View Full Version : Не ми се живее повече
Bebeto666
11-15-2008, 13:10
problema e sledniq haresvam tur4in i toi e lud po men mn puti sme govorili s nego i toi e kazval 4e ne xaresva turciq i obi4aite i neiska da se vru6t tam.. razli4en e,no maika mi neodobrqva da imam vruzka s tova mom4e.toi izob6to nqma turski 4erti.mnogo e xybavo mom4eto i entyasiazirano da y4i... pisna mi ot vsi4ko
sweet4esf
11-15-2008, 13:12
em i az hodeh s takuv i maikami me razdeli s nego :)
se pak ne e prieto tkache si nameri nqkoi hubav bulgarin :?
:)
scanadal
11-15-2008, 13:14
Може да се срещате тайно... :-|
sexa_na_kompleksa
11-15-2008, 13:19
Дай снимка да го видиме колко е снажен...
Cool_Bitch
11-15-2008, 13:28
Ami kakto ve4e kazaha po-dobre si nameri drug...trudno e,no vremeto lekuva vsi4ko!Kasmet :?
Bebeto666
11-15-2008, 13:33
ne neiskam da si xva6tam drug
nejnaDROGA
11-15-2008, 13:35
Toгава се срещайте тайно!В крайна сметна не е задължително вашите да знаят с кого ходиш! ;) Успех! :-)
Cool_Bitch
11-15-2008, 13:36
Ami togava trqbva da provede6 razgovor s roditelite si...da gi ubedi6,4e lubovta vi e vzaimna i iskate da ste si zaedno...a i predpolagam s vremeto tq 6te vidi kolko e seriozno mom4eto,kakto ti go opisva6!!!Dano da mine vsi4ko gladko(a vsa6tnost na kolko godini si)
Cool_Bitch
11-15-2008, 13:36
nejnaDROGA
МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 5:35 pm Заглавие:
Toгава се срещайте тайно!В крайна сметна не е задължително вашите да знаят с кого ходиш! Wink Успех!
i tova e variant,no tq nemoje da go krie dalgo vreme
Bebeto666
11-15-2008, 13:38
ne jelaq da se sre6tam taino s nego kakva lubov 6te e tova skrita ... tupo e .. ami 92 sum nabor
nejnaDROGA
11-15-2008, 13:39
nejnaDROGA
МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 5:35 pm Заглавие:
Toгава се срещайте тайно!В крайна сметна не е задължително вашите да знаят с кого ходиш! Wink Успех!
i tova e variant,no tq nemoje da go krie dalgo vreme
Ти ще ми кажеш :D С едно бившо ходихме почти година и нашите така и не разбраха :D И още по-добре,де :D
nejnaDROGA
11-15-2008, 13:41
ne jelaq da se sre6tam taino s nego kakva lubov 6te e tova skrita ... tupo e .. ami 92 sum nabor
Е,че то тайно ще е само за пред майка ти :) Единствено тя няма да знае :)
Все пак под тайно не трябва да разбираш неща като - криене в затънтени улички,целувки само когато няма никой около вас и т.н.
Просто казваш на майка си:"Реших да го забравя!" и готово :)
Bebeto666
11-15-2008, 13:42
ne me razbirate :(
nejnaDROGA
11-15-2008, 13:44
По скоро не обясняваш,както трябва ;)
Bebeto666
11-15-2008, 13:45
ikam suvet kak dq q nakraram da e suglasna za na6eta vruzka
nejnaDROGA
11-15-2008, 13:50
Ми поговори с нея.Обясни й,че той не е като повечето турци.Кажи й,че той също не харесва факта,че е турчин,но в крайна сметка никой не избира,с каква народност да се роди.Кажи й,че се чувстваш добре с него,щастлива си,когато сте заедно и че ако не иска дъщеря й да е нещастна ще се наложи да й позволи.Обясни й,че това е твоя живот и че си достатъчно голяма за да можеш да прецениш,кое е добро за теб и кое не е!
ivsan4eto
11-15-2008, 13:55
Според мен няма как да стане, защото по-старите поколения са резервирани към турци, цигани, негри и т.н. по-голямата част са големи расисти
MakeMeLaugh
11-15-2008, 14:02
Тая пък не й се живее щот не може да е с рязан тучин.
Пууу, ми мри тогава.
Хората не могат да се оттърват от тия ти се натискаш да си с такава.
За добро е да знаеш!
Glavoreza
11-15-2008, 14:50
И мойто дете да движи с шибан турчин няма да съм съгласен.
