View Full Version : (за триене!!!!! ) какво бихте си помислили ако ви кажат:
оп проблема ако има такъв ще се реши - утре ще звънна и ще говрим
трия поста за да не ви затормозявам повече
лека вечер на всички
scoobydors
11-14-2008, 18:40
На това "дай ми време" не му имай никаква вяра. Аз съм използвала тая фраза няколко пъти за да разкарам момче. :)
Не казвам, че и тя е като мен, но това е може би най-известния начин "как да разкараш гаджето".
Сори, че аз трябва да ти го кажа, ама май явно връзката ви е към края си. :( (ако вече не е приключила)
GregoryHouse
11-14-2008, 18:43
Изчакай и ще видиш....предлагам ти да я оставиш тя да те потърси...Иначе тк може единствено да спекулираме хората са различни има хиляди причини които могат да доведат до тези думи...
LaDy_DaQnA
11-14-2008, 18:46
всяко правило си има излючения може би наистина ти е тествала реакциите
Може наистина да се е шегувала, някои хора имат странно чувство за хумор...
И все пак, ние няма как да знаем какво е целяла с всичко това. Ако много те тормози, може да я попиташ и да се опиташ да поговорите. Щом сте заедно от много време и сте имали сериозни планове за съвместно бъдеще, малко глупаво ми се струва да те зареже с няква подобна глупост и то без дори да ти даде обяснение. =О Не се измъчвай излишно.
Изчакай и ще видиш....предлагам ти да я оставиш тя да те потърси...Иначе тк може единствено да спекулираме хората са различни има хиляди причини които могат да доведат до тези думи...
+12504367349
и аз мисля да я оставя да видя дали ще ми се обади утре или вдруги ден, ако ли не ще и дам една седмица да размисли, колкото и да ми бъде трудно :( дано да се е пошегувала, или поне да е искала наистина да ми види реакцията, въпрек иче ми стана много много зле, не искам друг път да изпитвам същото
не гадай,наистина както казаха по-горе изчакай и ще видиш :) всичко с времето си ... и наслаждавай се на всеки момент прекаран с нея :) успеех :)
А ако девойката реши да се измъкне като пръдня и не го потърси... Все пак така е лесно - не го търси месеци и човека разбира че по този "дискретен" и жалък начин тя всъщност го е разкарала отдавна (много е тъпо така, без обяснения, просто игнорация от всякъде..)
Така че не я чакай, ами проведи изняснителен разговор с нея - очи в очи и напълно искрен.
Дано не е най-лошото, въпреки че и аз мисля че тея небалансирани истории от рода на "дай ми време", "по-добре да се разделим за малко" не вещаят добро.
GregoryHouse
11-14-2008, 19:06
А ако девойката реши да се измъкне като пръдня и не го потърси... Все пак така е лесно - не го търси месеци и човека разбира че по този "дискретен" и жалък начин тя всъщност го е разкарала отдавна (много е тъпо така, без обяснения, просто игнорация от всякъде..)
Така че не я чакай, ами проведи изняснителен разговор с нея - очи в очи и напълно искрен.
Дано не е най-лошото, въпреки че и аз мисля че тея небалансирани истории от рода на "дай ми време", "по-добре да се разделим за малко" не вещаят добро.
Е като не го потърси сама ...значи не се чувства добре с него и ...ясно е...какво има да говори с нея...жалък е начина но е добра проверка...
Lysander
11-14-2008, 19:14
Личи си как нямаш опит. И като я накара да поговорят сериозно, още сега, какво мислиш, че ще стане, тя още повече ще се дърпа. По-добре да и даде времето и след това с разговорите.
mimsssssss
11-14-2008, 19:29
може би я притискаш и и трябва време и спокойствие за да помисли без твой натиск.кажи и че и даваш седмица размивъл без да се виждате и чувате и след тва да ти каже окончателно без да те развърта
krem4et0
11-14-2008, 19:36
Заключвам темата!