PDA

View Full Version : Diskoteka ( lapeshka)

ivana0895
11-19-2008, 16:26
Predvaritelno iskam da kaja che izchetoh ostanalite takiva temi i te ne me ydovletvoriha zatova pisha nova :}
Kak da obiasnia na nashte she sum dostatuchno goliama da hodia na diskoteka (dnevna,lapeshka) te me tretirat tochno kato dete vtori klas a az se pak sum na 13 i polovina , 6 h triabva da sum si vkushti i to subota ili nedelia ot ponedelnik do petuk vednaga sled daskalo triabva da sum si vkyshti , ne me pyskat na kafe da izlizam , a az ne sum niakakva pianica imam dobur yspeh v ychilishte niamam loshi proiavi nepiia nepysha d s dve dysi sum dobro dete a te me tretirat toshno kato bebe . Kazah im che sum goliam chovek i che i az iskam da se zabavliavam kato vseki na moiata vuzrast a te mi chetoha edno hybavo koncko i sega sum nakazana za tva che mi se izliza i che ne mi se pribira vkyshti , mene tyka mi se stegna dyshta v 10 h si liagam sytrin traa da si ycha da si opraia detskata staia i da hodia na daskalo daje ne mi davat da nosi blyzi koito ne sa s miniatyrno dekolti , a za tokcheta i dyma da ne stava ..... prosto ne mi se jivee zared tiah si4ki se oplakvat che triabva da hodiat na daskalo a za men tva si e napravo spasenie ot nashte . Kakvo da pravia idei ?

sheilsis
11-19-2008, 16:38
алоо ти си на 13 какви токчета и деколтета те гонят :shock: съжалявам че ще ти го кажа ама на 13 още си дете..за детскаа дискотека не са прави ваще - всмисъл биха могли да те пускат петък вечер да ходиш с приятели и после да те посрещат ако ги е страх че се стъмва рано... браво че не си пияница и не пушиш :) и с добрия успех също трупаш точки пред ваще ;) опитай да поговориш спокойно с тях и да им кажеш че за 1-2 пъти месечно на дискотека няма лошо ;) но за токчета е рано малко

schhhhhhh
11-19-2008, 16:47
Еми на 13 си все пак ... ти кво очакваш от ваще?
Дете си все още и тях ги е страх за теб.
Може с две-три приказки да им обясниш как стоят нещата,
но се съмнявам да проработи.
За токчета и деколтета ти е рано.

lori
11-19-2008, 16:50
сега като ги гледам тея 13-годишните ти си си добре....колкото да излизането поговори пак с вашите, кажи им, че не можеш постоянно да си си вкъщи, всеки имаа нужда от забавление все пак...успех..но за токчета и деколтета и много рано според мен..

UFOs
11-19-2008, 17:01
На 13 почват да пушат и секс да правят,а вие се шашкате,че иска да отиде на дискотека.На 13 години си играех с децата пред блока.. :-D

nastyangel
11-19-2008, 17:03
Абе като ти чета писаниците, слава Богу, че все още има такива родители :grin: Смешно е да видиш някакво 13 годишно лапе нацапотено, на кокилите и с деколте :? Айде за дискотеката не виждам нищо лошо, но никой тук няма думата нали :) пък и като гледам кви чудесии стават дори в детските дискотеки - мама мия :-P Успокой малко топката за сега :) ще видиш след време, че нищо не си изпуснала.

Byyyy
11-19-2008, 17:04
Те не те третират като бебе, а по-скоро искат да те предпазят от вредни влияния :D щом казваш, че си добро дете и не пушиш и не пиеш.. Освен тва си на 13 години за Бога, наистина кви деколтета и токчетата искаш?? Да не искаш да станеш поредната напудрена малолетна курва. Ако си мислиш, че като почнеш да се влачиш по дискотеки си отсанеш добро детеее. Повечето тийнейджъри започват да пият и пушат на твойта възраст понеже "е модерно". :)

highway666
11-19-2008, 17:18
edna kato teb i tq se misle6e za mn golqma (na 13) i svur6i v kov4eg... otidi na disko, napii se s kompaniq, priberi se s nqkoi "mn opiten" 6ofior i se razpilei po cqlata ulica :o uspeh :)

Biskfitka
11-19-2008, 17:33
Те искат да те предпазят....може да е малко прекалено,но по-добре отколкото да станеш някоя курва ......(само давам пример)А за деколтетата и токчетата има време (и моите родители не бяха съгласни за токчета на 13 ама аз от инат... 8-) )
Такаа чее не бързай,за всичко има време :)

HePeAJIeH
11-19-2008, 18:12
Аплодисменти за момичето което иска да стане част от масата общество..

Crazytu
11-19-2008, 18:54
Какво ти пречи да ходиш с обувки без токчета и с блузи с малко деколте ? А за дискотеката (щом толкова мн искаш да ходиш) поговори си с тях спокойно ... кажи,че всичките ти приятели ходят,че искаш и ти да се забавляваш и тка ...
П.С. На 13 си за къде бързаш?! ... ще имаш много време да ходиш на дискотеки,да носиш токчета и блузи с големи деколтета ..

chocoleptic
11-19-2008, 19:04
Недейте така бе!
Тя е на ЦЕЛИ 13 и половина!

Със скръб ти съобщавам,че си изостанала от останалите и ще си останеш стара мома.

balon4eee
11-19-2008, 19:49
Ем аз съм на 14 и наще бяха така . Повече баща ми де майка ми е много по съвременна . Таа просто 1 път ми писна и им обесних едно хубаво , че живеят в миналия век и са толкова изостанали , че е време някой да им светне лампата за някои неща :x

Lysit0
11-19-2008, 20:20
Еми на 13 си все пак ... ти кво очакваш от ваще?
Дете си все още и тях ги е страх за теб.
Може с две-три приказки да им обясниш как стоят нещата,
но се съмнявам да проработи.
За токчета и деколтета ти е рано.

Точно