View Full Version : Как да кажа на Неделин че го харесвам
joanajivkovapenkova
11-19-2008, 14:19
Здравейте.Бих искала от вас съвет.Аз харесвам Неделин ,но той въобще не ми обръща внимание.За него съм като невидима.Аз много искам да ме забележи.Затова искам съвет какво да правя.Аз съм твърде претиснителна натура,че да му го каза.Но аз много си го харесвам и обичкам.Една моя приятелка каза да фрертувам с него ,но аз съм твърде претиснителна и не е в моя стил за да го направя.Моля дайте ми съвет какъвто и да е .Благодаря ви.
hilaryto
11-19-2008, 14:40
а Неделин е...??Кажи има ли си гадже,колко е голям(смисъл по-голям ли е от теб..)познавате ли се..?Къде се виждате/засичате..а пък ако искаш да го спечелиш не трябва да бъдеш толкова срамежлива..щот така няма да стане,ако той не те е харесал или поне забелязал...мхм... :?
ivsan4eto
11-19-2008, 14:51
Написано е доста неграмотно....на колко години си? :-o Прекалено много използваш "аз". И не си дала почти никаква информация само разбрах, че момчето се казва Неделин и че ти си много срамежлива. И май си ги повторила по няколко пъти тези две неща.....
Както и да е ... наистина "вкарай" в стила си частта с флиртуването иначе лошо и за напред. ;)
joanajivkovapenkova
11-19-2008, 15:04
Той си няма гадже.Колкото мен на 13 години е.В моя клас е.Засичаме се много често.
Пс:Някакви съвети за грим ,дрехи,поведение с него.Можели сега да ми отговорите.
slunchiceto0
11-19-2008, 15:59
Еми..не е нужнод а тоидеш при него и в прав текст да му кажеш "Харесвам те" ще бъде некфо стряскащо и глупаво....защо просто не отидеш при него..не се загооврите..почнете да си лафите за секфи раоти...постепенно се сближете..излезте някой път на кафе на кино..че вече е студено за разходки;d и му разкрий чувствата си,но в никъв случей не избързвай;] но ако си има приятелка..няма смисъл
WaterLilly
11-19-2008, 16:05
1. Ако темата беше от истински човек, нямаше да споменаваш имената
2. Не е възможно да си на 13, всеки човек с поне малко самоуважение на тая възраст ще пише по-грамотно и ще даде повече информация, вместо да повтори 3 неща няколко пъти
Т'ва е някаква ебавка! :lol: :lol: :lol:
fashion4etyy
11-19-2008, 20:17
.. покажи му че си уверена ,закачай го.бутни го нарочно и кажи нещо от рода на "еее извини ми се де"
значи тя да го бутне и той да и се извини :?
.. момчетата не обичат сдуханячките "
аз пък харесвам срамежливи..и тва че е срамежлива не значи че е здухана
фрертувам
:grin:
Йес! Я си фрертувайте малко xDDD
Ужас, ужаааас...
ами отиваш, запознавате се, искаш му скайп / телефон там каквото има и започвате да си говорите... айде успех xD
joanajivkovapenkova
11-20-2008, 11:45
Извинявай WaterLilly ,но аз просто си изказа проблема си.И относно с правописа аз просто исках да ми дадете някакъв съвет,но явно това няма да стане.А също аз наистина съм човек и проблема с правописа го имам от много малка тъй,че не се заяждай.Относно как изглеждам нямам снимка но ще се описа.Има Дълга малко над раменете кафява коса,има кафяви очи висока съм 1,54,тежа 42кг.Имам съвсем малки кръгове под очите и малко пъпки по челото.
Сигурно ще ми кажете ,че съм грозна.[/quote]
joanajivkovapenkova
11-20-2008, 11:49
Забравих да кажа че нося очила.
verdjitO
11-22-2008, 14:41
..
Неделинчо, кефиш ма, обръщаш се и бягаш с всичка сила.
imaginaryyy
11-22-2008, 22:04
пФф ама честно ли никой не се усети, че темата е ебавка :D :D
_mimi7y_
11-23-2008, 08:39
.. покажи му че си уверена ,закачай го.бутни го нарочно и кажи нещо от рода на "еее извини ми се де"
значи тя да го бутне и той да и се извини :?
.. момчетата не обичат сдуханячките "
аз пък харесвам срамежливи..и тва че е срамежлива не значи че е
здухана
:razz: ... м/у др и аз съм забелязала че момчетата харесват срамежливи момичета.. а по темата нз :-D ... ако той досега не те е харесал ;не те е забелязал и не ти е обърнал внимание то тогава едва ли ще го направи сега