Влез

View Full Version : Не се сдухвайте за размера

desert_eagle
11-18-2008, 14:13
Nqmam kirica, no reshih da drasna nqkolko reda.. za momcheta koito se sduhvat za razmerite.

Ot desetki momicheta s koito sym razgovarql i.. haha sym stignal do zakliuchenieto che dobre izigranata liubovna igra prosto ne gi kara da mislqt za razmera, zashtoto podivqvat ot vyzbuda.

Zamislqte se.. ima drugi po-vajni neshta koito privlichat momichetat. ako iskash da zadyrjish damata si, ne trqbva da imash 18+ tam dolu.. a da se otnasqash dobre s neq, da q razbirash i da i pokazvash che q obichas.

Za vsichki drugi koito nqmat priqtelki a prosto ebvat otvreme navreme - ami vie prosto ste s takiva macki deto ne si davat smetka a prosto dnes sa s vas, utre s drug (mrazq gi takiva leki, kak da e )

Ebete, VNIMAVAITE!!! , ne se sduhvaite ako nqkoq vi kaje "hahah kolko ti e malyk.. DORI NE SE ZAMISLQITE zashtoto tova sa dumi kazani ot prosta ulichnica.. koqto ne znae kakvo iska.

Razneryt ne e osnovanie za pritesnenie - osnovanie e ako ne vi stava .. tova veche si e za pritesnenie..

Bih vi preporychal da poglednete edno filmche s mnogo nagradi, koeto shte vi nakara da se zamislite .. za nqkoi neshta

http://vbox7.com/play:ef19ff3e

P.S. ne davaite syveti s opyvane na onaq rabota sutrin.. s razni hapove.. zashtoto nai mnogo da si skysate kapilqr ili da si razbutate hormonalnite ravnishta s hapovete. Penisyt ne e muskul da se razviva, nito kost, da se stimulira sys sport. Tova prestavlqvat kamerki koito se zapylvat s kryv pri vazbuda, i sa genetichno predupredeleni...

sladky2009
11-18-2008, 14:17
daaa....пълен с комплекси че твоя сигурно е 10 см :razz: :razz: еми да ти кажа размера ИМА значение и то много. коя ли е тази която те е обидила да я поздравяя :razz: мн си злеее и едва ли 6те намериш приятелка която да задоволиш реално..най мн от съжаление някоя.не ти завиждам :-x :-o :razz: :booooomb: :? ГлупаК :lol:

TPAKTOPUCTA
11-18-2008, 14:18
Nqmam kirica, no reshih da drasna nqkolko reda.. za momcheta koito se sduhvat za razmerite.

Ot desetki momicheta s koito sym razgovarql i.. haha sym stignal do zakliuchenieto che dobre izigranata liubovna igra prosto ne gi kara da mislqt za razmera, zashtoto podivqvat ot vyzbuda.

Zamislqte se.. ima drugi po-vajni neshta koito privlichat momichetat. ako iskash da zadyrjish damata si, ne trqbva da imash 18+ tam dolu.. a da se otnasqash dobre s neq, da q razbirash i da i pokazvash che q obichas.

Za vsichki drugi koito nqmat priqtelki a prosto ebvat otvreme navreme - ami vie prosto ste s takiva macki deto ne si davat smetka a prosto dnes sa s vas, utre s drug (mrazq gi takiva leki, kak da e )

Ebete, VNIMAVAITE!!! , ne se sduhvaite ako nqkoq vi kaje "hahah kolko ti e malyk.. DORI NE SE ZAMISLQITE zashtoto tova sa dumi kazani ot prosta ulichnica.. koqto ne znae kakvo iska.

Razneryt ne e osnovanie za pritesnenie - osnovanie e ako ne vi stava .. tova veche si e za pritesnenie..

Bih vi preporychal da poglednete edno filmche s mnogo nagradi, koeto shte vi nakara da se zamislite .. za nqkoi neshta

P.S. ne davaite syveti s opyvane na onaq rabota sutrin.. s razni hapove.. zashtoto nai mnogo da si skysate kapilqr ili da si razbutate hormonalnite ravnishta s hapovete. Penisyt ne e muskul da se razviva, nito kost, da se stimulira sys sport. Tova prestavlqvat kamerki koito se zapylvat s kryv pri vazbuda, i sa genetichno predupredeleni...

