View Full Version : нещо се сдухах
angel7878
11-16-2008, 12:49
Zna4i mn t1po se polu4i!!! V priatelq mi neshto ne varveshe,no kogato neshtata po4naha da se opravqt i otnovo da ni e super,se poqvi drugo mom4e.S drugoto mom4e se vijdahme vseki den,beshe ni hubavo da si lafim,da izlizame i stana taka se ludnah po nego.Zaebah prqtelq mi i bqh s drugiat.Vseki den bqhme zaedno postoqnno,no poneje toi jivee v drug grad si otide.No mi davashe obeshtanie,4e shte se vijdame (poneje jivee blizko do moq grad),4e shte mi se obajda,shte mi pishe.Taka beshe,no posle sled 1 sedmica,sprq da mi otgovarq na sms-te i na obajdaniata....Ama za kvo se polu4i taka?Oshte mi e stranno...Mislq si,4e ve4e sam go zabravila,no ne e taka,oshte me kefi.
Неможем да ти кажем, защо се е получило така...Неможем да гадаем...Има безброй много причини...примерно да няма пари в телефона (стига да не е на сметка)......
Или една по вероятна причина - да е срещнал друго момиче! :?
Ако толкова много искаш отговори на въпросите ти и някво смислено обяснение за всичко това...- то на всичко тва може да отговори само той...
Ако неможеш да се свържеш с него...Намери начин и иди там където живее...Разберете се!
Успех! :-)
angel7878
11-16-2008, 13:04
Zna4i,az go pitah da ne mi se sardit i koi kaza,4e ne e.No kogato mu zvanq mi zatvarq i ne mi otgovarq na sms-ite
PeopleAlwaysLeave
11-16-2008, 13:10
Ами може чувствата ви вече да не са взаимни, може би при него тръпката е отминала. Може да има и друго момиче...Всичко е възможно. А може и просто да е преценил, че разстоянието ще ви е пречка. Ако си имате скайповете му пиши там и го попитай на какво се дължи промяната му, искай да бъде искрен.
Glavoreza
11-16-2008, 13:12
Е та много ясно искал е да те чука и кат не си му пуснала и е видял че няма да стане , се е отказал от тебе. Кво ти е толкова чудно. Никога повече няма да го чуеш може си сигурна , фани се осъзнаи.
Ами много е вероятно, както казаха по-горе, да е преценил, че разстоянието ще бъде пречка. Това естествено води до извода, че може да си е намерил някоя , която е близо до него.
И разбира се, това, че не ти итговаря на обажданията и не те търси, би трябвало ясно да ти говори, че всичко е свършило и той вече не иска да е стеб.Забрави го и си намери някой друг.
sasha_90
11-16-2008, 13:59
Получило се е така,защото е загубил интерес.
ImmortalForever
11-16-2008, 14:34
Тежко е..За друг път преценяй ситуациите (и хората) по-добре.
sasha_90
11-16-2008, 14:50
Тежко е..За друг път преценяй ситуациите (и хората) по-добре.
+
Направо си се прецакала.Или по-точно връзката си и то заради няма и месец флирт.
sextazy_baby
11-16-2008, 15:01
Мисля че основната ти грешка е в това,че си оставила приятеля ти,оттам тръгва всичко
ND4SPD_f
11-16-2008, 16:45
липсват ти хубавите моменти,които сте имали. но от друга страна след като си зарязала приятеля си заради това момче,не се знае дали то не си е помислило, че ако тръгне с теб ще направиш същото както предния път. а иначе времето е ней-добрият лечител
krisiiiiito
11-16-2008, 16:56
според мен не си е заслужавало да късаш с приятеля си.. за другото момче явно ти си била просто една игра за няколко дена .. занимавка.. и след това край :-o аз така си го обеснявам
но не мисля че трябва да се върнеш при предишния си...постъпката ти е била гадна
snejana67
11-16-2008, 16:57
:-o точно казано и аз така мисля :-o
6o6kotooo
11-16-2008, 17:48
Ами може чувствата ви вече да не са взаимни, може би при него тръпката е отминала. Може да има и друго момиче...Всичко е възможно. А може и просто да е преценил, че разстоянието ще ви е пречка. Ако си имате скайповете му пиши там и го попитай на какво се дължи промяната му, искай да бъде искрен.
+1
Или е загубил интерес,или е срещнал друго момиче или просто е осъзнал ,че тази връзка е невъзможна след като сте от различни градове а това,че имаш гадже също е вид пречка