Влез

View Full Version : "Извинявай" не е лепенка... то не оправя нещата (р

shokoto91
11-17-2008, 20:22
Заедно сме от около година и половина. През това време той ми нанесе толкова много белези, че направо ми се плаче... Преди да тръгнеме се отнасях доста студено към момчетата, защото си бях патила от тях... Но в една толкова дъллга връзка няма как да не се отпуснеш и точно тогава, когато се почувстваш най-сигурен ти забиват "нож в гърба", а ти няма какво да направиш, защото вече си обвързан...

Първият път когато наистина ме нарани беше първият път... не само, че не помисли за мен през цялото време, дори след като го помолих да е по-внимателен, получих отговор "Не мога" и един първи тласък, от който ми причерня... още по-приятното беше след самия край, когато нито ми каза, че ме обича, нито ме прегърна... остави ме да си седя сама и си пусна нещо на компютъра, след малко ме повика, за да ме попита дали съжалявам за нещо... След време каза "извинявай".

Вторит път беше докато правехме секс. Той ми направи френска, аз се поколебах за малко, но все пак не му върнах услугата, нещо не бях в настроение. След 3 минути му спадна и после се разбра, че причината е това, че не съм му направила френска. Почувствах се толкова използвана от факта, че си мисли, че съм му длъжна да правя такива неща.. неша които тоава правех, защото го обичах, въпреки, че ги МРАЗЕХ.. и той знае това... След време каза "извинявай".

Третият път беше, докато случайно си говорехме за времето преди да се събереме... нашата история е доста дълга и започва с една пиянска вечер в един хотел на морето.. прекарахме невероятно. Цяла нощ сме си лежали в леглото и сме си говорели. Оказа се, че на сутринта докато си е говорил с моя бивш приятел и в същото време негов най-добър приятел, го е попитал дали има някакъв проблем, ако тръгнеме, защото не му било удобно, ако той имал все още някакви чувства към мен, той да наранява приятелството им. Отново се почувствах използвана, защото не можех да си представя как след тази невероятна вечер, той все пак е попитал "дали може".. най-малкото нашата история започва много преди тази вечер... След това ми каза "извинявай".

Четвъртият път беше скоро.. По принцип обичам да чувам гласа му преди лягане.. просто да му кажа "лека нощ" и да го чуя как и той ми го казва.. само, че в същата вечер, тъй като нямах вече безплатни минути и т.н. го ПОМОЛИХ той да ми се обади... по принцип винаги се налага да го моля, защото той или няма настроение или нещо много го боли и не може да говори... Имаше един случай, в който му казах, че ме боли корема и той ми отвърна "Ами хайде тогава да не говориме" и аз онемях.. не искал да се натоварвам... аз не говоря с корема!?!?! В крайна сметка нещо се расърди и останах без обаждане... Скоро не бях плакала.. изревах си всичко което ми се беше натрупало.. пратих му един смс и чак тогава се обади и пак каза "извинявай".

Петият път беше днес. Вие помните ли кога за пръв път някой ви е казал, че ви обича и кога за пръв път сте казали на половинката си, че я обичате?! Да, разбира се ли? Ами да и аз помня до най-малката подробност, но очевидно той не помни.. Не знам дали е глупаво да се натъжавам за това, но отново си изплаках очите... Той пак каза "извинявай"...

Толкова много рани, които никога няма да заздравеят.. Едно извинявай и изсценирани емоциии не поправят нещата... Толкова повърхносттно е всичко... и всичко е само на думи...

Извинявам се за безсмисленото си мнение и знам, че едва ли много хора ще стигнат до тук, но на тези, които са си анправили труда им благодаря много. "Извинявай" не е лепенка, с която да предпазиш емоционалните рани....

huligankata
11-17-2008, 20:32
Права си за доста неща. Думата "извинявай" наистина понякога я мисля за нещо като паразит. Случи се нещо, и виновният какво да направи - извинява се. Нещата отминават, забравят се и т.н. Следващият път пак стане нещо пак следва "извинявай" и докато се усетиш човека срещу тебе изобщо не се замисля какво прави - нали ще се извини след това и едва ли не ще си отмие греха .. Определено с мъжете не е лесно - чепати са и то доста - поне повечето. Явно гаджето ти е такъв - не се замисля, не задълбава и не си дава сметка, че те наранява. Просто поговори с него ако вече не си го направила де и в крайна сметка ако нищо не стане просто се опитай да не си слагаш дребните неща на сърце. В крайна сметка и ти имаш нерви, пази си ги .. А това извинявай да ти минава през ушите вече, ясно е че е част от пейзажа. Успех ти пожелавам, дано човека се усети навреме.

