View Full Version : ех .. любов , любов ..
InnchetO
11-21-2008, 18:52
Имам странното чувство , че съм влюбена :-D ..
не мога да спра да мисля за него .. постоянно е в мислите ми ..
преди да се видим чувствам как корема ми ме стяга ..
когато сме заедно треперя .. не мога да спра да се усмихвам ..
когато го целувам се чувствам .. уникално ..
в прегръдките му се чувствам .. защитена .. чувствам се на мястото си ..
дори когато мисля за него сърцето ми трепка по бързо от всякога ..
сама не си вярвам на това , че съм с него .. онзи перфектния .. онзи за който всички мечтаят .. онзи който обичам :smt007
ПП. Само искам да ви се похваля :---) :smt007
MakeMeFeel
11-21-2008, 18:55
Е браво мацко ;) И на мен ми се иска отново да изпитам това чувство на сигурност, когато съм гушната в някой ... :(
Браво, честито 8-) Да се обичате всее така...
малл шанс ама И на мене си го пожелавам :S :-# :smt007
sweet4esf
11-21-2008, 19:08
i az taka misleh dokato edin den ne mi se sluchi neochakvanoto
i ne samo korema mi se preobrushtashe togava ami nz kvo :-D ne mi treperaxa krakata a nemojeh da hodq napravoo :D
i veche 4 meseca e taka i vqrvam 4e 6te e o6te mn dulgo taka :) :-|
zatova momicheta gore glavata :-| ...za vseki vlak ima putnik
kamoli za krasivite vlak4eta :-| ako me razbirate kvo iskam da kaja :-P
uspexchita :smt003
led_i_ogyn
11-21-2008, 19:09
Дано да сте мн време заедно :---)
i ne samo korema mi se preobrushtashe togava ami nz kvo :-D ne mi treperaxa krakata a nemojeh da hodq napravoo :D
i veche 4 meseca i vqrvam 4e 6te e o6te mn dulgo taka :) :-|
е да и на мене ми трепери всичко, ама ето на ... няма гоо и скоро няма да го има ... :) ;xx
MakeMeFeel
11-21-2008, 19:13
i veche 4 meseca i vqrvam 4e 6te e o6te mn dulgo taka :) :-|
е да и на мене ми трепери всичко, ама ето на ... няма гоо и скоро няма да го има ... :) ;xx
И при мене е така ... :-#
sweet4esf
11-21-2008, 19:15
zashtoto ste si slojili nqkva pregradka... :wink:
i az bqx taka daje po zle ama eto na...spokoinoo lubovtaa shtee doide nai malkoo kogato ochakvatee
:-) :)
InnchetO
11-21-2008, 19:27
ох незнам ама тая вечер като трябваше да се разделиме :-# направо незнам какво ми стана .. няма и една минута да сме разделени и вече ми липсваше :-#
gPa3HuTeJl
11-21-2008, 19:29
Деба...разчувствахте ме... :-#
MakeMeFeel
11-21-2008, 19:29
ох незнам ама тая вечер като трябваше да се разделиме :-# направо незнам какво ми стана .. няма и една минута да сме разделени и вече ми липсваше :-#
Нормално ;) Влюбена си ... :) :smt007
sweet4esf
11-21-2008, 19:34
milichka az ot 4 meseca ne sam vijdala moq i sam na 2000km ot negoo :)
v druga durjava sam i shte se vidim chak dekemvri mislish li az kak se chuvstvam ...no vajnoto e da poddurjate lubovta si :)
InnchetO
11-21-2008, 19:39
ох .. така не исках да го чувам .. въпреки , че го знаех .. :(
вярно , че той .. колкото и банално да е , е различен .. ся ще си кажете ох да те сички са различни в началото .. е да ама не само аз мисля , че е различен ... всичките ми приятелки са изумени .. и сама казвам "Той или е страшен играч или е уникален" да така е .. все пак имам една скрита идейка да е просто с добри карти .. както и да е отвлякох се малко .. идеята е , че сме заедно от .. няма и седмица .. да знаехме се преди , не сме се познавали , но се знаехме .. и ми е много странно .. за пръв път ми се случва .. толкова бързо да се почувствам така .. то ако става на въпрос за пръв път и се чувствам така ..
ПП. подяволите неска се бях замислила за него и така заплесната и замаяна се блъснах в пътен знак :D не се ебавам :D
ох .. така не исках да го чувам .. въпреки , че го знаех .. :(
вярно , че той .. колкото и банално да е , е различен .. ся ще си кажете ох да те сички са различни в началото .. е да ама не само аз мисля , че е различен ... всичките ми приятелки са изумени .. и сама казвам "Той или е страшен играч или е уникален" да така е .. все пак имам една скрита идейка да е просто с добри карти .. както и да е отвлякох се малко .. идеята е , че сме заедно от .. няма и седмица .. да знаехме се преди , не сме се познавали , но се знаехме .. и ми е много странно .. за пръв път ми се случва .. толкова бързо да се почувствам така .. то ако става на въпрос за пръв път и се чувствам така ..
ПП. подяволите неска се бях замислила за него и така заплесната и замаяна се блъснах в пътен знак :D не се ебавам :D
Яко е ... :-# :-#
Уцелила си момчето :)
че то вече почти няма такива :-# :smt008
4estitoo dano ste 6tqstlivi d1lgo,d1lgo vreme :smt008 znam kak se 4uvstva6,za6toto i az sega s1m v edna takava euforiq 8) =P~ :smt057 i naistina e vqrno tova,4e lubovta idva kogato nai-malko o4akva6!!!
InnchetO
11-21-2008, 19:50
ох направо ме подлудява ! :smt007
ох , ама как мислите дали е просто .. играч ? .. :( смисалл .. много ми е еидн такъв сладичък .. ревнува ме :smt007 .. постоянно .. много е сладък .. каза ми , че съм била специална за него .. като му казах , че искам да тренирам бокс .. не ме пусна .. :smt007 някак си .. грижи се за мен .. оле направо като си мисля за него или пиша за него и ми трепери всичко и сърцето ми се е качило в гърлотоо :-D ох сериозно мислите ли , че може да е просто .. като другите ? :(
ПП. забравих да кажа , че понежа аз уча руски .. неска той ми каза "я люблю тебя" .. :smt060
gree_girl
11-21-2008, 19:53
Много се радвам за теб! Преди много време и аз изпитвах същото ... беше просто невероятно! И сега, отново бих искала да изпитвам това чувство, да съм влюбена и да си имам приятел, с когото да се обичаме, но ...
На всички, които са влюбени в половинката си желая още дълго време да са заедно, а на самотните като мен скоро да намерят своята половинка. :-)