View Full Version : КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ
Не знам дали има друга такава тема щото нямам особено много време да разглеждам. Имам огромни тъмни кръгове под очите и не знам с кво да ги премахна.Пробвала съм различни кремове за околоочния контур, чух че пакетчета от чаи са полезни за кожата в тази област, така че и това пробвах-не стана, разни домашни маски пробвах :? без ефект. Без грим приличам на некво зомби за това като излизам слагам коректор или нещо от сорта, а то не е мн. полезно за кожата.Ако някой знае нещо по въпроса да го сподели моля [-o<
varnen4e
11-20-2008, 05:25
Пушиш ли?
пробвай с това http://www.lechitel.bg/product.php?p=62
ако и то не помогне се консултирай с лекар.
splendour
11-20-2008, 05:39
kofti e.i az imax tak1v problem.zex si niveq agua beauty za o4i.zex go iyni mesec.malko nyrkan4e e no t1i kato se slaga po malko samo pod o4ite s1m izrazxodvala nqk1de 1/3 ot krema.ima ekekt za kr1govete.15 leva go vzex.ako ima6 v1prosi pitai :)
ChOcOlaTEsTar
11-20-2008, 05:53
Da ne bi da e ot nedospivane,preumora ili stres?? :?
varnen4e
11-20-2008, 05:55
kofti e.i az imax tak1v problem.zex si niveq agua beauty za o4i.zex go iyni mesec.malko nyrkan4e e no t1i kato se slaga po malko samo pod o4ite s1m izrazxodvala nqk1de 1/3 ot krema.ima ekekt za kr1govete.15 leva go vzex.ako ima6 v1prosi pitai :)
Не вярвам Нивеа да помогне... :?
splendour
11-20-2008, 06:33
Не вярвам Нивеа да помогне... :? li4no na men mi pomogna
honey852
11-20-2008, 11:49
Пий повече вода и не стой будна по нощите, ами заспивай по навреме. Така мисля, че ще ти се оправят. Иначе ето няколко статийки, които може да са ти от полза:
http://i34.tinypic.com/iw5ctx.jpg
http://i38.tinypic.com/etg03k.jpg
http://i38.tinypic.com/6svul0.jpg
чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми..нз не съм доктор..може да е от недоспиване или ако си се натряскала яко :razz: най-добре вземи да си починеш хубаво и релаксирай по някъв начин може да помогне :)
чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми..нз не съм доктор..може да е от недоспиване или ако си се натряскала яко :razz: най-добре вземи да си починеш хубаво и релаксирай по някъв начин може да помогне :)
+1
Evanescencefan
11-20-2008, 17:20
[quote=beb4o94]чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми..нз не съм доктор..може да е от недоспиване или ако си се натряскала яко :razz: най-добре вземи да си починеш хубаво и релаксирай по някъв начин може да помогне :)
Кръговете под очите са признак за анемия(не винаги,но често).Тази година си правих тест за анемия и хемоглобина ми беше с 2-3 единици по-нисък от нормалното,а бях яла :shock: Иначе може да ползваш коректор за под очите,но той само ги замаскира,без да ги премахва.
Едва ли е от недоспиване-спя най-малко по 9 часа в денонощието а ако имам възможност и по повече.Не пуша и рядко пия така че едва ли е от тва и 100% не е от стрес щото си имам начини да разпускам :wink: :D а и не съм от хората дето са нервят за глупости.Някъв здравословен проблем звучи по-достоверно, така че докато проверявам тая вероятност ше пробвам кремчето (малко не си падам по Nivea глупостите щото другите техни продукти дето съм ги ползвала не са ме впечатлили особено). Мерси на всички, някой ако има да каже нещо да заповяда :)
RiseGirl
11-21-2008, 03:21
Прекаленото стоене пред компютъра винаги оказва влияние :)
Прекаленото стоене пред компютъра винаги оказва влияние Smile
Не е тва уааа.Ако стоях мн. пред компа щях да имам повече време да търся решение на тоя проблем :D
aman
МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 9:29 am Заглавие:
пробвай с това http://www.lechitel.bg/product.php?p=62
ако и то не помогне се консултирай с лекар. А тоя крем само от тая верига магазини ли може да се вземе?
A_Loving_Girl
11-22-2008, 22:35
чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми.
Ами отиди на лекар да видят да не е там проблема,аз имам проблем с бъбреците и бих казала ,че тъмните кръгове които аз имам под очите са от това пробвала съм сумати кремове и какво ли не ,но не ми помагат ,за това взех да се примирявам ...повечко грим и не си личи поне при мене.
stop_looking_at_me
11-23-2008, 03:35
Мда, пиенето на вода и спането помагат... ако тези тъмни кръгове под очите са от дехидратация или недоспиване. Диетата (в смисъл какво ядеш) също е от значение, ако имаш достатъчно витамин Ц или ядеш твърде много сол. Но тъмните кръгове под очите също се "предават" в семейството така да се каже. Виж примерно майка ти... тя има ли? Единственият начин по който можеш уж да ги махнеш... е ако премахнеш всичко това което правиш грешно (пр. намали солта ако ядеш много сол), но това не е 100% сигурно че ще помогне. Аз лично ти препоръчвам да си купиш коректор, но не стик... а течен. Нанеси го под очите и съвсем леко, с един пръст леко потапвай и го нанеси... не размазвай и не натискай! също така ако си слагаш подра на лицето, под очите (след като си нанесла коректора) сложи по-светла подра.