View Full Version : как се даржат братята и сестрите ви кам вас
kak se darjat bratqta i sesttite vi kam vas ako imate takiva .... az imam sestra na 18 e i tq v podledno vreme mn lo6o se darji s mene bie me po4ti seki den a nai kofti mi stana kogato mi kaza abe ti za ko da se kape6 hodi si s mazna ksa i taka nikoi ne te haresva :(
mimsssssss
11-13-2008, 16:37
имам 3 доведени сестри с който се виждам 3-4 пъти годишно- на 15,на 10 и на 5.с това на 5 се бием редовно :D аз леко а то ма праска колкото може,с тва на 10 ходим да играем на баскет или да тичаме,с тва на 15 се разбирам най трудно -сега е тийн и е мн тръден характер,не говори много но на диско ходим заедно като познати,просто не ме възприема нито аз нея.малките са пички дано не станат проклетий като голямата :D
Biskfitka
11-13-2008, 16:55
еми не много добре....сестра ми е на 8,много е лигава,а аз лесно се изнервям и.....рядко се държа добре с нея....но не я бия (понякога мнн леко за да се усети,че трябва да спре да се лигави)
blackbeauty
11-13-2008, 17:12
еми не много добре....сестра ми е на 8,много е лигава,а аз лесно се изнервям и.....рядко се държа добре с нея....но не я бия (понякога мнн леко за да се усети,че трябва да спре да се лигави)
Е съсщото е и при мене.... :? :? :?
MostHated
11-13-2008, 17:18
еми как... аз им звъня за рождените дни, понеже са далеко (аз съм най малкия) на 17 , само че за мен още никой не се е сетил, може и да не знаят кога съм роден, е както и да е! да са живи и здрави и щастливи, все пак са ми брат и сестра, брат ми не съм го виждал от близо 7 години, а сестра ми една година и то за 1 час.
splendour
11-13-2008, 17:18
moita e na 12.ponqkoga mi spodelq,ponqkoga me l1je,ponqkoga mi pomaga,dryg p1t me natopqva izdava biem se psyva me,ponqkoga mi oprava legloto ako q pomolq dryg p1t i pr1sta si ne m1rda [vtoroto se sly4va zna4itelno po-4esto] ................. zavisi ponqkoga se razbirame ponqkoga ne
Sensuality
11-13-2008, 17:21
сестра ми е на 12 и почти всеки ден се караме,бием,скубем 8-) смисъл на моменти сме,уж когато сме в добри отношения изниква нещо и хооппп бой 8-)
seduction1mplex
11-13-2008, 17:21
Аз през целия си живот не разбрах,че имам сестра..Откакто станах на 7 тя замина в чужбина да учи и се виждахме на Коледа,лятото за морето и понякога на Великден..Тази година завърши второ висше и най-накрая се прибра завинаги в БГ..приятелят и е от София обаче и тя ще живее там така,че как можем да се разбираме...смеем се,обичаме се и пак става време да си тръгва :(
Моят брат е голям пич.Преди нищо не вършеше в нас и само аз тряаше да чистя,ама сега като ме вижда,че се напрягам и ми помага.Даже нещо като не схващам в у-ще той ми обяснява.Мн е готин човека
neonskull
11-13-2008, 18:53
ООо напсиал съм тема за сестра ми,някой път добра, друг път Зла
AvRiLFaN95
11-13-2008, 18:54
За радост нямам нито брат,нито сестра.Стаята си е само моя,и най-важното-компютъра си го ползвам само аз.И е супер,не знам за вас. :grin:
Abbie_Broken
11-13-2008, 19:00
Не се разбираме, но това е заради голямата разлика в годините и различията в характерите.
