tami
11-13-2008, 15:46
ami hora zna4i neska mislih za tva i hepten se obarkah ... takam zna4i v momenta sam 9 klas i ot 1 godinka sam v nov klas minalata godina se zaposnahme s noviq klas kakto i da e.... zna4i i se zapoznahme s tva mom4e ot na4aloto na minalata godina toi naprao mi kaza v liceto 4e sam my nepriqtna i 4e ne iska da ima ni6to ob6to s mene kakto i da e i 8 klas mina i nakraq na godinata lqtnata vakanciq go vijdam az po patq toi zabelqzah 4e ot tozi den si promeni otno6enieto kam mene v smisal pogledna me i mi se usmihna ... kakto i da e i ot na4aloto na goina t.e. 15 septemvri kato doidoh na daskalo zabelqzah 4e toi ne spira da me gleda i v dasakalo sega mi govori zaka4e ma po nqkakaf na4in i nqkoi pat ni se zasi4at pogledite v 4asa a po rano 8 klas go nqma6e tva daje bez da iskam kato go poglednah i toi mi se razvikva6e no nz dali sega me haresva iki prosto se e primiral 4e 6te sme o6te zaedno 3 godini i trqbva se nqkak da me gleda ei go i az nz no kakto i da 4akam va6eto mnenie po vaprosa :) vqrno e 4e po nqkoi pat se zaqjda s mene no dryg pat pak se darji mnogo milo