View Full Version : Истинската любов
krasitoOoO
11-17-2008, 11:37
Zna4i..da vi pitam az na vas kakv0 mislite p0 vapr0sa..ima li tak0va ne6ty-istinska lub0v??Ako ima kade e..zasht0 ve4e nik0i ne se interesuva 0t neq..Sarcet0 mi e razbivan0 hilqdi pati..umrazna mi da vqrvam vav ne6ty k0et0 g0 nqma!!Ve4e nqmam i edna nadejda..vsi4kite m0m4eta s k0it0 sam bila mislqt sam0 za seks..A kade 0tide lub0vta??Kade zabravihte t0va 4uvstv0 be..ve4e nik0i li nem0je da 0bi4a??Pisna mi da se nadqvam..ve4e ne varvam v istinskata lub0v..ne se i 0pitvam..nqmam sili za 0shte edn0 sb0g0m..za men LUBOVTA E IZMAMA!!i to nai g0lqmata..nai g0lqmata izmama na t0zi svqt ;( 0t k0qt0 nai mn0g0 b0li..kakav e smisalut da 0bi4a6 nqk0i kat0 na neg0 ne mu puka za teb??priznavam 4e ima mn vlubeni k0it0 se 0bi4am i lub0vta im e sp0delena..n0 ne i za dr..az ve4e sprqh da varvqm..i nik0i nem0je da mi vazvarne nadejdite,4e nqkade tam ima nqk0i sam0ten sasht0 kat0 men i k0it0 m0je da me 0bi4a taka siln0 kakt0 az 0bi4ah nqk0ga..Iskam da znam vasht0 mnenie i da vi kaja 4e az pr0st0 spiram da vqrvam..d0statu4n0 salzi pr0lqh..d0statu4n0 luji 4uh..d0statu4n0 0bi4ah..Ot tuk natatuk za men jiv0ta nqma smisal..!!
т.7
swords1010
stenlyto
11-17-2008, 11:45
Хуу се жалваш... ама я ми кажи на колко години си ?
чесно, нито се шегувам с тебе нито иронизирам, кажи ми само на колко години си ?
Bellatrix
11-17-2008, 11:49
1. Стегни се де, любов има, ама за да е истинска трябва бая повече търсене. Не е всеки път като се забиеш с някой от диското любов. Любов идва, когато си дълго с някого и сериозно си ходите, минаваш през всички етапи: привличането, заигравката, пърхането на пеперудите в корема преди среща и след това лека полека свиквате 1 с друг, ссаамо че не си омръзвате. И така годините (повтарям ГОДИНИ, не 2 седмици) си минават, а пеперудите още ги има и самата мисъл да го няма до теб е гадна...
Само, че има 1 истинска любов в живота и никой не е казал, че трябва да я срещнеш като тийнейджърка. Не приемай всичко толкова навътре и насериозно.
2. Темата ти е за раздел любов.
krasitoOoO
11-17-2008, 11:57
1. Стегни се де, любов има, ама за да е истинска трябва бая повече търсене. Не е всеки път като се забиеш с някой от диското любов. Любов идва, когато си дълго с някого и сериозно си ходите, минаваш през всички етапи: привличането, заигравката, пърхането на пеперудите в корема преди среща и след това лека полека свиквате 1 с друг, ссаамо че не си омръзвате. И така годините (повтарям ГОДИНИ, не 2 седмици) си минават, а пеперудите още ги има и самата мисъл да го няма до теб е гадна...
Само, че има 1 истинска любов в живота и никой не е казал, че трябва да я срещнеш като тийнейджърка. Не приемай всичко толкова навътре и насериозно.
2. Темата ти е за раздел любов.
p0 p0gre6ka q slojih tyk
CinDeReLLa_
11-17-2008, 12:02
чесно, нито се шегувам с тебе нито иронизирам, кажи ми само на колко години си ?
????? :) :) :)
crazyhair
11-17-2008, 12:14
ako nqma6e lubov nqma6e da ima 4ove4estvo i za tova istinska lubov ima taka4e ne se ot4aiva tq 6te doide kogato po4ti zabravila lubovta ili kogato nai malko o4akva6
Rebirthing
11-17-2008, 12:17
Еее не мога да ги разбера тия хора които само се жалват, няма любов ала-бала и какво ако няма?Света няма да свърши ако някой си се депресира, защото не вярвал в любовта !Егати пубертетските истории... никога не съм се жалвала за някой защото ме е зарязал или защото сме скъсали, живота ми няма да свърши с това, така де "това което не ме убива ме прави по-силна" гледам напред, не си губя времето във сълзи и сополи, не ми пука за еди кой си некадърник, щом не ме обича и не иска да е с мен само той губи, като не му харесва да ходи да търси щастието другаде!
crazyhair
11-17-2008, 12:20
Еее не мога да ги разбера тия хора които само се жалват, няма любов ала-бала и какво ако няма?Света няма да свърши ако някой си се депресира, защото не вярвал в любовта !Егати пубертетските истории... никога не съм се жалвала за някой защото ме е зарязал или защото сме скъсали, живота ми няма да свърши с това, така де "това което не ме убива ме прави по-силна" гледам напред, не си губя времето във сълзи и сополи, не ми пука за еди кой си некадърник, щом не ме обича и не иска да е с мен само той губи, като не му харесва да ходи да търси щастието другаде!
+vinagi trqbva da opitva6!!!!
Що не фанеш да станеш "емо" и не си срежеш вените бе ???
Като ни се жалваш тука та кво ??? Ще промениш ли нещо - май не :?
Истинска любов нямало - ми хубаво за теб няма за други има!
С тая тема дето си пуснала и очакваш да почнеме всички да те съжаляваме нищо не постигаш.Това че ти още не си открила подходящият за теб човек не значи че няма любов.Няма да ти казвам изрази от рода на "За всеки влак си има пътници" или "Любовта ще дойде когато най-малко очакваш" защото звучат твърде клиширано и е по скоро отчайващо от колкото да ти даде някаква надежда.
Просто не мисли за това има време за всичко,все някога ще намериш точният човек.Никъде не е казано че истинската любов ще я срещнеш
в тинейджърските си години,може да дойде утре може и след 10 годни но все някога ще дойде (много успокояващо нали)
Айде жива и здрава и разбери че с сълзи и сополи нищо не променяш така че си живей живота!!!
krasitoOoO
11-17-2008, 16:49
v nedelq stanah na 16..ak0 iz0bsht0 ima nqkakv0 zna4enie..
Bellatrix
11-17-2008, 17:00
И на 16 чакаш истинската любов? :-o Да, някои рано я срещат, случва се, ама... Имаш толкова живот пред себе си... Абе, за ква истинска любов дрънкаш на 16??!! :shock:
krasitoOoO
11-17-2008, 17:07
И на 16 чакаш истинската любов? :-o Да, някои рано я срещат, случва се, ама... Имаш толкова живот пред себе си... Абе, за ква истинска любов дрънкаш на 16??!! :shock:
m0je da sam na 16,n0 p0vqrvai mi d0statu4n0 sam naranena..i sega ak0 p04na da g0v0ra za t0vaa..ne ti se slusha!
+1 :)
Bellatrix
11-17-2008, 17:12
m0je da sam na 16,n0 p0vqrvai mi d0statu4n0 sam naranena..i sega ak0 p04na da g0v0ra za t0vaa..ne ti se slusha!
Ами честно казано и аз. Накратко, че сиг и на теб не ти се слуша: гаджето ми ми изневери с най-добрата ми приятелка. един друг мой бивш се заби с по-голямата женска част от един купон. Един толко не можеше да изчака да стана готова, че се пробва да ме изнасили. Към всички тях съм хранила надежди, а те са ме разочаровали. С всеки съм се оставяла да се влюбя с вярата, че този път ще стане. Да, не е билоа истинска любов (за мен тя е само 1), но е боляло много, помня.
