Влез

View Full Version : Любов?или Игра?

laurita
11-16-2008, 12:11
Здравейте на всички пишещи във форума...От много време чета различни теми по различни въпроси в teenproblem и най накрая реших и аз да пусна една тема....Знам, че ще има много негативни отговори, но имам нужда от съвет, а не от критики...И ако може без излишни коментари... :-)

Значи....На 17години съм....До началото на лятото имах връзка с едно момче което много обичах....После разбрах, че ми е изневерявал няколко пъти..След което аз реших, че немога да му простя и поисках да се разделим...От тогава не съм имала връзка с друго момче (връзка която да е на показ)....не, че няма ,,кандидати" (ако мога така да ги нарека)..но не съм искала... :? :?

Обаче..Преди два месеца се появи един човек в живота ми...и го преобърна напълно...Става въпрос за човек който е на 27 год. ...(разликата е голяма, но не личи).... :? Историята ни е малко заплетена, тъй като работим при един и същи човек...иии ако се разбере ще станат скандли и т.н. :? и точно поради тази причина се виждаме тайно (ако може така да се каже)...ии понеже аз до сега съм имала само един интимен приятел и не исках да съжалявам после...с него съм разговаряла и съм му казвала много пъти, че ако зора му е само за 1-2-3 вечери, няма да стане...При което той ми е отговарял, че не е само за 1-2-3 вечери и , че найстина ме харесва...Истината е, че му повярвах... :mrgreen: Незнам след време може да съжалявам...но за момента не го правя... :wink: Та...виждахме се, говорихме си....правихме секс...и на двамата ни беше хубаво...При което един ден той ми каза....Много ми е хубаво с теб...

:-) обаче внимавай да не се влюбиш....при което аз :shock: (се едно искаше да ми каже недей да се влюбваш) :shock: .....Изпитах страх в онзи момент...помислих, че играе някаква игричка с мен, поне докато му омръзна.... :smt087 :smt087
Реших да не го търся, за да видя дали той ще се сети да ми се обади и да ме потърси...Истината е обаче, че ми се обади...обажда ми се и сега...чуваме се...не всеки ден, но....Виждаме се...и котато се видим си прекарваме страхотно...Харесва ми да съм с него, чувствам се сигурна....След онова негово изречение ,,..обаче внимавай да не се влюбиш.." бях решила да не влагам почти никакви чувства в секса..за да не се объркат нещата..В една тема тук прочетох нещо от сорта на ,,Секса сближава партньорите"..при мен май се получи нещо такова....Явно се объркаха нещата, поне от моя страна...Мисля, че започнах да се влюбвам и колкото и да го прикривам сега, да се правя, че нищо не изпитвам....От вътре всичко ми е свито като на кълбо...и като го видя от вътре нещо ми трепва (чувството немога да го обясня)...Има и друго - когато се видим, то е за малко...примерно за 1 час..Час през който правим секс и се радваме един на друг...Но на мен това време започна да не ми стига...Иска ми се повече време да прекарваме заедно...да си говорим...Обмислям, му кажа, че искам да прекарваме повече време заедно...Но ме е страх за да не разбере, че изпитвам нещо повече към него, от това което показвам... :( :( .....Какво да правя?...Дали той изпитва нещо към мен?...или играе няква игричка?....(Казвал ми е , че е минал тоя период...да има момичета само за бройка.... :? ....Но..незнам...Може би прекалено много се опарих от предишната ми връзка и сега му вярвам сляпо.......) :smt102 :-s :!: :smt022 :smt022

Моля ви, дайте ми накв съвети...мнения... :smt022

zaraaa
11-16-2008, 12:16
Просто му кажи, че искаш да прекарваш повече време с него, а не да се виждате само за секс, от отговора му ще разбереш дали изпитва нещо към теб или играе някаква игричка :) Успех, мила :-) и недей да се доверяваш сляпо :)

laurita
11-16-2008, 12:20
zaraaa благодаря за бързия отговор :-) :-) :-)

Seducti0n
11-16-2008, 12:31
:) вървиш против принципите си
от самото начало си държала на това, да не те възприема единствено като същество, с което може да задоволи сексуалните си нужди, след което си му позволила да направи точно това, оставила си се да те омагьоса, което само по себе си показва, че той е играч, а ти ненаясно с това какво точно искаш.
Не те упреквам, защото чувството ми е познато, но ще те упрекна, ако тази тревога/дали да разкриеш чувствата си или не/ след време прерастне в болка.

Секса е едно, любовта съвсем друго.
Предупреждението от негова страна е достатъчно красноречиво, а това, че ти се иска да си затвориш очите е съвсем друг въпрос.

Ако толкова ти харесва секса си трай за сега, но ако наистина изпитваш нуждата да бъдеш на 100 процента откровена, ако си сигурна, че този момент е настъпил-действай.

laurita
11-16-2008, 12:36
Seducti0n
Изпитах някаква бока от думите ти!Но написаното от теб е съвсем вярно!Благодаря ти! :-)

Seducti0n
11-16-2008, 12:41
Seducti0n
Изпитах някаква бока от думите ти!Но написаното от теб е съвсем вярно!Благодаря ти! :-)

Знам, че боли, истината винаги боли.
Мислиш ли, че на мен не ми е болно задето ти го казвам в толкова прав текст?!Пак ти казвам-знам колко ужасна е неивестността, но не винаги сме достатъчно силни за да понесем болката навреме и все пак по-добре така, отколкото да чакаме , а с времето и силите да намаляват...

curka87
11-16-2008, 13:37
Просто му кажи, че искаш да прекарваш повече време с него, а не да се виждате само за секс, от отговора му ще разбереш дали изпитва нещо към теб или играе някаква игричка :) Успех, мила :-) и недей да се доверяваш сляпо :)

+1

Не се оставяй да бъдеш нечия играчка или развлечение.

