PDA

View Full Version : осем години много ли са

metallica_f
11-13-2008, 05:22
Здр..
Искам да ви питам според вас каква разлика във възрастта с най приемлива от една до колко години
Питам защото се запознах с едно момче което е на 27 а аз съм на 19 г
Харесва ми да съм с него но е доста по-голямо от мен
Той всъщност има една болест психическа и това ме притеснява
Страх то е от открити пространства,когато получи пристъп се изпотява и получава сърцебиене.А иначе си е нормално момчето
Да го зарежа ли и въопще какво да правя :o :o :o

sweet4esf
11-13-2008, 05:24
lubovta nqma granici..PO PRINICP....

sestrami e na 19 a gadjeto e na 30 :)

taka4e ..

no se pak do 30g e priemlivo na nagoree :? :P

dimitar_ak
11-13-2008, 06:30
Когато се запознах с бившата си приятелка, тя беше на 19, а аз на 30. Обичайте се и не мислете за годините.

Lysit0
11-13-2008, 06:40
Еми,ако се обичате какво те притеснява болестта му?
Не е заразна,нали?!!
Ами тогава какво му мислиш въопще?

BeYourSelf
11-13-2008, 06:52
Обичайте се и не мислете за годините.
+

Leopardess
11-13-2008, 06:55
Не обръщай внимание на тези работи ... не са важни :)
Важно е сърцето какво ти казва.

jeni92_abc
11-13-2008, 07:01
не са много...една приятелка (16г.) ходи повече от година с гаджето и,което беше на 36 :-o

eminemims
11-13-2008, 07:04
не са много...една приятелка (16г.) ходи повече от година с гаджето и,което беше на 36 :-o

ееее тфа вече е абсурд,бате :-o

jghgh
11-13-2008, 07:06

taka4e ..

Обаче дефакто?

Осем години са МНОГО, но ти поне си пълнолетна.
Психическата му болест съвсем не е от ранга на шизофренията и т.н. и дори може да се оправи след няколко сеанса с психотерапевт.

НО!, виж, ти имаш много време... Сега ще ти кажа мнението си, ако искаш го взимай в предвид. Аз винаги съм си мислела че един човек горе-долу до 24-5 годишна възраст трябва да се ориентира към задомяване, да си има вече постоянен партньор... Ти имаш супер много време дотогава, ами той?
На мен ми изглежда странно 27 годишен човек да си няма сериозна приятелка от поне 2 години, да се занимава с чак толкова по-малки от него... Ти все още си млада и можеш още да пиеш, дето се вика... : D
Т'ва само мое мнение обаче - не познавам момчето, може пък дори да греша.
То вярно че в днешно време сватбите се правят колкото се може по-късно и може да се приеме че дори на 30 можеш да си намериш любовта и да мислиш за задомяване, но кой знае защо, имам по-старомодно схващане относно възрастите, обвързването и т.н....

Вероятно той вече мисли за трайно обвързване и постоянно партньорство, а ти със своите 19... :o Ще се връзваш ли или ще чакаш някой по-подходящ? Все пак ПРАВИШ тема с въпрос дали да го махаш или не? Не ми се виждаш много уверена, че се консултираш във форум дори.
Обичаш ли го? В крайна сметка ти трябва да си отговориш на въпросите... аз не се чувствам способна да ти дам отговор, наистина темата ми изглежда сложничка. :) И не мисля че ще можем много да ти помогнем - най-много да чуеш всякакви мнения и току виж някое ти дало насока... но решението пак си остава твое :)

Моето мнение го казах, но да не забравяме че са лично мои схващания..
Според мен разликата не е такъв проблем (честно, като видях темата ти си представих най-лошото - ти на 12, той на 20!), защото си пълнолетна вече. Болестта може някак си да се преодолее - психотерапевти бол!

Оттам нататъка...

KimBerLy1912
11-13-2008, 07:06

taka4e ..

