PDA

View Full Version : Дрислю !!!

moonlady
11-18-2008, 17:03
Има едно момче от класа на една приятелка с което се зарибяваме от около 2-3 седмици.Приятелката ми,ми казваше че той ме харесва и аз си помислих че може да се получи нещо.Първият път когато се видяхме,на мен адски много ми хареса(държанието му и всичко останало) .Продължихме да си пишем по skype и преди 3 дни скъсах с гаджето ми заради него.Вчера отново излязохме .. имах чувството че не е той, по-различен,почти не убели дума.Вечерта не ми писа в skype,а по принцип всяка вечер като се прибере ми пише.
.. и сега някак си съжалявам че зарязах приятеля си заради някакъф дрислю който не знае какво иска.Бихте ли ме посъветвали нещо?? :-o

la4ezara
11-18-2008, 17:08
ами...измисли орпавдание и се събери пак с бившия си. Кажи, че си му била ядосана за нещо, но се осъзнала, че любовта ти е по-силна...че го обичаш и искаш да сте заедно..бла.бла.. . А пък ако не си го обичла силно...няма смисъл да си с някой, просто за да не бъдеш сама.... :-o :?

bartender
11-18-2008, 17:08
Поговори с него. Може да е станало нещо, не бързай със заключенията! :)

Lashes
11-18-2008, 17:09
1. не прибързвай с решенията...
2. виж ако продължава се така прости блок и тва е ;) а пък ако реши може и сам да те потърси....
иии нз с кви очи би се върнала при вече бившия си приятел...ама пробвай... ;)

Myrzel
11-18-2008, 17:11
Аз като гледам май ти незнаеш какво искаш..

Mirelchetoo14
11-18-2008, 17:12
Правописа, каке, правописа, моля те :cry:

nicolepcd
11-18-2008, 17:19
А не си ли се замисляла, че май си си търсила причина да се разделиш с гаджето си 8-)

TellMeYourName
11-18-2008, 17:23
не влизай в никфи филми,бе братле

Schneeflocke
11-18-2008, 17:25

И, както обикновено - присмял се хърбел на щърбел.

Момчетата не си заслужават да ги мислим. Дай му няколко дена да се осъзнае. Ако не успее - bild a bridge and get over it. Ако искаш до края на връзката си да слушаш как си го зарязала - върни се при бившия.

Mirelchetoo14
11-18-2008, 17:35

Това хич не беше умно. Можеше да го кажеш, ако имах някаква правописна грешка в поста си, но нямам.

"Каке" е написано така с цел.

UFOs
11-18-2008, 17:40
Е за какво ще се връщаш при другото гадже?Не го заслужаваш,щом си го зарязала заради друг.

sexa_na_kompleksa
11-18-2008, 17:45
Говори с въпросния "дрислю".
Според мен няма смисъл да се връщаш при бившия...

it_ends_tonight_
11-18-2008, 17:51
Мисля, че е дрислЬО не дрислЮ, ама щом казваш...

Та вече за съвета, който ще ти дам - просто момчета (обръщам се към двама ви) ТЯ НЕ ВИ ЗАСЛУЖАВА .. Виж момиче.. толкова си имала чувства ти към бившия, че го зарязваш веднага заради друг... Тъй щеше да ти мине и мерака със "дрислюто" дет толкова много харесваш и сигурно щеше да зарежеш и него, защото си срещнала някой "пиклю"

6o6kotooo
11-18-2008, 17:58
Понякога нещата не са такива каквито изглеждат...така че не прибързвай със заключенията :)

DevilWish
11-18-2008, 17:58
Първо, че е дрисльо ;)
Иначе в случая не той, а ти си в грешка, той не ти е давал обещания, че ще е с теб.А и добре, че си скъсала с приятелят си, така и така не си му била верна ;)

ND4SPD_f
11-18-2008, 18:02
Поговори с него. Може да е станало нещо, не бързай със заключенията! :)
+1

nik4ooo
11-18-2008, 18:18
Мисля 4е ти незнаеш какво искаш... Аз ако сам на мястото на гаджето ти ще ти кажа че ти дрислата в тоя филм......А не мом4ето......... :x :)

LaUrA66
11-18-2008, 19:04
какъв е смисълът да се събереш с бившия си като не изпитваш кой знае какво към него? :) а за момчето с което се зарибяваш... излезте отново,вторият път може да се поотпусне малко,възможно е да се е притеснил,че нещата стават сериозни и да е решил да се отдръпне малко

Schneeflocke
11-18-2008, 23:23

Това хич не беше умно. Можеше да го кажеш, ако имах някаква правописна грешка в поста си, но нямам.

"Каке" е написано така с цел.

Е, сега. Правописна - не. Но граматична - даже две.

ПП: За да няма объркване - правилно е "правописът". Български. Кой ти го учи....

kuklichka_bg
11-19-2008, 05:29
Има едно момче от класа на една приятелка с което се зарибяваме от около 2-3 седмици.Приятелката ми,ми казваше че той ме харесва и аз си помислих че може да се получи нещо.Първият път когато се видяхме,на мен адски много ми хареса(държанието му и всичко останало) .Продължихме да си пишем по skype и преди 3 дни скъсах с гаджето ми заради него.Вчера отново излязохме .. имах чувството че не е той, по-различен,почти не убели дума.Вечерта не ми писа в skype,а по принцип всяка вечер като се прибере ми пише.
.. и сега някак си съжалявам че зарязах приятеля си заради някакъф дрислю който не знае какво иска.Бихте ли ме посъветвали нещо?? :-o

po to4no ti nezaesh kakvo iskash

hooliganka89
11-19-2008, 06:20
Е,дрислива работа.