Даже няма кво да се лъжеме направо ще му направя живота черен.
Няма ли други момчета ....... :smt093
Bebeto666
11-15-2008, 15:01
nikoi ne si izbira rodinata i roditelite tova 6te vi kaja kakto ima to4ni xora bulgari taka i turci
moon_flower
11-15-2008, 15:11
Ще ти мине,не се притеснявай.Не си на години,че да си мислиш,че той е точният за теб.Не съм против турците,зависи какви са,защото имам няколко дружки от Турция,но има и такива,които просто са изпечени лъжци.И повярвай ми,не можеш да правиш сравнение между българин и турчин.Просто сме различни хора...Майка ти донякъде е права.
Bebeto666
11-15-2008, 15:18
az da sum kazala 4e toi e muja na jivota mi ne.prosto iskam vruzka s nego xaresva mi i mi dopada..a ne mi se jivee zaradi maika mi 6toto tq re6ava vsi4ko vmesto men
kiksinka
11-15-2008, 15:44
emi spored men govori s maika ti obqsni i kak stoqt ne6tata i moje da te razbere
aka6a_vamp
11-15-2008, 15:58
Ми,ако смяташ,че тоя момък си заслужава се опълчи на майка си.
3начи повечето българи сме с много разхлабена и нестабилна психика... Чудно ми е защо толко мразите турците?
И пак се питам защо?.....
Верно е,че има и гадни турци...както и гадни българи.
Верно е ,че сме били 500 години под турско робство...но гадни са били само чурбаджиите,/богатите турци/ както и богатите българи/.
Може би повечето българи изпитват някакъв страх пак от турците,и....т....н.Във връзка с турското ни робство,и от тогава се е наслагвало,наслагвало...от поколения на поколения.
Всъщност няма за какво да мразим обикновенните турци.
Такива ,боклуци като Доган,много ясно ,че са за линчуване.
Но в случайт ти ,не виждам какво толко ще има,ако си си гадже с турчин.Като се обичате и е свестен пак не виждам какъв е проблема на майка ти...но както и да е.Обясни и ,че го обичаш и сърцето не пита кой е турчин и кой българин...
:)
Опитай се да поговориш с майка си и да й обясниш как стоят нещата. Дано те разбере. Успех :)
Лелее ти си луда заеби го тоя резак е хвани си някои друг точно турчин ли намери...
Bebeto666
11-15-2008, 16:17
kakto kaza Lysit0 surceto ne pita... :-)
Напълно подкрепям Lusit0! Като цяло предубежденията на повечето българи са неоснователни, поради простата причина, че дори не знаят защо мразят турците толкова- какво като говорят друг език и имат друга култура и религия - нима това е лошо? Консервативен и по-скоро недообразован модел на поведение си е българския!
А иначе по тем,ата - тайната връзка може да бъде сладка, но понякога е и много обременяваща - да се криеш не само от родители, но и познати, които биха могли да издадат нещо си е гадничко.
Най-добре обясни на майка си, че момчето наистина си заслужава - че е от добро семейство, че е културен и абмициозен, и най-важното - обича те и се грижи за теб. Ако любовта е грешка, тогава чак може да те съди!
Успех! :-)
sladkata_sisi
11-15-2008, 16:21
Не мисля, че е от значение това, че е турчин.
И все пак майкати познава ли го? Има ли някакви основания да не те пуска да излизаш с него? Какво знае за него? Ти казала ли си и, че смяташ, че е различен?
П.П. Дано успеете да сте щастливи заедно. :)
Оф, все едно той е единствения на тоя свят...
Не и се живеело, щот не може да се натиска с някъв гнусен..
На бас, че ако майка ти ти беше разрешила, много по-бързо щеше да ти мине зора да си с него.
Ае стегни се малко и не се дръж като малките деца. Толкова много момчета и ще се тормозиш заради някъв си там.
