PDA

View Full Version : Скапва ли ви се настроението преди училище?

DimovB
11-16-2008, 22:21
Много здраво се сбозвам преди даскало. Не че има няква причина, ами просто ми е супер кухо да седя 6 часа на 1 място и да гледам некви отрепки.

Blab
11-16-2008, 22:25
Сега си представи, че часовете са 10...
*пюк*

RiseGirl
11-17-2008, 03:28
Винаги преди училище съм заредена със супер слънчево настроение. Рядко се случва нещо да го помрачи, освен ако нещо в училище наистина много не ме ядоса. :)

MiLeNcHeToO
11-17-2008, 03:45
Напротив, преди училище повечето пъти съм със много добро настроение(демек сега :-D ) :grin: Ама като отида и почнат скучните часове направо не издържам. :-o

rubi
11-17-2008, 05:21
искам да споделя опита си с вас и да ви кажа, че ако вечерно време си легнете с позитивно настроение, колко готин ще ви е денят или колко хубави оценки ще имате в училище,или колко е приятно едно кафенце в междучасието,мисля че деня ви ще бъде точно такъв.....
аз преди време като учех винаги го практикувах и в повечето случаи се получаваше......като изключим времето когато работех и учех....когато човек не се наспива целия свят му е крив.....
:) :) :)
и още нещо...ако се усмихваш повече....ще се чувстваш по-добре.... :) :)
подарете една усмивка на деня :)

kuklichka_bg
11-17-2008, 05:29
искам да споделя опита си с вас и да ви кажа, че ако вечерно време си легнете с позитивно настроение, колко готин ще ви е денят или колко хубави оценки ще имате в училище,или колко е приятно едно кафенце в междучасието,мисля че деня ви ще бъде точно такъв.....
аз преди време като учех винаги го практикувах и в повечето случаи се получаваше......като изключим времето когато работех и учех....когато човек не се наспива целия свят му е крив.....

:lol:

Sunny_stz
11-17-2008, 06:00
Много здраво се сбозвам преди даскало. Не че има няква причина, ами просто ми е супер кухо да седя 6 часа на 1 място и да гледам некви отрепки.

Ти пък само в една стая ли стоиш?Нямате ли различни стаи по различните предмети?Е на мен определено не ми е скучно,защото съм в по-различно училище,където се учи изкуство :)

BaBy_bS
11-17-2008, 06:33
преди даскало викани ми е яко,защото си слушам музика :grin: ,но тръгна за даскало,минавайки да взема една съученичка и като почнем да си говорим ... направоооо,хем ни е смешно,хем ни е тъпо и почваме да се чудим дали да не влезем в някои часове :-D

N0_feAR
11-17-2008, 07:59
преди даскало настроението ми е 6+, по време на даскалото спада на 3, а след даскалото е скапано до 0 (ако има някоя слаба оценка става отрицателно число) 8-)

BlueCat
11-17-2008, 08:09
Винаги преди училище съм заредена със супер слънчево настроение. Рядко се случва нещо да го помрачи, освен ако нещо в училище наистина много не ме ядоса. :)
Дам и аз съм така.

Drebs
11-17-2008, 09:11
Нееее,обичам да ходя на училище.
А ако съм сдухана - просто не отивам :)))))))

BlackRevenger
11-17-2008, 09:57
подщи всеки ден ... включително и днес... абе 100% не искате да сте на мое место ...

толкова много идиоти , а толкова малко патрони

RottenFlesh
11-17-2008, 10:33
Напоследък настроението ми преди даскало е хипер мега много скапано , като се сетя с какви идиоти трябва да се занимавам .... :?

girls_aloud_
11-17-2008, 11:22
не изобщо не ми се скапва настроението преди даскало,даже напротив отивам с голямо желание почти винаги :D :D

HePeAJIeH
11-17-2008, 12:11
Твърде заспало ми е за да преценя какво ми е настроението

Byyyy
11-17-2008, 12:31
Е как да не ти се скапе настроението, особено като се сетя за тая по математика :-x

AFT
11-17-2008, 12:44

:lol:

К'во се смееш, точно така си е. За жалост аз не съм се наспивала от месеци, а усмивката винаги си я имам, та вече не ми прави впечатление... А преди контролна или изпитване съм толкова не на кеф, че няма накъде..

