View Full Version : според вас кои хора трябва да имат деца?
интересно ми е да разбера и вашето мнение!аз мисля че деца трябва да имат хората,които са подготвени за тази крачка от живота!това са хората,които могат да осигурят един приличен живот на своите деца-храна,подсллон,образование .......не харесвам хората които създават деца и след това ги изоставят или ги принуждават да просят и да водят скотски начин на живот!
cvetelinaaa
11-16-2008, 21:47
едва ли някой мисли че хората които създават деца и след това ги изоставят или ги принуждават да просят и да водят скотски начин на живот са добри родители
Според мен хора, които са отговорни психически най-вече, то в България на всеки му е трудно да гледа дете от финансова гледна точка, но не само тя е важна. Трябва да можеш да отгледаш това дете, да го образоваш. Не всичко в отглеждането е пари. Това мисля, че е и грешката на днешните родители. Гледат само да дадат джобни на децата си и ги оставят да правят каквото си знаят. Детето пък получава парите, харчи ги за алкохол , цигари и кафета и айде пак търси. Родителското влияние липсва в днешно време, родителите бачкат като луди, а децата нито за оценки мислят нито за бъдещето си. Мисля че 90% от тва развалено поколение, което сме го дължим на нашите родители.
Всички, които имат желание да имат. Що за въпрос ?
TheOtherME
11-21-2008, 14:39
Зрели, отговорни, образовани хора, които обичат децата и наистина искат да имат такива.
verdjitO
11-22-2008, 11:01
Деца трябва да имат ОТГОВОРНИТЕ хора! :)
ElinoOor
11-22-2008, 11:11
всички които не приличат на мен..
Мисля, че един родител трябва да е отговорен, да има средства да издържа и образова детето си. И да го възпита, разбира се. Но нашето мнение едва ли е от значение... вижте какво се случва...
А някой преди мен каза, че родителите ни са виновни за разваленото поколение и напълно съм съгласна!
chocoleptic
11-22-2008, 12:00
Никои.