Sladur_
11-16-2008, 13:52
не му се давай ако иска да е само за секса с тебе отрежи го

SunShinePearl
11-16-2008, 14:26
Ми моето положение преди 3 месеца беше г/у такова...и започнах да се влюбвам но в един момент си казах ''стига спри се вие сте заедно само за секс''!!!И секса с него ми харесва, и постепено започнах да го чувствам само като приятел и сега мн ясно знам какво иска от мен и вече и аз искам само това от него всичко е до психика ако ти харесва секса си кажи няма да се влюбвам защото тогава всичко ще се развали.Е ако пък искаш повече от секс просто му кажи истината и ако спре да ти зввъни е ясно че неиска нищо да има м/у вас.Хубаво е че знаеш че нямате нищо сериозно и можеш да говориш открито с него за всичко поне при мен е така и напълно ме устройва.Седнете и си разяснете всичко както ние с него направихме :)

ImmortalForever
11-16-2008, 14:30
Много точно ти го е казал.Кфо ревеш?Или искаш да се влюбиш и пак да страдаш накрая?Мисли малко..Трябвало е да изпиташ неистинна радост при тези думи, а не да стоиш все едно са ти ръгнали пръчка в задника.Не мисля че играе игра (което е присъщо за неговия пол), но и не мисля че ще изпита некакви върхови чувства към теб.Или свикни с това или си намери друг (путка мъж), който ще те приеме с отворени обятия и ще ти каже: "Обичай ме, ма!"Така де...

krisiiiiito
11-16-2008, 14:41
не виждам друг изход освен да говориш с него и по думите му да вземеш решение какво да правиш

NeverTheSame
11-16-2008, 15:15
Ами,всъщност Seducti0n го е казала изключително добре.
в крайна сметка излиза,че той е с теб само заради секса,а ти искаш повече.
говори с него и си разясни,дали двамата все още искате едни и същи неща,или просто трябва да се разделите,за да намери всеки от вас,това което търси.просто му кажи,че въпреки съвета... и аз не знам съвет ли е или..та просто му кажи,че въпреки всички от твоя страна има чувства и не е само до физическия контакт.
все пак,преди да разговаряте се приготви за най-лошото,въпреки че ти пожелавам той да отговори на чувствата ти :-)

MoHuTo
11-16-2008, 15:33
Най-добре си изясни как стоят нещата при теб и ако наистина смяташ, че си влюбена поговори с него и ако чувствата са само от 1 страна, може би ще е най-добре да прекратите всичко, вместо да бъдеш в ролята на секс-играчката :?

ND4SPD_f
11-16-2008, 16:38
spored men te haresva, no s 4astta za vlubvaneto prosto se perzastrahova. naistina e hubavo da ima6 edno naum,za6toto ne znae6 kakvo 6te mu hrumne na 4oveka do teb... vse pak 27 sa si 27.....

therichbitch
11-16-2008, 16:49
emi spored men s tva izre4enie e izrazil nqkuv svoi strah su6to,prosto trqbva da pogovorite

snejana67
11-16-2008, 16:52
:? ako e samo za edin seks zareji go :?

laurita
11-17-2008, 07:40
Благодаря на всички за изказаните мнения и дадените съвети :-)

gLoRiOuS_aNGeL
11-17-2008, 13:20
Според мен трябва да помислиш за себе си...Защо просто не му кажеш?От какво толкова те е страх-ако те обича,което ти искаш доколкото разбрах,ще сте заедно и всичко ще е наред,ако ли не се разделяте или оставаш с него,ако те задоволява такава връзка...Знам,че на пръв поглед нещата не са толкова лесни,но в крайна сметка трябва да търсиш това,което искаш от живота...Сега ти се задоволяваш с част от връзката,защото вашите отношения не са пълноценни...Какво искаш си преценяваш ти!Аз само мога да ти пожелая успех и да бъдеш с подходящия за теб! :)

Fantomche
11-17-2008, 13:35
az sum malka da davam suvet ...no bih ti kazala da go pita6 za6to ne iska da se vlubva6.I dvamata si prekarvate dobre...za6to da ne izvle4ete vsi4ko polojitelno ot vuzkata ..i kato se vijdate ne prekarvaite i kratkoto si vreme zaedno samo v seks a pravete i drugi raboti neznam...

soul1199
11-17-2008, 14:13
kaji my,4e iska6 da prekarvate po-dulgo vr zaedno,moje da my priznae6 4yvstvata si i da go popita6 dali negovite sa takiva,ako ne,ako prosto te iska za sexa po-dobre go ostavi,govori s nego :)

rusoto_baby_f
11-17-2008, 17:47
Най-добре си изясни как стоят нещата при теб и ако наистина смяташ, че си влюбена поговори с него и ако чувствата са само от 1 страна, може би ще е най-добре да прекратите всичко, вместо да бъдеш в ролята на секс-играчката :?

+1 Поговори с него..
Успех!

laurita
11-20-2008, 20:55
Благодаря на всички!
:-)
Взех решение да поговоря с него!Смятам, че немога да продължавам така и наистина е най-добре да си изясним нещата иначе в тази ситуация започвам да се обърквам... :-) :)