Jumbie483
11-17-2008, 13:17
апф, че какво е това даскало, че да има право да ми скапе настроението 8-)
Аз винаги тръгвам с усмивка към училището. Там си прекарвам супер.. Момичета..момчета..веселим си се, даскалите са готини. Всеки час (дори математика,химия, история и пр.) ни е приятен, като сме заедно. Дори и да изкарам някоя мъдра двойка, пак с усмивка давам бележника да я внесат 8-) След училище освен ако не съм много уморена, се прибирам с шииирока усмивка :-)

chocoleptic
11-17-2008, 13:56
Тъпо ми е щото ми се спи ..
После ми е тъпо , щото тряа да карам 10 часа в някъв зверилник ..

Мдаа ..

AvRiLFaN95
11-17-2008, 16:32
Opredeleno mi se skapva.Osobeno kato stavam v 6.15 :?

pifiella
11-17-2008, 16:41
и аз съм така и когато имам физика се чувствам като премазана............

SkyEatsAirplane
11-17-2008, 16:44
ЯЯЯ не се давайте на гадното настроение! УХИЛЕТЕ МУ СЕ НАПУК!!! Ставам сутринта, лепвам си идиотската усмивка, дори когато имам 2ка казвам патенце и си вземам шоколад. :D

Sunny_stz
11-17-2008, 18:08
ЯЯЯ не се давайте на гадното настроение! УХИЛЕТЕ МУ СЕ НАПУК!!! Ставам сутринта, лепвам си идиотската усмивка, дори когато имам 2ка казвам патенце и си вземам шоколад. :D

Ученик без двойка не може,е казал някой мъдър човек :-P :P :))

MissitY
11-17-2008, 18:22
Напоследък настроението ми преди даскало е хипер мега много скапано , като се сетя с какви идиоти трябва да се занимавам .... :?

+1 :o :o

voodoodoll1
11-17-2008, 18:45
Преди да отида на училище съмв добро настроение.И когато съм вече в даскало ми се скапва настроението.Но има дни когато съм и в добро настроение

m3ch3ncee
11-17-2008, 19:10
Ами при мен е различно.Понякога ми е сдухано,понякога много весело.Но иначе в даскало не скучая никога,освен в някои часове :D

huligankata
11-17-2008, 19:52
Ако ме очаква тежък ден в даскалото настроението ми се скапва. Иначе ми е все тая.

sladky2009
11-18-2008, 02:07
напълно съм скапана преди училище пък да не говорим след :-s не го понасям мн ми е гадно и ми е на рев там даже ссъм плакала в час без причина :( ужасно е

Slashy
11-18-2008, 05:25
Е как да не ти се скапе настроението, особено като се сетя за тая по математика :-x

да ве..

6o6kotooo
11-18-2008, 05:48
mdaaa

million_dollar_baby
11-18-2008, 06:15
Ходя на училище без никакво желание.. Просто само като ми мине през ума ,че трябва да седя 6 часа с някакви "диви зверове" ако мога така да се изразя , направо ми се скапва настоението.. Осми клас съм , а повечето ходят само , за да отбият номера или да обарват момичетата и да се мислят за супер велики..Направо не мога да понасям класа си..Единствено има едно момиче от класа с което общувам и това е - другите са ми мега противни :-x :?

neocide
11-18-2008, 10:08

ThePowerOfLove
11-18-2008, 12:26
Естествено, че ми се скапва :? Не защото трябва да уча или нещо такова, просто обстановката там не ми харесва

dinosaur
11-18-2008, 22:14
Ами като съм 1ва смяна съм в УЖАСНО настроение.. още със ставането.. пък като се сетя,че трябва да ходя по студа,по автобуси,само и само да вися в тъпото даскало иии.... пфф

а 2ра смяна малко по-добре... пак се побърквам от тъпня в даскало,ама преди това винаги ходя на кафе с приятели ии настроението ми е по-добро :)

fuckingwhore
11-19-2008, 04:11

tItEufFf
11-19-2008, 10:51
Винаги ходя с желание на училище. Опитмистка съм. Обаче често се случва да си преглъщам сълзите ... :(

dark_angel3
11-23-2008, 09:47
Тъпо ми е щото ми се спи ..
После ми е тъпо , щото тряа да карам 10 часа в някъв зверилник ..