ее направо ме разби, като го четох това и ми заприлича на изблик на комплекси :) ама евала като го усмислих съм съгласен че размера не е важен, важното е как го използваш

-/-
11-18-2008, 14:18

Здрасти. Малко ще се отклоня от темата, но тъй като е споменато като цяло - в днешно време голям % от момичетата в тийнейджърска възраст не разбират същността на това. Ценностната им система е объркана, а факторите им за самооценка влияят в/у факторите им на оценка на ответния. В днешно време така дас е изразя пак, когато показваш на някое момиче (не на всяко де, винаги има изключения и не искам да обидя когото и да е било) колко го харесваш, показавш обичта си и пр. и пр. тя го намира за една голяма "тъпотия", "олигофрения" или не знам как да се изразя (same kind of shits, yeah). За това, че и правилната преценка в избора на партньор в живота ще рефлектира в/у това, за което по принцип еп редназначена темата. Think 'bout it.

kotora
11-18-2008, 14:19
Пич... ти да не си депресиран(а) учител(ка) по биология?!?!?! Само внимавай да не попадне реванол на оная работа... ТОКУВИЖ ЗАРАСТНАЛА... :D

desert_eagle
11-18-2008, 14:22
blagodarq za superlativite po-gore momicheta.. vsyshtnost moq razmer opredelqm kato idealen.. nikoq ne se e oplakvala :)

pisha go zashtoto izlizat postoqnno temi ot sorta "malyk mi e "
a ne e li po dobre v razdel "seks"" da si govorim za samiq seks.. :)

nz koi e sduhan kompleksar.. az ili vie ;)

lesno moje da precenish nivoto na chovek, spored nachina mu na izrazqvane.. vasheto go opredelqm kato na 15 godishni momichenca..

desert_eagle
11-18-2008, 14:24
chalgata pravi porazii :-D

-/-
11-18-2008, 14:26

Ти виж аватара на първата отговорила и ти става ясно, веднага, lol.

Mastodont
11-18-2008, 14:28
Абе не че нещо ти имам против темата ама не знам на колко момчета ще е нужна... не смяташ ли че предпочитат момиче да им каже че размера няма значение, а не да се утешават взаимно с другите юнаци 8-)

desert_eagle
11-18-2008, 14:32
Абе не че нещо ти имам против темата ама не знам на колко момчета ще е нужна... не смяташ ли че предпочитат момиче да им каже че размера няма значение, а не да се утешават взаимно с другите юнаци 8-)

haha prav si ot edna strana, no povecheto kifli nqma da go kajat nikoga zashtoto te sa po kompleksirani ot momchetata.. ne vsichki ;) davam syvet, ne oteshavam..

chessplayer
11-18-2008, 14:39
daaa....пълен с комплекси че твоя сигурно е 10 см :razz: :razz: еми да ти кажа размера ИМА значение и то много. коя ли е тази която те е обидила да я поздравяя :razz: мн си злеее и едва ли 6те намериш приятелка която да задоволиш реално..най мн от съжаление някоя.не ти завиждам :-x :-o :razz: :booooomb: :? ГлупаК :lol:Мое ли ти го тура на белата ризка,оди стани машинописка.

Andito0o
11-18-2008, 14:56
да наистина закво ни е 18 сантиметров х*й Моя любим размер е 14-15 не повече :grin:

thefreak
11-18-2008, 14:57
Аз ли съм единствения, който няма приятели, които да се интересуват от размера си?

sladky2009
11-18-2008, 17:16
daaa....пълен с комплекси че твоя сигурно е 10 см :razz: :razz: еми да ти кажа размера ИМА значение и то много. коя ли е тази която те е обидила да я поздравяя :razz: мн си злеее и едва ли 6те намериш приятелка която да задоволиш реално..най мн от съжаление някоя.не ти завиждам :-x :-o :razz: :booooomb: :? ГлупаК :lol:Мое ли ти го тура на белата ризка,оди стани машинописка.

