Влез

View Full Version : Офф какво да правя??

Ypotrebena
11-14-2008, 16:06
Вече незнам какво да правя .. Има едно момче с което се познаваме от деца.Само,че нали пораснахме и само познати си останахме до преди 1 година.Когато нещо стана на един рожден ден той беше много пиян и все пак живее до нас и незнам как така той беше там и аз нали му викам Гого добре ли си .. а у грижех се за него норамлно.И аз му викам ай да си ходим и си тръгнахме двамата изпрати ме .. живеем вход до вход де хаха .. На другия ден аз излизам и го видях и той дойде при мен и такъв почна нещо там вика ай на кафе малко или на кино да се разходим моля те .. и аз обаче си имах приятел тогава и му казах не мога.Но във същия ден с приятеля ми се разделихме и на мен ми беше много гадно и се прибрах и имах някакви плачещи на скайп.Той ми писа и така след 1 седмица тръгнахме.Всичко беше много хубаво около месец,след това нещата се преебаха нещо.Той ми каза,че е по-добре да си останем само приятели,защото това че сме съседи и се знаем от толкова време е гадно нали и за това че аз не съм искала другите да знаят че ходим.И така аз бях дествена още тогава,но всички си мислеха,че не съм както и той самия.След няколко месеца той ми писа нещо заговорихме се и след около 2 седмици той ми вика ей са ще дойда до вас да те цункам а то беше 2 сутринта .. и аз му викам да добре.И той идва нашите бяха на море.И той дойде и от една,две,три целувки това онова .. и го направихме.И след това нищо аз не можех да го погледна беше ме супер срам от него и само го отбягвах 2-3 месеца.Но след това почнахме да се виждаме само като приятели той не искаше връзка от мен,а само секс.. Аз му казах че няма и само приятели си останхме.Дойде Нова Година и какво стана аз бях на един купон и после отидох на друг и той беше там.И айде пак го направихме .. след няколко месеца пак и така .. доста пъти.Но когато се видим нали в компания нещо се засечем не спираме да се караме да се псуваме и да се заяждаме.Държим се отвратително един с друг той ми е първия .. сега хода с едно момче вече доста време и нали спя с него .. но това момче Гого нещо немога бе той ми пречи.Идва в живота ми когато си иска взима каквото си иска и си тръгва.Немога да го понасям а спя с него .. Преди 1 седмица се видяхме пред блока и ай в тях без нищо просто той ме видя без здрасти без нищо дойде гушна ме целуна ме и ме хвана за ръката и ай към тях.Дума не си казахме после само аз станах облякох се и му казах Чао дори не се целунахмв... Какво е това немога незнам какво да правя вече ..

XiPiXoPiGiRL
11-14-2008, 16:18
Спри се малко, бе момиче... :-x
Направи си избора секса или любовта и това е... Ама две дини под една мишница не се носят... :-o

sweet4esf
11-14-2008, 16:22
Направи си избора секса или любовта и това е... Ама две дини под една мишница не се носят... :-o

:)

scoobydors
11-14-2008, 17:22

+ :-o

Ypotrebena
11-14-2008, 20:39
De da mojeh .. ;(

GregoryHouse
11-14-2008, 21:13
От къде си?Че току що получих микро инфаркт...

F_CK_all_I_need_is_U
11-14-2008, 21:51
От къде си?Че току що получих микро инфаркт...
+ 1
[-X

PeopleAlwaysLeave
11-14-2008, 22:09
Ами то май и ти самата не знаеш какво искаш. Хем ти е криво, че той си прави каквото поиска, хем спиш с него. Дръпни юздите малко бе момиче - кажи си твойта дума! Не знам дали усещаш, но той в момента не гледа на теб като на приятелка или гадже, а като на сексуален обект. Сама казваш, че се държи лошо, прави се на ударен пред другите и идва само когато му се до*бе... А ти след като си имаш приятел защо продължаваш да се виждаш с този Гого? Не си казала дали отношенията с приятелят ти са сериозни, но осъзнаваш ли, че ти му изневеряваш и един ден като разбере ще те зареже ? Реши какво искаш - ако искаш просто секс, зарежи приятелят си и продължи тайните срещи с Гого, но ако искаш нещо повече - просто си кажи тежката дума пред Гого, покажи му, че не си някаква играчка, която да използва единствено за задоволяване на сексуалните си нужди и сложи край на тая простотия.

mArMaLaDkA
11-14-2008, 22:18
Курвенски истории!Ти сама си си избрала ролята на парцал=>няма защо да се оплакваш!Както чета,не ти е особено зле,че той те търси само за секс.Ти го хващаш за ръчичка,отиваш при него и така..Не те е дърпал нещо,ти сама,по собствено желание.Ако имаше желание да прекъснеш тази така нар. връзка-да си го направила!