ThePowerOfLove
11-13-2008, 19:06
С брат ми уж сме в добри отношения :)
mihichkaaa
11-13-2008, 19:23
moita e na 12.ponqkoga mi spodelq,ponqkoga me l1je,ponqkoga mi pomaga,dryg p1t me natopqva izdava biem se psyva me,ponqkoga mi oprava legloto ako q pomolq dryg p1t i pr1sta si ne m1rda [vtoroto se sly4va zna4itelno po-4esto] ................. zavisi ponqkoga se razbirame ponqkoga ne
i pri men e taka :D
Моята сестра е на 27 аз съм на 17. Тя е омъжена има си и дете на 2 години ( вуйчо съм ;) ). Значи до преди да се омъжи се държеше като КАКА. Постоянно ме тормозеше може би докато живеехме в една къща си пречехме взаимно и тъй като тя е по голяма ми надвиваше. Сега живее при мъжа и , но се виждаме всеки ден. Уважава ме си се мноого. Ходим заедно по магазините и винаги ми купува нещичко :P
Бе екстра си е да имаш по голяма сестра !
SunSmile
11-14-2008, 04:02
Ми моята сестра е на 13, скоро ще стане на 14, а аз съм на 17. Доста често се бием, обиждаме, караме, спорим, скубем, шамари.... Ама аз кво съм виновна, че нищо не иска да пипне в нас или да ми помогне :? По - често сме в добри отношения, ама като дадем на късо.... по - добре да не си наблизо. Даже снощи пак се карах с нея. Опитва се да проявява магарешкия си инат, но без да подозира колко инатлива мога да съм аз. В повечето случаи все и приставам на акъла за тва и онова, ама понякога се е случвало да не й говоря няколко дни и да видиш как се подмазва и слуша, че и "како" ми казва, а не както в повечето случаи "галинке" :-D
То ние почти не се виждаме,защото съм постоянно вън.
Добре се държиме 1 към друг :)
verdjitO
11-14-2008, 10:50
Добре че нямам :D
dqvol_ot_raq
11-14-2008, 19:52
Имам сестра на 20 и се разбираме много добре.Вярно се караме по-някога ама е нормално.Много сме си близки. :oops:
Разбираме се,до колкото е възможно.
neonskull
11-14-2008, 19:58
дилдо
sas sestrata kakto sam kazval se razbiram POVE4E OT 4UDESNO mn gotino i dobro momi4e e i vinagi sme edin zad drug :-) :-) :-) :-) :-) :-) :grin: :grin: :-) :-)
Аз имам една сестра която много ме дразни родителите ми винаги нея защитават защото била по-малка.Идва мята ми разни възглавници и аз се нервя мятам и един бой след тва маика на мен ми се кара щот пак аз съм бил по-голям тя не разбирала още нищо тя е на 11 ама майка пак ама ти си по-голям...Напрао ми е писнало вече. :-x
Имам по-малка сестра и по-голям брат.
Имала съм проблеми със сестра ми, защото аз се грижа основно за нея (смисъл пари, дрехи и т.н.), но бих казала, че това отшумя и сега сме си в старите перфектни отношения.
С брат ми дори като малка съм се разбирала перфектно. Помагаме си с каквото можем и когато имаме нужда.
PiruBloodz
11-16-2008, 08:09
Ми, сестра ми е на 22 и отлично се разбираме 8-)
6o6kotooo
11-16-2008, 10:28
непрекъсното се бием и убиждаме обаче брат ми ми е слабост :Д така изразяваме обичта си :D
HePeAJIeH
11-16-2008, 10:39
Супер.Със сестрата много се разбираме и често й ходя на гости.
volleYgirl
11-16-2008, 11:10
ами имам сестра 5 години по малка от мен
не се разбираме супер ама се търпи някак си
kyklichka01
01-25-2010, 18:02
нямам нито брат нито сестра - яко ми е но бих искала по-голям брат,но уви..нямам :( :( :( :(
Нямам такива и не искам да имам ;\
devilchety
01-26-2010, 18:43
нямам нито брат нито сестра :( :( :(
marin4itu
01-26-2010, 18:52
Брат ми е 6 години по-малък от мене и се разбираме много добре.. разбира се се караме от време на време, но няма как.
