PDA

View Full Version : Какво е той/тя за Вас.

beachy_bunny
11-13-2008, 18:35
Темата не е само за обвързани ... нека и влюбените и "самотните"

anonim4eto_
11-13-2008, 18:39
Ами ВСИЧКО... :-k :-#

olive_oil
11-13-2008, 18:41
единствената мисъл в главата ми.

z1n4i7y
11-13-2008, 18:46
Нещото,заради което искам денят да мине по-бързо за да го видя :-)

Nin4e_to
11-13-2008, 18:49
Toi li- vsi4ko, 4ovekut koito me izmukna ot dupkata i iliuzuiata v koqto bqh popadnala, pokaza mi kakvo vsushnost e lubovta.
vseki mig s nego e prekrasen...

SexualHealing
11-13-2008, 18:50
Нещо, за което си мисля всяка вечер преди да заспя [!] Луд съм по нея! :smt101

NaNa_SladuRana
11-13-2008, 18:51
Той е човекът от сънищата ми,който винаги съм търсела... (колкото и лигаво да звучи) ТОЙ е мой приятел и любим,виновникът за усмивките,озаряващи лицето ми.Георги е като захарта в кафето ми,без нея не го пия,защото е прекалено горчиво...няма да продължавам,защото каквото и да кажа ще прозвучи захаросано :oops:

evelinka1122
11-13-2008, 19:02
той е моето слабо място, той е слънцето в моя ден, той е нещото което ме кара да бъда да се усмихна, да бъда щастлива само като го видя, той е всичко за мен, а аз за него нищо...

jghgh
11-13-2008, 19:09
хубав спомен
тъжен спомен
алукард
странния тип, който така и не разбрах
програмистчето ми от софия
момчето, което понякога ме изнервяше
пронизващ спомен
липса

Punisherrr
11-13-2008, 19:11
какво е той за мен..ммм...
той е :
най-близкия ми човек...
този,който най-добре ме разбира...
този,с който мога всичко да споделя
този,който ми помага винаги,когато нещо не е наред
този,заради който винаги заспивам с усмивка
този,който никога не би ме излъгал
този,с който целувките и прегръдките са най-сладки
той е Ивчооо :smt049
...може да се описва така безкрайно...
Той е просто този,който обичам =)

chokolate_girl
11-13-2008, 19:15
Той за мен е всичко.
Човекът,когото обичам.
Човекът,без който трудно дишам.
Moята мечта и моят живот,
моята най-истинска любов :)

Lysit0
11-13-2008, 19:23
Той за мен е любим човек на първо място :!:
Той е приятел...
близък...
Не бих казала ,че ми е всичко ...в такъв смисъл,че ...имам родители,роднини...... :)

cherinka
11-13-2008, 19:35
Човекът, когото винаги съм си мечтала да срещна.
Човекът, за когото бих била готова на всичко заради него, само и само да сме заедно, да споделяме всяко едно нещо един с друг.
Човекът, за когото ми е изключително тъжно в момента, че не е до мен.
За мен той е нещото, което в много голям период от време през живота си съм търсела и не съм успявала да намеря

(ох, сеа музичката ми думти яко в слушалките и не мога мн мн да си оправя мислите....)

dimitar_ak
11-13-2008, 19:46
She's like the wind through my tree
She rides the night next to me
She leads me through moonlight
Only to burn me with the sun
She's taken my heart
But she doesn't know what she's done

Feel her breath on my face
Her body close to me
Can't look in her eyes
She's out of my league
Just a fool to believe
I have anything she needs
She's like the wind

RullzZz
11-13-2008, 19:51
Тя е човека който осмисля деня ми и ме прави найстина щастлив,просто бих дал всичко да съм със нея защото страшно много я обичам.Тя е човека за когото мисля непрестанно в буквалния смисъл.
За мен тя е ВСИЧКО... :smt057 :smt055 :smt007

