PDA

View Full Version : Моля ви дайте ми съвет

LMSM
11-14-2008, 17:19
Значи...историята ми е следната:
Ходя сериозно с едно момче вече повече от 4 месеца.Още от преди да тръгнем си бяхме приятели,тъй като живеем наблизо.Аз съм 8 клас ,а той е в 9-ти.Много го обичам,както и той мен.Това не е поредната детска прищявка!Той е много свестен за разлика от другите момчета.Държи се повече от чудесно с мен,винаги се разбираме,не сме се карали до сега.
Таа... преди един час говорехме с майка ми точно за това.Тя НЕ знаеше,че сме повече от приятели.И естествено започна с това,че съм малка за тези неща,че има време за всичко.Каза ми,че не иска да ме вижда да се целувам с разни момчета...Също така,че трябва да бъда недостъпна за момчетата... но аз тези неща ги знам пределно ясно!!! Колко момчета са ми предлагали,но аз им отказвам [все пак не може да ходя при всеки срещнат].Каза ми,че съм я разочаровала!Но не разбирам... Аз НЕ съм с него просто ей така...обичам го , привързах се към него много!... Майка ми си мисли,че съм от леките момичета,но не съм от тези! Просто тя не иска да бъда като моята съученичка , която наричат КУРВА! Да поясня: тя НЯМА сериозен приятел,ходела е с МНОГО момчета за по една вечер, и всички знаят,че тя НЕ Е девствена :shock: ...просто я използват! Но аз НЕ съм такава и няма и да бъда!! :?
Та хора мислите ли,че съм от леките момичета,само заради това,че си имам приятел?! Знам,че майка е малко консервативна на тази тема , ноо какво да правя ? Давайте ми съвети ... МОЛЯ ВИИ :cry: :cry:
Много съм объркана :-s
Не знам какво да правя :neutral:

chokolate_girl
11-14-2008, 17:27
родителите ми са почти същите,но не виждам какво лошо има в това да си имаш гадже,в това няма нищо лошо.Не виждам защо майкати не ти вярва.То като си имаш акъл ,няма от какво да се притесняваш.
Докажи им ,че не си поредната лигава кучка,която си няма работа и спи с всеки.Пък и все някога те трябва да разберат че си по-голяма и че това е нещо нормално за годините ти. :) споко,сигурна е само временно,нещата ще се оправят,успех ти желая :)

LMSM
11-14-2008, 17:59
родителите ми са почти същите,но не виждам какво лошо има в това да си имаш гадже,в това няма нищо лошо.Не виждам защо майкати не ти вярва.То като си имаш акъл ,няма от какво да се притесняваш.
Докажи им ,че не си поредната лигава кучка,която си няма работа и спи с всеки.Пък и все някога те трябва да разберат че си по-голяма и че това е нещо нормално за годините ти. :) споко,сигурна е само временно,нещата ще се оправят,успех ти желая :)
Охх толкова съм ти благодарна...Това исках да чуя! Благодаря ти за куража,който ми даде! :-)

snejana67
11-14-2008, 18:05
:-) и аз ти желая успех в любовта :-)

charovnicata91
11-14-2008, 18:10
От моя гледна точка трябва да докажеш на майка си, че нещата не са такива каквито тя си мисли. Докажи и, че си зряла за възрастта си и не си като онези момичета, които незнаят какво е любов. Рано или късно тя ще осъзнае, че дъщеря и умее да обича истински!!!!!!!!! :) :smt008

evelinka1122
11-14-2008, 18:12
пФф.. майки... кой ги слуша... нз за вас, но аз мн трудно споделям на майка си.. предпочитам пред някой фр...
таа по темата... не разбирам, съвестта ти е чиста нали ?! знаеш че не си от леките момичета... тогава няма за какво да се сдухваш и нз защо си объркана... просто рано или късно тя ще разбере че е отгледала една прекрасна дъщеря и взаимотношенията ви ще се коригират :) УсПеХ!

SunShinePearl
11-14-2008, 18:19
моите родители са мн по зле...апък и все едно и също говорят..аз ги чакам да си ми прочетат конското както обикновенно и нищо ново няма в него....както и да е аз даже не ги слушам те да си говорят...апък и майка ти ако е като моята да живее в миналия век не я слушай...така веднъж ми каза да не се виждам с едно момче но аз пак си се виждах с него така че...когато знаеш че ти си права не я слушай,но когато знаеш че тя е права послушай я не може все на пук да и правиш все пак

curka87
11-14-2008, 18:20
и аз съм съгласна с chokolate_girl.

Нормално е майка ти да се тревожи.Най-малкото е , че никоя майка не иска да приеме факта , че "малкото й момиченце" вече пораства. А и в днешно време с тея момиченца, които почват да си лягат с който им падне на по 12-13 (нека никой да не се обижда)..... и ти би се тревожила на нейно място.Не мислиш ли??
И все пак трябва да й докажеш, че си сериозна.Ако нещата с това момче са толкова сериозни, не се отказвай от него.В един момент тя сама ще осъзнае , че е сгрешила в преценката си и всичко ще се оправи.
Успех!

LMSM
11-14-2008, 18:29
пФф.. майки... кой ги слуша... нз за вас, но аз мн трудно споделям на майка си.. предпочитам пред някой фр...
таа по темата... не разбирам, съвестта ти е чиста нали ?! знаеш че не си от леките момичета... тогава няма за какво да се сдухваш и нз защо си объркана... просто рано или късно тя ще разбере че е отгледала една прекрасна дъщеря и взаимотношенията ви ще се коригират :) УсПеХ!
Благодаря адашке :-)

LMSM
11-14-2008, 18:31
Благодаря на Всички Ви!!! :-) Оправихте ми настроението :grin: