Влез

View Full Version : ПОМОГНЕТЕ МИ ! :(

Titanic_baby
11-17-2008, 12:16
ЗНачи хора мисля ,че имам проблем.
За себе си мога да кажа,че съм доста силна в училище,всичките ми оценки са 6-ци ,които наистина са заслужени с достоен труд.
Работатата обаче е там,че просто понякога съм мн разсеяна и говоря големи безсмислици.Например днес е понеделник,а аз казах на приятелката ми -''какъв хубав петъчен ден'' и тя започна да се хили.
Не,наистина не си обяснявам как всеки ден казвам по една такава глупост и ставам за смях.Понякога е по-добре да си замълча и да не казвам нищо,вместо да изръся отново поредната глупост.
Имам си гадже,за което мисля непрестанно,но не мисля че тази разсеяност се дължи на него.Нямам проблеми.Може да се каже ,че всичко ми е наред,но това не го разбирам.Вие попадали ли сте в такава ситуация? КАкво мислите за всичко това?ДА не би да ми има нещо или понякога човек е възможно и нормално да попадне в такива ситуации?Какво да правя,кажете ми и моля ви не се подигравайте,защото се чувствам адски кофти. :cry:

Metal_kids
11-17-2008, 12:23
Ами миличка не се критикувай толкова много,че са ти се случвали такива неща и аз съм имала такива ситуаций :)
Какво да кажа може наистина да е от любовта все пак и аз съм влюбена и мислите за любимя те расейват малко или много :-) :oops:
А може да се дължи и на умора,недоспиване ,проблеми в къщи,но до колкото разбирам нямаш такива :-o
незнам според мен любовта е малко в основата....

g_antonov
11-17-2008, 12:51
О аз к'ви неща съм ръсил :D

Jumbie483
11-17-2008, 13:05
Аз днес се карах с г-жата защото тя смяташе че утре е вторник, а аз твърдо държах на мнението си, че утре сме сряда :oops: :oops: :oops:

А теб..нещо те разсейва. Може и мислите за гаджето, а може и нещо друго.. Ти сама трябва да прецениш...

AnnitoOo
11-17-2008, 13:07
[quote="Jumbie483"][i]Аз днес се карах с г-жата защото тя смяташе че утре е вторник, а аз твърдо държах на мнението си, че утре сме сряда :oops: :oops: :oops: +1 :-) :-) :-) :lol:

MissIndependent
11-17-2008, 14:03
Аа това с дните толкова често ми се случва... :lol: Ама не се притеснявам. Все пак всички сме влюбени! :-)

lori
11-17-2008, 14:10
Аа това с дните толкова често ми се случва... :lol: Ама не се притеснявам. Все пак всички сме влюбени! :-)

Е не всички, аз не съм влюбена обаче такива глупости ръсяяя :D

NeverBackdown
11-17-2008, 16:14
Спокойно,на всеки му се случва да изръси някаква простотия от време на време ;) Цитирам класната какво каза днес ,,Четвъртият четвъртък се пада в петък" :D Такива много ги ръси.Както и всеки човек :)

verdjitO
11-22-2008, 11:13
Ем тъкмо, малко да се посмееш :D