Влез

View Full Version : вечно във филма

beachy_bunny
11-17-2008, 18:14
като за начало ... 3 момичета ... едната прекалено скромна .. 2 (аз) нормална ... 3 надута високомерна ... много се обичахме бяхме неразделни ... но по надутата ни приятелка винаги се опитваше да е център на внимание .. винаги тя изпъкваше пред нас двете по държание .. . но след известно време след като ни опознаеха тя винаги оставаше на заден план ... Преди година знаете всички бяха луднали по "ЕМО" стила ... всеки ди режеше (драскаше ръцете) пените ... и тя започна ... другата ми приятелка я заряза .. защото и писна от глупави изпълнения ... беше трудно ... но го направи ... ЕМО-то си намери друга компания ... и сега всеки ден ми "набива" някакъв филм на който дори това не вярва ... а когато и хвана лъжата и се обръща и ми казава " Нямам истински приятели " и т.н.т и започва пак да ми се прави на жертва ... ако я зарежа пак ще направи глупост ... но този път ме е страх да не направи нещо по сериозно .... и после на мен да ми тежи понякога много ме дразни ... но и много си я обичам ... просто говори ли сме много ... сичките тия измислици вредят на нея не на мен ... но приятелки сме ... и най-лошото е , че не съм се скарала с другата ми приятелка и когато излеза с нея ... и на другия ден и кажа тя ми се сърди и я нарежда охххххх .. нз вече .... glupav живот ...

HONDA
11-17-2008, 18:17
Пффф... Не е глупав живота, маце. Гупава е приятелката ти :o

m3ch3ncee
11-17-2008, 18:19
Според мен тая "надутата" не ти е никаква приятелка...откъде накъде ще те кара да се чувстваш виновна за това което тя прави?!Напълно подкрепям другата ти приятелка която я е зарязала! :? Ще се прави на интересна и после ще се самосъжалява че нямала много приятели и т.н. Казвам ти-не се занимавай с нея.

Blo0dG1rl
11-17-2008, 18:23
Живота наистина не е тъп. А колкото до приятелката ти (или ако поне така ти се пише) всеки си има глава на раменете.Не трябва да се виниш заради нейната глупост. Зарежи тая работа

Drebs
11-17-2008, 18:32
Следващия път като тръгне да си реже вените и помогни.

xpici
11-17-2008, 18:44
е и на това приятелка ли му викаш ?!
имах почти същия случай без емото и вените ;дд добра добра и накрая ти забива нож в гърба ;) за това лек ден...не се чувствай ти виновна за нейните си грешки ;)

scoobydors
11-17-2008, 18:47
Пффф... Не е глупав живота, маце. Гупава е приятелката ти :o

8-)

UFOs
11-17-2008, 18:48
Аз пък имам 3 приятелки.Скромната (с която си споделям всичко),нормалната (с която мога да говоря за всичко) и надутата (която иска всичко да е нейно,всичко,което каже тя трябва да стане)
Ходихме с приятели от класа на една хижа.Скромното момиче тогава не дойде.Бяхме аз,нормалната и надутата.Аз и нормалната си легнахме и решихме да си тръгнеме,защото не ни се стоеше.Надутата каза,че ще се расърди.Познайте какво направихме?Тръгнахме си.Защото не всеки път трябва да е нейното,тоест на надутата.За това ако не ти е приятно да излизаш с нея,нещо те дразни.Зарежи я.Тя явно няма приятели и се опитва да те примами,за да си и приятелка. :(

evelinka1122
11-17-2008, 19:02
напълно съм съгласна с последното мнение :)

Lysit0
11-17-2008, 19:34
Според мен тая "надутата" не ти е никаква приятелка...откъде накъде ще те кара да се чувстваш виновна за това което тя прави?!Напълно подкрепям другата ти приятелка която я е зарязала! :? Ще се прави на интересна и после ще се самосъжалява че нямала много приятели и т.н. Казвам ти-не се занимавай с нея.

^^ Напълно подкрепям!!!

TheLastAngel
11-17-2008, 19:53
"ако я зарежа пак ще направи глупост ... но този път ме е страх да не направи нещо по сериозно "
Зарязвай я !! Така и се пада ! Спокс няма да няправи нищо за ,което да съжаляваш. Може да е емо ама не и стиска да си пререже вените ама наитина . Знам ги аз тези гадчета , правят го само за да привлекът внимание към себе си ;)

UFOs
11-17-2008, 20:05
И да го направи,няма за какво да се чувстваш виновна!Поговори с нея и и кажи най-добре,че не ти харесва как се държи.Остави я няколко дни да си помисли и пак поговорете.

cherinka
11-17-2008, 20:44
Всичко става с ПЪЛЕН ИГНОР!
Заеби я, разкарай я, остави я... просто я зачеркни от живота си... лесно е.
После ще дойде време, в което тя ще се осъзнае и ще те потърси!
Изобщо не си мисли, че ако я зарежеш ще направи някоя глупост.
И въобще това е супер голяма малоумщина да се чувстваш виновна заради постъпките й.

Извинявай, но наистина ли ти трябва безмозъчна приятелка, опитваща се по всевъзможен начин да се нарани?!

При всички случаи първо пробваш с добро, после - с лошо.
До колкото разбрах си пробвала да говориш с нея и твърдиш, че доста време сте отделяли в разговори?! Щом е така и тия разговори не са помогнали, втория начин е просто да я оставиш сама...
А тя ако се почувства наистина самотна, ама в пълния смисъл на думата, би трябвало да осъзнае колко свестна и съвества приятелка си й била.

И пак казвам - игнора винаги помага!!!!