PDA

View Full Version : ЖЕНИТЕ! гррр

ShiZo
11-14-2008, 07:03
Заглавието е супер удачно според мен. ;-)
... Само да отбележа! НЕ за ВСИЧКИ ЖЕНИ се отнася долу написаното! Никога не съм крайна в изказванията си.
Като начало..ненавиждам "женската популация" на тоя свят.
Мъжете не са перфектни, но жените бият рекордите по стремеж към перфекционизъм, което ги прави ...жалки.
АЗ съм жена. :-) Какво да се прави? Скапана Х хромозома...
.. Само малко неща ще напиша за да не стане дълга темата.
Ще разгледам приятелството, любовта, работата и характерните качества.

Приятелство
Жената-жена.
Тъпия мит за "най-добрите приятелки" върлува яко из тиин средите. Срещат се. 1на500 "най-добри" приятелства, ако не тряба да сме точни. Жените са завистливи, алчни и високомерни, в повечето случаи, което убива съжителството им с друг женски икземпляр, притежаващ подобни ако не и същите приятни качества.
Жена-мъж.
Това е момента, в който жената... леееко се накланя към поумняване, но не напълно. Зависи и от мъжа. Ако двамата "най-добри" приятели НЕ станат в някакъв етап "пооовече от най-добри приятели" и след това "Тя: ми хайде да се чукаме.. Тя: Ем ок.", те ще са най-близо до това, което може да се нарече САМО приятелство. Разбират се,понеже на мъжа му е вродено, да се спогажда с изчадието адно и жената постепенно започва да страни от типично женските тъпотии, и става.. що годе, човек.

Любов
В любовта пък са най зле!
Хиляди пъти мъже са казвали, като най съкровенно желание пред духа от лампата на Аладин, образно казано, : " КАкво искат жените? "
И духа какво казва? Неможа ли нещо постижимо да измислиш!
Лошото е, че дори някой да отговори на тоя въпрос, ще е лъжа, ако отговора не е " И те не знаят"
Жените намат никаква идейка какво желаят, и не е като да знаят че незнаят, те знаят че знаят, но в крайна сметка се оказва,че след 3 минути знаят друго нещо, а вече не знаят едно от нещата които са знаели ПРеди три минути и така на всеки 10 мнението им се...променя. Но те иначе знаят! Те знаят какво искат от живота! Мъжът трябва да е еди къф си еди що си, да не е грозен, дебел ала бала. Ебати претенциите и за какво? За да намерят някъв свестен тип и да му прецакат иначе жалкия животец с два пола на земята, от които единия е абен. Не е работа тва...
Жена-любов-жена- благодат. Изчерпателна съм.

Работа
На работата...жената е в стихията си да бъде отвратителна.
Колежка- гнус! отврат! Най-противния вариант за колега. Ще трябва да и търпиш простотиите, телефоните, ужасния грим, гадните подмятания, старанията и да бъде забавна, неуместните и забележки заради които искаш да и отвъртиш главата, лигавото настроение, гадния и гласец, личните драми...etc. Ако ти е шефка, пак по-добре, щото ще я виждаш по-малко. Ако имаш късмет естествено!

Сборни характерни качества
Жените винаги знаят повече. Първо знаят повече от всеки мъж на света, а второ (но не и по значение) повече една от друга. Как го постигат - не зая, но зная че са твърдо убедени в това.
Жените винаги са прави,те са немилостиви. Или поне по-малко от мъжете,те са по-малко състрадателни, те са небрежни, самомнителни, клюкарки, завистливи , скандалджийки, ,никога не са доволни, неотстъпчиви, отмъстителни, продажни , лицемерни , малодушни, сприхави, алогични, безкомпромисни, безпощадни, цинични , лукави,
норганизирани, нямат чувство за ориентация, спекулират с факта, че мускулите им са по-слаби, лесно манипулируеми, манипулатори, безотговорни, капризничат , лъжат , сплетничат , не могат да пазят тайна,те са неверни, прелъстителни, страхливи, изискват да бъдат изслушвани, но те не изслушват.

Е мисля че стига толкова.
И пак. Не всяка жена притежава всички тези качества. Но притежава поне една пета от тях.
Не всяка жена е отврат. Но има потенциал, защото и е заложено, вродено е. От нея зависи дали ще се изяви.
И не на последно място... мъжете далеч не са страхотни, по-добри са 100 пъти от жените , но много по малко като брой.
... но да не ми дават поводи да ги почвам тях че...
8)

draki4ka
11-14-2008, 07:05
съгласна съм :lol: :lol: :P

hooliganka89
11-14-2008, 07:34
Ужас!Посоченото по-нагоре е самата истина :oops:

ShiZo
11-14-2008, 07:40
Евала на draki4ka и hooliganka89, че си признават. И аз признавам. Написах го за да се освестят някой хора, но едва ли с всички ще стане...
[/b]

