Влез

View Full Version : Цикълът ... проблем

beachy_bunny
11-21-2008, 10:26
Здравейте ... ското заминавам на екскурзия с приятели и приятеля ми ... аз съм на 16 вече си имам редовен цикъл и всичко си е ОК , но бях решила на лагера да преспя с приятеля ми с който вече от 1год и 4 мец. сме заедно ... и бягме решили , че сексът е за големи хора който могат да понесат последствията ... той ми каза , че е готов от 7 клас ... нормално то всяко момче винаги е готово ... , но проблема не е това .. проблема е , че ден преди да заминем тябва да ми дойде цикъла ... Моля ви ако знаета някакви хапчета за забавяне или за подваняване на менструацията моля ви кажете ... , а и едно ще кажа ако смятате да ме обижда те ... правете го не ме интересува какво мислите ... аз съм помолила за съвет а не за тъпи коментари ... ясно ... това е ...

Rebirthing
11-21-2008, 10:48
Може да пробваш с витамин C преди да ти дойде, така ще я забавиш :-o

BeMyLover
11-21-2008, 11:00
Веднъж ми се наложи и приемах Примолут нор. По 1 таблетка дневно, ако тръгне някакво кървене, дозата се увеличава до 2. Така ми го беше предписал гинеколог. Аз също го използвах точно за забавяне с около 4-5 дни. Получи се, не съм забелязала някакви постоянни ПМС симптоми да съм имала. След 2 дни някъде ми дойде. С витамин С този резултат е абсурд да се получи. Успех!

slim__shadygirl
11-21-2008, 11:02
Има едни хапчета Примолут-Нор 5. Те забават :)

xpici
11-21-2008, 11:42
според мен не е много хубво така :) няма да ви е последния път ...

LovelyGirl
11-21-2008, 12:53
Витамин Ц наистина помага-но не на всеки,до организъм си е.
Е на мен хич не ми помага,но на сестра ми и на една приятелка веднага им спира от него.Така,че все пак проввай или просто отиди в аптеката и питай,там ще ти кажат.
Предполагам не те е срам :)

sisityy
11-21-2008, 13:04
probvai s vitamin C

taNcheto93
11-21-2008, 13:04
Отиди на гинеколог, защото при всеки е различно и да ти препоръча нещо, но от различни източници знам, че не е мн добре да изолзваш хапчета, които до ти забавят цикъла :?

sssladuranka
11-21-2008, 14:54
+1 се ще намерите и друг момент

shell
11-21-2008, 18:41
+1 се ще намерите и друг момент
но все пак ако толкова мнго искаш да спите по-дорбе отеде на гинеколог,който да ти предпише хапчета според твоя организъм!Недей да експериментираш,защото може да е опасно!

nekvanikva
11-21-2008, 21:46
отиваш в аптеката и казваш да ти препоръчат някакви противозачатъчни (може и от най-евтините пак ще ти свършат работа)
пиеш ги всеки ден по едно и също време горе долу и докато ги пиеш няма да ти дойде ... 3 до 5 дни след като ги спреш чакай гости :-D :-D

Stefchyy
11-22-2008, 08:13
Аз съм плувец и бяхме на състезание и едно момиче от моя клас пиеше витамин Ц и аз я питах за кфо го пие и тя ми каза да и забави цикъла .. така че пробвай

hottie
11-22-2008, 08:49
отиваш в аптеката и казваш да ти препоръчат някакви противозачатъчни (може и от най-евтините пак ще ти свършат работа)
пиеш ги всеки ден по едно и също време горе долу и докато ги пиеш няма да ти дойде ... 3 до 5 дни след като ги спреш чакай гости :-D :-D
Абе ти нормална ли си !!!!!!!!!!!??????????? Някой модератор може ли да цензурира това глупаво мнение???

До авторката : Само не си взимай противозачатъчни без предписание, че последините може и да не са от най-добрите!

Боже колко глупави момичета има тук!

pezataa
11-22-2008, 09:05
Аз незнам това момче как е издържало 1 год и 4 месеца без секс. Аз ако бях на 2рата седмица те късах :-D (http://prize.bg/pezata)

snejana67
11-22-2008, 09:42
:-o приема на хапчета не е добра идея :-o по добре изчакаите-живота е пред вас не насилвайте нещата :-o

LovelyGirl
11-22-2008, 11:00
Аз незнам това момче как е издържало 1 год и 4 месеца без секс. Аз ако бях на 2рата седмица те късах :-D (http://http://teenproblem/net/f/pezata)

Ей "голям" еб*ч бе,голямо нещо..

Що да не издържи,не всички са като тебе загорели пубери,които тръгват с някоя само да я минат..

LovelyGirl
11-22-2008, 11:27
Аз незнам това момче как е издържало 1 год и 4 месеца без секс. Аз ако бях на 2рата седмица те късах :-D (http://http://teenproblem/net/f/pezata)

Ей "голям" еб*ч бе,голямо нещо..

Що да не издържи,не всички са като тебе загорели пубери,които тръгват с някоя само да я минат..

Не е въпроса дали е загорял или не.1 година (че и 4 месеца) без секс за един сексуално активен мъж са страшно много.Какво не ти се вярва...

Да,знам,че са много,но така са си решили.Познавам хора,които са чакали и повече,защото и 2мата са го искали :)

Исках да кажа,че 2 седмици е СУПЕР малко време,много малко момичета пускат толкова рано..

А и доколкото аз разбрах той не е сексуално активен..

Dark_Angel_F
11-22-2008, 12:37
И на мен лятото ми се наложи да си забавя цикъла с няколко дена , защото бях на тренировъчен лагер на морето и нямаше да е мн приятно изживяване за това пих Cetebe ( витамин ц с удължено отделяне) и дори ми дойде 4-5 дена по късно с малки дози .. За това пробвай и ти примерно с 2 хапчета на ден 1-2 дена преди да ти дойде.

magneziq
11-22-2008, 22:53
На мен ми беше хрумнало да взимам витамин C покрай заминаването ни на морето и то взе че ми спря цикъла но не само спря но го нямаше цели 5 месеца до преди 5/6 дена.Дойде за 3 дена и пак изчезна (като се има в превид че преди ме мъчеше с по 9/10дена)а си имам цикъл от както бях на 14 и полувина сега съм на 16.Така де не смятам че витамин C ми е виновен ,но да си споделя :D

sLadkaTa_LoRi
11-22-2008, 23:12
Витамин С или лимон.. при мен върши работа, при теб не знам.. до организъм си е :)