RullzZz
11-13-2008, 19:51
Тя е човека който осмисля деня ми и ме прави найстина щастлив,просто бих дал всичко да съм със нея защото страшно много я обичам.Тя е човека за когото мисля непрестанно в буквалния смисъл.
За мен тя е ВСИЧКО... :smt057 :smt055 :smt007

Loudndirty
11-13-2008, 19:52
Преди време беше сичко за мен
Сега просто позната

TIMEX
11-13-2008, 19:57
Единственото нещо за което съм мислил повече от 1час.....Дори 1 месец :-)

LovelyGirl
11-13-2008, 19:58
Той е най-голямата подкрепа в живота ми.
Той е човекът,който най-добре ме разбира.
Той е най-важното нещо за мен.
Той винаги би ми помогнал.
Той винаги ме прави безумно щастлива.
Той кара очите ми да блестят.
Той е целият свят за мен.
Той иска същото,което и аз.
Той ме обича.
А аз него още повече :-)

И сме заедно вече над 2 години и умираме един за друг :grin:

huligankata
11-13-2008, 21:20
Той е момчето, което цял живот съм чакала. Половинката, създадена да ме допълва във всяко едно отношение.Човекът, който ми взе сърцето и без когото не бих могла да дишам и да се чувствам жива. Той ми помогна да разбера, че живота има смисъл, и че любовта съществува. Той ме превърна в по - добър човек. Той е светлината в мрака, най - прекрасното момче на земята за мен. С мисълта за него заспивам, с нея се събуждам. Той е моето настояще и надявам се бъдеще. Той е любовта на живота ми :)

dqvolski_angel
11-13-2008, 21:52
Той е наркотик. Непосилно зависима съм. Единствено мисля как ще получа дозата си. Когато вземам слакия пристрстяващ опиат, забравям всичките си проблеми и се чувствам на седмото небе. След всяка целувка главата ми е замаяна и не мога да сваля усмивката от лицето си.

partychild
11-14-2008, 05:18
първата ми и единствена любов.. човека който обичам безкрайно много , който ми помага във всеки труден момент.., който винаги е честен с мене и го е грижа за мене.. този който ме обича :smt007

SINDEL
11-14-2008, 05:42
Той ми е целия свят в момента, не знам дали го разбира или не, но е така :)

crs
11-14-2008, 05:46
Нещото,заради което искам денят да мине по-бързо за да го видя :-)

Тя за мен,е нещото което прави денят ми по-красив.Човекът за който си мисля постоянно.Абе тя е всичко за мен.

raichEbaichE
11-14-2008, 05:48
той е най-хубавият и най-болезненият спомен...беше омраза,тъга,щастие,емоция,у смивки,много сълзи,слънце,въздух,вода,пъ рвата истинска ЛЮБОВ...а сега е човекът,с когото не си казваме и здрасти,когато се разминем...най-точно казано-той е БОЛКАТА...

jeni92_abc
11-14-2008, 06:12
единствената мисъл в главата ми.

Fortuna
11-14-2008, 06:39
Ami.....vsicko!Ne mi izliza ot glavata i ako ne go vidq pone za malko se pobyrkvam...Toi e lubovta :-)

GreenFairy
11-14-2008, 06:50
Слънцето което ми дава топлината и силата да продължа... Красива мисъл която ме кара да се усмихвам... Човекът за който мечтая всеки миг и всеки ден... Подкрепата от която се нуждая и любовта която никога няма да забравя... Единственият човек който може да ме накара да се чуствам прекрасно без да прави почти нищо...
Човекът, чиято снимка съм сложила в подписа си...

hooliganka89
11-14-2008, 08:27
Той е човекът,който прекоси цяла Европа за да бъде с мен.
Той е човекът,който ми даде смисъл да живея.
Той е този който ме накара да се усмихвам.
Той е този който беше с мен в най-трудният ми момент.
Той е човекът,без когото не мога да дишъм.
Той е най-хубавото нещо в моя живот,той ми дава сигурноста,че с него мога да отида на края на света без да се страхувам,защото знам,че каквото и да стане аз няма да бъда сама знам,че той ще прекоси не само Европа заради мен,а и целият свят.Той е нещото за което съм мечтала,той е всичко онова от което имам нужда,той е онова което ми липсваше.Той е част от мен.