Мдаа ..

Tedi4ka
11-23-2008, 09:54
определено да!!!! :?

vesito13
11-23-2008, 09:59
Много здраво се сбозвам преди даскало. Не че има няква причина, ами просто ми е супер кухо да седя 6 часа на 1 място и да гледам некви отрепки. Разбирам те идеално :( Отвратително е #-o Преди не беше така , но сега ...

slavito007
11-23-2008, 16:05
Още в събота се депресирам, защото се сещам, че следващия ден е неделя, а след него идва понеделник. :D Още по-сдухано ми става и като пак в съботата се сетя, че от 1 до 7 ще прекарам в учене, писане, четене.

HayDeN^^
11-23-2008, 16:16
хаха.. =]
мен ме кефи да ходя на училище ...
защото там са ми приятелите и нашия клас е задружен
обменям инфо и т.н
срещам се с нови хора.
по-тъпо е по цел ден да седиш на компа...
и да нямаш контакти с другите x] блякк ..
поне за мен е така.

verdjitO
11-23-2008, 16:38

+1 :grin:

sladka__droga
11-23-2008, 18:31
Сутрин едвам ставам .. така ,че настроението ми е ужасно.Само като звънне будилника .. направо си умирам ,, като се сетя ,, че ще треа да вися осем часа в даскало ... пфф с тея умрели госпожи .. сред супер лигави хора .. ми става още по-тъпо.Почвам да се оправям ,, ии като тръгна за даскало тоя студ направо ме депресира още повече.Там като стигна е малко по-добре .. говоря си с фр .. ама почнат лии часовете ... ужас.Седя ии зяпам в некфа точка ..

ReBeL
11-23-2008, 18:44

+1

NaskoKaulitz
11-23-2008, 18:49
Винаги, и то само заради изродите, с които трябва да се разправям :cry:

vik4etoo
11-24-2008, 07:26
Втора смяна съм и сутрин ми е супер играя си с котката,уча,гледам телевизия и други такива :grin: ама дойде ли време да тръгвам просто не!! :? Изобщо не искам и то не заради уроците или такива,а заради хората--нов клас,нови съученици.Нещо в началото не ни се получи комуникацията и така си остана ..иначе за предишният си клас винаги тръгвах с усмивка!! :)

someone_else_
11-24-2008, 07:42
Трябва да е станало нещо наистина хубаво преди даскало,че да имам настроение. Но вече съм се примирила..знам какво ме очаква и понякога просто си лепвам една перманентна усмивка,а пък колко ми е тъпо-няма значение. :(

pysanka
11-24-2008, 07:46
ех мило училищее :D

taffy
11-24-2008, 14:32
Ми.. аз нямам време да се сбозвам сутрин.. То докато стана и тряя да излизам.. Инче ми е кеф, че ходя.. :D Нищо, че изтъпявам в часовете.. Па и те са толкова.. разнообразни, че няма накъде..

varnen4e
11-25-2008, 06:31
Все тая ми е.

lisi4ety
11-25-2008, 08:18
Изобщо не искам и то не заради уроците или такива,а заради хората--нов клас,нови съученици.Нещо в началото не ни се получи комуникацията и така си остана ..иначе за предишният си клас винаги тръгвах с усмивка!! :)

Абсолютно същото е!
Има си там хора, с които говоря, но само това и те са 2-3.. не ми потръгна нещо..

plamenka
11-25-2008, 16:55
Ами тази година и аз съм в ново училище, но пък имах късмета да се падна в готин клас и всички се разбираме / до колкото е възможно :-D /. И ако няма контролно или изпитвания отивам с удоволствие на училище.

titinkaa
11-25-2008, 17:25
Винаги преди училище съм заредена със супер слънчево настроение. Рядко се случва нещо да го помрачи, освен ако нещо в училище наистина много не ме ядоса. :) +1 и при мен е така. :)

slun4ice_90
11-26-2008, 08:23
тоталнооооооооооооооооооо ооо изтрещявамммммм ;( Не издържам и 5 минути да съм в даскалото.... :x :booooomb: