PDA

View Full Version : Има ли наистина?

therichbitch
11-17-2008, 20:58
Не знам може темата да се повтаря и сигурно, но няма да се юрна да се ровя сега из форума, така че ви питам:
Мислите ли ,че има истинска любов и вярвате ли в сродните души?

shokoto91
11-17-2008, 21:01
не знам какво значи истинска любов и сродни души, но това което го гледаш по филмите, съществува и в реалния живот.

Jagger
11-17-2008, 21:25
кажи какво искаш да чуеш че да ти го кажа.. опитваш се да си докажеш нещо на което вече знаеш отговора и не ми излизайте с това че искате да чуете други мнение всеки за всичко още преди да пита вече знае какво да прави и какво мисли просто се търси внимание и т.н. но не ми обръщайт внимание.. мисля прекалих с някой работи около мен..

therichbitch
11-17-2008, 21:46
ami ne naistina iskam da 4uq mnenieto i na dr hora zatova q pusnah temata ,da ne govorime 4e tva e tolkova otnositelna kategoriq 4e nqma ednozna4en otgovor,taka 4e ne si prav 4e vsi4ki znaqt otgovora na toq vupros +tva az ako iskah vnimanie nqma6e da go tursq vuv toq forum, taka 4e ako obi4a6 ne me nepadai samo za6toto ima6 podobni li4ni pregivqvaniq/sam si go kaza/

PepiDesigns
11-17-2008, 22:45
Сродна душа - има ..

Случва се хора които се срещат за първи път на неочаквани места , било то Бар , дискотека , някой ресторант , при някаква комична ситуация .. дори в Интернет .. та тези хора да заживеят цял живот , знаейки ,че това което са търсили вече е намерено , и са повече от щастливи ..

Всеки човек търси това което да го допълва , но да не е противоположното на това което е ... ;)

Уж "противоположностите" се привличат , но не винаги е хубаво някой да ти излиза на глава ;)

Сродната душа е доста .. неконкретизирано нещо ;]

Andreev
11-18-2008, 04:15
МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ??!?!!?!?!?!? ТАКИВА ТЕМИ ПУСКАТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО 6 ПЪТИ - К'ВО ШЕ ВИ СТАНЕ АКО ПОГЛЕДНЕТЕ НАПИСАНОТО ТАМ ???!!? :-x :-x :-x

6o6kotooo
11-18-2008, 05:51
am4i az si vqrvammm ......:)

jghgh
11-18-2008, 09:14
не знам какво значи истинска любов и сродни души, но това което го гледаш по филмите, съществува и в реалния живот.
Голяма грешка.
Затова гледам да не гледам много филми.. 8-)
И аз искам някакво дори бледо копие на Брандън Лий от Гарванът, но... това е малко вероятно.

Замислете се - след като изгледаме някой отвратителен ужас си казваме "Това е само филм, художествена измислица". А защо не си казваме същото и за романтичните филми? Да, и те са художествена измислица. Красиви, завладяващи сюжети. Измислени с въображение, не взети от реалността. Неслучайно впечатляват. Ако беше нещо ежедневно, което се случва в реалния живот в реално време, нямаше да се правят филми..предполагам.

Но какво пък. И на реалността не е чак толкова лошо нещо. Просто липсва целия тоя блясък. Има множество бъгове и т.н. Якооо...

Хм...
как ли аз няма да съм negative 8-)

therichbitch
11-18-2008, 11:33
МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ??!?!!?!?!?!? ТАКИВА ТЕМИ ПУСКАТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО 6 ПЪТИ - К'ВО ШЕ ВИ СТАНЕ АКО ПОГЛЕДНЕТЕ НАПИСАНОТО ТАМ ???!!? :-x :-x :-x
ТОЯ ПА??ТЕБЕ КОЙ ТЕ БИЕ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА,АЗ ДА НЕ СЪМ ТУКА НЯКВА БЕЗДЕЛНИЦА ДА СЕ РОВЯ ПО ЦЯЛ ДЕН В ТОЯ ФОРУМ, ТА ДА ЗНАМ К'ВИ ТЕМИ ИМА.КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ, НЕ ПИШИ,НИКОИ НЕ ТЕ Е ВЪРЗАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

slun4ice_90
11-18-2008, 13:48
Има я истинската любов,всеки човек я намира,рано или късно! :-P

vanessa69
11-22-2008, 20:08
.. ami mislih i se nadqvah 4e naistina ima istinska golqma lubov .. no vsi4ko se srina i sledovatelno za men nqmaaa takava lubov .. no ne otri4am 4e moje bi nqkoi sa q otkrili .. i 4e sa6testvyva no za men kakto kazah za momenta nqma ... i sam na mnenie "lubov ... a posle bolkaaaaaaaaaa"

soulja_girl4e
11-22-2008, 20:13
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и когато плача вали дъжд :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xpici
11-22-2008, 22:13
не мисля че има вече 8-) или то ако има са някви мнооого трудно откриваеми :D :(

Andreev
11-22-2008, 22:15
ТОЯ ПА??ТЕБЕ КОЙ ТЕ БИЕ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА,АЗ ДА НЕ СЪМ ТУКА НЯКВА БЕЗДЕЛНИЦА ДА СЕ РОВЯ ПО ЦЯЛ ДЕН В ТОЯ ФОРУМ, ТА ДА ЗНАМ К'ВИ ТЕМИ ИМА.КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ, НЕ ПИШИ,НИКОИ НЕ ТЕ Е ВЪРЗАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-xама шаврантийо ако всеки тръгне да казва така тоя форум на нищо няма да прилича, замисли се малко :-x

Lashes
11-22-2008, 22:32
има :) но иска много търсене, търпение, нерви и т.н. и т.н. :(

xpucuto
11-23-2008, 09:16
НЕ!

sentient_
11-23-2008, 09:20
emi vqrvam da

8992
11-23-2008, 09:25
Да има! Тук ще срещнеш различни мнения по въпроса важното е в какво вярваш ти :wink:

therichbitch
11-23-2008, 11:27
ТОЯ ПА??ТЕБЕ КОЙ ТЕ БИЕ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА,АЗ ДА НЕ СЪМ ТУКА НЯКВА БЕЗДЕЛНИЦА ДА СЕ РОВЯ ПО ЦЯЛ ДЕН В ТОЯ ФОРУМ, ТА ДА ЗНАМ К'ВИ ТЕМИ ИМА.КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ, НЕ ПИШИ,НИКОИ НЕ ТЕ Е ВЪРЗАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-xама шаврантийо ако всеки тръгне да казва така тоя форум на нищо няма да прилича, замисли се малко :-x
аз като се замисля(нещо което ти не можеш, защото няма6 с к'во)разбирам ,4е-идиоти колкото щеш.... няма да се занимавам с олигофрени като тебе, а шаврантия 6те викаш на тая дето те е родила, глупак с глупаците

soul1199
11-23-2008, 11:32
ami az mislq,4e ima :)

istinskasi
11-28-2008, 18:47
На няколко пъти се излъгах и повярвах че любовта наистина съществува.НО за мое нещастие точно когато бях най щастлива когато знаех че мога да му имам доверие когато се раздадох напълно той ми се качи на главата и си помисли едва ли не че без него не мога да съществувам , е показах му че греши ........................ :?