View Full Version : за момичетата :)
Soy_tu_mujer
11-19-2008, 19:03
Хей здравейте.
Та искам да ви попитам какво бихте си помислили, ако приятеля ви ви каже: "искам да бъдеш напълно отпусната, да бъдеш повече страстна, да искаш и желаеш повече, да бъдеш неустоима"
Защото моя така ми каза и му казах, че разбирам.. но как изглежда отстрани?
При положение, че скоро правим 3 год., не сме го правили кой знае колко пъти...на 16 съм, той на 18.. Може би е нормално, но и аз може да искам много неща.. а и романтиката напълно липсва, както в секса, така и във връзката ни като цяло, кога ме е поканил ей така заедно да отидем на кафе в последните... нз колко дни, седмици,месеци, забравих им бройката :)
chokolate_girl
11-19-2008, 19:34
Хей здравейте.
Та искам да ви попитам какво бихте си помислили, ако приятеля ви ви каже: "искам да бъдеш напълно отпусната, да бъдеш повече страстна, да искаш и желаеш повече, да бъдеш неустоима"
Защото моя така ми каза и му казах, че разбирам.. но как изглежда отстрани?
При положение, че скоро правим 3 год., не сме го правили кой знае колко пъти...на 16 съм, той на 18.. Може би е нормално, но и аз може да искам много неща.. а и романтиката напълно липсва, както в секса, така и във връзката ни като цяло, кога ме е поканил ей така заедно да отидем на кафе в последните... нз колко дни, седмици,месеци, забравих им бройката :)
може би е искал да ти каже,да даваш повече любов ,а той да ти отвръща със същото.Постарай се да направиш отношенията ви по-романтични,естествено ако и той обича романтиката.Излизайте,заба влявайте се ,сега ви е времето,използвайте го ползотворно. :)
Мисля, че с приятеля ти трябва да седнете, да поговорите открито за всичко което ви притеснява, защото явно има такива неща и недейте да премълчавате ;) по-добре решете проблемите сега, преди да се задълбочат ;) :wink:
LovelyGirl
11-19-2008, 19:50
Според мен трябва да му кажеш какво искаш и ти.
Трябва много хубавичко да си поговорите и да си кажете какво точно искате.Това не е първата ти тема и по това съде,че наистина имате проблем.
А колкото до секса,той върви успоредно с връзката,ако е хубава връзката,и секса ще е хубав.
Щом нещо ви куца,ти не можеш да бъдеш напълно отпусната в леглото,поне аз не бих могла.
Всичко зависи от това как ще си поговорите.Това е най-важното в една връзка-споделянето.
След като искаш романтика-кажи му.На мен каквото ми се иска винаги си казвам и на него това му харесва страшно много :)
Аз бих го попитала защо мисли , че не влагам страст във връзката или , че не показвам обичта си към него . . . поне ако ти наистина го обичаш . .
LovelyGirl
11-19-2008, 19:59
Аз бих го попитала защо мисли , че не влагам страст във връзката или , че не показвам обичта си към него . . . поне ако ти наистина го обичаш . .
Той не е казал,че не показва обичта си.
Авторката каза,че след като той и е казал това,тя го е разбрала,следователно е малко или много прав.
Според мен проблема е двустранен.
Stefchyy
11-19-2008, 20:01
Мисля, че с приятеля ти трябва да седнете, да поговорите открито за всичко което ви притеснява, защото явно има такива неща и недейте да премълчавате ;) по-добре решете проблемите сега, преди да се задълбочат ;) :wink:
+1 това ми се струва най-правилно ..
Soy_tu_mujer
11-19-2008, 20:11
Той не е казал,че не показва обичта си.
Авторката каза,че след като той и е казал това,тя го е разбрала,следователно е малко или много прав.
Според мен проблема е двустранен.
Той говори за секса. Явно не му е достатъчен, останал е с впечатление, че неискам секс, а аз не че неискам, а просто има моменти в които е така. Често се случва и да няма възможност. При мен е доста объркана ситуацията. Но имам чувството, че всичко, което правя за него е недостатъчно.....
Ще поговорим. Това винаги е най-разумното решение, макар че нашия разговор се превръща често в спор.. :)
Е, благодаря за коментарите до тук... при положение темата колко е глупава.. :)
mArMaLaDkA
11-19-2008, 20:24
Щом от нормален разговор,започвате да спорите-работите не са добре.
CuteBaby
11-19-2008, 20:29
+1 това ми се струва най-правилно ..
Мда..и аз съм съгласна с това мнение
bqsna_teenagerka
11-20-2008, 16:19
Ами как бих го приела...нормално.. Правилно ти акзва човекът. Но ако ти не искаш д аправиш нещо..не го прави :) запомни,че в този живот не трябва да вършиш нищо против волята си.
Напълно съм съгласна! Пък и кфо ще рече тва не сме го праили кои знае кокло пъти!?!
Escarina
11-20-2008, 18:32
Ми най-вероятно бих си помислила, че съм дърво в леглото. Малко кофти звучи, ама... А вие по каква причина толкова рядко правите секс?