liim0nka
01-27-2010, 17:46
Еми за добро утро и чао там ме гушка ме цунка..обаче постоянно ми мрънка и такива шамари ми удря.. (а е на 2 ; хх)
cherrygloss
01-27-2010, 18:44
Брат ми сега е на 19 и е студент извън България(слава богу).Много се карахме , биехме :(
Ми имам сестра-близначка и много добре се разбираме :) Е понякога си викаме и се караме, но не се бием 8-)
billytalent
01-27-2010, 22:26
Брат ми е на 25 и до преди няколко години се биехме брутално-до кръв,сега сме в прекрасни отношения и много често ходим на концерти заедно 8-)
Сестра ми е на 16г. разликата ни е година и малко та... разбираме се. Дори сега мога да кажа повече, тъй като учи в друг град и... ми липсва повече. :smt007 Така като се върне не намираме поводи за скандали. :)
kak se darjat bratqta i sesttite vi kam vas ako imate takiva .... az imam sestra na 18 e i tq v podledno vreme mn lo6o se darji s mene bie me po4ti seki den a nai kofti mi stana kogato mi kaza abe ti za ko da se kape6 hodi si s mazna ksa i taka nikoi ne te haresva :( Имам по-голям брат с 3 години и е ужасееенннн. :-x :-x :-x Много ма дразни
амм аз имам един доведен брат и една доведена сестра и една кръвна сестра ... С никой от тях не се карамм дори с брат ми много се обичаме поняго със сестрите ми :D за глупости
оооо .. :D ти никога не би трябвало да се обиждаш от сестра си :D това е съвсем нормално да се държат така .. имам двама братя - с малкия се разбираме чудесно ама с големия просто на моменти нарочно ме прецаква обижда ме .. както и аз него де , все ми вика че мязам на изрод и така нататък ... и понякога ме удря и са прави на много голям щот е по висок от мен с 2 глави и колко по едър .. but what can i do ?
:o :o :grin: :grin: :-x :-x :D
y0urhottie
04-16-2010, 10:36
ние се виждаме много рядко със сестра ми,затова отношенията са ни по специални.Тя се държи супер добре с мен,много ме обича,аз също :)
в 80% от времето със сестра ми се разбираме супер, останалото време една от нас е в кофти настроение (аз по-често :-D ) и не се занимаваме една с др .. ама не са биeм или нещо такова (най-много да я напсувам :D:D:D)
pussucetka
04-16-2010, 13:06
Имам по-голяма сестра с 7год. . И преди като си беше вкъщи, постоянно се биехме, карахме и то винаги заради нея, защото само се заяждаше, но сега като учи в София и се виждаме само събота и неделя . . :( И като си дойде, уж сме в добри отношения, но по-късно пак се караме и си викаме и аз й казвам : " Ти няма ли да си ходиш на София . . ? " :lol:
Не се разбираме, но това е заради голямата разлика в годините и различията в характерите.
И аз точно така... Аз съм на 13 той на 21 ии просто много ме нерви .. неска ме издразни супер много.ТЪПАК 8-) :?
nIkEnCeTy_bE
04-16-2010, 16:59
Еми като малки много се карахме. бихме се, обиждахме се. Но сега може би разстоянието ми сблиьи, пораснахме ме и не се караме както преди, но винаги ще ни дели 6годишната разлика в годините.
kris4ety14
04-16-2010, 17:22
Имам си брат :) . Разбираме се доста добре. Като малки постоянно му се сърдех като не ми даваше да седна на компютъра и ходех да се оплаквам на нашите :D . Много се радвах, когато се връщаше в петък :) . Сега му ходя му на гости, закачаме се :D ... Той е доста по-различен от мен, разликата ни е голяма, но хване ли ни лигнята, спирка нямаме.
Имам брат на 21,почти 22. С него се засичаме рядко, контактуваме по скайп, телефони, бележки... нищо че живее у нас. :-D Отдавна спряхме да се бием и караме.И аз порастнах, и той така. Но ако той се прибере нервен и се заяждаме... резултатите са кратка непоносимост от моя страна :-D
shmurkam
04-16-2010, 20:44
Имам брат на 9, малък е, но ме разбира донякъде, понякога ми прави мръсно и се караме, ама иначе най-много си говоря с него от всичките ми роднини.
Сестра ми е на 22 - 6 години е по-голяма от мен.Все още живее с нас.Преди се разбирахме много,но сега много се караме.Уж,трябва да е по-зряла, но имам чувството, че е станала още по-голямо дете.. Караме се за най-малкото нещо.. :(
DaemonBoy
04-16-2010, 21:25
Ми разбирам се с него, въпреки че като бяхме малко редовно се биехме, но и двамата пораснахме 8)
ми брат ми е на 7 почти ....... и кфото кажа се изпълнява :D
Моят брат е голям пич.Преди нищо не вършеше в нас и само аз тряаше да чистя,ама сега като ме вижда,че се напрягам и ми помага.Даже нещо като не схващам в у-ще той ми обяснява.Мн е готин човека И аз искам да съм така.. Само че аз да съм по големия 8-) .. бтл.. по темата.. имам си 2 сестри.. едната на 19 др на 24 8-) ама тва че не живеят при мен ме радва :D
Sibel1990
04-17-2010, 14:15
нямам такива проблеми, защото нямам ни брат, ни сестра :grin: :grin:
sian4eto
04-17-2010, 16:58
понякога добре,но в повечето случаи гадно (защото се кара е гаджето си :D :? и си го изкарва на мен )
Аз имам и брат и сестра :)
Брат ми е на 18 и е в Италия и се виждаме мн рядко.. и не се караме 8)
Сестра ми е на 12 и се разбираме г/д особенно в последно време след като разбра,че кака и няма да я има скоро при нея ;)
Брат ми е 5 години по-малък..
Доста си се джафкамее..
повечето случаи после се хилим или той се хили на мен като се разврещя за нещо. xD
Просто сме на различен акъл.
chocolatedidi
04-18-2010, 09:02
Ами имам по малак брат,на 7 - имаме 8 години разлика но много се обичаме много му помагам сега да влезе в крак като почне училищe,караме се от време на време и така :)
6okolad4ety95
04-18-2010, 09:06
нямам такива проблеми, защото нямам ни брат, ни сестра :grin: :grin:
+1
raliichkaa
04-18-2010, 10:23
ревящо .. :-o
Аз съм на 15, сестра ми - на девет месеца...
Ми разбираме се - аз я нося, играя си с нея, тя ми яде косата и ми се плези. С две думи - за сега сме в чудни отношения. :)
Strawberryy
04-18-2010, 18:09
добре :)
GracelessIsDumb
04-18-2010, 19:00
Бием се редовно, включително и бабите и бащата и цялата рода се включва
Сестрата редовно я млатя и затва като отиде на детска учителките постоянно я питат дали я насилваме, дали я биеме
ама то е само на шега, не щото е направила нещо
оня ден отиде със синина под окото и една цицина на главава
брата не го бия, вече е голям а и рядко се прибира у дома
janesplinters
04-18-2010, 19:22
Нормални взаимоотношения.Като познати...
Elliciouss
04-24-2010, 15:44
М .. много добре
Кара ми се като правя простотии ама знам , че е за хубаво .. :P
Сестра ми е на 17(в края на тоя месец ще стане на 18 ),и по някои път като ме изнерви и аз и прасна един шамар,ама после като се ядоса...бягаииии :razz:
ANDDYxBABE
06-26-2010, 16:52
ami sus kaka mi ponqkoi put se karame shtoto tq jivee v sofiq i seki put kato si doide ticha na nqkude i nemojem da se vidim a az pochvam da se surdq i da i vikam che ot skapanite si priqteli ne namira vreme za mene
i taka ..
a brat mi e v angliq i dokato go nqma reva za nego kato se vurne se kefq a kato pootmine malko vreme i sichko trugva postaromu
biem se obijdame see.. :D
a kato stane vreme da zamine i az pochvam da reva pak :D
desitka1
06-26-2010, 18:01
понякога се караме,но бързо ни минава...
stelSs21
06-27-2010, 13:39
брат ми само се чуди как да ме изкара извън нерви и всеки ден се караме
Sisito941
06-27-2010, 14:16
Разбирам се идеално с брат ми-аз съм на 16,той-на 8..Никога досега не сме се карали..Обичам го ужасно много! :grin: :-) :-)
BiGBaDWolF
06-27-2010, 15:02
За съжаление (NOD) нямам нито брат нито сестра :( (NOD :D )
sapphire5
06-27-2010, 15:45
Имам брат :grin: голям пич :-) , но понякогаа .. :D :o :o
BlackRose7
06-27-2010, 16:00
Имам сестра! На моменти сме :-D . Понякога многоо се разбираме, а пък друг път се караме. Ама иначе много си я обичам.
sapphire5
05-19-2011, 15:24
Имам сестра! На моменти сме :-D . Понякога многоо се разбираме, а пък друг път се караме. Ама иначе много си я обичам.
и аз съм така, но с брат :-D
againstyou
05-19-2011, 19:30
нямам нито брат нито сестра - яко ми е но бих искала по-голям брат,но уви..нямам :( :( :( :(
Grommash
05-21-2011, 10:43
Имам брат, но е по-малък от мен. Той има проблем с мен, не аз с него. :D
chemist9009
05-21-2011, 14:24
Нямам нито брат нито сестра 8) 8)
jeezloxxy
05-21-2011, 19:57
Малък брат на 6,естествено,че ме слуша.Много е отворен с другите,ама при мен си знае,че не се допускат лигавщини.Най-важното е,че с годините той ми вярва напълно и наистина гледа да прилича на големия си батко.Което прави работата ми като добър брат много по-трудна,но това са отговорностите.
LoveChocolate
05-22-2011, 05:39
Хахх като гледам май на по-първите страници не се разбирате с братята си и сестрите :D при мен пък е обратното :) с брат ми сме големи дружки и с него винаги е забавно :D аз съм на 14 , а той е на 18 .. понякога когато ми е скучно го дразня , и почваме да се боричкаме ,но без да се бием :D не мога да си представя как ще живея без него :D обичам си го :D
xxKiFlAx
06-02-2011, 14:29
Няма някой който мразя повече от сестра си :? на 16 но по държание като на 12 .Обичат нея мен не :? Ако не я слушам оставам без пари. С домашните и също се занимавам аз. Ако не и помогна- съм пак без пари :? . И всичко става по скайп защото не живеят с мен . мразя я
имам сестра на 19 и много я обичам въпреки че понякога ме дразни
и сме на двете крайности винаги-или много се обичаме на моменти и се държим много добре една с друга
или се караме и не можем да се гледаме след това
ама все пак си я обичам
nickeyy97
06-02-2011, 15:38
kak se darjat bratqta i sesttite vi kam vas ako imate takiva .... az imam sestra na 18 e i tq v podledno vreme mn lo6o se darji s mene bie me po4ti seki den a nai kofti mi stana kogato mi kaza abe ti za ko da se kape6 hodi si s mazna ksa i taka nikoi ne te haresva :(
Не се засягай от това, което ти е казала .. По някой път сестрите са ужасни, знам го от личен опит.
И аз се бия почти всеки ден с моята. Ама аз не и се давам. Удрям шамари, юмруци, к'вото падне :D :D . А пък и за фитнес става - гориш калории :grin: :grin:
А сега сериозно. Ами понякой път се държим добре една с друга, друг път не. Моята сестра е по голяма от твоята - на 23 е, но все още мисля, че не е излязла от пубертета :-D Някой път се държи като детски г*з , с извинение. 8-)
Не и се давай човек. Ако те обиди, я затапвай с нещо..И какво като ти е сестра? Тя има ли право да ти говори така?? Щом тя ти говори така, ти просто я затапвай.
Или пък и се усмихвай гадно :D При мене действа, и мойта я изкарвам извън нерви.. :lol:
P.S Пиши на кирилица, че ще ти заключат темата.
Smilleeee
06-02-2011, 16:49
И мойта сестра е на 18. Понякога се държи добре.. понякога зле :D Един път ми каза , че съм много грознаа и никой не ме харсвал.. Била съм лапе .. абе сякви неща ми е казвала , но все пак си се обичаме :D Били сме се ама главно за компа и за дрехи и обувки :grin: Голям цирк сме вкъщи 8-) 8-)
xfakexsmilex
06-02-2011, 16:59
Моята сестра е на 23. Има дете на 2 години (леля съм).