GregoryHouse
11-14-2008, 22:30
Изроди гадни само едно не разбрах измежду всичката ви комплексарщина и това го срещам за хиляден път....къф вие проблема с тази връзка бе ?!?!?! КФо и е лошото ?!?! ИДИОТИ ! ЧОВЕК ИМА СВОБОДНА ВОЛЯ ДА ПРАВИ ТОВА КОЕТО МУ ХАРЕСВА А НЕ КОЕТО МУ НАЛАГА ШИБАНО ОБЩЕСТВО КАТО ТОВА !!!

mArMaLaDkA
11-14-2008, 22:35
Тц,нищо против такива връзки.Само че тя се оплаква,че не искала това да продължава,а същевременно не знае как да го спре.А може би не иска.

GregoryHouse
11-14-2008, 22:39
Тц,нищо против такива връзки.Само че тя се оплаква,че не искала това да продължава,а същевременно не знае как да го спре.А може би не иска.

А и ти си овченска история ама да не си помисли, че нещо против...нали.

И не може би ами не и се иска...

curka87
11-14-2008, 22:42

+1 Всеки има право на собствено мнение, а тя сика нашето. Така , че......

За авторката- теб май хем те боли, хем те сърби.Айде първо вземи реши кво искаш.

sweet4esf
11-14-2008, 22:58

+1 Всеки има право на собствено мнение, а тя сика нашето. Така , че......

За авторката- теб май хем те боли, хем те сърби.Айде първо вземи реши кво искаш.

:wink: ako ne i haresva da ne pishe tema tova e :)

beb4yy
11-15-2008, 08:13

+ :-o + :-x

sexy&crazy
11-15-2008, 09:53
of vie osven da se zaqjdate drygo mojete li ebi mu maikata momi4eto iska savet a ne da q uprekvame :? :? MaCka spored men ako spresh da se vijdash izvestno vreme s toa gogo i pove4e ob6tyvash sas gadjeto ti moje bi shte se osaznaesh

Ypotrebena
11-15-2008, 10:13
Ama nie ne se vijdame po4ti super rqdko da se zase4em .. sega deto stana po 4esto ama sigurno pak skoro nqma da e sled nqkolko meseca moje bi.. Obi4am priqtelq si i to super mnogo katko i toi men za purvi put sum vliubena i to v mom4e koeto si zaslujava .. no Gogo toi 6te precaka ne6tata ;( ;( kato 4e li ima nqkakvo vlianie nad men nz nz kak da mu otkazvam kak da sum dale4 ot nego ;(

ImmortalForever
11-15-2008, 12:57
Ama nie ne se vijdame po4ti super rqdko da se zase4em .. sega deto stana po 4esto ama sigurno pak skoro nqma da e sled nqkolko meseca moje bi.. Obi4am priqtelq si i to super mnogo katko i toi men za purvi put sum vliubena i to v mom4e koeto si zaslujava .. no Gogo toi 6te precaka ne6tata ;( ;( kato 4e li ima nqkakvo vlianie nad men nz nz kak da mu otkazvam kak da sum dale4 ot nego ;(

Пф.. Ако питаш мен хич не обичаш приятеля си, щом знаеш (а може би искаш) ГогиТу ще прецака нещата...Ако наистина искаш да си далеч от него, ще си..Няма не мога има не искам!А ти не искаш!И не обичаш приятеля си!Разбирам такива връзки, аз съм ЗА тях.. ама да си имаме уважението!Шибате се и после те обижда...=> шанса в очите му да си курва е висок..То бива бива да си момиче без воля, ама твоето на никъде не блъска!!! :-x

