View Full Version : NEG
therichbitch
11-15-2008, 21:34
znam 4e moge da ima takava tema ,ama sum mn murzeliva da se rovq iz foruma zatva q puskam
taaa prosto ako ima hora ot nemskata da pi6at kvo mislqt za samoto daskalo,za daskalite koi gi kefi koi ne za6to i taka,abe kvoto iskate pi6ete ama bez spam
shadow4e
11-15-2008, 21:36
Е, нали си имате форум на немската. =)
Той функционира ли въобще? :-o
therichbitch
11-15-2008, 21:43
Е, нали си имате форум на немската. =)
da imame si ama tam si4ki se znaeme koi sme i zatva tuka pitam da vidq nqkvo po bezpristrastni menie 6toto tam nikoi ne smee da si kage, razbra li sega??
shadow4e
11-15-2008, 21:50
:D
Както и да е...
По темага: Янева е супер готина, /не знам дали още преподава там/, а една друга също по немски, пък е ужасон тъпа, но не помня как се казва, навремето ходеше с дълго палто кафяво, същата шапка и лисичи щал.
В моята специалност сега има доста хора, завършили немската :)
therichbitch
11-15-2008, 21:57
tvoata specialnost???
za6to pi6e6 v teen problem sled kato qvno ne si mn mn teen? :D:D:D ne 4e ima lo6o de :D
Ти само за даскали на подгответата ли се интересуваш?
shadow4e
11-16-2008, 15:48
О, тук има хора и на по 30 години, ама предимно пишем във Всичко и тиийн. Иначе аз сега завърших, а и сферата на образованието ме интересува и затова посещавам този раздел.
То и Блаб да не се покрива, че и тя е първа година студентка :)
therichbitch
11-16-2008, 17:38
Ти само за даскали на подгответата ли се интересуваш?
mi ne samo koito za kogoto moge da kage az ina4e i na podgotvetata gi znam
Аз съм 9 клас в Немския отдел съм и съм доволна да ви кажа. Зомер е толкова очарователно непохватен.. :-D Майтап, добре си е всичко, аз нямам оплаквания (почти). 8)
therichbitch
11-16-2008, 18:21
Аз съм 9 клас в Немския отдел съм и съм доволна да ви кажа. Зомер е толкова очарователно непохватен.. :-D Майтап, добре си е всичко, аз нямам оплаквания (почти). 8)
ne mi govori za Sommer utre 6te pravq 4 4asovo klasno pri nego ...
Оо препоръчвам ви да имате няколко часа при Израел и тогава да говорим пак. Иначе нищо лично към него, кога ли друг път щях да се науча да рецитирам с правилна интонация? :razz:
ПП Я си представи, че всяко училище си направи отделна тема в тоя форум...
therichbitch
11-17-2008, 17:36
Оо препоръчвам ви да имате няколко часа при Израел и тогава да говорим пак. Иначе нищо лично към него, кога ли друг път щях да се науча да рецитирам с правилна интонация? :razz:
ПП Я си представи, че всяко училище си направи отделна тема в тоя форум...
mm da predstavqm si vsu6nost az imam bogata fantaziq ...