щее го туриш в на майкати путката :-x

Bellatrix
11-18-2008, 17:16
Размера е последното, което гледам :) Както казвах в още 1 тема: Не ми харесва да ми го удря в матката :D Повече от 12тина санта не ми трябват, че и по-малко, ако момчето го бива...

seduction1mplex
11-18-2008, 18:30
Размера е последното, което гледам :) Както казвах в още 1 тема: Не ми харесва да ми го удря в матката :D Повече от 12тина санта не ми трябват, че и по-малко, ако момчето го бива...
След като прочета твой отговор става излизашно да пиша мнение..Абсолютно си права и даваш мн точни мнения по всички въпроси..малко са хората в тоя форум които го правят :-)

mysterious93
11-18-2008, 19:03

ари стига сте се заяждали с тая чалга е :x за всичко ви е виновна тя!сигурно и е виновна че на някой му е малък хуя нали? :x :-x

hottie
11-18-2008, 19:10
desetki momicheta s koito sym razgovarql i.. haha sym stignal do zakliuchenieto che dobre izigranata liubovna igra prosto ne gi kara da mislqt za razmera, zashtoto podivqvat ot vyzbuda.

Човек луд ли си бе??? Как може да съм задоволена само от любовната игра? Това е страшно възбуждащо ДА , но е подготовка за СЛЕДВАЩИЯ етап --> проникването !
Това са пълни глупости и момичетата, които са ти го говорили явно не са имали опит с момче с малък пенис.

Rebirthing
11-18-2008, 19:28
desetki momicheta s koito sym razgovarql i.. haha sym stignal do zakliuchenieto che dobre izigranata liubovna igra prosto ne gi kara da mislqt za razmera, zashtoto podivqvat ot vyzbuda.

Човек луд ли си бе??? Как може да съм задоволена само от любовната игра? Това е страшно възбуждащо ДА , но е подготовка за СЛЕДВАЩИЯ етап --> проникването !
Това са пълни глупости и момичетата, които са ти го говорили явно не са имали опит с момче с малък пенис.

Съгласна съм!

Stefchyy
11-19-2008, 06:46
ДаМм... Преди си мислеь че ми е малък но с всички момичета които спах ми казваха имаш идеалния размер (16.5) и вече не ми дреме :)

fewtcher
11-19-2008, 06:54
blagodarq za superlativite po-gore momicheta.. vsyshtnost moq razmer opredelqm kato idealen.. nikoq ne se e oplakvala :)

pisha go zashtoto izlizat postoqnno temi ot sorta "malyk mi e "
a ne e li po dobre v razdel "seks"" da si govorim za samiq seks.. :)

nz koi e sduhan kompleksar.. az ili vie ;)

lesno moje da precenish nivoto na chovek, spored nachina mu na izrazqvane.. vasheto go opredelqm kato na 15 godishni momichenca..
На тая сладку2009 й даваш цели 15 години :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

savoy
11-19-2008, 07:19

Айде дойде опитната с всички размери пениси и си каза мнението. :D :razz: Btw... Тя се изфука, че приятеля и има 24см пенис които на сегашен етап и стигат :lol: Към Автора: Тоест твоите(както и моя е някаде там ~17см) 16 см са прекалено малко :shock: ОМГ комлексирах се! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

hottie
11-19-2008, 08:24

Айде дойде опитната с всички размери пениси и си каза мнението. :D :razz: Btw... Тя се изфука, че приятеля и има 24см пенис които на сегашен етап и стигат :lol: Към Автора: Тоест твоите(както и моя е някаде там ~17см) 16 см са прекалено малко :shock: ОМГ комлексирах се! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Ти луд ли си??? :lol: Кога съм казвала, че му е 24см? Не бих и спала с някой, на който му е толкова голям :lol:
Виж ако се притевяш от размера ти и затова се заяждаш не си го изкарвай на мен :) Значи - хем искате да сме откровенни, хем не приемате истината. Еее не може да ви угоди човек значи :)

krem4et0
11-19-2008, 08:54
Хоти, мен пък напълно ме задоволява любовната игра. Правя секс, защото искам понякога да го усетя, но не защото свършвам или ми носи някаво голямо удоволствие......И не защото той е с малък размер. Просто защото за мен клиторната стимулация е най-хубавата......Явно всеки е различен. Аз не изпитвам необходимост от секс. Искам оргазъм и 1 проникване....всичко останало ми е леко безразлично.

hottie
11-19-2008, 09:02
Хоти, мен пък напълно ме задоволява любовната игра. Правя секс, защото искам понякога да го усетя, но не защото свършвам или ми носи някаво голямо удоволствие......И не защото той е с малък размер. Просто защото за мен клиторната стимулация е най-хубавата......Явно всеки е различен. Аз не изпитвам необходимост от секс. Искам оргазъм и 1 проникване....всичко останало ми е леко безразлично.

Да, но знаеш ли в проценти колко момичета са като теб?Много малко. Аз говоря по принцип. Иначе винаги има изключения. Това означава ли, че би се отрекла от всичко останало и би останала само на любовна игра?
Аз пък бих се отрекла от любовната игра честно казано.

Wrathchild
11-19-2008, 09:02
Размерът ИМА значение и точка.

krem4et0
11-19-2008, 09:29
Ако има любовна игра...доста дълго бих издържала без секс. Единствено само първото проникване би ми липсквало. Всъщност това е едно от малкото неща, които ми доставят удоволствие в същината на половия акт. И не защото ми е неприятно останалото. Просто не може да се сравни с това, което изпитвам по време на оралния секс. Изпитвала съм оргазъм по време на акт. Да, хубаво е, но не е толкова хубаво колкото този, предизвикан от езика му. Имам понякога нужда от секс, но ако няма любовна игра, все едно нищо не съм правила......
Иначе не мога да кажа нито колко му е голям, нито дали е малък в сравнение с някой друг. Бих казала по-скоро, че е леко голям за мен, щом при 3 години секс, все още ме боли и то доста понякога. Обичам да го чувствам В мен. Ако може да е в мен без секс, след като ме е изтощил преди това до припадък-идеално.

Колкото за размера-дали е 15 или 17 см едва ли е чак толкова различно. Може би под 12 и над 20 има значение..........Знам ли?

hottie
11-19-2008, 09:34
Аз тука да не излезна някаква пишкоманка :oops: 20см според мен също е много. Не искам да ме боли все пак. Но виж само любовната игра мен ме дразни, даже не издържам много. Тя по-скоро ми действа като възбуда, предпочитам оргазъм при проникването.
Твоя мъж трябва да е златен, много малко момчета биха издържали главно на оралня любов :)

krem4et0
11-19-2008, 13:55
Аз тука да не излезна някаква пишкоманка :oops: 20см според мен също е много. Не искам да ме боли все пак. Но виж само любовната игра мен ме дразни, даже не издържам много. Тя по-скоро ми действа като възбуда, предпочитам оргазъм при проникването.
Твоя мъж трябва да е златен, много малко момчета биха издържали главно на оралня любов :)

Разбира се, че правим секс. Но и той, и аз не обичаме толкова, колкото оралните ласки. След 5 минути секс му се иска просто да му направя 1 хубава..........флейта. Смятам, че "вината" е и на двамата-прекалено много се разглезихме с това близане и смукане и другото е между другото. :D

П.С.Опре ли момента за проникване, по-скоро аз го искам. Той иска още и още да ме задоволява........

krem4et0
11-19-2008, 14:00
И аз това казвам.......

sScream
11-19-2008, 15:07
daaa....пълен с комплекси че твоя сигурно е 10 см :razz: :razz: еми да ти кажа размера ИМА значение и то много. коя ли е тази която те е обидила да я поздравяя :razz: мн си злеее и едва ли 6те намериш приятелка която да задоволиш реално..най мн от съжаление някоя.не ти завиждам :-x :-o :razz: :booooomb: :? ГлупаК :lol:

Бахти, то бива, бива ама чак такава простащина небива... То хууу, че ти се искат само големе пишки ама трябвали ли така да се изразяваш ма... :? :? :?

