View Full Version : Veet iii tam ....d...
golemiqt_problem
11-14-2008, 13:02
сиг това е 10 000 такава темаа ,но за какво е този форум :) (аз да кажа за да не си правите труда да храните в тази тема ) Абе да ви попитам някой от вас маха ли си космите там долу :oops: с veet ?? И дали е вредно ?
minimouse
11-14-2008, 13:09
с какво по-точно на veet?аз по принцип не съм им фенка,предпочитам Strep.а бикини зоната си обезкосмявам или с кола маска или с епилатор.и не,не мисля че е вредно.
golemiqt_problem
11-14-2008, 13:15
AMI кремчето на веет с розов цвят
minimouse
11-14-2008, 13:52
лично мое мнение е,че няма никакъв смисъл от тези кремчета,то си е все едно се бръснеш...
krisscha
11-14-2008, 20:57
Ммм...Аз досега се бръснех,но естествено,тва си е възможно най-кофти алтернативата.Та сега възнамерявам да посетя козметик...Срам,не срам...Няма как =D А относно продуктите на Вийт-от майка ми знам,че не се особено качествени...Не знам :(
емм за бръснене с кола маска не бях чувала до сега :lol: .... козметикк е най - добре ( кво сички ви е срам се 1 п*тки малко са виждали и баш от ваща ш се впечатлят 8-)) а на VEET не са кой знае какво ..
sindorei
11-14-2008, 21:59
:-) nai-dobroto e lazarno obezkosmqvane-ne boli,nqma 4erveni to4ki i go pravi6 5-6 puti v produljenie na 1 mesec i posle 1-2 puti godi6no. e....malko e skupo,no az ve4e polovin godina xodq samo na kola maska na kraka,drygite 2 mesta-nqmma griji za tqx. probvaite,ako imate vuzmojnost
krisscha
11-15-2008, 16:07
емм за бръснене с кола маска не бях чувала до сега :lol:
Тва пък защо???
e....malko e skupo
Колко малко :-o :D
Ммм...Аз досега се бръснех,но естествено,тва си е възможно най-кофти алтернативата.Та сега възнамерявам да посетя козметик...Срам,не срам...Няма как =D А относно продуктите на Вийт-от майка ми знам,че не се особено качествени...Не знам :(
;-)
емм за бръснене с кола маска не бях чувала до сега :lol: .... козметикк е най - добре ( кво сички ви е срам се 1 п*тки малко са виждали и баш от ваща ш се впечатлят 8-)) а на VEET не са кой знае какво ..
а ти въобще вийт знаеш ли какво е че мислиш че се бръсне с него.. :smt108
а ти въобще вийт знаеш ли какво е че мислиш че се бръсне с него.. :smt108
да знам .. ;дд аз ползвам хъххьххах :D
Парите, които ще дадеш за това кремче най-вероятно ще са точно толкова колкото да отидеш на козметик на кола маска. Второто определено ще е 100 пъти по-качествено :)
korkuluruya
03-03-2009, 13:06
abe za int zona samo samobrasna4ka mu e maikata ili da se otide na traino obeskosmqvane...mn ste mi interesni kak kato se obeskosmi6 s krem posle pak 6e go napravi6 kato kosmite ti sa 1 mm gd slet 2 dni :razz: hah ili pove4eto ot vas kato gledam v toq sait nese obeskosmqvate redovno dane govorim izcqlo taka 4e moje i po toq na4in davi e odonbo izpolzvaneto na krem4eta 1 pat godi6no 8-) 8-) :shock:
Съдейки по ника авторът е мъж, аз немога да си представя мъж (внимание самолетът излита) да иде на кола маска на интимната зона :D