PDA

View Full Version : Как да предразположа девственото си гадже за секс?

Youngman
11-13-2008, 10:41
Здравейте, нов сам в този форум, но дочух, че тук мога да получа добър съвет относно какъвто и да било teen проблем.Та така...
С гаджето ми ходим от 3 месеца и още не сме го пражили. Аз искам, незнам дали тя иска. Максималното което сме правили е натискане(голи от кръста на горе), тя си "играе" с моя член аз "разглеждам" с пръст влагалището и. Другото което е.. и двамата сме севствени. :( :(
Очаквам вашите съвети и благодаря предварително :) :)

slun4ice_90
11-13-2008, 10:45
Пише се: ДЕВСТВЕНИ...И си има раздел секс за тази работа..Това е раздел-любов. :-P Е,ще напиша нещо по темата след като те критикувах...Ако тя не е готова още не я притискай.Дай й време,ако не искаш да чакаш се самозадоволявай...или измисли нещо друго... :-o

unknown_lady93
11-13-2008, 10:49
mi spored men purvo i nai-vajno e mqstoto i momenta...namerete si dobro mestence i taka..sled tova zapo4ni s celuv4ici po vrata i posle po4ni leko da q sabli4a6 i sled tova q celuvai po tqloto..a be vob6te to vsi4ko 6te si doide ot samosebe si

crs
11-13-2008, 10:50
Ми ще ти го кажа така:На колко години си?
Ще ти дам съвет.Значи,гледай да си по-нежен,защото жените не са коне да ги бичиш или нещо такова.Гледай да си по-мил с нея.Примерно моя съвет от моя сексуален живот е.Отидете у вас легнете започни да е целуваш по врата.Да се целувате.Говори и някакви неща с които ще е поласкаеш.Пример кажи и колко е хубаво колко е мила.Започни бавно да събличаш с каквото е.Всичко трябва да става бавно ако момичето и е първи път.Започни да целуваш гърдите да и лижеш зърната,но не да и ги захапеш.Примерно направи и една шпакла..После си сложи презерватива,и бъди много внимателен,защото гаджето ми е казвало,че много боли..бъди мил целувай я и каквото искаш всичко зависи от теб.Примерно с гаджето ми обичаме див секс.Всичко е до момичето.Пожелавам ти успех.

SaLzI4Ka
11-13-2008, 11:50
Пише се: ДЕВСТВЕНИ...И си има раздел секс за тази работа..Това е раздел-любов. :-P Е,ще напиша нещо по темата след като те критикувах...Ако тя не е готова още не я притискай.Дай й време,ако не искаш да чакаш се самозадоволявай...или измисли нещо друго... :-o

Напълно съм съгласна! :)

drugar_komunist
11-13-2008, 11:59
Здравейте, нов сам в този форум, но дочух, че тук мога да получа добър съвет относно какъвто и да било teen проблем.Та така...
С гаджето ми ходим от 3 месеца и още не сме го пражили. Аз искам, незнам дали тя иска. Максималното което сме правили е натискане(голи от кръста на горе), тя си "играе" с моя член аз "разглеждам" с пръст влагалището и. Другото което е.. и двамата сме севствени. :( :(
Очаквам вашите съвети и благодаря предварително :) :)

NE GO PRAVI S DEVSTVENA PI4, PROSTO NEDEI, PURVOTO MOMI4E TRQBVA DA E OPITNO ZA DA IZPITASH KEF I NASLADA OT SEXA I TVA KOETO SI PREDSTAVQL PO RANO DA STANE DO NQKAKVA STEPEN, S DEVSTVENA SAMO 6TE SI PREEBE6 VSI4KO I JELANIETO TI ZA SEX 6TE STANE LAINQNO, 6TOT 6TE IMA BOLKI GLUPOSTI LIGOTII....

Lysit0
11-13-2008, 12:55
+1
Бих добавила и да бъде нежен и мил......се пак и е за сефте....

soul1199
11-13-2008, 14:10
emi pitai q ili izberi moment,v koito da q predrazpoloji6 kum tova

Malko_D
11-13-2008, 15:20
Xax I pri nas s moq priqtel beshe taka Devstveni xixix :-D I da ti kaja ne me preraspoloji kakto trqbva prosto si kazahme haide i haide tva beshe.Ne go misli taka predvaritelno vsqkash trqbva da napravish neshto mn grandiozno.Prosto pomokri malko i tva e xaxaxaxx super smahnata tema mom4e si basi ne se izlagai tyi ne moje da ne si 4ak tolkos elementarno obrazovan po teq neshta 8)