Преди със сестра ми се карахме, лигавехме се, заключвахме се по стаите. Сега вече не е така, защото живее отделно (липсва ми). Но пак се виждаме.
Уважаваме се, споделяме си, помагаме си! Много я ценя и обичам. <3
sapphire5
07-16-2011, 09:51
Хахх като гледам май на по-първите страници не се разбирате с братята си и сестрите :D при мен пък е обратното :) с брат ми сме големи дружки и с него винаги е забавно :D аз съм на 14 , а той е на 18 .. понякога когато ми е скучно го дразня , и почваме да се боричкаме ,но без да се бием :D не мога да си представя как ще живея без него :D обичам си го :D
ии аз съм абсолютно същото .. само може понякога да се побием, ако е много сериозно 8-)
Grommash
07-16-2011, 11:21
Робски. :D
MissArrogance
07-16-2011, 12:56
Брат ми е по - малък от мен с две години и естествено, той е прецакания, през повечето време. ; D
Имам сестра. Понякога се разбираме отлично, а друг път просто се караме за разни неща, но винаги се сдобряваме! Обичам си я! :)
givemereasontolive
07-16-2011, 18:24
Еми закачам се с нея понякога,ама то няма начин иначе 8-) обаче много я пазя и много си го обичам малкото ... :-)
Имам брат с 9 години по-голям от мене. Не живеем заедно от много време и когато се виждаме нямаме време даже да се скараме. Липсваме си много, ядосва ме понякога, ама се и обичаме много. Като бяхме по-малки пак нямахме много време да се караме, защото като е толкова по-голям от мен ни се разминаваха режимите, аз заспивах, когато той се прибираше и пак не се виждахме много много...
xch0colattegiirlxx
07-22-2011, 21:25
Имам брат на 16.Много ми се кара :cry: :-#
Като бяхме малки се карахме за глупости.Сега пак се караме, но за дрехи и такива работи.... :D Ама иначе като няма за коя дреха да се скараме сме в добри отношения.Все пак спим в една стая.Нямаме възможност да се караме непрекъснато :D
с сестра ми не се обичаме. държи се ужасно както и аз с нея
Anichkaxxwee
10-23-2011, 15:11
Ужасс .. Постоянно се бием със сестра ми :lol: :lol:
Моят брат си ме обича,но не го показва 8-) Имаме 5 години разлика.Не се виждаме често,не си и говорим много...Но пак си се обичаме :smt049 Имам и две по-малки сестри,с които се държа...гадно :D Ама си ги обичам и тях.
xILoveMyselfx
10-24-2011, 10:18
Голямо семейство сме, често се караме, но се обичаме! :)
sapphire5
10-24-2011, 10:33
Имам брат на 18. Имаме 4 години разлика в годините.... Караме се доста често, което е нормално де, но винаги ще продължаваме да се обичаме. :) :smt007
Shturrrche88
10-24-2011, 14:44
Малко са ни сложни отношенията, не заради друго, а заради разликата във възрастта. Сестра ми е на 12 години (11 години е по-малка от мен), и в момента е във вихъра на хормоналното бушуване....и хем тя се нерви, че никой "не я разбира", хем мен ме изнервя с факта, че всичко се приема адски драматично... Но ужасно много я обичам и като цяло се търпим :P
Ние с брат ми много се обичаме,но го показваме по различен начин чрез обиди най вече :-D Като малки доста се биехме или по точно той мен сега просто се караме,но си се обичаме и отношенията ни са супер ако имам нужда от нещо той винаги е до мен :smt007
Cvetii95
10-24-2011, 16:56
Имам сестра. Не се разбираме кой знае колко добре , винаги се намираме да се скараме за нещо , но отношенията винаги си ни остават близки , без значение какъв е бил спора ни и винаги знам , че мога да разчитам на нея за много неща :)
Както и да се държи ще си го обичам.. дано винаги да е така,и да сме си близки(каквото и да става,на където и да ни отвее живота) :smt007
Преди време се карахме постоянно, но с времето и това отшумя. Разликата ни е.. почти никаква, за мен. Тя е с година по-малка, но сме израснали заедно, дори бяхме в един клас до 7, след това се разделихме в различни паралелки (не, не съм изоставала, просто тя е тръгнала по-рано xD). Винаги съм я възприемала като най-добра приятелка. Разбираме се, макар да сме страшно различни, пълни противоположности сме. Много си я обичам <3 Хубаво е да имаш някой почти на твоята възраст, който да те разбира.