Reed
11-17-2008, 20:32
Това,че се 'извинява' не означава,че съжалява.
прави го само ,защото знае,че след това 'извинявай' ще следва 'ами каза извинявай,няма нищо'
Я се дръж малко по-грубо с него или направо се разделете да видиме дали ще повтаря същите грешки.
А всъщност защо си с него,при положение,че се държи така с теб?!

SunShinePearl
11-17-2008, 20:36
Това,че се 'извинява' не означава,че съжалява.
прави го само ,защото знае,че след това 'извинявай' ще следва 'ами каза извинявай,няма нищо'
Я се дръж малко по-грубо с него или направо се разделете да видиме дали ще повтаря същите грешки.
А всъщност защо си с него,при положение,че се държи така с теб?!

shokoto91
11-17-2008, 20:37
защото вече е като част от мен.. след толкова време.. а и както казах - всичко първо ми е с него, нищо, че той не си дава зорове... аз поне помня.... Днес пак си расипвам очите... никога през живота си не съм плакала така както последната седмица... какво ми става...

Lysit0
11-17-2008, 20:40
Ами според мен ,би трябвало отдавна да си забелязала,че си иргае с теб и не те обича.На твое място ,отдавна да съм го зарезала...
Колкото и да го обичам,няма да дам да се подиграва с мен!!

shokoto91
11-17-2008, 20:41
той ме обича... просто е глупав и не осъзнава, че ме наранява, а аз вече не издържам..... не мога така не мога и иначе.....

miloto_girl_4e
ОТ всичките пет пъти, когато те е наранил, единствено ми стана гадно за първия път, тогава наистина е постъпил гадно и егоистично..
Относно втория път, не виждам що си се почувствала използвана, просто си спряла възбудата на момчето, то какво е виновно ?
Относно третия път - напълно нормално и шапка му свалям, че е попитал приятеля си дали може да има нещо общо с теб :!: Меко казано е подло да тръгнеш с бивше гадже на приятел, особено, ако той има против, има още чувства и т.н. Приятелството е по-важно от поредното(може би)гадже..
Относно четвъртия път - да, малко е прекалил, но момчетата са си такива, не е първия по-странен в това отношение..
Относно петия път - еми гадно е, че не помни да, но момчетата не са като нас да помнят такива детайли, поне повечето не са...

sweet4esf
Права си за доста неща. Думата "извинявай" наистина понякога я мисля за нещо като паразит. Случи се нещо, и виновният какво да направи - извинява се. Нещата отминават, забравят се и т.н. Следващият път пак стане нещо пак следва "извинявай" и докато се усетиш човека срещу тебе изобщо не се замисля какво прави - нали ще се извини след това и едва ли не ще си отмие греха .. Определено с мъжете не е лесно - чепати са и то доста - поне повечето. Явно гаджето ти е такъв - не се замисля, не задълбава и не си дава сметка, че те наранява. Просто поговори с него ако вече не си го направила де и в крайна сметка ако нищо не стане просто се опитай да не си слагаш дребните неща на сърце. В крайна сметка и ти имаш нерви, пази си ги .. А това извинявай да ти минава през ушите вече, ясно е че е част от пейзажа. Успех ти пожелавам, дано човека се усети навреме.

:)

shokoto91
11-17-2008, 20:43
и аз му свалям шапка за това, но беше все едно приятелят му решава за него и... сложно е...

sweet4esf
11-17-2008, 20:46
и аз му свалям шапка за това, но беше все едно приятелят му решава за него и... сложно е...

macko predi da trugna s segashniq si priqtel imah intimni vzaimootnosheniq s NAII DOBRIQ MU PRIQTEL....
daje ne bqxme gadjeta prosto sex i toi pak iskashe da vidi kakvo misli FRTA my zashtoto se pak si imahme nekvi simpatii po onova vreme
NORMALNO E :!:

shokoto91
11-17-2008, 20:51

macko predi da trugna s segashniq si priqtel imah intimni vzaimootnosheniq s NAII DOBRIQ MU PRIQTEL....
daje ne bqxme gadjeta prosto sex i toi pak iskashe da vidi kakvo misli FRTA my zashtoto se pak si imahme nekvi simpatii po onova vreme
NORMALNO E :!:

знам, но не беше просто това... няма как да обясня подтекста на ситуацията.. почувствах се ужасно в този момент и няма да го забравя въпреки, че основното не би трябвало да ме плаши...