Bebeto666
11-15-2008, 17:44
ami kato i kazax 4e go xaresvam tq me prekusna i mi kaza 4e samo 6te me pere i xrani i da ne sum q tursela za ni6to.... no zada nestava lo6o i kazax 4e samo go xaresvam i tolkova pfff ;( reve mi se ne izdurjam
е ок де ,ама чак да не ти се живее... :Д
Toгава се срещайте тайно!В крайна сметна не е задължително вашите да знаят с кого ходиш! ;) Успех! :-) даааа хм аз съм би (дааа хранете ме) но кат си имам чувства няма да ги зарежа ходя си и и момичета тъй че успех с укриването
ikam suvet kak dq q nakraram da e suglasna za na6eta vruzka
Обясни и, че момчето макар и турчин е много свястно, умно и т.н :) В крайна сметка важни са чувствата и държанието му към теб, а не отва от каква раса е :) А ако много те обича и държи много на теб, то тогава аз не виждам проблем :) Обясни и го това :)
DevilWish
11-15-2008, 19:13
Моят приятел е турчин и вече половин година сме толкова щастливи =) Много хора се опитаха да ни разделят и никой не успява =) Толкова го обичам =) Виж, пробвайте се, няма да съжаляваш /предполагам/ =)
6o6kotooo
11-15-2008, 19:34
иллллл турчин оххх няма ли достатъчно българи бееееее :o
evelinka1122
11-15-2008, 20:30
ако искаш да си с него, трябва да се срещате тайно... иначе няма как... ако си в голям град ще стане номера :) а защо не си навита за тайната връзка... аз съм го правило това и ми е било супер яко, защото съм бягала от вкъщи и адреналина е 100% :grin: :grin: :grin: искам пак...
sasha_90
11-16-2008, 15:46
Това не е причина,за да не ти се живее вече!
Nepovtorima
11-16-2008, 15:48
I az sum na mneniety na maika ti da ne se zanimava6 s takuf .... NO za LUbovtA NQMA granici :)
Ами според мен майка ти не е права,защото преди около една седмица гледах във "МОРЕ ОТ ЛЮБОВ" една жена,на която мъжа и е турчин и са заедно от 40 години така че не мисля че в този случай това че е турчин има значение..... :? Ако наистина момчето е свестно и си заслужава защо не....убеди майка ти поне да опита да и направи впечатление УСПЕХ :)
Pliok0019
11-16-2008, 15:56
Ще намериш много по-добър от онзи турчин. В момента мислиш така за него, понеже си влюбена. След няколко месеца всичко ще отшуми.
Успех! :)
BrokenInnocence
11-16-2008, 16:02
И мойто дете да движи с шибан турчин няма да съм съгласен.
Даже няма кво да се лъжеме направо ще му направя живота черен.
Няма ли други момчета ....... :smt093
sladka__droga
11-16-2008, 16:28
Ще ти се наложи да си намериш нов.Според мен не бива да се занимаваш с турчин ... но коя съм аз да ти казвам кво да правиш?
Bebeto666
11-16-2008, 17:51
Tedi4ka napulno sum suglasno no neznam kak da nakaram maika mi pri polojenie 4e neiska da 4ye za nego :( mnogo me nervira taq jena
krisiiiiito
11-16-2008, 17:56
какво като е турчин все пак и той е човек :? хората не трябва да се делят по националност а по характер качества и т.н.
да не би той да избира какъв да се роди?.. разбирам че сме били под турско робство 5 века специално той ли го решава това??.. не всички турци за лоши както има и лоши българи и лоши хора по целия свят.. пък и любовта не пита! щом се обичате и се чувствате добре заедно няма какво да ви спре..говори с майка ти няма как да не разбере най-накрая.. обесни и че е страхотен човек че не е като всички останали и това че е турчин няма никакво значение с времето може да го опознае и да се съгласи с думите ти.. аз имам приятел турчин и то не кой да е най-добрият ми приятел носи тази националност но аз го възприемам като всички други защо не? какво лошо има? той е най-страхотния човек когото познавам и за мен нищо друго няма значение.. и той е тийнейджър и има чувства не знам защо нападате толкова много момичето
Bebeto666
11-16-2008, 18:07
pove4eto sa rasisti...neznaq kak da govorq s maika mi kato dori neiska da me izsly6anie s nego se vijdame ot septemvri a az i kazax za nego predi 2 sedmici (kogato gi i zapoznax) kazax i 4e nqma ni6to mejdy nas ina4e 6te6e da pobqsnee 4e ne sum i kazala 4e izlizam s nego no kato minaxa nqkolko dni i kazax 4e toi me xaresva i 4e az nego a tq mi se razvika i kaza da ne sum se vidqla pove4e s nego ;( s nego mislixme toi da otide na rabotata i sam i da pogovori s neq ama neznam dali e dobra ideq...
И аз да ти бях майка нямаше да съм съгласна,той може да казва ,че не спазва обичаите и мрази страната,но това не означава ,че майка ти трябва да се довери на думите му...все пак го прави за твое добро и си намери някое свясно момче,което няма да те въвлече в тази религия и тези обичаи
Аве стига глупости ве, няма да ти се живее зарад някакъв турчин :-x :-x
Bebeto666
11-17-2008, 09:35
ne za6to
HePeAJIeH
11-17-2008, 11:40
Заеби не е оферта това!