Ypotrebena
11-16-2008, 11:26
kak da ne go obi4am obi4am si priqtelq .. PRosto Georgi i otvratitelen nagul nahalen hubav sexy .. pfff ;( ne go iskam toi daje mi razprava v4era 4e iskal da hodime .. ;( neznam kvo da prava

laurita
11-16-2008, 12:52
kak da ne go obi4am obi4am si priqtelq .. PRosto Georgi i otvratitelen nagul nahalen hubav sexy .. pfff ;( ne go iskam toi daje mi razprava v4era 4e iskal da hodime .. ;( neznam kvo da prava

Е как незнаеш какво да правиш? :shock: Казваш, че обичаш приятеля си и той те обича - тогава бъди с него..Не постъпвай така с момчето... :? :? Не е честно...

Колкото до т.нар. ,,Georgi,, има някакъв контрол над теб...Стегни се...и се осъзнай...Помисли и реши какво искаш от живота - да обичаш и да бъдеш обичана....или да те обиждат и въпреки тва да те имат когато си пожелаят...когато му се до е*e...Не бъди леко момиче...Покажи малко характер и достойнство...
Успех! :-)

PeopleAlwaysLeave
11-16-2008, 13:15

Е какво като е хубав и секси ? Това не означава, че всяко момиче ще му падне в краката. Ако знаеш само колко ги обичам такива "хубави, секси и нахални"... Ако бях на твое място ей така напук щях да му показвам, че не може да ме има и външният му вид не ми въздейства. Щом обичаш приятелят си не виждам какъв е проблема да разкараш Гого ? Явно наистина не знаеш какво искаш.

sasha_90
11-16-2008, 15:38
"Идва в живота ти когато иска,взима каквото иска и си тръгва",защото му позволяваш!

Ypotrebena
11-16-2008, 16:02
Nqmam predstava az nqkolko puti sum mu otkazvala i sum mu govorela che Misho e vajen za men che tfa ve4e sa mn meseci 4e si go obi4am i 4e nemoga da sum s nego .. i toi da da dobre i produljava da me celuva .. i da me dokosva ;( .. za6toto vse edno znae koga otivam v edna priqtelka za6toto te jiveqt na edin etaj i toi i tq sa bratov4edi a tq mi e nai dobrata priqtelka .. i toi 4uva li nz doide i po4ne a y milichko slun4ice .. oba4e primerno pred ikato hodehme az tolkova mu se smeeh za6toto toi golemiq playboy a az samo mu se smeeh i mu vikah a kaza na nqkoi 4e hodim a 6te te susipa super mn go ebavah ii sega toi napray pff .. kvo mi pri4inqva be az nemoga da go ponasqm oba4e kato go vida i go iskam ama samo za sexa .. ina4e ne isakm da imam ni6to drugo s nego .. zna4i nai dobrata mi priqtelka mi vika a be toi e tolkova vliuben v tebe trugni s nego puk az ne iskam za6toto purvo ne sum sigurna vtoro ne go iskam ..

sladka__droga
11-16-2008, 16:34
" ... Преди 1 седмица се видяхме пред блока и ай в тях без нищо просто той ме видя без здрасти без нищо дойде гушна ме целуна ме и ме хвана за ръката и ай към тях.Дума не си казахме после само аз станах облякох се и му казах Чао дори не се целунахмe ... "

Ти курва ли си с извинение ?! :-o

SunShinePearl
11-16-2008, 18:48
Изроди гадни само едно не разбрах измежду всичката ви комплексарщина и това го срещам за хиляден път....къф вие проблема с тази връзка бе ?!?!?! КФо и е лошото ?!?! ИДИОТИ ! ЧОВЕК ИМА СВОБОДНА ВОЛЯ ДА ПРАВИ ТОВА КОЕТО МУ ХАРЕСВА А НЕ КОЕТО МУ НАЛАГА ШИБАНО ОБЩЕСТВО КАТО ТОВА !!!
+1 и да добавя
кво е лошото да спи с някой ако и харесва секса???Ама е гадно че обича гаджето си..ама честно да ти кажа ти не го обичаш ще го разбереш по това че ще почне все по малко да ти пука за него ...но няма да ти пука и за Георги след това ще зарежеш Мишо..ще си спиш с Георги и ще си си напълно свободна :)