Lyubeto
11-17-2008, 21:15
Намери си някой с който на теб ще ти е добре , няма смисъл само да се измъчваш.

beb4yy
11-18-2008, 07:14
леле мацка мн тъжно а тва първото брутално :shock: как може :?

jghgh
11-18-2008, 08:10
ОТ всичките пет пъти, когато те е наранил, единствено ми стана гадно за първия път, тогава наистина е постъпил гадно и егоистично..
Относно втория път, не виждам що си се почувствала използвана, просто си спряла възбудата на момчето, то какво е виновно ?
Относно третия път - напълно нормално и шапка му свалям, че е попитал приятеля си дали може да има нещо общо с теб :!: Меко казано е подло да тръгнеш с бивше гадже на приятел, особено, ако той има против, има още чувства и т.н. Приятелството е по-важно от поредното(може би)гадже..
Относно четвъртия път - да, малко е прекалил, но момчетата са си такива, не е първия по-странен в това отношение..
Относно петия път - еми гадно е, че не помни да, но момчетата не са като нас да помнят такива детайли, поне повечето не са...
Съгласна съм, спрете с лигавщините.
И аз съм свръхчувствителна и всичко ме наранява (всичко! направо искам да се грижат за мен като принцесата върху граховото зърно!), но разсъдъка ми ми казва че не съм особено права и че не трябва да хленча. Болезнено е да имаш високи очаквания, а да знаеш че не са постижими (ти май не знаеш?)
И аз искам принц на бял кон, който да ми чете мислите и да осъзнава кога е казал нещо тъпо, което да ме нарани. Само че горчивия ми опит ми е показал че такива момчета няма. А и след по-задълбочен размисъл ти става ясно че няма как да има. Те наистина не предполагат кога са те издразнили и т.н. Или просто ние сме твърде изнежени... Истината е някъде там.
Всичките ми връзки бяха прекратени заради моите непрекъснати свади - не става дума за италиански скандали, а за мрънкания... Но в последната ми връзка реших да се стърпявам, дори да ме боли. Защото явно в мен е проблема, че съм толкова емоционална и свръхчувствителна. По-добре да не се впрягам толкова, нали? ;)
Иначе се сдухвах само от това че авера не ми е отговорил на "{}" в скайп, че не ми пише (hug) и т.н....
И все им го изпявах това нещо, все получавах същото тва "Извинявай", а някой път дори раздразнени реплики "Кво казах пак?!" и т.н...
Така че не ти отърва толкова да се впрягаш... от личен доста горчив опит ти споделям.
Момчетата не са такива. Не гадаят кво ти е. Нямат ни най-малка представа че като не ти напишат "{}" те нараняват. Нямат никаква идея че като ти откажат телефонен разговор ти се сдухваш и т.н.

Или ти се променяш (като цяло в живота, за да ти е по-лесно), или чакаш принца на белия кон за да си истински щастлива. Аз избрах първото, стига ми вече да съм заедно с човека, защото съм наясно че никой не се вживява чак толкова и явно че проблема е в моя телевизор... и т.н.. Няма смисъл да чакам Човека... яко ще е ако го има, но от 3 връзки ми стана ясно че такъв няма. И че по-скоро аз съм си виновна. И че на мъжете почва да им писва от свръхчувствителни истории. Мда, по-елементарни са. Трябва да се радваме на малкото. Така сме и по-щастливи. : ) Иначе никой не би могъл да покрие високите ми критерии (ужасно високи са ;) )

SINDEL
11-18-2008, 09:13
Да ти имам и проблемите...
Не ти се бил обадил за лека нощ, не знам си кво си.
Лигла си, мойто моми4е, а не някаква изстрадала мъ4еница, която вси4ки да съжаляват. И мом4ето ти не е такъв изрод, за какъвто се опитваш да го изкараш.
Вземи се успокой и стига си си търсила при4ини да си ве4но недоволна.

shokoto91
11-18-2008, 09:22
Да ти имам и проблемите...
Не ти се бил обадил за лека нощ, не знам си кво си.
Лигла си, мойто моми4е, а не някаква изстрадала мъ4еница, която вси4ки да съжаляват. И мом4ето ти не е такъв изрод, за какъвто се опитваш да го изкараш.
Вземи се успокой и стига си си търсила при4ини да си ве4но недоволна.

