View Full Version : Работа???
Значи аз рабоя като барманка, но напоследък нещо заведението има все по малко посещаемост, което води до намаляне на надника и в някои случаи дори не получавам пари :( Шефа ми има да ми дава пари още за преди 2 седмици и незнам вече какво да правя. :( :( Май нещата вървят към напускане. Но не мога да си позволя да не работя. Нашите взимат малки заплати и не могат да ми дадат толкова колкото аз изразходвам и е гадно. Искам да се захвана с нещо друго и знам с какво, но въпросът е, че не знам къде да го намеря. Някои от вас чувал ли е за надомно правене на торбички за подаръци и стикери? Една моя съседка ми беше намерила, но нещата не станаха по план и... много бих искала да намеря от някъде другаде. Ако някои има информация нека сподели.Моля Ви! Много ми е спешно и вече незнам какво да правя. Преживяваме и тежък момент с семейството ми.. Плаче ми се... :-# :cry: Благодаря.. :(
cherinka
11-15-2008, 00:02
Давай го малко по-оптимистично.
Аз от 5 седмици се каня да се регна в job.bg
Тук във форума едва ли ще ти се помогне с нещо кой знае какво.
А ти щом работиш като барманка, значи имаш що-годе някакъв опит.
Разпитвала/пробвала ли си за друго място???
И помни - ВСИЧКО СТАВАНЕ С ПИТАНЕ.
Вероятността това да стане тук - е много малка. 8-)
splendour
11-15-2008, 07:44
a v job.bg ako se regna sq za rabota na albena lqtoto? 6toto s1m na 15 i...........
MakeMeLaugh
11-15-2008, 08:18
Аз от jobs-a си намерих работата ;)
И да може и да си намриш нещо за през лятото ама шанса е малък по-малък отколкото да идеш лично.
На морето се ходи сутринта обикаляш града и до вечерта си с нова работа. Доста пзнати така са правили. Няма обяви няма нищо - отиваш и питаш.
Може и в някоя агенция да отидеш. Те са длъжни да ти намерят работа по твоя критерий ;)
snejana67
11-15-2008, 10:04
jobs.bg това е единстженото място с реални и добри оферти
jobs.bg това е единстженото място с реални и добри оферти
аз от там си намерих лятото добра работа :)
verdjitO
11-22-2008, 11:25
напускай и отивай в друго заведение :grin:
pepita87
11-22-2008, 16:16
Mila,iskreno ti su4yvstvam...No mnenieto mi za tezi"nadomni"raboti e do kraina stepen otricatelno!Poznavam ne edin i dvama,koito sa precakani imenno ot tezi nadomni raboti...iskat ti vnoska,pra6tat ti produktite,nad koito ti trqbva da raboti6...sled tova ti gi izpra6ta6,te ne sa dovolni,suotvetno nqma i zapla6tane!Vse 6te ima ne6to v grada,v koito jivee6!Vzemi se v ruce,porazpitai tuk-tam,stiskam palci da izleze ne6to,koeto da ti haresva i udovletvorqva!Puk jivot i zdrave se zamisli da zapi6e6 i ne6to da u4i6,nqkoi kurs pone da izkara6.... :-)
Sladkata___
11-25-2008, 11:11
Напускай и си търси друго чети някъде кадето търсят работници ти си пише на вратата.И всичко става с питане.Не е лесно но ще се справиш сигурна съм.Виж и в jobs.bg.Желая ти успех :)