lovesexdrugs
11-11-2011, 17:21
имам по-малки брат и сестра... сестра ми е на 4, а аз съм с малко слаби нерви и понякогааа :-x , иначе е мн сладка и мн си я обичам 8-) .. брат ми след няколко дена става на 10.. отношението му към мен е пълен респект :D :D понякога го скубя ама като ме нервира прекалено мн .. голяма е досада :D ама и него мн си го обичам :|
mynichkaTanq
11-11-2011, 18:44
Охх... ами със сестра ми много се караме даже и аз не знам, ама тази седмица си повишаваме тон не си говорим, много се дразним. Тя е колкото мен. Ама преди да дойде тази седмица много се лигавихме, гъделичкахме се, правихме гимнастика, абе всякакви щуротии, ама сега само бла бла бла, ама се ОБИЧА МЕвзаимно и знам, че имам ли нужда от помощ тя ще ми помогне и обратното (е аз повече я карам да ми помага и т.н.) :D :smt007 :smt049 :smt007
Пф..от както разбра,че не сме от един баща се държи ужасно..
DesireToFire
11-12-2011, 10:58
Със сестра ми в момента сме в прекрасни отношения. Даже от година-две е така. Тя е на 10, аз ще правя 17 след няколко дни. Много си я обичам, та тя е на 50% мен :Д Т.е ме възприема като пример за подражание и попива като гъба 8-) Много се гордея с нея, ще стане като кака си някой ден *скромно* В музикално отношение имаме много сходни вкусове, има долу-горе моите интереси, добра е в предметите в които и аз съм добра, абе въобще няма за какво да спорим особено. Помагам ѝ с каквото мога, взимам я от училище, водя я на тренировки и така. Даже искам като замина да уча да взема с мен, много ще ми липсва.
FreshJuice
11-12-2011, 15:54
Ние се бием :razz:
kalito126
11-12-2011, 16:10
Брат ми е на 6 и понякога много жестоко се караме...но в последните няколко месеца се разбираме по–добре. :)
Брат ми е на 20. Супер близки сме. По принцип не се караме и винаги мога да разчитам на него. Няма нещо, което да не знаем един за друг. :D
1. Пиши на кирилица
2. Имам двама братя - по-голям (19) и по-малък (4). С по-големия се разбираме повече от прекрасно, с малкия се бием всекидневно, караме се.. Абе изобщо кофти история. ;d
nepowtorima
11-13-2011, 15:40
Моят брат е страхотен... е вярно е, че имаме 13 години разлика и много малко сме живели заедно.. ама никога не сме се карали.. винаги каквото съм поискала ТОЙ ми го е подарявал.. имам най-страхотния брат :smt007
Grozddence
11-14-2011, 14:31
Имам сестра .. по -често сме в добри отношения и наще не могат да ни разделят .. смсл само се прегръщаме ноо,,караме ли се за нещо ... ;х Псуваме се .., бием се .., шамаросваме се .., скубем се .. :D Страшно е при нас двете .. НО пък за сметка на това ... не можем една без друга ... !! ... обичам ссии яя .. лигочаа ми малък :-) 8-) :smt007
Брат ми е на 22 години и го виждам 2 пъти в месеца, защото учи в друг град. Станал е голям чехльо и приятелката му говори вместо него. Мълчалив е и гласът му не се чува вече.
mrankoniiii
11-26-2011, 17:45
ауу ужас по - стоянно сме скарани се се драпаме за нещо :grin: имам 2 братя близнаци и една сестра Леон Матис Касиди с двамата ми братя се разбираме , но със сестра ми се като куче и мишка :D