Wrathchild
11-14-2008, 08:37
Имаше една поговорка 'Понякога човека, който очакваш да те ритне, докато си в калта ти помага да се изправиш отново'. Това е той за мен - човекът, който ме изправи. Човекът, който ми е най-добрият приятел и на който мога да кажа абсолютно всичко. Човекът, който ме кара да се чувствам обичана и който ме обича. Той е това, което съм искала винаги като мъж до себе си, както и като приятел.Той е този, който успява да ме накара да се усмихна във всеки момент.

natedog
11-14-2008, 15:39
Тя е ... най-добрият ми приятел. Човек с който мога да споделя чувствата си (било то лоши или добри) , моменти (било то лоши или добри) и т.н. Общо взето нещо, което доста често го дават по филмите преди да кажат "Да" на попа :-D :-D

pifiella
11-14-2008, 16:08
Леле сега като чета такива мили неща и ми става гадно,депресиращо..... :( ...МРАЗЯ ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ.....(това беше в кръга на шегата разбира се)ОБИЧАИТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ......!!!! :P :P

lifelesscorpse
11-14-2008, 22:50
той е човека,който ме върна отново към живота и към щастието,накара ме отново да видя и хубавите неща около мен.всичко с него е прекрасно.няма как да го опиша с думи...

sweet4esf
11-14-2008, 22:53
MOQ JIVOT
MOETO SURCE
MOQTA DUSHA
MOITE MISLI
MOITE SULZI
USMIVKATA MI
VUZDYHA S KOITO DISHAM
VSICHKO :) :oops: :smt007

miminkaa
11-19-2008, 11:04
Единственото нещо,което не мога да си избия от ума.. Нещото което когато не видя полудявам напълно... ВСИчКО Е ТОЙ :-) :-)

SexyChild
11-19-2008, 11:47
Тя за мен е повече от всичко.. може би я обичам повече от всичко останало..когато е до мен ме кара да забравя нацяло за околния свят. :-)

XiPiXoPiGiRL
11-19-2008, 12:11

:smt001 :smt001 :smt001

ImmortalForever
11-19-2008, 14:15
За мен той е едно голямо ЛЕКЕ!!!

dobity
11-19-2008, 14:28
вече ми е все едно за него :)

magitu1
11-19-2008, 14:42
Той ли? Той за мен е всичко! :-) Само като го видя и... А като ме гушне имам чуството, че съм най щастливото момиче на света! Обичам го толкова много, че всяка минута е в главата ми :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

krisiiiiito
11-19-2008, 19:43
ох..
той..най-близкият човек за мен
той.. най-добрият ми приятел
той... е усмивката ми
той... е мисълта с която заспивам и се сабуждам
той... е опората ми
той.. е тъга
той.. е ВСИЧКО!
:smt007 :mrgreen:

Miimiinka
11-19-2008, 19:50
Ми...той за мене е всичко,което имам и искам да имам.Немога да си представя,че няма да съм с него.Макар да знам какво е.Дано нещата се оправят и се върни по-бързо,защото аз съм с него.

sladur4etyYy
11-19-2008, 20:07
някои от вас май гледат твърде много сапунки... :D

ELiTyYy
11-19-2008, 21:08
Той за мен е всичко...
Човека ,който ме прави щастлива...
Щом не е до мен,дори денят ми не е ден!...