Ама не се отказах и ето сега съм щастлива и то много. Намерих си свястното момче. :) Нз дали той ми е голямата любов, ама кой знае, ще видим. Не се отчайвай, ами наблягай на ученето и на приятелите, а момчетата сами идват. Рано или късно.
Stefchyy
11-17-2008, 17:16
ako nqma6e lubov nqma6e da ima 4ove4estvo i za tova istinska lubov ima taka4e ne se ot4aiva tq 6te doide kogato po4ti zabravila lubovta ili kogato nai malko o4akva6
+1
marin4itu
11-17-2008, 17:46
Любовта е внушение, ако вярваш в нея ще я намериш, ако не-няма..
stenlyto
11-18-2008, 08:00
Краси, като кажеш че си на 16 и имаш много преживяно в лубовта и в рилския манастир ще ти се смеят....
да земеш да направиш разлика между лубов и емоция, м/у любов и превличане, че имам голямото усещане че ги месиш и естествено за да не ме контрираш че не е така ще ти кажа една приказка дето я е изрекъл един руски военачалник "Ако една работа не е за глупаци, как другари един глупак ще осъзнае че е такъв и ще се откажи да я върши" и.... тай :)
понатрупай малко опит... научи кои момчета трябва да избягваш... и тогава ще намериш любовта
Zna4i..da vi pitam az na vas kakv0 mislite p0 vapr0sa..ima li tak0va ne6ty-istinska lub0v??Ako ima kade e..zasht0 ve4e nik0i ne se interesuva 0t neq..Sarcet0 mi e razbivan0 hilqdi pati..umrazna mi da vqrvam vav ne6ty k0et0 g0 nqma!!Ve4e nqmam i edna nadejda..vsi4kite m0m4eta s k0it0 sam bila mislqt sam0 za seks..A kade 0tide lub0vta??Kade zabravihte t0va 4uvstv0 be..ve4e nik0i li nem0je da 0bi4a??Pisna mi da se nadqvam..ve4e ne varvam v istinskata lub0v..ne se i 0pitvam..nqmam sili za 0shte edn0 sb0g0m..za men LUBOVTA E IZMAMA!!i to nai g0lqmata..nai g0lqmata izmama na t0zi svqt ;( 0t k0qt0 nai mn0g0 b0li..kakav e smisalut da 0bi4a6 nqk0i kat0 na neg0 ne mu puka za teb??priznavam 4e ima mn vlubeni k0it0 se 0bi4am i lub0vta im e sp0delena..n0 ne i za dr..az ve4e sprqh da varvqm..i nik0i nem0je da mi vazvarne nadejdite,4e nqkade tam ima nqk0i sam0ten sasht0 kat0 men i k0it0 m0je da me 0bi4a taka siln0 kakt0 az 0bi4ah nqk0ga..Iskam da znam vasht0 mnenie i da vi kaja 4e az pr0st0 spiram da vqrvam..d0statu4n0 salzi pr0lqh..d0statu4n0 luji 4uh..d0statu4n0 0bi4ah..Ot tuk natatuk za men jiv0ta nqma smisal..!!
т.7
swords1010
Еммм, всеки говори такива неща като е наранен.
Не ми е до тъжно-звучащи изречения, затова ще го кажа простичко - и аз съм била хиляди пъти с разбито сърце и надежди. Образно казано - знам кво ти е ама вече не ми пука. Споко, ще те налегне една апатияяя... :-o
Но реших да направя нещо, което лично за мен си е най-доброто.
Открий и ти своето.
И вече не се впрягай.
Дамм, и ти ще станеш студена, средностатистическа, като възрастните, цинична... няма място за идеалисти и за любов в то'о шибан свят.
Sad but true : )
Може би когато си изцеден до предел (вярвам, че не сме го стигнали) тогава ще се пръкне любовта.. ако дотогава съвсем не сме спрели да вярваме в нея... но надеждата умира последна така или иначе..