Влез

View Full Version : нуждая се от мнение и помощ

liliola
11-13-2008, 20:45
здравейте ! всъщност не си падам по споделянето на проблеми в интернет... но сега просто не знам какво да правя. такаа естетвено става въпрос за едно момче... историята ни е малко объркана с него се познаваме от 4 г бяьме много близки нооо нка си се отчуждихме до тепенат въобще да не си говорим и поздрвяваме... и някак си озънах едва сега че искам тва момче в жиовта си.. определено не само като приятел но дори и само като такъв. в крайна сметка днес след даскало в трамвая го заговорих там дежурното здрасти кво става бля бля но момичетата от негови клас почнаха да се смеят и да му викат абеее Никии кво говориш с нея ела при нас и той отиде ... да не останете впечатлението че зубарката се е влюбила в звездата. мога д си твърдя че не се оплаквам от внимание от сатрана на момчетата а той не е определно най велики пич в дскалото и никоя от тях не е толко близка с него.. просто е така на пук да правят... както и да е не знам какво да правя. need a help

Lysit0
11-13-2008, 20:49
Щом отива при тях ,a не иска да говри с теб ,това нищо ли не ти говори?Не си попаднала на точния пич.Ще си намериш някой,който те заслужава и ще те обича.А този просто му тегли една майна.
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ С НЕГО.
Той се зима за звездата на класа....подяволите за каква любов и какво приятелство говориме в твоя случай???!!

liliola
11-13-2008, 20:51
ne se vzima za zvezdata na klasa... no vinovna za tova ot4yjdavne sum az za6toto az sprq da govorq s nego predi izvestbno vreme

Lysit0
11-13-2008, 20:54
Еми нямаш ли му skype,номера???Нещо ..
Или просто като го срещнеш сам някъде , го дръпни на страни за малко и му се извини,и поговорете.....Обясни му....

liliola
11-13-2008, 20:56
ok da y se izvinq no relano pgolednat nqma ni6to konkretno prostoo nz i ytre kvo kato go vidq tupo e ni6to da ne my kaja tupo e i da se naxilq kato idiot i da my kaja zdrasti pak pred vsi4ki neveroqtni momi4eta koito me mrazqt :d

PeopleAlwaysLeave
11-13-2008, 20:57
Ами отношението му трябва да ти подсказва, че наистина не е за теб и не си заслужава. Казваш, че те ти правят на пук, но неговото държание с какво ще оправдаеш? Щом ги е послушал и е отишал при тях просто не се занимавай. Значи за него тяхното мнение е важно. Не го поздравявай повече, не се опитвай да го заговаряш, нищо не прави - няма смисъл. А има ли реална причина за отдалечаването ви един от друг? Казваш, че преди сте били много близки - станало ли е нещо, за да се отдалечите? Ако няма никаква сериозна причина значи той е бил близък с тебе докато си му била нужна, след като е видял, че другите му обръщат внимание се е взел за много велик. Няма никакъв смисъл да се занимаваш с такъв човек.

liliola
11-13-2008, 21:02
vsu6tnost ima pri4ina ne6to se imax za mngoo velika qvno predi nqkolko godini i smqtax za izli6no da govrq s nego / koeto e tupo tupo tupo no 4ak sega go osuznavam/ ne znam prosto ne znam suvsem noramlno se duraja prez neveroqtniq ni razgovoro produljil okolo 5 min no tiq kravi go viknaxa i az kazax offf i toi otide pri tqx. No puk toi nikoga ne se e dyurjal gadno smsul vinagi kato me vidi se ysmixva i t.n nooo do tam ne znam e tvae tupoto v moito daskalo vs4ki klasov sa tolkova razedineni 4e samo se 4ydqt kak da preeebat drygite

dqvolski_angel
11-13-2008, 22:15
на колко години си? не го приемай като критика или нещо такова, просто искам да попитам :)

liliola
11-13-2008, 22:32
po4ti 18

hooliganka89
11-14-2008, 08:46
Е,толкова ли не можеш сама да си прецениш ситуацията?

curka87
11-14-2008, 09:02
Ами от казаното разбирам , че тисама го отблъснала като си се държала преди като "lady".Явно момчето е решило, че няма смисъл да се занимава с теб.И очевидно за да се държи така , според мен, той още си мисли, че си такава и за това предпочита да си стои с тези, които се държат добре с него.
Щом искш да го спечелиш отново първо не се хващай на техните номера и не се отказвай.Покажи им, че не се плашиш от опитите им да те дразнят и не ти пука какво говорят или правят.Второ опитай се да му покажеш, че вече не си такава.Опитай се да се сближиш отново с него.Пиши му по скайп.Заговаряй го в коридора, в автобуса.
И следващия път , когато те го извикат ти му кажи, че искаш да остане при теб.А те да си гледат работата.
От там нататък решението ще е негово.От неговото поведение в тези ситуации ще разбереш дали си заслужава.