Alabala16
11-20-2008, 17:04
Toi e vsichko za men......
obicham go celiq.........takuv kakuvto e.
Toi e nai sladkoto i nai zna4itelnoto neshto v moq jivot!
Toi e sulzite mi
Toi e usmivkata mi
Toi e vytre v men... toi pritejava surceto mi!
Na kratko Toi e moq jivot... I love you Aleksandyr...... {]}

xxXroshawkaXxx
11-20-2008, 17:09
Не мога да кажа, че той за мен е всичко!Реалистка съм... ;)
Но могфа да кажа, че той е човекът, който ми даде надежда да продължа.Човекът с който съм прекарала най-прекрасните си мигове!Човекът, който намери истинското ми аз и ме опозна по-добре от самата мен.Човекът, който озарява живота ми ден след ден...
ОБИЧАМ ГО БЕ!!! :smt055 :smt007 :smt007 :-s

darla
11-20-2008, 17:11
ami za men toi E vsi4ko!Toi e nai-dobriq mi proqtel,toi e nai-4istata lubov v jivota mi,toi e moqt saprug i ba6ta na deteto mi!Toi e edinstveniq sposoben da me izkara izvun nervi da me dokara do nervna kriza.Toi e vsi4ko-i dobro i lo6o v moq jivot!

gPa3HuTeJl
11-20-2008, 17:16
За момента е просто едно крависо и уникално момиче, но знае ли човек...

6o6kotooo
11-20-2008, 17:29
в момента времето е спряло ... нещата с които живея са спомените ни ... страшно много ми липсва ... ако кажа че ми е вссичко ще прозвучи банално ...

mynichka
11-20-2008, 17:43
той:
най- прекрасното нещо, което ми се е случвало
човекът , който ме кара да се усмихва
щастието в моя ден ...
той е всичко , което някога съм искала ..той е Дани :smt049

gPa3HuTeJl
11-20-2008, 17:49
той:
щастието в моя ден ...

Амин!

Vasil40
11-20-2008, 18:11
Тя е тази която успя да ми даде всичко, което АБСОЛЮТНО НИКОЙ до сега не успя да ми даде - любов , доверие, в обятията й се почуваствах спокоен и сигурен за първи път в живота си. Отритнат от всички, загубил вяра във всякакви човешки ценности, загубил вяра в приятели, убедил се, че любовта не съществува тя ме намери на ръба на пропаста на живота ми и ми подаде ръка и превърна моя ужасен живот в една прекрасна приказка :-) . Тя е любовта на живота ми, тя е най-добрият ми приятел, тя ми е абсолютно всичко в моя живот ..... та тя Е моя живот... :-)

TheLastAngel
11-20-2008, 18:23
Наричам го " МъКата" не случайно ,когато пиша стихотворения за училищния вестник . Той вгорчава живота ми всеки изминал ден и аз немога да избягам от него. Това момче е в сърцето ми , в мислите ми , в живота ми , в сънищата ми , в мечтите ми и разбирасе В МОЯ КЛАС .... Много гадно нали ? Но същевременно той ми дава сила да живея, той е моят ЖИВОТ!! Адски банално , но е така ............... :(

xpici
11-20-2008, 18:24
NOTHING ! :-)

miloto_girl_4e
11-20-2008, 18:27
Еми той за мен е много..., да не кажа всичко..
Познавам го от 5-6 години и го познавам наистина добре, ценя го като човек и си го обичам.. :) Просто ми прави дните по хубави и по щастливи.. или по-скоро любовта ми към него прави дните ми такива
:P

sentient_
11-20-2008, 18:30
Той е живота ми

Rofl4e
11-20-2008, 18:31
За мен той е всичко в пълния смисъл на думата!

niquetamere
11-20-2008, 18:49
tq li ? edna nesbydnata mechta ~ :(

jon
11-20-2008, 19:07
той:
щастието в моя ден ...

мишиииии ОБИЧАМ ТЕЕЕ...ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН !!! :smt007

Lyubeto
11-20-2008, 19:53
Toi e edinstveniqt , koito chrez lyubovta si me e karal da syjalqvam za dumite mi ili postypkite mi .Toi e edinstveniqt koito sybudi syvestta v men .Toi naistina me prie takava kakvato sym bez da mi nalaga da se promenqm .Toi e choveka , koito mi pokazvashe i pokazva greshkite mi bez da me vini za tqh.Toi e choveka, koito naistina nqkoga me e obichal .Toi prosto me pravi po - dobra.Za men toi e choveka , kogoto obicham.

DOKOSVANE
11-20-2008, 21:16
DADENOST ....MNOGO BRUTALNO ZVUCHI ,NO E TAKA ZA JALOST ..

Baby_b
11-22-2008, 14:04
Той е постоянно в главата ми

lipsvashh_mi
11-22-2008, 14:15
той е момчето,което дълго време чаках да срещна
той е моята опора и човекът,който наистина ме разбира :)
той е този за когото си мисля преди да заспя :oops:
този,за когото си мисля сутрин,когато отворя очи :-D
Той е причината,която ме кара да летя в облаците,но и ме придържа да не литна междувременно :)
накратко обощено-всичко,което някога съм желала ... :grin: :grin:

babytuy
11-22-2008, 15:13
Мисълта, с която ставам и лягам... отехата в трудните моменти... слънцето, въздуха, водата, храната или по-точно нещото без което не мога да живея... Най-умното създание,а в същото време и най-глупавото... Човека, който познавам до болка... Човека който ме кара да се смея, а в същото време и да плача... Той е единственото същество на което се извинявам и съжалявам за постъпките си... Той е "детенцето" , с което се чувствам в безопастност, защитена, без проблеми, щастлива, красива, желана... Стимула ми да постигна и направя нещо... Човечето, с което искам да прекарам остатака от дните си... Мечето, което ме радва истински, а и ме наранява и ядосва... Мишленцето на което бих простила всичко дори и изневяра... Писенцето ми, чиито ръчички искам да ме топлят завинаги... :smt007

MakeMeFeel
11-22-2008, 15:53
Кратко , просто и ясно - единствената причина да се събуждам сутрин...

taffy
11-22-2008, 16:21
Той.. е мъгла.. Едно такова.. Далечно.. Вече почти не го виждам.. Толкова далеч ми се струва,че е..

hiperman
11-22-2008, 17:14
ZA men ne6toto zaradi koeto ne moga da zaspq i mi lipsva vyv vseki edin moment,kogato q nqma. sys misylta za neq se sybujdam i s neq zaspivam,a sy6to mislq i prez denq
Da si kaja mami samo za neq mislq

sapa91
11-23-2008, 00:39
просто ясно и кратко

всичко ! :)

sextazy_baby
11-23-2008, 06:34
Той за мен е всичко и е смисъла на живота ми :oops:

sa6unta
11-23-2008, 16:00
нещото заради което правя само глупости :oops: но и заради което живея :smt054

xpici
11-23-2008, 16:03
всичко...което едвали ще имам ... :( ;x (mm)

SunSmile
11-23-2008, 17:58
Както е той за мен? Всичко? - НЕ!
ТОЙ е просто един Човек, един прекрасен човек! Гордея се, че го познавам! ТОЙ е онази магия, която ме събужда сутрин и приспива вечер - усмихната, влюбена, щастлива, грееща, сияеща от радост... Само ТОЙ е момчето, което ме кара да се чувствам желана, обичана, силна да постигна всичко, което искам, да променя себе си, да порасна...
Единствения човек, заради когото съм готова на ВСИЧКО! Не само на думи съм готова на всичко, а - наистина!!! ТОЙ е човекът, който ме познава по - добре от мен! Смея да го твърдя, защото наистина е така. само пред него съм се разкрила наистина такава, каквато съм, а не такава, каквато той иска да бъда!
ТОЙ е човекът, който ме приема, обича, подкрепя, уважва, разбира, утешава, развеселява, натъжава, разплаква... ТОЙ просто е заел голяма част от сърцето ми - неговото място , от което НИКОЙ и нищо, дори годините, няма да го изместят! Едно вечно негово място...! ТОЙ просто е човекът, който не само обичам, но и човекът, на който мога да споделя абсолютно всичко!!! Най - добрия ми приятел, най - близкото ми същество, най - скъпото момче!!! Той не просто е целия ми свят, той е цялата ми вселена, същност.. Обсебил ме е!!! Прекрасен е!
ТОЙ е момчето, което ми липсва! Той е момчето, с което искам да прекарам живота си, да остарея... ЗАЕДНО да вървим напред!
Накратко: ТОЙ е ЛЮБОВТА НА МОЯ ЖИВОТ, СЪРЦЕТО МИ ... МОЕТО МОМЧЕ!!!

Na7a6a
11-23-2008, 18:14
Той е моят Супер Любо, той е моят принц от приказките, той е моят г-н Идеален. :)

LqPi7oO
11-23-2008, 19:32
той е моето слабо място, той е слънцето в моя ден, той е нещото което ме кара да бъда да се усмихна, да бъда щастлива само като го видя, той е всичко за мен, а аз за него нищо...

подкрепям :cry: :-#

Drebs
11-23-2008, 21:00
Имам чувството,че сте дали copy и paste с тея слънца,въздух,мечти и клиширани фрази. И като кажете той/тя е за мен ВСИЧКО - вниквате ли в смисъла. Всичко? Значи може и да е контейнер,стол,печка? :D

Та по темата:
- ТОЙ за мен е като 3 пъти чийзбургер и пилешки бургер,Милка със стафиди и лешници,и Морена МАКС. (h)
- Заради НЕГО забравям постоянно включена ютията и мама ми се кара!
- ТОЙ е единствения човек,до когото като се събудя може да съм усмихната и доволна,без да съм пила кафе и да съм си изпушила първата цигара за деня.
- ТОЙ е онова,за което мисля замечтано когато пътувам в автобуса и гледам през прозореца,докато отивам на училище.
- ТОЙ е човека,с който преодолявам страховете си.
- ТОЙ е човека,чието име пише на последните страници на някой мои тетрадки.
- ТОЙ е човека,който понякога ме разбира само с поглед,а понякога с 288282 думи и обяснения не може. :D
- ТОЙ е човека,на когото бих дала чийзбургера си :(
- ТОЙ е първия човек,който ревнувам в истинския смисъл на думата.
- ТОЙ ми бара по много станен и хубав начин гърдите хуХАУхх :)
- ТОЙ и аз си приличаме доста, което в някой отношения е ПЛЮС!
- ТОЙ е човека,който дори като пее най-омразната ми песен пак ми става хубаво и приятно.
- ТОЙ е човека,с когото най-обичам да гледам ТИТАНИК. (h)
- ТОЙ е човека,който може за отицателно време да ми промени настроението - от добро към лошо или обратното - нз как успява ;d
- ТОЙ е човека,към който съм много много,много привързана и обичам,и ми е хубаво с него,и го ценя иии заема огромно място в сърцето ми ( а пък е малак на размери,странно! )

ТААА в най-кратък вариант това е! 8)

PoisoNGirL
11-24-2008, 00:53
Otgovora na Drebs strashno mnogo me izradva..int napisano...
A po temata:Choveka do men...Misylta s koqta stavam,neshtoto,koeto e v glavata mi po cql den.Toi me krepi da ne se otkazvam,vypreki vsichko gadno,koeto mi se sluchva.Toi e centyra na mechtite mi.Choveka,koito me obicha,razbira,podkrepq,koito moje da promeni nastroenieto mi ot perfektno do tam,che da mi se iska da go ubiq.Choveka,koito s edin pogled uspqva da me raztopi i da me nakara da zabrqva,che ima okolen svqt.Tozi,koito pochti me nauchi da si piq kafeto sys zahar i da ne si ligavq cigarite :D Choveka,koito me nakara da vqrvam v liubovta i mechtite,tozi za koito bih napravila vsichko i bih dala jivota si... prosto zashtoto go obicham.

NaNa_SladuRana
11-27-2008, 13:47
izvinete za latinicata :(
Toi e kato toplo odealce-obgrashta me s lubov :-)

Alabala16
08-21-2009, 19:51
той е всичко за мен..най важното нещо в живота ми......жалко,че
аз за него вече не знача нищо........ (cry)

Assshley
08-21-2009, 20:00
Тойй ее .. хах .. толкова много неща,че едва ли ще мога да ги изброя всички.Той е най-голямата ми радост и най-голямата ми болка,най-добрия ми приятел и най-голямата ми любов.Той е този,с който се чувствам толкова защитена и сигурна,че съм готова и да отида в Ада. Той е най-светлия слънчев лъч в целия ми ден.Той и единствено той е този,който ме обича заради това,което съм и никога не се е мъчил да ме променя,най-голямата ми утеха. Единствения,с който и на най-безлюдното място бих се чувствала у дома си.Той е единствения,който се радва дори на идиотския ми смях,единствения,който може да ме разсмее дори,когато ми е най-тъжно. Само пред него съм плака,само на него мога да споделя абсолютно всичко. Той е този на,който знам,че дори да се обадя в 4 през ноща пак ще е готов за разговор и ще ме изслуша.Той е първото нещо,за което мисля,когато се събудя сутрин.Единствената ми мисъл,когато пътувам в колата,единствената ми мисъл,когато си гледам в една точка замислена в час. :-D Стимула ми да направя каквото и да е .Той е усмивката на лице му,единствения заради,когото грея.Човекът,който познава душата ми до най-малката част,единственият,с който мога да се разбера само с поглед.Той е .. просто си е той.Моето момче ..

Cellmate
08-21-2009, 20:03
Бавна отрова. Тя е смърт!

ShtrudeL
08-21-2009, 20:12

Ама много обичате да преувеличавате.

Assshley
08-21-2009, 20:15

Еми,когато си влюбен започваш леко да си променяш виждането за нещата,ставаш заблуден и преувеличаваш .. за жалост. После,когато се разделиш с "всичкото ти " ии .. виждаш нещата по не толкова хубав начин . :D :D

sexy_for_you
08-21-2009, 20:16
Той е човекът от сънищата ми,който винаги съм търсела... (колкото и лигаво да звучи) ТОЙ е мой приятел и любим,виновникът за усмивките,озаряващи лицето ми.Георги е като захарта в кафето ми,без нея не го пия,защото е прекалено горчиво...няма да продължавам,защото каквото и да кажа ще прозвучи захаросано :oops:

Адски ми хареса твоето описание :cry: :cry:
По темата:За мен той е смисълът на иначе безсмисленото ми съществуване,спомените с него ме правят щастлива,а мечтите да бъда с него ме карат да летя мислено :oops: Той е Момчето,което никога няма да избия от главата си,той е значението на всичко и не си представям света без него.

GossipGirl89
08-21-2009, 20:17
Ами той е нещото, което ме кара да се усмихвам всеки божи ден...

FiRe_LaDy
08-21-2009, 20:21
човекът,който ме кара да се усмихна,който осмиялся денят ми,който знае всяко една моя физиономия какво значи,който ме подкрепя,когато ми е трудно и имам нужда да споделя с някого.Той е повече от гадже.Предимно мой приятел ...

