View Full Version : ;( ;( Какво значи
RoCkSpOt
11-14-2008, 20:13
Здр на всички.Предложих на момичето,което толкова мн харесвам тя ми каза да...След 30 мин ми каза,че и трябват още няколко дена,аз казах добре.Но ми трябва женското мнение какво значи това ?Трябват й още няколко дена,защото скоро скъса с 1 момче.Въпроса ми е дали е по-вероятно сега след няколко дена да ми каже НЕ....При условие,че след това ми каза,че иска да е с мене моля ви кажете ми ;( ;( ;(
Ние тук неможем да знаем дали тя ще иска да е с теб...но щом иска още време,по-скоро да се е отказала.
RoCkSpOt
11-14-2008, 20:30
Дори,ако се гушкаме през тва време държиме се за ръце пак ли е сиг,че ще го каже :shock: :cry: :cry: :cry:
shokoto91
11-14-2008, 20:36
няма да се откаже...
cherinka
11-14-2008, 20:39
Не се стряскай. 8-)
Нали все пак трябва да сподели с всичките си приятелки (и приятели) и някой да й даде адекватно мнение и да й каже какво би било най-добре да направи. :D
С две думи - тряа се съгласува със 'съвета' 8-)
сериозно, бе.....
!
RoCkSpOt
11-14-2008, 20:41
Не се стряскай. 8-)
Нали все пак трябва да сподели с всичките си приятелки (и приятели) и някой да й даде адекватно мнение и да й каже какво би било най-добре да направи. :D
сериозно, бе.....
!
Тя не е такава на никой нищо не казва за мене.....
zelenooko_kote
11-14-2008, 20:45
Не се стряскай. 8-)
сериозно, бе.....
!
еми срам го е момичето :lol: :lol:
RoCkSpOt
11-14-2008, 20:48
Не се стряскай. 8-)
сериозно, бе.....
!
еми срам го е момичето :lol: :lol:
Усетих иронята,но не е така,просто не обича да й се бъркат в нещата :cry:
ей ,приятелю,защо просто не поговориш с нея :-o
RoCkSpOt
11-14-2008, 21:02
ей ,приятелю,защо просто не поговориш с нея :-o
Еми кво да й кажа тя ми каза:"искам още малко време;искам да съм с теб;ще си поправя грешката" и сичко супер докато не попитах 1 приятелка,която не познава момиче нито историята...Просто й казах ситуациата и тя каза,че след тия неколко дни ще ми каже не.....А когато ми каза да просто бях наистина най-щастливия човек на света.Никога през живота ми не съм се чуствал толкова щастлив(буквално) и след това само с 1 изречение сичко се стовари на земята.... и незнам какво да правя като говора с нея кво точно да я питам :cry:
remember_me
11-14-2008, 21:09
moeto mnenie e 4e se e razbydebila i sega iska da si pomisli kakvo da i re6enieto. tova mi e mnenieto,no ne ti garantiram 4e to4no tova i se varti v glavata.
morkofka
11-14-2008, 21:13
Почакай няколко дни още.. спокойно и да ти откаже, има много момичета. :)
Е ние откъде да знаем какво й е в главата?! Изчакай тези "няколко дена" и ще видиш какво значи... сега и да гадаем и боб и леща да хвърляме едва ли ще има полза.... 8)
RoCkSpOt
11-14-2008, 21:17
Почакай няколко дни още.. спокойно и да ти откаже, има много момичета. :)
Има много,но като нея НЯМА....нито е курва нито иска постояно да се натискате ала бала но пък е разкрепостена притеснителна е мила е нежна е просто е перфектна :cry:
ND4SPD_f
11-14-2008, 21:18
emi nz kakvi sa vi otno6eniqta... sled kato iska vreme o4evidno 4e ne e zabravila biv6iq si priqtel,no e mn veroqtno da si pada po teb i da ne iska da te narani ako ne otgovarq na 4uvstvata ti po na4inut ,po koito ti se iska i da i trqbva vreme da se ubedi v izbora si-da bude s teb. no v nikakav slu4ai ne se otkazvai ot gu6kaneto :P
therichbitch
11-14-2008, 21:19
ami nie kato nr q poznavame ,kak mogem da ti kageme dali 6te se suglasi zavisi ot 4oveka vse pak
olive_oil
11-14-2008, 21:33
а на колко години сте?
cherinka
11-14-2008, 21:43
Ти, пък, що си мислиш, че знаеш каква е ?!
ами сигурно иска да си помисли добре според мен не трябва да я притискаш сега тя ако иска да е наистина с теб ще приеме :) успех :)
Казваш, че скоро се е разделила с друго момче....Ами остави момичето да си поеме въздух малко.
Това, че ти е поискала малко време не означава, че ще те отреже.Нека малко си "почине" от бившия и да се подготви да бъде с теб. Споко.
sweet4esf
11-14-2008, 23:17
Дори,ако се гушкаме през тва време държиме се за ръце пак ли е сиг,че ще го каже :shock: :cry: :cry: :cry:
nie momichetata ne sme kato vas :)
sled vsqka edna razdqla ni boli i ni e mnogo trudno da zapochnem nova..strahuva me se da ne sme naranenie..
dai i vreme no produlji da durjish na neq da i pokazvash chuvstvata si :)
moje da q e strah da ne bude naranena ako e bila ot stara vruzka...
sega prosto i dai vreme za da reshi...
spokoino ne mislq che shte kaje NE.. :)
RoCkSpOt
11-15-2008, 06:03
Мерси ще я изчакам и ще видим какво ще каже :)
RoCkSpOt
11-15-2008, 09:40
От както ми каза да и после не,мина 1 ден.Сега тече втория,но забелязах,че вчера се държа малко хладно с мене...може би в мене е грешката тя беше седнала и ме чакаше,но не седнах до нея,защото като я погледна и адски мн искам да я целуна а се разбрахме да не се целуваме като не ходиме.... и некво ми е супер гадно и притеснено.... :-o
ImmortalForever
11-15-2008, 17:34
Ми нищо не значи. :-|
soul1199
11-15-2008, 17:40
6om ti e kazala,4e iska da e s tebe,zna4i 6e kaje nai-veroqtno da
RoCkSpOt
11-16-2008, 05:48
а на колко години сте?
Аз на 15 тя на 13 :oops:
sLaDkA_GrEsHkA
11-16-2008, 06:46
nikoi ne moje da ti kaje kvo i se vurti iz glavata....
sasha_90
11-16-2008, 12:11
а на колко години сте?
Аз на 15 тя на 13 :oops:
Щях да пиша"вероятно не иска да бързате".Но като видях,че е на 13-от такива девойки всичко може да се очаква.
RoCkSpOt
11-16-2008, 19:22
Еми нещата засега върват мн добре мн се радвам,но чакам се пак да й чуя отговора... :-o
kuklichka_bg
11-17-2008, 05:44
Ще питам вълшебното си кълбо и ще ти кажааа :smt110
RoCkSpOt
11-17-2008, 15:57
Ще питам вълшебното си кълбо и ще ти кажааа :smt110
Попита ли го :D
slunchiceto0
11-18-2008, 11:59
Може би просто още не го е преживяла предишния..и се нуждае от време за да осмисли и симилира това което се случва....може да е раздвоена или объркана;] и се нуждае от тези няколко дни за да премисли нещата за да не съжалява после....но ти не се притеснявай,щом ти е казала да,явно има нещо към теб и не си й безразличен..не я притискай много но най добре е да поговориш с нея за да си разясните тези неща;]
Или просто се е опитала да избявга отговора "да" като ти е казала,че иска повече време да помисли,защото я е срам на пример.. :P