SINDEL
11-19-2008, 15:24
Въпрос към вси4ките моми4ета, които твърдите, 4е 12-15 см. са ви напълно достатъ4но и вси4ко останало е излишно - правили ли сте го някога с по-надарено мом4е или ми говорите наизуст? Защото ако най-надареният е бил с 14-сантиметров, няма как изобщо да направите сравнението.
И стига въртяли и сукали около това как единствено имало зна4ение как мом4ето си използва оная работа. Каквото и да си говорим, има главно един на4ин за "използване" и това е навътре-навън. Няма как да прави акробати4ни номера с пениса си, 4е са ми обяснявате как 4укането изисква кой знае колко специални таланти.
Да настроиш моми4ето за секс - да, любовната игра - да, да създадеш подходяща обстановка и да знаеш кога какво да кажеш - и това да. Но сексът като секс си е навътре-навън и единственото съществено, което можеш да променяш, е темпото....

fashion4etyy
11-19-2008, 15:46
:booooomb: :D :razz:

krem4et0
11-19-2008, 16:06
SINDEL, принципно съм съгласна с теб, но при секса огромно значение има и ъгълът на проникване. Ако само повдигна таза си с 2 см, нещата са коренно различни.......
Позата, в която той е застанал също е от значение. От значение е дори къде той допира тялото си с моето. Изобщо в самият секс има доста неща, които на пръв поглед са незначителни, но в съвкупност нещата се получават. Аз да речем мога да свърша в 1 единствена поза, при едно единствено темпо, при един единствен ъгъл и за това ми трябват 3-4 движения от негова страна........

rosskata
11-19-2008, 16:32
Въпрос към вси4ките моми4ета, които твърдите, 4е 12-15 см. са ви напълно достатъ4но и вси4ко останало е излишно - правили ли сте го някога с по-надарено мом4е или ми говорите наизуст? Защото ако най-надареният е бил с 14-сантиметров, няма как изобщо да направите сравнението.

Сега честно и откровено- била съм с един, който му беше много голям, и въпреки че си пасвахме добре- ами болеше ме... С по- малък ми е по- добре... В крайна сметка влагалището на жената е 8 см, останалото е женска лакомия... Както казваще даскалката ми по биология...
Но бъзика настрана, 12- 13 см ме устройват идеално...

Да не говорим, че от личен опит и от разговори- мъжете с по- големи се стараят по- малко- "нали им е голям, значи жената ще е доволна"... естествено, не важи за всички, но поне в моя опит и този на приятелките ми... Си е така.

Имам едн приятелка, която е имала безобразно много сексуални партнъори... Сподели, че единствения път, когато е отказала секс при вида на пениса на мъжа, е било защото му е прекалено голям... Хаха.

Но, както при всичко, предполагам е въпрос на вкус... За всеки влак си има пътници.

hottie
11-19-2008, 16:53
И стига въртяли и сукали около това как единствено имало зна4ение как мом4ето си използва оная работа. Каквото и да си говорим, има главно един на4ин за "използване" и това е навътре-навън. Няма как да прави акробати4ни номера с пениса си, 4е са ми обяснявате как 4укането изисква кой знае колко специални таланти.
Да настроиш моми4ето за секс - да, любовната игра - да, да създадеш подходяща обстановка и да знаеш кога какво да кажеш - и това да. Но сексът като секс си е навътре-навън и единственото съществено, което можеш да променяш, е темпото....
:lol: :lol: =D> =; :smt041
Welcome back! 8-)

savoy
11-19-2008, 17:42

Ти луд ли си??? :lol: Кога съм казвала, че му е 24см? Не бих и спала с някой, на който му е толкова голям :lol:
Виж ако се притевяш от размера ти и затова се заяждаш не си го изкарвай на мен :) Значи - хем искате да сме откровенни, хем не приемате истината. Еее не може да ви угоди човек значи :)

Ех ще трябва да ровя из стари теми деа... :?
И май пак се хващате за най-малкото... къде си пролича, че съм се комплексирал. Момиче моля те, ако нямаш по-адекватен отговор от:"Ти луд ли си?" Недей пиши... :?

SINDEL
11-19-2008, 20:55
:lol: :lol: =D> =; :smt041
Welcome back! 8-)

Аа, ама аз съм си тука, изобщо не съм ви оставяла :D Просто взех пове4е да разглеждам и много рядко си надвивам мързела и сядам да пиша по някоя тема ;)

SINDEL
11-19-2008, 21:07
SINDEL, принципно съм съгласна с теб, но при секса огромно значение има и ъгълът на проникване. Ако само повдигна таза си с 2 см, нещата са коренно различни.......
Позата, в която той е застанал също е от значение. От значение е дори къде той допира тялото си с моето. Изобщо в самият секс има доста неща, които на пръв поглед са незначителни, но в съвкупност нещата се получават. Аз да речем мога да свърша в 1 единствена поза, при едно единствено темпо, при един единствен ъгъл и за това ми трябват 3-4 движения от негова страна........

Крем4е, така е - действително при някои пози, при определено темпо и ъгъл, можеш да свършиш за секудни, а при други може и да не свършиш изобщо. Но това пак ти сама си го правиш и от теб си зависи - имам предвид наместваш се, караш го да промени темпото, ако се налага, сменяш позата, дори си му го казваш в прав текст, ако не разбира от деликатни намеци ;) В смисъл, те мъжете идея си нямат на кое моми4е как му харесва и винаги има един момент на нагаждане в на4алото на сексуалните взаимоотношения, в който оба4е пак вси4ко си зависи от жената. Тя показва на мъжа кое и как й харесва, много рядко се слу4ва той да го налу4ка сам от първия път, а дори и да стане, то пак е налу4кване, а не талант.
Затова такива ги говоря :)

plmn
11-19-2008, 21:12
SINDEL си е права.Ние тука в нашия град ги разбираме тия неща. :lol: :lol:

Какво значи "няма значение размера, а как го ползваш" - ами то няма много начини да го ползваш. :lol:

krem4e, може да сменяме пози, да пробваме какво ли не, ъгъл на проникване и каквото още се сетиш, ама ако ти е 10 см по-дълбоко няма да влезе.С 2 думи - има значение.
Дори да не сме с такива каквито бихме искали, не мисля че трябва
трябва да се комплексираме, по-големи няма да станат. 8-)

varnen4e
11-20-2008, 05:44
Прав си между другото.
:)

slaveto1989
11-20-2008, 05:49

Бахти, то бива, бива ама чак такава простащина небива... То хууу, че ти се искат само големе пишки ама трябвали ли така да се изразяваш ма... :? :? :? Напълно подкрепям sScream тая пръдла вече си позволява много,не вниква ИЗОБЩО в темите и се прави на Кралицата Сноу :-x

krem4et0
11-20-2008, 05:49
SINDEL, то великите открития случайно са станали. А какво да правим в нашия случай, когато и двамата нямахме опит? Просто пробваме и ако нещо ни харесва-ок, ще го правим пак. Добрият любовник и добрият секс за мен не са идентични понятия. Добрият любовник е най-вече добър приятел и партньор извън леглото, готов на жертва, компромис, проява на разбиране. Добрият секс започва далеч преди проникването, защото добрият секс е този в главата ни. За това, когато съм нещо затормозена и сдухана, сексът винаги е напрегнат и крайно незадоволителен..

plum, вече споменах, че за мен това наистина няма значение, защото добрият секс за мен е оралният секс. Без него не мога. без полов акт-мога. А и аз правя секс вече близо 3 години с един и същи човек, нямала съм друг, дори друг пенис на живо на съм виждала, а никога не съм знаела размер му. Изобщо не ми дава да го премеря, твърди, че и той не го е правил и изобщо реално не ми пука. Той ме задоволява напълно. След секс имам една усмивка по лицето все едно съм се надрусала. Не мога да стана от леглото, защото ми причернява от преживяното удоволствие и съм разсипана. Много често още преди той да е събул панталона си..........