Това е част от малките неща... всичко е много по-сложно от това, което съм го описала. Но ок мисли ме за лигла, всеки има право на мнение. Само аз си знам как стоят нещата в действителност

shokoto91
11-18-2008, 09:28
Съгласна съм, спрете с лигавщините.
И аз съм свръхчувствителна и всичко ме наранява (всичко! направо искам да се грижат за мен като принцесата върху граховото зърно!), но разсъдъка ми ми казва че не съм особено права и че не трябва да хленча. Болезнено е да имаш високи очаквания, а да знаеш че не са постижими (ти май не знаеш?)
И аз искам принц на бял кон, който да ми чете мислите и да осъзнава кога е казал нещо тъпо, което да ме нарани. Само че горчивия ми опит ми е показал че такива момчета няма. А и след по-задълбочен размисъл ти става ясно че няма как да има. Те наистина не предполагат кога са те издразнили и т.н. Или просто ние сме твърде изнежени... Истината е някъде там.
Всичките ми връзки бяха прекратени заради моите непрекъснати свади - не става дума за италиански скандали, а за мрънкания... Но в последната ми връзка реших да се стърпявам, дори да ме боли. Защото явно в мен е проблема, че съм толкова емоционална и свръхчувствителна. По-добре да не се впрягам толкова, нали? ;)
Иначе се сдухвах само от това че авера не ми е отговорил на "{}" в скайп, че не ми пише (hug) и т.н....
И все им го изпявах това нещо, все получавах същото тва "Извинявай", а някой път дори раздразнени реплики "Кво казах пак?!" и т.н...
Така че не ти отърва толкова да се впрягаш... от личен доста горчив опит ти споделям.
Момчетата не са такива. Не гадаят кво ти е. Нямат ни най-малка представа че като не ти напишат "{}" те нараняват. Нямат никаква идея че като ти откажат телефонен разговор ти се сдухваш и т.н.

Или ти се променяш (като цяло в живота, за да ти е по-лесно), или чакаш принца на белия кон за да си истински щастлива. Аз избрах първото, стига ми вече да съм заедно с човека, защото съм наясно че никой не се вживява чак толкова и явно че проблема е в моя телевизор... и т.н.. Няма смисъл да чакам Човека... яко ще е ако го има, но от 3 връзки ми стана ясно че такъв няма. И че по-скоро аз съм си виновна. И че на мъжете почва да им писва от свръхчувствителни истории. Мда, по-елементарни са. Трябва да се радваме на малкото. Така сме и по-щастливи. : ) Иначе никой не би могъл да покрие високите ми критерии (ужасно високи са ;) )

Знам, че изглеждам като абсолютна лигла, но обикновено е точно обратното - аз се грижа за него, аз го изслушвам и т.н. Не съм от хленчещите.. наистина винаги има по едно 2 неща, които не можеш да търпиш, но и аз много ама много често съм премълчавала.. само, че вече не мога... просто като ти се съберат много емоции нвяма как да ги пренебрегнеш...
Подминавам дребните неща.. дори някои по-големи.. Обикновено аз съм човека, който трябва да премисля всяка една дума, която казва, за да не би да засегне чувствителния си приятел.... Много неща се събраха и като се сетя за моментите по-горе и не мога да се сдържа...

gPa3HuTeJl
11-18-2008, 09:30
... зависи как го поднесеш...

krem4et0
11-18-2008, 10:52
Аз често използвам това "извинявай". Не, че не го чувствам и емоциите ми не са истински.....просто смятам, че като съм сгрешила е редно да се извиня. Приятелят ми казва, че да казваме извинявай или съжалявам е напълно безсмислено. Вече раната е нанесена. Просто можем да се стараем да не повтаряме грешката си......Като чета темата ти, го разбирам по-добре. И все пак от извинявай до извинявай има разлика.........Ти явно просто не си почувствала истинското покаяние и това ти тежи.

CinDeReLLa_
11-18-2008, 11:54

+1 :) :) :) uspeh :)

UFOs
11-18-2008, 12:00
Като те е наранил толкова защо продължаваш да си с него? :?