ShtrudeL
08-21-2009, 20:42

Еми,когато си влюбен започваш леко да си променяш виждането за нещата,ставаш заблуден и преувеличаваш .. за жалост. После,когато се разделиш с "всичкото ти " ии .. виждаш нещата по не толкова хубав начин . :D :D

Разбирам...
Просто "всичко" е прекалено/ужасно/отвратително много. Все едно да го сравниш със вселената. Едва ли бих повярвала на някой ако ми каже,че съм всичко за него колкото и влюбена и романтична да съм. Ще повярвам,че държи на мен и че ме обича,но чак всичко...

laji4ka
08-21-2009, 20:43
мече :smt007 :oops: :oops:

Assshley
08-21-2009, 20:55

Разбирам...
Просто "всичко" е прекалено/ужасно/отвратително много. Все едно да го сравниш със вселената. Едва ли бих повярвала на някой ако ми каже,че съм всичко за него колкото и влюбена и романтична да съм. Ще повярвам,че държи на мен и че ме обича,но чак всичко...
Еми разбирам те .. то и аз не бих донякъде.Апък и думите са си просто думи . ;//

Priceless
08-21-2009, 22:30
Той ми е целия свят в момента, не знам дали го разбира или не, но е така :)

+1 ...

PurpleDream
08-21-2009, 22:36
той е глупак, който заминава да учи в друга друга държава... :cry:

kypo
08-21-2009, 22:45
ако съм честен, не е нещо без което не мога да живея, та тя е просто едно хубаво момиче с което ми е добре за момента и ми помага да не мисля за разни глупави неща. моят спасителен пояс от гадния животец, с който се боря в момента 8-) но в никакъв случай не е всичко, не е жената на живота ми, но пък е секси :lol:

sweet4esf
08-22-2009, 00:14
БЕШЕ ВСИЧКО!

беше ... :)

NamelessRomantic
08-22-2009, 00:25
Това което търся с години.

Moonchild
08-22-2009, 00:39
Беше човека,който ме изслушва и,който ме караше да се смея,лисва ми готова съм на всичко за ПРЕДИ,но той не го разбира

Hilary_
08-22-2009, 02:17
Кой от всичките? :lol:

Не ако трябва да сме сериозни ... хмм за мен е untouched inside :-o

shmurkam
08-22-2009, 08:46
Той е единственият човек, който може да ме разплаче, а после да ме развесели.
Той е единствения човек, който може да ме накара да спра да блъскам, когато съм натварена
Него не мога да трая най-много от целия свят и без него не мога да трая да живея и един ден.
Той ме разбира най-много от всички.
Той се целува най-хубаво :oops: и други неща най-хубаво :oops: 8-)
Той е човекът с музиката :D
Той става сутрин рано да бяга с мен на стадиона и да ми слуша простотиите в полусънено състояние.
Той се застъпва за мен, дори когато не съм права
Той е един голям парадокс за мен и никога няма да мога да схвана как може да има толкова мн личности в една.
Той е по-сериозния от двамата и разчитам на големите неща за него.
Без него не мога да се оправя никъде с моята заблеяност 8-)
Но въпреки всичко той е откачалка като мен и затова най-много го обичам от целия свят 8)

anonimchetou
08-22-2009, 09:28
Той си е просто Той . няма нужда да изброявам какво е той за мен.. той е всичко. : )

evi_vd
08-22-2009, 09:34
Попринцип той е .. хм .. съвършен,може би
но не знам какво значи той за мен .. :?

Kostadin_682
08-22-2009, 09:45
...

beb4yy
08-22-2009, 09:48
БЕШЕ ВСИЧКО!

беше ... :)+1000 нейн е проблема че не усети любовта ми

peteto_love
08-22-2009, 11:22
You're one in a million...
You're once in a lifetime....
You made me discover all the stars above us.....
You're one in a million.
You're once in a lifetime.
You made me discover all the stars above us . :-({|= :smt007 :-) :smt057 :smt060

TheGirlNextDoor
08-22-2009, 11:31
спомен..
:(

Priceless
08-22-2009, 11:33
В момента е само болка ....

umri
08-22-2009, 12:01
Piece of flesh.