятелски се държаха.Може би просто ни е страх понякога от това хем да загубим приятелството ви,хем да не ни станете гаджета или пък да стане нещо и след три дни поживи поздрави.И ние не сме от желязо все пак.
Границата между приятелството и любовта е много тънка,но кой всъщност я определе.Мъжете ли?Жените ли?Двата пола ли?Или пък някаква вицша сила?
Да не говорим че има неща от рода:
-Харесвам те,ти харесваш ли ме
-Не
На приятелка или на себе си,във форум или където и да е:
Първи вариянт
-Аз страшно го харесвам,но не му признах,нещо ми пречи,притеснявам се и т.н.
Втори вариянт
Абе аз го харесвам,ама всъщност не,не го харесвам,ама небе,аз го харесвам,не нещо ми пречи в него,много съм объркана всъщност.Незнам,ще видим.Я ще се спусна по течението да видя какво ще стане.Всъщност размислих,ще си оставя вратичка пък ще видим и т.н. и.тн. и така до безкрайност.
Ако не-то пък е истинско не,а не само правене на недостъпна пък ще има:
-Защо е толкова досаден и нахален.Отрязах го вече,да ми се маха от главата.
Затова говорех всъщност.Ние ясновидци ли сме за да знаем кога вашето "Не" значи "не" и кога значи "да" ама ще се пообориш за мен пък ако реша тогава.Кога за се държите по свободно приятелски с нас и кога ни правите намеци.Съжалявам ама и ние не сме четци на мисли.
И накрая като объркаме нещо сме или свине или коне с капаци.
drugar_komunist
11-13-2008, 12:22
Защо така се получава винаги.Харесвам едно момиче, казах и ама тя едва ли не ми се изсмя.Защо на тия години трябва да изглеждаш супер готин, да пушиш, и да ходиш по дискотики и тогава само можеш да си хванеш момиче, не разбирам днешния свят на моите връсници.Защото повечето момичета с които съм приятел си говорят как еди кое си момче било еди кво си бил тъп търсел само курви и т.н. и за мене ми говорат че съм бил нормален и готин по характер, ама никога не биха си помислили за мене като за нещо повече от приятел, само защото не изглеждам като перфектното момче за тях.Защото момичетата сте странни винаги говорите как ви интересува характера на едно момче, но всъщност винаги гледате външния вид и той е най-важен.
Толкова много харесвам това момиче, но сега като и признах как се чувствам към нея дори не си говориме, само се разминаваме без да си кажеме и дума.Само като я видя полудявам, немога да я изкарам от главата си, но естествено не съм достатъчно готин за нея.Всеки ден в даскало си седя и само мисля и по цял ден се дразня че немога да направя нищо за да е с мене, ама естествено не съм достатъчно готин, защо всичко е толкова нечестно?!
Мерси ако някой си е направил труда да го прочете.
6TOTO PUTKITE ISKAT EMOCIQ, ISKAT EKSTREMNOST BE PRIQTEL I TO KAZVAM PUTKITE NE JENITE, DOSETI SE SAM. MN QSNO 4E 6TE ISKAT TOQ DET HODI NA DISKOTEKI I PU6I (6TOT TVA E EKSTREMNO, NERAZRE6ENO) VSEKI TVA ISKA, PURVO EKSTREMNO, A SLED GODINI VE4E ULEGNALOST, DEEBA DRAZNA KAT PO4NETE TEI NA4I, TI KVO GOTIN SI RAZKAZVA6 VICOVE I TN , AMA SEDI6 NA 4INA ZUBRI6 PO CQL DEN I LQGA6 RANO, EM NORMALNO E DA NQMA6 QKITE PUTKI. ILI EDNOTO ILI DRUGOTO
Niakoitam,
казано така си прав. Даже много прав.
Само, че се замисли за друго, понякога и нас ни е страх от същите тези неща, за които ти говориш.
И то като си помисля май се въртим в един омагьосан кръг.
Обаче има и друго...не знам на колко години си, ама аз(предполагам съм по-голяма от теб) съм стигнала до един извод-идва един момент, в който подобни игрички стават глупави и нещата започват полека да се нормализират.