До 30 е приемливо щото на сестра ти гаджето е на толкова нали...ако беше на 25-щеше да е приемливо до 25,ако беше на 46-до 46 и така... :?
Щом си на 19 се предполага че имаш сравнително акъл в главата .... и ще имаш кво да си кажеш със 27-годишния...аз не виждам място за притеснение : ) Колкото до болестта му-помисли си ако искаш сериозна връзка с него дали ще можеш да се справиш..Прекрасно е да се грижиш за човек,когото обичаш...но само ако наистина можеш...
Макар че си мисля,че за момента имаш само симпатии към него...Помисли си какво точно искаш : )

summerlove66
11-13-2008, 07:12
8 години изглеждам много ако примерно ти си на 14 той на 22 .. Обаче така , когато си на 19 .. ми излежда нормално .. обичайте се ;)

slim__shadygirl
11-13-2008, 07:22
:shock:

Seducti0n
11-13-2008, 07:49
Мисля, че на въпроса можеш да си отговориш.(=
Да, много са, но ако го обичаш истински не са определящи.
Не си малка, би трябвало вече да си се научила кое е добро за теб и кое не.
Другото, което е-не бива толкова много да те интересува хорското мнение, защото не винаги хората, които ще те упрекнат са доброжелатели. :wink:

morkofka
11-13-2008, 07:59
^
1+

dimitar_ak
11-13-2008, 08:25
Има още нещо важно. Човек на 30 вече мисли за брак и деца. Готова ли си това да се случи с теб до 2-3 години максимум. Ако не си не се захващай. Ще ви боли после и 2-та.

Emilia18
11-13-2008, 08:25
godinite ne sa pre4ka ili granica,nali znae6 na voina i v lubovta kak e?A za bolesta kakto i dr mislqt,tova ne e vajno,vajno e da se razbirate i obi4ate

crs
11-13-2008, 13:17

taka4e ..

Незнам,но споед мен повече от 5 години разлика са множко.Това си е мое лично мнение,но ако си го обичаш е тъпо да го зарязваш.При мен и гаджето ми разликата е 3 години.

6o6kotooo
11-13-2008, 13:17
Не обръщай внимание на тези работи ... не са важни :)
Важно е сърцето какво ти казва.
+1

ImmortalForever
11-13-2008, 13:50
Ами виж сега.. По принцип не са много осем години, но ако след време предпочетете да сте заедно, ще усетиш разликата..По времето когато на теб ще ти се живее, той ще е вече отчаян от живота работохолик, който иска да има деца и уреден живот.Психичното заболяване не е проблем стига да не е сериозно и да не засегне след време и теб..надявам се ме разбираш какво ти алюзирам..Братовчедка ми е на 21, а приятеля и е на 38.. Това виж е по-голяма разлика, но те са заедно от две години..Аз мисля че след време ще се усети разликата...Не знам...мисли какво искаш..да си с него или не?

darla
11-13-2008, 13:59
az sum na 19,sapruga mi e na 27.spored men e normalno :)

sexa_na_kompleksa
11-13-2008, 13:59
За мен годините никога не са били важни в една връзка. Има много по-важни неща - разбирате ли се, подхождат ли си характерите ви, едно и също ли искате в една връзка... Някои казаха, че той скоро ще започне да мисли за семейство, но аз не съм напълно съгласна - зависи от самия човек, не от неговите години. Някои 17-18 годишни, които са с половинките си от година искат да се женят... но примерно има и хора на по 30-40, които са далеч от мисълта за брак... Всичко е относително...
Ако се харесват, аз не виждам нищо лошо да пробвате. (:

soul1199
11-13-2008, 14:06
spored men,ako se obi4ate/haresvate nqma da ima tolkova zna4enie godinite,ne go zarqzvai,dai my 6ans

Pliok0019
11-13-2008, 14:19
Не е голяма разликата. Ако се харесвате няма проблеми.