View Full Version : G-точката
mimentseto93
11-15-2008, 18:53
някоя от вас,дами, изпитвала ли е това удовоствие да свърши чрез стимулиране на тази точка и какво е чувството..опишете :)
Още го чакам :lol: Като стане ще пиша кфо е усещането :P
NaNa_SladuRana
11-16-2008, 16:51
и аз съм в списака на чакащите
Bellatrix
11-16-2008, 16:56
Върха е... :oops: :oops: :oops:
snejana67
11-16-2008, 17:05
:-) аз чакам
аз имам "уй" точка, брои ли се? :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz:
мога да помогна на всички чакащи дами :-D :-D :-D
Soichiro
11-17-2008, 11:59
I az moga da opitam da pomogna. Mnogo hubavo lija, obache problema e che sled 15-ta minuta mi se shvashta vrata. Ako nqkoq si misli che za 15 min shte svurshi moga da opitam
Thuglife
11-17-2008, 12:03
:) като се има в предвид ,че повечето незнаят какво е г-точка и къде се намира ..какво да говорим повече. А също така първите няколко пъти като момичето достигне до такъв оргазъм е много шашната :) иначе е забавно :) 8)
roksana_1
11-17-2008, 12:08
PrincessOfDark
11-17-2008, 13:15
Я каква интересна тема! G оргазмът е.... УАУУУУУУУ имаш чувството, че по цялото ти тяло минават тръпки, после те заливат студени вълни, после топли и това продължава 10 минути а супер якото усещане остава поне половин час след това! :grin:
Е, друго си е да си една от привилегированите да имат такъв страхотен годеник, а? 8)
PrincessOfDark
11-17-2008, 13:29
спор няма, миличък :-)
I az moga da opitam da pomogna. Mnogo hubavo lija, obache problema e che sled 15-ta minuta mi se shvashta vrata. Ako nqkoq si misli che za 15 min shte svurshi moga da opitam
Моля те разкажи на всички как точно с език ще стимулираш "G" точката.
Ама много ми е интересно наистина.
PrincessOfDark
11-17-2008, 13:54
ами като вкараш пръстче и направиш приканващо движение тип "ела" трябва да усетиш леко издадена точка с големината на 5 стотинки приблизително... ей това е :P
ами като вкараш пръстче и направиш приканващо движение тип "ела" трябва да усетиш леко издадена точка с големината на 5 стотинки приблизително... ей това е :P
АКо беше към мене отправено описанието ти... пределно добре знам къде е г-точката на момичето... само ми е интересно как ще стане с език да я стимулирам :( и то ако трябва и "ела" да правя... ще стане много сложно :grin: :grin: :grin:
Аз смятам, че ако просто й кажеш да дойда с език, определено ще има по-голям резултат отколкото ако й правиш някакви знаци, които тя и без туй няма да види! :?
PrincessOfDark
11-17-2008, 15:25
ъ... с език НЯМА как да стимулирате Г точката :shock:
XxMyselFxX
11-17-2008, 17:51
PrincessOfDark
11-17-2008, 19:11
дано да съм помогнала ;)
mysterious93
11-17-2008, 19:26
:) като се има в предвид ,че повечето незнаят какво е г-точка и къде се намира ..какво да говорим повече. А също така първите няколко пъти като момичето достигне до такъв оргазъм е много шашната :) иначе е забавно :) 8)
и защо да е шашната :D
marin4itu
11-18-2008, 17:35
Я каква интересна тема! G оргазмът е.... УАУУУУУУУ имаш чувството, че по цялото ти тяло минават тръпки, после те заливат студени вълни, после топли и това продължава 10 минути а супер якото усещане остава поне половин час след това! :grin:
Мдаам :grin: :oops:
:cry:
де'иб и аз го чакам още :D :D :?
Хаха малко преувеличи че всичко това продължава 10 минути ама както и да е.
П.П Ами накарайте аверите си то ако не със секс, поне с орална стимулация + 1,2 пръсченца на точното място и ще получите екстаза бе зайчета :)
Rebirthing
11-18-2008, 21:00
Охо това го получавам почти всеки път, да не кажа всеки 8-) обаче това че държи 10 минути е силно преувеличено, няма такова нещо но все пак е повече от обикновения оргазъм.PrincessOfDark ви каза къде се намира така че ако му хванете цаката даже и сами може да пробвате понякога :D
nimfolita
11-19-2008, 14:00
Аз като съм пробвала, напипвам някаква издутина такава, обаче само ми се припикава от нея :grin: :D
krem4et0
11-19-2008, 14:04
Стимулирането е възбуждащо, но удоволствието при мен е леко смесено. Страх ме е да не се напишкам :oops:
за оргазъм на Г точката лиже ли се ве бонак нищо не разбираш... за чакащите още ке чакате ако мислите че с хуи гаджето ви ще напраи нещо по въпроса бая зор ще види. Така че место да чакате с пишле дайте му с пръсти средния и безименния 4-5 см само да вкара и да пипа горе и леко да натисне корема ви и да марда там тогаз вече няма да сте в списъка с чакащи ама в списъка с подмокрелите се ;) аи действайте... В ИМЕТО НА КЕФА ! :lol:
istinskasi
11-27-2008, 21:56
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
това е най якото чувство на света!!!! веднъж ми се случи 3 пъти за една вечер :twisted: :smt001 щях да припадна от кеф сигорна съм че сабудих всички съседи :oops: .Има си пози която стимулира точно г-точката и особено ако е с по дебел пенис :grin: :grin:
ако все още не сте открили коя е тази поза пишете на лична ще помогна :-D
Моля те разкажи на всички как точно с език ще стимулираш "G" точката.
Ама много ми е интересно наистина.
malko ti e kysi4yk ezika za da stigne6 do tam