View Full Version : тестовете в ...?
Uptown_soldier
11-14-2008, 18:36
нали в западна европа и америка правят някакви тестове, с които определят с каква е най-добрата професия за определн човек. :( интересуваме как се казват тези тестове на английски и евентуално линк където има такива тестове. мн ми трябват.
scoobydors
11-14-2008, 19:13
нали в западна европа и америка правят някакви тестове, с които определят с каква е най-добрата професия за определн човек. :( интересуваме как се казват тези тестове на английски и евентуално линк където има такива тестове. мн ми трябват.
Каквито и тестове да измистят, едни буквички и заграждания не могат да определят що за човек си и за какво ставаш! :)
Лично мнение.
П.П. Иначе не мога да ти дам линк. :)
Извинявам се за спама.
Uptown_soldier
11-14-2008, 19:30
Каквито и тестове да измистят, едни буквички и заграждания не могат да определят що за човек си и за какво ставаш! :)
Лично мнение.
П.П. Иначе не мога да ти дам линк. :)
Извинявам се за спама.
права си, но съм на кръстопът и всяка помощ би ми била полезна, а освен това познавам преподавател, който е учил в Германия преди години и също е преминала през такаива тестове. :) тя е искала да учи едно, но тетът казвал друго, но все пак продължила да учи онова, което иска. оказало се, че и трудно и сменила курса с това, което показвали резултати от теста и повече нямала проблеми. аз съм си набелязал няколко варината, но все пак трябва да избера един.
Хич не знам дали ще ти е от полза, но има една тема във Всичко тийн.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153287&postdays=0&postorder=asc&start=30
:-o
Slave4You
11-15-2008, 08:22
http://www.businesstestbg.com/proorientation/how_to_test/
Тук като се регнеш безплатно и направиш този тест и накрая ти изписва за какви професии ставаш.. Ест това е адски относително, тъй като на мен ми изписа, че ставам и за готвач, а не мога да си направя един садвич като хората :D Но има и добри попадения:)