View Full Version : Отслабване с Лида... мнение?
Donde123
11-20-2008, 07:43
Пия лида вече почти месец. Купих си го от www . otslabni . free . bg . Някой пил ли го е ? Аз с него свалих 7 кг до момента, и сега почти ми свършиха хапчетата. Кажете как да си задържа килограмите. Моя пиятелка ги пи и ми ги препоръча и за сега си ги запазва, но тя е манияк на тема въглехидрати и не яде хляб...а аз си хапвам всичко и си слабеех до сега. Чудя се дали да не си купя още едни, но мисля че нямам нужда. Доста хора са ги пили тея хапчета и съм сигурна, че и тука има такива. Хайде кажете как си запазихте килцата, че за момента ми е супер телцето, не искам да си възвръшам стартото lachen
Чакам отговори!
Физическа активност !!!
+1 :smt045
splendour
11-20-2008, 09:13
здравословно и балансирано хранене като начин на живот
lunnoto_momi4e
11-20-2008, 09:45
Наистина ли има ефект от тези капсули? :-o
Donde123
11-20-2008, 12:59
Наистина ли има ефект от тези капсули? :-o
Има да. Поне при мен има голям. 7 кг си личат мнго добре и се радвам, че повечето ми дрехи не ми стават, и то не защото са ми малки...а защото са ми широкиии :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
за първи път ги чувам.. и имам няколко въпрса :-D колко време ги пи, на каква цена са, и как става плащането а предполагам ги доставят :-D ако получа и отговор .. hahaha
varnen4e
11-20-2008, 18:33
И на мен ми е интересно, понеже и аз искам да смъкна толкова..
LovelyGirl
11-20-2008, 18:51
Авторката е написала сайта,само махнете точките.
В него си пише всичко,колко струва,как сепоръчва и плаща и какво съсържа. :)
Donde123
11-21-2008, 08:59
Ами пия ги месец и 1 седмица вече :) Те са за 1 месец, ама аз съм леко сериозна и изпуснах няколко пъти, та малко ми се удължи цикъла на прием на хапчетата.
Миии в сайта пише всичко...аз не мога да пусна линк защото регистрацията ми е нова, а старата незнайно защо не работи...може би защото не съм редовна в форума...както и да е :)
та някой ако иска да напише линкчето
lunnoto_momi4e
11-21-2008, 09:19
А тези ампули вредят ли по някакъв начин на черния дроб?Защото бих искала да си ги поръчам,но като по-малка имах проблеми с черния дроб и искам да знам дали ще има странични ефекти. :-o
Ами пия ги месец и 1 седмица вече :) Те са за 1 месец, ама аз съм леко сериозна и изпуснах няколко пъти, та малко ми се удължи цикъла на прием на хапчетата.
Миии в сайта пише всичко...аз не мога да пусна линк защото регистрацията ми е нова, а старата незнайно защо не работи...може би защото не съм редовна в форума...както и да е :)
та някой ако иска да напише линкчето
а къде е уловката ????
krem4et0
11-21-2008, 13:03
Цената от 50 лв най-вероятно.
Физическа активност !!! +1 i ne qj mn mazni i kalori4ni hrani ... ama nz moje i da ne stane ...vseki 4ovek ima razli4na stryktora i ..
Не ви разбирам защо се мятате на някакъв free сайт. Такова нещо като НЯМА странични ефекти е абсурдно. Как иначе действат тези хапчета? Няма такава простотия като "хапчета за махане на килограми", т.е трябва да се знае как действат на тялото за да се разбере как точно се свалят килограмите. И да вършат тази работа, в момента, в който ги спрете ще трябва да почнете с двигателна активност. Иначе пак ще качите. И пак ще прибегнете до тия хапчета. Имайте предвид, че не винаги излишните килограми са в следствие на отлагане на отпадачни материали. В някои случай е и защитна функция на тялото и лекарствата може да се окажат вредни. Над 90% от лекарствата действат отрицателно на черния дроб!
rosencetooo
11-21-2008, 21:29
апф.. 50лв. на мен неми се дават да го пробвам :[ някакви други по евтини капсули който имат ефект да препоръчате да пробвам :)
Спокойно народе и аз си ги поръчах сега :) Очаквам ги във вторник :P и ще ги започна веднага, ако има положителен резултат ще споделя :)
varnen4e
11-23-2008, 13:26
Спокойно народе и аз си ги поръчах сега :) Очаквам ги във вторник :P и ще ги започна веднага, ако има положителен резултат ще споделя :)
Ще чакаме.