За всяко момиче, обаче това става на различна възраст.
Niakoitam
11-13-2008, 12:59
Niakoitam,
Само, че се замисли за друго, понякога и нас ни е страх от същите тези неща, за които ти говориш.
Обаче има и друго...не знам на колко години си, ама аз(предполагам съм по-голяма от теб) съм стигнала до един извод-идва един момент, в който подобни игрички стават глупави и нещата започват полека да се нормализират.
Знам го това,защото и аз съм попаднал в един такъв омагюсан кръг вече 3 години.Има някаква светлинка в тунела сега,но силно се надявам това да не е поредната заблуда от моя страна.Гледам ти ника пише 87.Ако си 87-ми набор не си по-голяма от мен,защото аз съм 86-ти.Не крия и много пъти в този форум съм казвал че съм на 22 години.
Niakoitam,
Знам го това,защото и аз съм попаднал в един такъв омагюсан кръг вече 3 години.Има някаква светлинка в тунела сега,но силно се надявам това да не е поредната заблуда от моя страна.Гледам ти ника пише 87.Ако си 87-ми набор не си по-голяма от мен,защото аз съм 86-ти.Не крия и много пъти в този форум съм казвал че съм на 22 години.
При това положение извинявай.От скоро съм тук и не съм видяла на колко си.
Значи все пак разбираш за какво говоря.
Искрено ти пожелавам този път тая "светлина в тунела" да не те излъже. Само , както казах не забравяй, че и ние се страхуваме.
Мен самата скоро ме нараниха именно защото си помислих, че "омагьосания кръг" се разкъсва, но увиииии.
6o6kotooo
11-13-2008, 13:15
ох просто не си оцелил правилното момиче....Външния вид има голямо значение , но не е най-важно.Повечето момичета ги интересува само външния вид може би защото се мислят за велики като ходят с някой ''готин'' пич :) ... ам по добре остави нещата такива каквито са ... и за теб ще се намери свястно момиче което да те оцени :)
Първо по темата:пич въобще да не ти пука. Тая овца един ден ше ти шие костюмите в некоя фабрика и ше се чуди чия пишка да лапне за да изкара до заплата. Въобще не я мисли повече. От мен да знаеш...още малко като се поотракаш те сами ще идват да те търсят, не ти тях.
Второ:
идва един момент, в който подобни игрички стават глупави и нещата започват полека да се нормализират.
Ако може и аз да се намеся в спора на големите :D ...Само недей да лъжеш хората. Колкото по-големи ставате, толкова повече нахитрявате и почвате още по-тъпи номерца да въртите. Обикновено човек трябва да е нещо средно между Ванга и Копърфилд за да ви впечатли. Малките поне са глупавки...риби да са на бастун ше се хванат (друг е въпроса че и на момчета им е толкова акъла)...ама по големите им какички, много по просташки номера въртят.
Ако може и аз да се намеся в спора на големите :D ...Само недей да лъжеш хората. Колкото по-големи ставате, толкова повече нахитрявате и почвате още по-тъпи номерца да въртите. Обикновено човек трябва да е нещо средно между Ванга и Копърфилд за да ви впечатли. Малките поне са глупавки...риби да са на бастун ше се хванат (друг е въпроса че и на момчета им е толкова акъла)...ама по големите им какички, много по просташки номера въртят.
:D :D айде и ти да се изкажеш.
Предполагам и ти си от "големите". И все пак не съм съвсем съгласна.
Вярно е , че е трудно да се впечатлим, но това няма нищо общо с вида и парите и т.н.Колкото по-големи ставаме, започваме да искаме и да търсим много по-истински неща.А колкото до номерата...може и така да е, но и вие не сте цвете само да ти кажа.
Така , че вие ък в никакъв случай не сте жертви. :x
Ах, много тъпо се чувствам, защото преди наистина мислех че имам някакъв шанс, и сега пак е така, днеска си седях на чина тя ме пита какво ми е и си говорихме все едно нищо не се е случило, мисля че тя наистина не вярва че я харесвам, направо незнам какво да направя, пфф тъпа работа!