ND4SPD_f
11-17-2008, 11:40
Toгава се срещайте тайно!В крайна сметна не е задължително вашите да знаят с кого ходиш! ;) Успех! :-)
+1
slun4ice_90
11-17-2008, 11:51
Помисли добре дали искаш да си с този човек,после,ако е така действай...Майка ти иска само да те предпази от разочарование...Според мен си и малка,за това...Все пак кажи на колко си? :-o
i az ako bqh bashta primerno nqmashe da mi e priqtno da hodi dashterq mi s tyr4in edinstvenoto reshiniee ti da si tolkova yporita 4e ni6to ne moje da te spre togava vashte ne mogat da te sprat!
Bebeto666
11-17-2008, 16:20
17 sum
m3ch3ncee
11-17-2008, 16:28
И аз съм ходела с турчин.И какво от това?Изобщо не беше различен или по-тъп от другите,както някои мои приятели казваха.Гадното е че родителите и приятелите понякога не разбират това.В края на краищата всички са хора.Лично моите родители нямаха против,но твойте явно имат :( Според мен поговори с майка си точно и ясно какво искаш и изпитваш към това момче,пък дано те разбере.Успех!
Empowered
11-17-2008, 16:33
Sloji krai na jivota si : /
Ako maika ti ne go e vijdala kaji 4e si si hvanala b1lgarin....I vse pak maika ti ti kazva za dobro ,strahuva se za teb normalno e
slun4ice_90
11-17-2008, 17:26
17 sum Аха..мислих,че си по-малка...Тогава рискувай бъди с него.Тайно се срещайте и т.н.И кажи на майка ти,че не си тръгнала чак да се омъжваш за него... :? Обясни й,че искаш да си с него и,че с него си щастлива.Успех! :-)
е ако се обичате кво значение има какъв е или ти каква си ..:x
^ Ихх, ама ако обичахте някой беден циганин, дали щяхте да сте на тва мнение? И не казвайте, че няма как да се влюбите в такъв - нали любовта е сляпа и те сполетява неочаквано и не-знам-си кво. ;д
slun4ice_90
11-17-2008, 17:33
е ако се обичате кво значение има какъв е или ти каква си ..:x Няма значение много ясно, това че повечето хора не са дорасли и разделят хората по цвета на кожата им и по религията,която изповядват.... си е за тяхна сметка, Хрис. :-P
Ако искаш да си с него се виждайте тайно,но така или иначе един ден ще трябва да се разделите най-вероятно заради неодобрението от страна на майка ти защото има голяма вероятност да те хване а и мисля че ще ти омръзне да се криеш..така че най добре за да не те боли после повече нека да те боли сега по-малко и просто го забрави.. :)
е ако се обичате кво значение има какъв е или ти каква си ..:x Няма значение много ясно, това че повечето хора не са дорасли и разделят хората по цвета на кожата им и по религията,която изповядват.... си е за тяхна сметка, Хрис. :-P
Ем да, ако се обичат найстина и ако се познават наистина добре, не виждам пречка дали е турчин китаец и т.н нали е важно да се обичате 8-) :-)
ivsan4eto
11-18-2008, 08:59
Sloji krai na jivota si : /
:lol: :lol:
gPa3HuTeJl
11-18-2008, 09:53
" той няма турски черти ".... само к1дето се казва ХАСАН
Empowered
11-18-2008, 10:45
blizko e do akala da sledva6 4uvstvata ama ti qvno nqma6 mn maika ti edva li moje da vi spre da se vijdate no vse pak moqt savet ostava da sloji6 krai na jivota si : /
Schneeflocke
11-18-2008, 13:50
Такива ,боклуци като Доган,много ясно ,че са за линчуване.
И, ако Доган не беше политикът, който от години държи етническите конфликти в България под контрол, сигурно щах да се съглася с теб.
По темата: На 17 трябва да знаеш как да работиш майка си. Всеки родител си има цака: я сълзи, я убеждаване, я бунт. Но това е нещо, което само ти знаеш. Аз моите ги работя по всички фронтове. Понякога отнема време, но винаги става. Просто трябва да знаеш как.
TellMeYourName
11-18-2008, 13:54
направи си сепуко
biberinka
11-19-2008, 15:32
майка ти ти мисли най-доброто може ми е права да не иска да си с него опитай да поговориш с нея и разбери каква е причината тя да не иска :)