;)
Значи сега чета по други форуми за тези капсули понеже и аз се заинтересовах от тях.Много хора са свалили килограми и са много доволни,но въпросните хапчета до колкото чета са били изтеглени от пазара защото вредяли нещо на организма... едни казват,че е вярно,други,че не е .. нз на какво да вярвам.
Иначе за самите хапчета се казва,че убиват апетита,чувствате повечко жажда и пиете доста вода - което попринцип е полезно.Много хора са свалили от 7 до 12-13 кг за месец с тях поне до колкото чета ... ама и гледам,че са казали,че има много фалшификати на хапчетата и недай си боже някой да попадне на такива :( ...
Който ги пие да споделя мнение,за свалените кг и дали има странични ефекти поне до момента в който пиете капсулите.
Късмет на всички :)
любопитно ми е проявиха ли се някакви странични ефекти? :( А и твоята приятелка,която ги е пила от къде ги е купувала?От този сайт ли?Чувала съм ,че тези хапчета имат над 40 ментета :-o Иначе се чудя дали и аз да не си ги взема :oops:
Donde123
11-24-2008, 14:16
любопитно ми е проявиха ли се някакви странични ефекти? :( А и твоята приятелка,която ги е пила от къде ги е купувала?От този сайт ли?Чувала съм ,че тези хапчета имат над 40 ментета :-o Иначе се чудя дали и аз да не си ги взема :oops:
Тя си ги купи от дистрибутор, но не по интернет.
Пфф аз изпуснах няколко дни от цикъла на хапчетата и свалих само 7 кг... други са свалили по повече...амааа то пък и прекаленото сваляне не е мн полезно... Доволна съм си.
ПС: По повод коментара за 50-то лева... А бе да ти кажа, ако си събера парите за Витагоди, Калорекс и още някакви чайове и най гадното зеления чай :) Така, че не съжалявам за 50 лв. Обичам да инвестирам в себе си и в дрехи :) Хахахах :razz:
Аз също искам да си ги взема,обаче ме е страх да не попадна на някое менте,щото и аз прочетох,че има над 40 ... пък и в момента съм в испания :(
splendour
11-24-2008, 18:30
50 leva za 7 kila? az teq 7 gi svalix bez da davam 50 leva za xap4eta i bez da se 4yvstvam zle i bez da spiram da kibi4a po cqla s1bota i nedelq na kompa........... no tva si e v1pros na li4en izbor
lunnoto_momi4e
11-25-2008, 12:32
От днеска съм на "Лида".Пила съм 1вото хапче сутринта и те действат хора!Подтискат ти апетита,обаче има някакво леко пресъхване на устата и трябва да пиеш повече вода.Иначе наистина подтискат апетита-от закуска не съм яла нищо (освен един банан :razz: ) и не съм гладна :)
От днеска съм на "Лида".Пила съм 1вото хапче сутринта и те действат хора!Подтискат ти апетита,обаче има някакво леко пресъхване на устата и трябва да пиеш повече вода.Иначе наистина подтискат апетита-от закуска не съм яла нищо (освен един банан :razz: ) и не съм гладна :)
Да-устата пресъхвала адски много за това се приемало много вода.От къде си ги купи,нали уж ся спряни от производство?
lunnoto_momi4e
11-25-2008, 13:11
По интернет ги поръчах - http://otslabni.free.bg/1.html
Обаче ме осолиха 9 кинта за доставката,та тези капсули ми излезнаха 60 кинта
По интернет ги поръчах - http://otslabni.free.bg/1.html
Обаче ме осолиха 9 кинта за доставката,та тези капсули ми излезнаха 60 кинта
Абе те да действат пък ако ще и 100 лв да са ... зимата като се прибера в България,първата работа ще ми е да си ги поръчам :grin: :D
Продължавай да ни информираш за действието,странични ефекти и т.н :)
lunnoto_momi4e
11-25-2008, 13:21
Ми страничните действия които забелязах са пресъхването на устата и че съм малко по-раздразнителна.В други форуми казват че се появявало и безсъние,но това ще се види довечера :)
Дааа ... и аз четох,че страдат някои от безсъние,на други пък много им се спяло,дано да нямаш проблеми.Видях също,че някои и главата ги боляла,нд само първите 2-3 дена и после спряло... :)
lunnoto_momi4e
11-25-2008, 13:32
И от теб чакаме отзиви :P
splendour
11-25-2008, 16:36
Ми страничните действия които забелязах са пресъхването на устата и че съм малко по-раздразнителна.В други форуми казват че се появявало и безсъние,но това ще се види довечера :) razdraznitelna si za6toto priema6 mn malko xrana.ne e ot xap4etata.frendkata mi dokato poste6e i qde6e samo ve4er malko i cql den ni6to nq ti razpravqm k1v nerv be6e. :)
LovelyGirl
11-25-2008, 17:06
Само не разбирам как така като ги спреш,няма да си върнеш килограмите?
Това нещо не ми се вярва.Ти сега отслабваш,защото ти подтискат апетита и не ядеш,а като ги спреш ще си ядеш нормално и ..
И от теб чакаме отзиви :P
Ааабе от сряда ги почвам, че тея от ЕКОНТ са големи глупаци :x Иначе се надявам да няма такова нещо като безсъние :-o ноо ако случайно има предполагам, че това неразположение ще премине след 2-3 дена след старта :P
Преди известно време дадоха по новините по бтв за тези хапчета http://news.ibox.bg/news/id_850815893 А ето малко инфо от един форум: Сибутрамина, който са открили в Ли Да действа на принципа на АМФЕТАМИНИТЕ! От една група са с малко по-различно действие, но с идентична структура! Преди да се появи сибутрамина за лечение на "екстремно затлъстяване" са се използвали "анорексик агенти" - АМФЕТАМИНИ и ФЕНФЛУРАМИНИ (освен за лечение на епилепсия, депресии, дефицит на вниманието и хиперактивност). Амфетамините действат на рецепторите в мозъка, който отговарят за апетита, както и на тези които отговарят за допамина, сертотонина и норепинефрина, симптомите при използването им ( или на производни лекарства със соли от амфетамини) са: сухота в устата, безсъние, НАМАЛЕН АПЕТИТ, безпокойство, главоболие, загуба на тегло, тахикардия, повишена честота на дишането, повишено кръвно налягане, температура, изпотяване, диария, запек, аритмия. Включват психологически реакции като еуфория, повишена енергия, параноя. След отминаване на тези ефекти се появяват тревожност, депресия, възбуда, умора "прекалено заспал"повишен апетит! Може да възникне психоза. :smt119 :smt103 Амфетамините включват широк кръг от психоактивни производни от същия клас! Истината е че първоначално амфетамините са използвани и популяризирани за намаляване на апетита и контрол на теглото.Не се приемат с алкохол, както и по време на кърмене. Противопоказни за хора със сърдечни проблеми, хипертония, депресии, както и за хора с история на зависимост от наркотици или анорексия.Сибутрамина ( Meridia в САЩ и Reductil в Европа и др страни ) се използва за лечение на затлъстяване.Той е структурно свързан с амфетамините, въпреки че механизмът му на действие е различен. Той е класифициран в графа IV за контролирани лекарства в САЩ. Нежеланите реакции при употреба са: сухота в устата, намален апетит, гадене, странен вкус в устата, разстрен стомах, запек, проблеми при заспиване и виене на свят, понякога - дълго след употреба сънливост, менструални крампи, мускулни болки, главоболие, зачервяване, повишаване на кръвното налягане и пулса. По - рядко се наблюдават припадъци, проблеми при уриниране, необичайно кървене, сърдечна аритмия, промени в настроението ( вълнение, безпокойство, объркване, депресия). Продължават докладите за внезапна сърдечна смърт, сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност, стомашно чревни проблеми. Сибутрамин : C17H26ClN
AМФЕТАМИН : C9H13N
Синефрин: C9H13NO2 ( това е друго подоно вещество използвано за намаляване на теглото )
:-o А и ако си направите тест за амфетамини мисля,че ще е положителен(четох в един форум,че един човек си беше правил и е положителен. :shock: Въпреки всичко това и аз мисля да си ги поръчам(пак по интернет,но от др място). BTW:Вашите кутии имат ли червен знак в дясно горе?(тези,които сте си взели от http://otslabni.free.bg/1.html )
varnen4e
11-26-2008, 07:04
Само не разбирам как така като ги спреш,няма да си върнеш килограмите?
Това нещо не ми се вярва.Ти сега отслабваш,защото ти подтискат апетита и не ядеш,а като ги спреш ще си ядеш нормално и ..
То се свиква да ядеш малко.
lunnoto_momi4e
11-26-2008, 10:24
Да,има червен знак,има си и "fake-proof mark". :P
Относно безсънието...не че не съм заспала,но ми беше малко трудно,в смисъл въртях се малко и после закъртих :D .Обаче цял ден съм пълна с енергия :grin:
trittico
11-26-2008, 11:15
sluchaino da znaete che presuhvaneto n austata e edin ot purvite simptomi na diabeta???? :?
sluchaino da znaete che presuhvaneto n austata e edin ot purvite simptomi na diabeta???? :?
Няма проблеми - килограмите са най-важни :D
нема да взимаме амфета,а хапчета за отлабване :!:
Вие не прочетохте ли статията, към която е постнат линк по-горе?
http://news.ibox.bg/news/id_850815893
"Гражданите, закупили продукта Ли Да ДайДайХуа, капс. Х 30 бр., трябва незабавно да преустановят употребата му, тъй като употребата на този продукт представлява сериозна заплаха за тяхното здраве"
Родителите ви знаят ли с какви боклуци се тъпчете?
Някой гледал ли е "Реквием за една мечта"? (Requiem For A Dream) Гледайте го - хубав филм.
"Гражданите, закупили продукта Ли Да ДайДайХуа, капс. Х 30 бр., трябва незабавно да преустановят употребата му, тъй като употребата на този продукт представлява сериозна заплаха за тяхното здраве"
Някой гледал ли е "Реквием за една мечта"? (Requiem For A Dream) Гледайте го - хубав филм.
Кой какво да чете... Те тези дечица (повечето са такива) виждат само "ключови" редове и "ключови" думи. За тях важно е да постигнат ефекта...
Как ще ми обясниш - КАК ДЕЙСТВАТ ХАПЧЕТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ???
lunnoto_momi4e
11-27-2008, 10:03
Това със сериозната заплаха за здравето си е тяхна измислица.В някакъв друг форум четох че "Лида" била конкуренция на някакъв друг подобен продукт и "някой" е платил на когото трябва или друг "някой" не е платил на когото трябва.Все пак живеем в България,а в тази страна който има пари-получава лиценз,който няма хапчето е опасно за здравето...
А са спрели "Лида" от аптеките,защото била записана като "хранителна добавка" , а не като "лекарство",защото съдържала екстрат от някакво си тропическо растение.
Пък и кой каквото иска да ми говори-аз си пия "Лида" вече 3ти ден и съм минус 2 см. от талията :grin: . Обаче това безсъние...
Това със сериозната заплаха за здравето си е тяхна измислица.В някакъв друг форум четох че "Лида" била конкуренция на някакъв друг подобен продукт и "някой" е платил на когото трябва или друг "някой" не е платил на когото трябва.Все пак живеем в България,а в тази страна който има пари-получава лиценз,който няма хапчето е опасно за здравето...
А са спрели "Лида" от аптеките,защото била записана като "хранителна добавка" , а не като "лекарство",защото съдържала екстрат от някакво си тропическо растение.
Пък и кой каквото иска да ми говори-аз си пия "Лида" вече 3ти ден и съм минус 2 см. от талията :grin: . Обаче това безсъние...
Сериозно едва ли е... Но пак не е добре за здравето да се отслабва със хапчета. Че имаш някакви странични ефекти (съня) - предполагам е от това именно.
Как според теб действат тези хапчета? :)
lunnoto_momi4e
11-27-2008, 11:41
Сериозно едва ли е... Но пак не е добре за здравето да се отслабва със хапчета. Че имаш някакви странични ефекти (съня) - предполагам е от това именно.
Как според теб действат тези хапчета? :)
Ами намаляват апетита,ускоряват метаболизма и превръщат мазниите в енергия според мен :)
LovelyGirl
11-27-2008, 11:45
А според мен само си тровите организма :)
Няма значение как действат-вредни са.
Тея няколко килограма могат да ти съсипят всичко по-късно.Не може да е толкова просто колкото изглежда ;)
Ами намаляват апетита,ускоряват метаболизма и превръщат мазниите в енергия според мен :)
И един мармот ... :razz:
Никой, момичета, не ви е виновен, че вярвате, на каквото ви е по-удобно. Мислиш, че е нормално да не можеш да заспиш? (Някои хора имаме такива проблеми без да пием хапове, вие защо си ги причинявате насилствено?)
Основното в тая статия е, че тия хапчета съдържат Sibutramine, което изобщо не е изненадващо. На мен ми звучи достатъчно достоверно. А това си е сериозно лекарство, което се приема при лекарски контрол, при реална нужда от него и не се приема от такива млади организми, както и от хора с определени здравословни проблеми (които някои от вас може да имат без дори да подозират). Има странични ефекти и може да бъде опасно. Не можете да спите? Имате сърцебиене? Изпитвате необичайна нервност/превъзбуда/раздразнителност? Необичаен вкус в устата? Прилошаване? Гадене? Липса на всякакъв апетит? Девойки, взимате сериозно лекарствено средство, в което кой знае какви още боклуци има. Не е подходящо за млади хора. Не се взима без лекарско предписание и лекарски надзор. Взима се само от хора, чието наднормено тегло застрашава правилното функциониране на организма.
Сериозно рискувате здравето си. Защо?
lunnoto_momi4e
11-29-2008, 06:01
Никой, момичета, не ви е виновен, че вярвате, на каквото ви е по-удобно. Мислиш, че е нормално да не можеш да заспиш? (Някои хора имаме такива проблеми без да пием хапове, вие защо си ги причинявате насилствено?)
Основното в тая статия е, че тия хапчета съдържат Sibutramine, което изобщо не е изненадващо. На мен ми звучи достатъчно достоверно. А това си е сериозно лекарство, което се приема при лекарски контрол, при реална нужда от него и не се приема от такива млади организми, както и от хора с определени здравословни проблеми (които някои от вас може да имат без дори да подозират). Има странични ефекти и може да бъде опасно. Не можете да спите? Имате сърцебиене? Изпитвате необичайна нервност/превъзбуда/раздразнителност? Необичаен вкус в устата? Прилошаване? Гадене? Липса на всякакъв апетит? Девойки, взимате сериозно лекарствено средство, в което кой знае какви още боклуци има. Не е подходящо за млади хора. Не се взима без лекарско предписание и лекарски надзор. Взима се само от хора, чието наднормено тегло застрашава правилното функциониране на организма.
Сериозно рискувате здравето си. Защо?
Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе :grin: .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна :) .Днеска ми е 5 ден и съм -3см. :grin: :-P
Как ще ми обясниш - КАК ДЕЙСТВАТ ХАПЧЕТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ???
Сибутрамина, който са открили в Ли Да действа на принципа на АМФЕТАМИНИТЕ! сухота в устата, безсъние, НАМАЛЕН АПЕТИТ, безпокойство, главоболие, загуба на тегло, тахикардия, повишена честота на дишането, повишено кръвно налягане, температура, изпотяване, диария, запек, аритмия. Включват психологически реакции като еуфория, повишена енергия, параноя. След отминаване на тези ефекти се появяват тревожност, депресия, възбуда, умора "прекалено заспал"повишен апетит! Може да възникне психоза. :smt119 :smt103 Нежеланите реакции при употреба са: сухота в устата, намален апетит, гадене, странен вкус в устата, разстрен стомах, запек, проблеми при заспиване и виене на свят, понякога - дълго след употреба сънливост, менструални крампи, мускулни болки, главоболие, зачервяване, повишаване на кръвното налягане и пулса.
[/quote]Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе :grin: .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна :) .Днеска ми е 5 ден и съм -3см. :grin: :-P[/quote]
На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия :smt003 :smt026 а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА :-P
kuklichka_bg
11-29-2008, 08:36
:shock: ОТКАЧАЛКИИИ
splendour
12-02-2008, 21:02
:shock: ОТКАЧАЛКИИИ xixi mi takiva sa no kolkoto i da im obqsnqvate vredata ot xap4etata te nqma da sprat da gi piqt.dori i nqkoq ot tqx da poly4i qzva i da e na sistemi tova nqma da spre ostanalite.
colymoly
04-16-2009, 18:47
даже и 100 кила да съм пак няма да пия хапчета, познавам хора които са напълнели двойно, да не говорим за болестите от които може да пострадате :?
охх тая лида и аз е пих около година от когато стана нелегална поради твърде голямата консумация на анти-дояждащи в-ва :D почнах е преди около 3 месеца пак ... кво да ви кажа ефекта е страхотен но на опаковката пише фри от сайд ефектс... така че знайте за кво става на въпрос. на всеки човек действа различно. на мен ми действа нормално с леко задъхване и виене на свят по-време на ставане от стол, легло и др. а на сестра ми пък потта почна да и вони ужасно.. а друг познат спря да тренира когато е пи, пропринцип аз като пия лида на тренирам --- мн зле ми се отразява ... та точната тема как да запазиш килата е само с тренировки!! почнах да ходя и на естетични процедури САНТАС в пловдив и има страхотен ефект от тях за 2 месеца 15 санта от корема свалих.. и стриите си премахнах.
InnchetO
04-16-2009, 19:08
Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе :grin: .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна :) .Днеска ми е 5 ден и съм -3см. :grin: :-P
На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия :smt003 :smt026 а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА :-P
А, сега, месеци по-късно, как е? Ефекта има ли го още? Някакви странични ефекти? На колко години сте?
ЛиДа не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 годишна възраст !
Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе :grin: .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна :) .Днеска ми е 5 ден и съм -3см. :grin: :-P[/quote]
На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия :smt003 :smt026 а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА :-P[/quote]
аз тва ти казвам ся ще си добре но аз като не спрях да е пия около 6 месеца накрая с мое желание спрях... от 5 дни си е почнала все пак няма да ти действа толкова силно докато свикнеш... даже диетолог ми каза да е пия на почивки въпреки вече е забранена. например аз е пих 6 месеца после за месец спрях и продължих. пък и толкова дълго време да се пие няма смисъл днес не съм ял цял ден и се радвам, защото само лида ми помага ... а ако изведнъж се спре, но да си е пила поне 2 месеца и става йойо ефект--- направо като зависим.
А, сега, месеци по-късно, как е? Ефекта има ли го още? Някакви странични ефекти? На колко години сте?
ЛиДа не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 годишна възраст !
аз съм на 17 почти 18 :) зависи аз сега на 20.04.09г приклкючвам 2рата опаковка, която си взех преди месец и странното е, че този път раздразнението го има в 2на доза и умората, но резултатите са на лице :) а относно йойо ефекта ами при мен се получи, защото се падаше Коледа и НГ и мама беше направила торти,сладкиши,вкусотии и знаете как е :oops: НО искам да отбележа, че глад НЕ изпитвах след като спрях хапчетата! Тъпчех се от лакомия :)
Пия лида вече почти месец. Купих си го от www . otslabni . free . bg . Някой пил ли го е ? Аз с него свалих 7 кг до момента, и сега почти ми свършиха хапчетата. Кажете как да си задържа килограмите. Моя пиятелка ги пи и ми ги препоръча и за сега си ги запазва, но тя е манияк на тема въглехидрати и не яде хляб...а аз си хапвам всичко и си слабеех до сега. Чудя се дали да не си купя още едни, но мисля че нямам нужда. Доста хора са ги пили тея хапчета и съм сигурна, че и тука има такива. Хайде кажете как си запазихте килцата, че за момента ми е супер телцето, не искам да си възвръшам стартото lachen
Чакам отговори!
хора
не осъзнавате ли;че вършите много опасни неща за организъма си;като се тъпчете с тия хапчета...
спортувайте и се консултирайте с диетолог ако трябва
с извинение тия които пият хапчета за отслабване са ГОЛЕМИ ГЛУПАЧКИ
това е толкова вредно.. вие се обивате така Surprised
тея хапчета удрят черния дроб :X
офф ми има толкова спортове
аз от година и нещо тренирам тенис + упр. в къщи и сега ще се запиша на модерни танци и като ходим да бягаме на гребната лятото с мойта фр. и ша свала някое килце
за кфо да се тъпча с тия хапчета .. пълни откачалкиии :lol: :lol: :lol: :lol:
с извинение тия които пият хапчета за отслабване са ГОЛЕМИ ГЛУПАЧКИ
това е толкова вредно.. вие се обивате така Surprised
тея хапчета удрят черния дроб :X
с извинение не се пи6е обивам а убивам.....
+ това си права има толкова много спортове може дори да танцувате до изнемога у вас пак 6те отслабнете.....и аз се подлагам на какви ли не диети но и през ум не ми е минало да пия хап4ета......осъзнайте се!!!
+ това гаранция си моми4е което тежи 65 кила и иска да стане6 50 офф мале не си съсипваите здравето0о0оо0о0о :-x :-x :-x :-x :-x
yyoonnii
04-18-2009, 16:02
значи аз поне ще ви посъветвам никакви хапчета за отслабване единственото решение е само спорт и здрави тренировкир аз бях мн зле и нато почнах с тренировките и всичко се оправи.
Моята братовчедка си поръча тези хапчета обаче ме притеснява това че тя е на 15 а там пише че трябва да си над 16 зада ги пиеш.Дали ще и стане нещо ? :( :smt085 тя казва къде са 15г. къде са 16г. но незнам :?
sisisisi
11-29-2009, 07:44
Купих си Лида преди известно време, но нещо не ми деиства добре.
Имам цяла опаковка , без две хапчетал Ако някои желае мога да му я дам на полувин цена. Живея в София
тел.0884455012
manzanaa
12-03-2009, 18:21
от 15 дена пия ЛиДа и свалих 5кг.пия ги през ден,не е задалжително всяка сутрин.странични ефекти имах само 1-вата седм.,(сърцебиене,малко задух,безсъние)но се тарпят.сега се чувствам мн добре:)има и фалшиви,трябва да видите опаковките и блистерите в сайтовете,за да ги различавате.а тези които пишат че няма магични хапчета,мн грешат,понеже не са пробвали ЛиДа.според мен нямат последствия за здравето защото хора които са ги пили преди години нямат заболяване 8)
LqlQLqQxD
12-03-2009, 18:37
И аз май ще си ги купя. Имам обаче 1 въпрос към пушачите, които вземат хапчетата. Докато ги пиехте, продължихте ли си да пушите :? че нещо не ми се спират цигарите :(
Хора НЕдейте с точно с тези хапчета - много са вредни за здравето !!!
По новините преди време го казаха даже за ЛиДа
Ето Линк Към Клипа http://pharmabg.net/comment.php?comment.news.105
SuperBadSuperFresh
12-03-2009, 19:14
Никой ли няма да разбере че 12 килограма,даже дори 7 за един месец за ужасно нездравословни и даже опасни с някакви си хапчета.Виж 7 кг с много спорт и здравословно хранене,може.Може външно да не личи,да се чувствате отлично,но да си съсипвате здравето на по 17 години...
За хрнителните добавки не мисля точно така.Пила съм "Златно чудо",помогна,но аз спортувах и ядях здравословно (основно 8-) ).
За хапчетата съм категорично против а 50 лева могат спокойно да оправят човек за 2 месеца във фитнеса. :-D
suunnseT
12-03-2009, 19:44
Абе девойки... отслабвайте си,станете скелети,драйфайте,нека ви се вие свят,да не може да спите.
Ние "идеотите" ще си спортуваме и ще си ядем здрвословно..и ще си пеем песента,после можем да сравним ефектите ...
manzanaa
12-04-2009, 12:37
От 17дена пия ЛиДа и свалих 7кг.пия ги през ден,не е задалжително всяка сутрин.странични ефекти имах само 1-вата седм.,(сърцебиене,малко задух,безсъние)но се тарпят.Сега се чувствам мн добре:)има и фалшиви,трябва да видите опаковките и блистерите в сайтовете,за да ги различавате(оригиналната е изцяло на китаиски+ упътването,а блистера е изцяло сив.Тези които пишат че няма магични хапчета,мн грешат,понеже не са пробвали ЛиДа :-D
foreverr
12-04-2009, 12:43
Пфф що не помисли как да задържиш килограмите , преди да почнеш да пиеш хапчетата?А и не вярвам да ги задържиш. щото си отслабнала с някви тъпи химии хапчета, което е супер вредно.....[/u]
hrisi753
08-05-2010, 12:00
[quote="manzanaa"]От 17дена пия ЛиДа и свалих 7кг.пия ги през ден,не е задалжително всяка сутрин.странични ефекти имах само 1-вата седм.,(сърцебиене,малко задух,безсъние)но се тарпят.Сега се чувствам мн добре:)има и фалшиви,трябва да видите опаковките и блистерите в сайтовете,за да ги различавате(оригиналната е изцяло на китаиски+ упътването,а блистера е изцяло сив.Тези които пишат че няма магични хапчета,мн грешат,понеже не са пробвали ЛиДа :-D[/
Казват,че оригиналните са със светло зелен блистер,то не се знае вече на какво да вярваме
ThroughStruggle
08-05-2010, 13:03
Не знам дали сте запознати, но в лида има СИБУТРАМИН, съствка, която не е обявена на етикета! Тази съставка се приема под наблюдението на доктор, понеже сгъстява кръвната плазма. Продукта си е доста опасен и е забранен във всички европейски държави.
:) Тровете се, щом ви мързи да си седнете на задниците и сами да се отървете от излишните килограми.
EsteticLoff
08-05-2010, 13:56
Ам темата е от 2009-та :-o
anonymous708973
08-05-2010, 15:06
Темата е стара.
Интересно защо обаче никой от ползвалите не пише и не каже как така магично е отслабнал и как едно хапче ще му намали апетита за цял живот... Ама като сте мързели, така е. Балансирано и здравословно хранене+физическа активност му е майката, не тъпи хапове, дето ви съсипват организма. :?
Както и да е.
ключ
teddyx33
08-05-2010, 15:23
Темата е стара.
Интересно защо обаче никой от ползвалите не пише и не каже как така магично е отслабнал и как едно хапче ще му намали апетита за цял живот... Ама като сте мързели, така е. Балансирано и здравословно хранене+физическа активност му е майката, не тъпи хапове, дето ви съсипват организма. :?
Както и да е.
ключ
+1
Зравей те,аз преди 2 месеца пих лида и свалих 7кг за един месец.Нямах никакви странични ефекти.Чуствах се много добре като ги пиех,а теглото ми не се покачи като ги спрях и започнах да си ям нормално.НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАМ С НИЩО И ПАК СЪМ СИ НА СЪЩИТЕ КИЛОГРАМИ.НЯМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ.БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ЛИДА,ЗАЩОТО БЯХ ПРОБВАЛА ВСИЧКО,НО НИЩО НЕ СТРУВАШЕ.
divacheee
02-22-2011, 14:40
Зравей те,аз преди 2 месеца пих лида и свалих 7кг за един месец.Нямах никакви странични ефекти.Чуствах се много добре като ги пиех,а теглото ми не се покачи като ги спрях и започнах да си ям нормално.НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАМ С НИЩО И ПАК СЪМ СИ НА СЪЩИТЕ КИЛОГРАМИ.НЯМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ.БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ЛИДА,ЗАЩОТО БЯХ ПРОБВАЛА ВСИЧКО,НО НИЩО НЕ СТРУВАШЕ.
Точно пък Лидa си е струвaлa :lol: :lol: Ти мaй не си гледaл/a Бтв репортерите .. точно зa Лидa говорихa .. :x
Точно пък Лидa си е струвaлa :lol: :lol: Ти мaй не си гледaл/a Бтв репортерите .. точно зa Лидa говорихa .. :x
айдее стига сте я рекламирали тая Лида, може ли линк за това дето са го давали по бтв
shamLess
02-22-2011, 16:47
Мм .. не пих пила тези хапчета , а бих отслабнла с движение.Гледах предаване за тези хапчета и до колкото разбрах били смъртоносни за човек. :shock:
divacheee
02-22-2011, 22:17
айдее стига сте я рекламирали тая Лида, може ли линк за това дето са го давали по бтв
http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/1812600240-bTV_Reporterite_Nomerat_na_kitaykata.html
Физическа активност !!!
+1 :smt045
krem4et0
02-24-2011, 15:26
До колкото знам Лида е забранена в България. Удрям ключа!