View Full Version : незнам...какво да мисля вече ;(;(
nOvaTa`Ti
11-14-2008, 19:41
Оф значи историята ми е такава...имам една фр която си я имам за най-добра...като се събереме става много як купона...абе с 1 дума супер е обаче има едно момиче което и двете не понасяме [ a тва момиче...беше правило мн гадни неща на моята фр...беше я убиждала дори...]...ии моята фр ми казва че неможе да я търпи и секви такива гадни неща за нея...а са гледам и е писала некви яки коментари в албум..целувки ала бала...ии мн гано се почувствах... :( :( незнам вече какво да мисля за моята фр...не искам да си мисля, че само ми се прави на фр...защото ще ми бъде още по-гандо, защото аз я имам за най-добра приятелка а тя така да правии...офф незнам дайте некви мнение и моля БЕЗ НАПАДКИ,ПОДИГРАВКИ И ПОДОББНИ
Със сигурност е лицемерна, но дали към теб или към другото момиче мога само да гадая.Най-вероятно към нея
Със сигурност е лицемерна, но дали към теб или към другото момиче мога само да гадая.Най-вероятно към нея
LiLGrizzly
11-14-2008, 19:58
6om e licemerka ti predlagam da spre6 da se sabira6 s neq i da si nameri6 dr best fr.. i dai natrie6 nosa kato se vidite nqkade.. da si s spr qka kompaniq a tq sas sm0tana.. ! :)
seduction1mplex
11-14-2008, 20:04
Тя на теб не е направила нищо лошо..моите приятелки са същите между другото,така че идеално разбирам за кво гововориш :) просто си имай едно на ум и не му мисли много :-)
Както казаха наистина явно е лицемерна,но явно към другото момиче,което не е нещо кой знае какво в този момент.. А и тя не те е засегнала така че не се филмирай и не се отръпвай от приятелката си. А и ако нещо много те притеснява поговори с нея,дори и по начина по който говори и се държи ще разбереш дали те лъжи..щом сте си близки.. За това не се притеснявай от сега.. ;)
nOvaTa`Ti
11-15-2008, 13:26
dobre ,slivi li ima6 v ustata?ne misli6 li 4e predi da spodelq6 na nekvi nepoznati hora moje6 prosto ... OMG!DA Q POPITA6!! MALEEE KOLKO TRUDNO :?офф...аз я попитах и тя не ми отг. нищо затова се обръщам към вас...пък и форума е затова да се пита
nOvaTa`Ti
11-15-2008, 17:16
Оф значи историята ми е такава...имам една фр която си я имам за най-добра...като се събереме става много як купона...абе с 1 дума супер е обаче има едно момиче което и двете не понасяме [ a тва момиче...беше правило мн гадни неща на моята фр...беше я убиждала дори...]...ии моята фр ми казва че неможе да я търпи и секви такива гадни неща за нея...а са гледам и е писала некви яки коментари в албум..целувки ала бала...ии мн гано се почувствах... :( :( незнам вече какво да мисля за моята фр...не искам да си мисля, че само ми се прави на фр...защото ще ми бъде още по-гандо, защото аз я имам за най-добра приятелка а тя така да правии...офф незнам дайте некви мнение и моля БЕЗ НАПАДКИ,ПОДИГРАВКИ И ПОДОББНИ
Вие да не сте пети клас че да ти пука от такива лапешки изпълнения бре?!
П.С. Някой да ми каже къде се намира гроба на ПРАВОПИСА,че да сложа малко цветя..[/u]офф... ти да не си безгрешен бе сега ако съм объркала някаде нещо...какво ?! човешко..ама ти явно си безгрешен...
А по темата ти явно не държиш на приятелите си и ти е все едно...какво ще правят пък и всеки би го приел по различен начин.... :?
Както казаха наистина явно е лицемерна,но явно към другото момиче,което не е нещо кой знае какво в този момент.. А и тя не те е засегнала така че не се филмирай и не се отръпвай от приятелката си. А и ако нещо много те притеснява поговори с нея,дори и по начина по който говори и се държи ще разбереш дали те лъжи..щом сте си близки.. За това не се притеснявай от сега.. ;)
:)
nOvaTa`Ti
11-15-2008, 19:51
Да,безгрешен съм в отношение на правописа.Естествено че ще ми е все едно за инфантилни индивиди де въртят такива турски номера.леко със самочувствието самоо...''безгрешния''
Slave4You
11-15-2008, 20:03
ми лицемерка е.. Мисля, че почти всеки малко или много е лицемер, така че стига да не е такава е спрямо теб, не обръщай внимание.
sladky2009
11-16-2008, 13:37
:oops: