PDA

View Full Version : ~~~Споделям......



reAL_TRuth
11-20-2008, 14:16
Искам да споделя всичко, което ме изгаря отвътре. Дълго ще е, така че благодаря на тези, които ще го прочетат.

Напоследък ми се насъбра страшно много. И проблеми с учението, вкъщи и с приятелите. Но най-много ми тежи празнотата, която е залегнала в мен.
Преди година, година и половина бях друг човек. Бях винаги усмихната, изпълнена с желание за живот. Искрата си я имаше! И винаги поставях себе си на 1-во място. Излизах постоянно с приятели, разхождах се и просто живеех заради себе си. Тогава се появи едно момче, което ме накара да литна в облаците, а после ме сгромоляса на земята. Връзката ни беше от онези прекрасни неща, които няма да забравя. Бях адски щастлива с него и месеците заедно бяха най-страхотното нещо, което бях изживявала. Привързах се към него страшно много и в един момент осъзнах как компромисите от моя страна станаха много, но нямах волята да се откажа. Тогава той ме остави по възможно най-гадния начин. Не знаех защо. Чувствах се изключително зле и никой не можеше да ме изкара от вкъщи.
Минаха няколко седмици и започнах да се пооправям. Макар че исках много да го потърся, се сдържах. Но изглежда той не успя и започна отново да търси контакт с мен. Неосъзнала каква грешка ще направя, аз се поддадох на изкушението, вярвайки че може би ще бъде както преди. Но не беше. Връщането при него ми докара сто пъти повече болка, отколкото когато се разделихме. И всичко приключваше бързо. Имаше дни, в които не спирах да плача и дни, в които си обещавах да сложа чертата. Не успях. Връщах се при него безбройно много пъти. А той не беше човекът, с който бях в началото. Не знам какво бях за него...играчка, забавление? Важното е че не бях това, което той беше за мен. Дори очакването ми да ме разбере поне веднъж, беше заблуда. Той гледаше себе си. Задавах си въпроса защо продължава да ме иска да се връщам при него, но не си отговарях. Дори той не искаше да ми каже. Различното му поведение при всяка среща ме объркаше още повече. И стигнах до момента, в който бях тотално променена. Бях поставила друг човек пред себе си, най-голямата ми грешка. Тогава започнах да се боря със себе си, срещу него. Започнах да се дърпам,за да се измъкна и донякъде успях. Прекъснах контактите си с него, а когато се опитваше да ме търси, аз просто не отговарях. Минаха няколко месеца, и разбрах как той говори зад гърба ми. Стана ми много гадно, но вече бях с фалшива маска пред всички и не можех да покажа как се чувствам. Преодолях го, само се чудех защо го прави все още? Защо дори от разстояние се опитва да ме нарани? А отначало беше такъв човек... Скрих всичко в себе си. Започнах отново да излизам на срещи, но не попадах на човека, който да ме промени отново. Докато не се запознах с едно невероятно момче. Имаше тръпка, симпатии, омекване на коленете... И беше споделено. Докато един ден не осъзнах, че това, което търся в него, беше всъщност онова, което някога намерих в предишното момче. Осъзнах, че няма смисъл и реших да приключа на време. Тогава в неговите очи видях себе си. Стана ми адски болно, но аз бях искрена с него.
И той не беше единственото момче, което нараних без да искам. Просто не знам какво стана с мен и как така една връзка ме промени до неузнаваемост дори за самата мен. Днес усмивката ми я няма. Не знам за какво си струва да живея, като проблемите са навсякъде около мен. Приятелите ми... повечето дори се оказаха лицемерни предатели. Излизам, но това се случва все по-рядко. Най ме е яд, че когато остана на саме със себе си, мисля за него след толкова много време. Сякаш с него ми беше отнета искрата и желанието за живот. А как да си ги върна? Опитвах се, но вече останах без сили. Сякаш има нещо, което ме дърпа така отчаяно назад, че няма измъкване.

Това е... Надявам се да не съм отегчила никой. Ако е така, съжалявам.

ImmortalForever
11-20-2008, 14:24
Какъв е смисъла да се връщаш при него, след като те е наранил?Не позволявай на тези мисли да те завладяват.Всички правим грешки, но колкото по-скоро извлечем ползата от тях, токова по-бързо ще ги забравим!Знам че е трудно да се пордължи напред.В същата позция съм..Воля му е майката, мацка...И не се отказвай..Това е само временно!

Lysit0
11-20-2008, 14:32
Намери си нови приятели....
Ходи по- дискотеки с истинските ти приятели..
Така щи го забраиш и ще си намериш много нови приятели.

H8_mE
11-20-2008, 14:51
Ти живееш във миналото!Просто спри ... няма да кажа повече,защото знам,че знаеш как ... стига да помислиш.Това,което правиш не е хубаво,защото миналото няма да се върне,а живота е сега.Нищо не можеш да промениш,от вече случилото се ... просто спри да мислиш за него,спри да живееш с чувствата,които са били тогава ... освободи се!Хайде,времето тече!Отвори си очите,просто няма смисъл!

Crazytu
11-20-2008, 15:10
Ти живееш във миналото!Просто спри ... няма да кажа повече,защото знам,че знаеш как ... стига да помислиш.Това,което правиш не е хубаво,защото миналото няма да се върне,а живота е сега.Нищо не можеш да промениш,от вече случилото се ... просто спри да мислиш за него,спри да живееш с чувствата,които са били тогава ... освободи се!Хайде,времето тече!Отвори си очите,просто няма смисъл!
Напълно съм съгластна ... спри да гледаш назад,миналото няма да се върне,сега може да ти е много трудно,но трябва да имаш силна воля и да го преодолееш ... Излизай с приятели и не оставай сама,за да не мислиш пак за него ... И не се предавай :wink:

Alderis
11-20-2008, 15:40
Добре дошла в света на възрастните. Свиквай, щото от тук нататък ще е само така. За т'ва дето си написала, знай: само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат! Сама си направила съответните изводи. Остава само да осъзнаеш, че това което е било няма да се върне, но там където е текло пак ще тече! По-ведро гледай на нещата и всичко ще се оправи. Не се тормози самичка с мисли, че светът е свършил с тоя пикльо. Ако знаеш колко биха дали мило и драго да заемат мястото му до теб. В момента може и да търсиш същия, но съвсем скоро ще осъзнаеш, че докато го правиш няма да намериш правилния. Имаше една такава мисъл, че хубавото е там, където най-малко го очакваш. Ако знаеш още колко има пред теб да видиш. Ще изпиташ 100 пъти по-големи разочарования и хиляди страхотни моменти. Тепърва в живота ти ще става по трудно, но по-лесно няма да дойде. Давай шанс на новите си ухажори. Виж какво предлагат те като личности, а не какво качество като предишния ти приятел притежават.
И от мен да знаеш...докато ти се тормозиш с подобни мисли, на него не му дреме за тебе...весели се някъде и си опъва некви мадами...сеш' се?? Казваш си майната му и продължаваш без много да му мислиш. Горе главата и успех.

confused_starr
11-20-2008, 15:43
Ами честно да ти кажа и аз съм била и може би от части още съм в твоето положение. Преди 2-3 се влюбих и то истински и, както и ти, бях безкрайно щастлива с този човек. Но после всичко си отиде и ми остана мноого болка. За разлика от теб той не ме е търсил. Но на мен започна да ми липсва любовта, тръпката. След него станах сериозна, няблегнах на ученето, вместо да излизам,за да го забравя..ии така и аз като теб загубих искрата си за жовот. И още си мисля за него, защото ми липсва усещането, топлината, която изпитвах в сърцето си всеки път като го видех. Според мен е било грешка, че си се отказала от другото момче..Не мисли, че само защото изпитваш същото съм него, той е като другия. И ако това момче е било различен човек от предишния, може би е нямало да те нарани така. Не се плаши от любовта, тя наистина може да лекува. :)

xpici
11-20-2008, 15:50
До блка познато.........
защо ли и аз не мога да оставя миналото...а то си ме вруща, връща...и все някаква надежда имам (headbnag) :smt017: :smt017: :-#