Влез

View Full Version : Запознанство :)

NeverBeenPerfect
11-20-2008, 18:22
Здравейте :) . Скоро забелязах страхотно момче в даскало.. Не съм от срамежливите, но този път се притеснявам да се запозная.. Ще съм ви благодарна ако ми предложите свежи идеи за разговор. Трябва да го заговоря,но искам да е по .. деликатно, не толкова крещящо и натегаческо. :)
Е очаквам предложения.. или пък знания от личен опит.. Вие преценете ! :D

shell
11-20-2008, 18:30
Поинтересувай се от неговите приятели-много е възможно да ги познаваш или твои приятелки да ги познават,защото обикновено в училище всички се познават.Можеш от тях да научиш от какво се интересува и да го попитяш за това като се отвори случай

gree_girl
11-20-2008, 18:44
1. Може да ви запознае общ познат.
2. Поискай скайпа му и му пиши по скайп, след това поздравите катосе видите идват от самосебе си, мисля че така е по-лесно иестествено.

Може както казаха и преди мен да разбереш за интересите му, за да има за какво да си пишете. Иначе бих ти предложила баталните като: Имаш ли хоби? Каква музика слушаш? иии щем сте в едно даскало Еди коя си преподава ли ти? И то от там тръгват разговори, въпроси, отговори ... развива се темата. :)

NeverBeenPerfect
11-20-2008, 18:47
Идеите ви са прекрасни,но .. ако примерно му издиря скайпа.. не става ли твърде открито. Не че има нещо лошо той да разбере,че му се кефя обаче пък ако няма интерес от негова страна няма ли да изглеждам като глупачка.. ?
Досега не ми се е случвало да се сблъскам с толкова добре прикрито момче :) Дава ми адски различни сигнали и затова ми се иска някак уж случайно да се запознаем.. Веднъж запознаем ли се става лесно.. :)

xXx_ThePrincess_xXx
11-20-2008, 19:18
често казано имам същия проблем, ама абсолютно всичко.. ии честно казано и на мене ми е леко трудно да го заговоря... затова и аз ще съм благодарна на съветите за да не отварям нова тема...

иначе мн хора са ми казвали "еми сблъскай се някак си по деликатно извини му се и разговора ще протече.." или пък "направо иди и се запознайте" ама мене мн не ме устройват тези съвети, но знам ли на теб може да ти помогне някой.. :-)

DOKOSVANE
11-20-2008, 19:19
AZ MOJE BI SAM MNOGO AGRESIVNA S MAJETE NO DA TI KAJA VRAZVAT MI!AZ LICHNO BIH OTISHLA PRI NEGO BIH GO POPITALA KAKVO SHE PRAVI WEEKENDA PRIMERNO I DA MU PREDLOJA DA PIEM PO KAFE :p NO TOVA SAM AZ ! SADBATA OBICHA SMELITE :-) :-) :-) :-) :-)

gree_girl
11-20-2008, 19:27
Ми според мен не става прекалено открито, той може и да не се досети, това зависи от твоето държание. Примерно ваши познати да направят конферентен чат, между 3-4ма и вие да сте там иии ... така, но щом не ти харсва ще ти предложа друг.

В барчето, кафенето ... от където си взимате заакуски през почивките се засечете там иии се сблъскате (както казаха преди мен), или примерно ако той е по-напред, а ти по-назад "Извинявай, може ли да ми купиш сокче (например).

Или пък ти трябва (на теб или познат) някакъв учебник иии искаш от него ала бала измисляш си там тъпа причина.

Надявам се да ти харесат. :)

NeverBeenPerfect
11-20-2008, 19:28
Адски си права - смелостта си е едно супер качество. Честно казано, докоро си мислих,че го притежавам, но уви... :)

Reed
11-20-2008, 19:30
2. Поискай скайпа му и му пиши по скайп, след това поздравите катосе видите идват от самосебе си, мисля че така е по-лесно иестествено.

Естествено?!

Само това не прави.

BaiToq
11-20-2008, 19:30
Ако си хубавка,с класическото
"Искаш ли секс?" ще успееш 8-)

NeverBeenPerfect
11-20-2008, 19:31
Хей, gree_girl, много си креативна, харесва ми! :)
Може би още утре ще използвам някое твое хрумване ако имам възможност. :) И това за конферетния си е just perfect.

NeverBeenPerfect
11-20-2008, 19:32
Секс няма да ми откаже, въпроса е, че моята цел не е само една вечер с него ... :)

Reed, ти имаш ли идейки ;)

HONDA
11-20-2008, 21:25
Ми аз съм против запознанствата в Скайп. По-добре (според мен) отиди при него, усмихни се, и се представи. Не вярвам да каже, че не иска да се запознаете, дори действително да е така.

slun4ice_90
11-21-2008, 12:45
Здравейте :) . Скоро забелязах страхотно момче в даскало.. Не съм от срамежливите, но този път се притеснявам да се запозная.. Ще съм ви благодарна ако ми предложите свежи идеи за разговор. Трябва да го заговоря,но искам да е по .. деликатно, не толкова крещящо и натегаческо. :)
Е очаквам предложения.. или пък знания от личен опит.. Вие преценете ! :D Помоли някоя френдка,ако толкова се притесняваш. :-P

gree_girl
11-21-2008, 19:19
Хей, gree_girl, много си креативна, харесва ми! :)
Може би още утре ще използвам някое твое хрумване ако имам възможност. :) И това за конферетния си е just perfect.

Мерси, наистина ще се радвам ако съм ти помогнала. Ако искаш после пиши какво е станало :-) Айде успехчета, мила!

Reed
11-21-2008, 19:38
Секс няма да ми откаже, въпроса е, че моята цел не е само една вечер с него ... :)

Reed, ти имаш ли идейки ;)

Просто имах предвид да не се запознавате по скайп-по-добре иди и се запознай с него,пък после искай скайп.

По скайп ще му пишеш-ще ти пише,после ще те е срам да минаваш по коридорите заради него,ако не ти пиши една вечер ще си мислиш някви глупости,а всъщност той с нищо не ти е длъжен... накрая ще си останете само до пустия скайп,щото от него сте почнали.
Не е при всички,но при повечето..
не знам..тъпо някак си