View Full Version : За Пловдивчани
Здравейте Банда ;] ...
първо да Ви се извиня темата никак не е свързана с любов , но сами знаете ,че тук най-много са посещенията. А по темата...ами отнася се за пловдивчаните, всеки който бяга на гребната база ако желае да бягаме заедно ... ;] ... това е пак се извинявам ,че е в този раздел ...
бтв - на 17 съм ;]
.......... A3 (http://www2.imgshare.eu/i/hCw12948.jpg) <--- (гледам ,че някой ги интересува как изглеждам - лично мнение зле ;P )
summer_mo0n
11-17-2008, 14:09
Май ще си бягаш сам :lol: :lol: :lol:
Не мисля,че някой,който не те познава ще се навие да тича с тебе.
Иначе,това че тичаш е мн хубаво.Мн малко хора в деншно време предпочитат да потичат,от колкото да киснат пред ПЦ тата.
Здравейте Банда ;] ...
първо да Ви се извиня темата никак не е свързана с любов , но сами знаете ,че тук най-много са посещенията. А по темата...ами отнася се за пловдивчаните, всеки който бяга на гребната база ако желае да бягаме заедно ... ;] ... това е пак се извинявам ,че е в този раздел ...
Бих те подкрепил,ама и без това тренирам...
Отивай сам и се запознай д някоя 8)
2 в 1 ще правиш,а ако си допаднете- 3 в 1 8)
Има някои сгоднички дето се разхождат
или потичват там.
Empowered
11-17-2008, 16:53
Ubav li si ? :-D
ехх ако беше нещо др нп (смисъл разходка и т.н. не нещо др...някой да не си помисли нещо :D ) ама точно за бягане...не мерси ;)
Аз не бягам, ама всички около мен бягат. ;д Все пак, точно пък на гребната да ходя да тичам с непознат е малко рисковано - колко му е да те дръпне настрани и никой ня'а нито да чуе, нито да види... Пък и защо не ходиш сам - като с някой друг все ще се съобразяваш с неговото темпо, а ако е плямпало като мен, само ще те разсейва. ;д Пък може и колело да караш - 3лв за един час, ако нямаш свое. (:
Защото е скучно да тренираш сам !
Аз винаги си търся комапния, защото ми минава по-бързо тренировката.
Преди време си взимах кучето с мен и му говорех 8-) , състезавах се с него, беше ми айляк.
Сега като съм сама и не ми се тренира.
E, vzimash mp3 ili kvoto i da e i si puskash muzikata. Ne znam za vas, ama na men muzikata opredeleno mi povishava nastroenieto i jelanieto da se dvija dvija dvija. ;d
хахах аз чат пат тичам на гребната...ама т'ва като спра тренировките :D демек средата на декември - пък и няма да ми издържиш на темпото 8)