Rossmary
11-14-2008, 07:49
И аз си признавам, какво да се прави... 8-)

Lyubeto
11-14-2008, 07:50
Аз също съм съгласна .Въпреки ,че това за приятелсвтото отдавна си го знам 8-) 8-)

jim_beam
11-14-2008, 08:27
:shock: ne 4e ne e vqrno ama taka nasabrano na edno mqsto... :cry: boje nie sme ujasni... i vse pak ve4e go prejivqh.... :lol: pak i na majete im se nalaga da ni ponasqt vse pak bez nas nemogat... 8)

Wrathchild
11-14-2008, 08:31
Не че е грешно, но не е и вярно. Ако става дума за жената като пол, да, вярно е. Само че жена и момиченце са както физически, така и психически състояния. И ако е психическото... то определено е грешно. Една истинска жена знае кога и какво иска. Както и истинския мъж.

slun4ice_90
11-14-2008, 08:57
Каква тема само.... :lol: Не съм съгласна със сборните качеста и приятелството... :? Определенията,които си написала са напълно различни от мен като жена,колкото и да не ви се вярва на повечето... :shock: Както и за работата и от части любовта....Авторке,ти се опита да извадиш нашите "кирливи ризи",но повярвай на момчетата (мъжете) са много повече! 8)

KiLLeR_InSTiNkT
11-14-2008, 09:14
По принцип поради някои от изброените горе причини нямам много приятелки/познати от женски пол, предпочитам момчетата...

Пп. за тея дето не знаят - женско съм 8-)

misinceto2808
11-14-2008, 09:41
хаххаах

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

И аз си признавам... Въпреки, че си имам най-добра прятелка и сме заедно от 7 години... Аз сега съм на 17 години и знам, че мога да разчитам на нея за всичко с нея всичко ми е общо...

Имам и най-добър приятел и не мисля да спя с него... НЯКОГА!!!

За всичко друго съм напълно съгласна

:grin: :grin: :D :D :D

i_hate_you_but_i_love_you
11-14-2008, 16:27
Не знам какво искам :D Всички ми го казват ама то си е вярно де :-D :oops:

XiPiXoPiGiRL
11-14-2008, 16:43
По принцип поради някои от изброените горе причини нямам много приятелки/познати от женски пол, предпочитам момчетата...

Пп. за тея дето не знаят - женско съм 8-)

И аз така... 8) 8)

ShiZo
11-14-2008, 17:02
Каква тема само.... :lol: Не съм съгласна със сборните качеста и приятелството... :? Определенията,които си написала са напълно различни от мен като жена,колкото и да не ви се вярва на повечето... :shock: Както и за работата и от части любовта....Авторке,ти се опита да извадиш нашите "кирливи ризи",но повярвай на момчетата (мъжете) са много повече! 8)

Жените винаги знаят повече. Първо знаят повече от всеки мъж на света, а второ (но не и по значение) повече една от друга.

Доказваш тезата ми само....

kris124
11-14-2008, 17:15
:shock: ne 4e ne e vqrno ama taka nasabrano na edno mqsto... :cry: boje nie sme ujasni... i vse pak ve4e go prejivqh.... :lol: pak i na majete im se nalaga da ni ponasqt vse pak bez nas nemogat... 8)
естествено че неможем без вас :) вие сте нашето спасение :Р :-) 8)

Bellatrix
11-14-2008, 17:23
Ох, абе тва май е истина :-# :-# :-# Е, шанс 8-) Съгласна съм за всичко освен за работата. :P Там е описана една средностатистическа кифла, а аз не съм от тва племе. Иначе... да така си е...

salfetka
11-14-2008, 17:24
чесно жените в БЪЛГАРИЯ са мъченици :-x

Whyniser
11-14-2008, 17:34
Нали трябва да има равновесие.Колко са мъжете с кирливи ризи,толко и жените сте с "прокъсани жартиери" :oops: :lol:

scoobydors
11-14-2008, 17:52

:D :D :D Малко така, ама не се отчайваме! :oops:

scanadal
11-14-2008, 18:06
Истина си е,признавам :D

snejana67
11-14-2008, 18:09
:-o така е :?

snejana67

snejana67

jim_beam
11-14-2008, 19:30
Ох, абе тва май е истина :-# :-# :-# Е, шанс 8-) Съгласна съм за всичко освен за работата. :P Там е описана една средностатистическа кифла, а аз не съм от тва племе. Иначе... да така си е...

e i da ne pritejava6 vsi4ki "ka4estva" pritejava6 pone 1/5 ot tqh... ;) i tva e neusporim fakt.... kakto i pove4et momi4eta de... 6toto za vsi4kite verno trbva ad si nqkvo iz4adie bukvalno....

PP: a kam avtorkata moje bi nqma da e zle da dobavi6 kam spisaka i materialistki... vse pak pove4eto ve4e si izbirat majete po kolata i djoba a sled tova po van6en i vatre6en kriteriii....... :?

jim_beam
11-14-2008, 19:33
естествено че неможем без вас :) вие сте нашето спасение :Р :-) 8)

da i tuk idva paradoksat "s vas zle ama bez vas o6te po zle..." i posle jenite neznaeli kakvo iskat.... :-D

dEnIsTy
11-14-2008, 19:55
за всичко съм съгласна,освен за приятелството..ако и двете момичета са повърхностни всичко се прецаква..но аз си имам едно момиче,в което съм абсолютно убедена...така де..има и изключения :)

Whyniser
11-14-2008, 19:58
за всичко съм съгласна,освен за приятелството..ако и двете момичета са повърхностни всичко се прецаква..но аз си имам едно момиче,в което съм абсолютно убедена...така де..има и изключения :)
Винаги съгласен с момиче със сини очи :oops: :-) :oops:

mimsssssss
11-14-2008, 20:05
от човек до човек има разлика.има много вярни неща в това което е написала авторката но също така могат да се отнасят и за мъжете.това че си себична не означава да слагаш всички жени под общ знаменател и да пренебрегваш мъжете че са божи кравички.всеки има кусури и както имаше една мисъл "никой не е перфектен докато не се влюбиш в него".

sayer
11-14-2008, 21:16
не мога да повярвам, че всички жени (момичета) си признаха...истината е, че за едно добре възпитано момиче нито едно от горните неща не важи!Има много свестни момчета и момичета...всичко опира до възпитанието, човешката личност е най-фината скулптура и за да я изваеш перфектна (почти) си трябват много любов, усилия, внимание и най-вече талант.

Iv4eTy
11-14-2008, 21:18
Еми наистина има доооста вярно в написаното... :?

Tedi4ka
11-14-2008, 22:23
мм.....дам ше кажа че съм съгласна за някои работи защото повечето(не казвам всички)момичета по някога са приятелки само или докато им изнася или докато не започне нещо да не им изнаса и някое друго момиче ги подкрепи и те зарязват старата си приятелка и вече имат нова и така постоянно! И в любовта може да се каже че е така -например две момичета приятелки харесват си едно момче ако са наистина приятелки и двете се отказват от него , а ако не едната казва пред другата че няма да се занимава с него и зад гърба и го сваля най-нахално....... има ги всякакви! В никакъв случай жените не са ангели.......

slun4ice_90
11-15-2008, 10:52
Нали трябва да има равновесие.Колко са мъжете с кирливи ризи,толко и жените сте с "прокъсани жартиери" :oops: :lol: :-) :P Съгласна съм....

nicolepcd
11-15-2008, 17:24
Има нещо такова, да 8-)

zaraaa
11-15-2008, 19:13
+1 напълно съм съгласна

6o6kotooo
11-15-2008, 19:37
Ох , така си е ...... и аз съм момиче
Обаче винаги съм ги мразила .......

crazy_style
11-15-2008, 20:21
m dam ... kvo 6te re4e " momi4e sum, ama gi mrazq" .. 6to gi mrazite , 6tot na polovinata im zavijdate a drugata polovina ne stavat ???
Kak moje mom4etata da se podkrepqt , a momi4etata samo da se dunqt. Naistina ima hora deto napulno otgovarqt na tova opisanie , az li4no mislq 4e ne sum ot tqh, ili pone se nadqvam. ...

258
11-15-2008, 20:38
С някой от думите си,все едно ме описваше :D И аз винаги се смятам за права. :) А като се замисля,аз винаги съм се разбирала повече с момчетата,отколкото с момичетата. :smt001

П.П. Искам такова същото нещо и за мъжете.Мисля че има много неща да се кажат и за тях :evil:

sweet4esf
11-15-2008, 20:54

:D :D :-D :-D :lol:

sweet4esf
11-15-2008, 20:55
Нали трябва да има равновесие.Колко са мъжете с кирливи ризи,толко и жените сте с "прокъсани жартиери" :oops: :lol: :-) :P Съгласна съм....

=D>

ShiZo
11-16-2008, 11:37
]С някой от думите си,все едно ме описваше :D И аз винаги се смятам за права. :) А като се замисля,аз винаги съм се разбирала повече с момчетата,отколкото с момичетата. :smt001

П.П. Искам такова същото нещо и за мъжете.Мисля че има много неща да се кажат и за тях :evil:

Имаш го. Скоро 8-)

ANTIHUMAN
11-16-2008, 13:27
Мале вие жените сте ужасни ва! :lol: :-o

Нищо ние пак си Ви обичаме! :)

sasha_90
11-16-2008, 14:48
Вярно е,но както каза,не всички жени са такива.

FeuerHerz
11-16-2008, 18:02
По принцип най-добрите приятелства се създават м/у представителите на противоположните полове, но има едн дилема, че "Намеси ли се секса приятелтвото изчезва" :)