PDA

View Full Version : Накъде отива тоя свят... ;х

F_CK_all_I_need_is_U
11-21-2008, 21:45
Мн съм разочарована.Напоследък в нета само чета за некфи,дет праат секс на по 12,на 14 вече абортират..пфф други се отварят с маркери и дезодоранти,трети откриват,че са хомо ... :shock: :shock: :shock: о.О Накъде отива света....Всички вие дет сте на 12 там 14 години,светнете се малко по темата за секса и всичко останало,не изисква некфи огромни усилия.. после питате некфи напълно непознати дали ви обичал тоя и дали да пуснете на оня ... Вие приятели или нещо от тоя род нямате ли си??И тфа,че сте праили секс на 11 не ви прави по-големи,нито по-готини..просто стаате жалки ...басии .. ОСЪЗНЙАТЕ СЕ !!! :?

xpici
11-21-2008, 21:54
тва са някви ромчета :D

F_CK_all_I_need_is_U
11-21-2008, 22:07
:shock: :lol: :lol: :lol: ne bratle ... afroamerikanci .. o.O
pfxaxxxaaxaa :lol:

abigeiil
11-21-2008, 22:38
Аз знам случай за 12 годишно момиче което се отворило с кренвирш и кренвиршът се счупил , после айде по оперативен път го вадят :o келеши долни..

Rebirthing
11-21-2008, 22:41
Еми ти какво искаш?И на мен ми е писнало от такива пуберчета но няма какво да се направи, просто не могат да се осъзнаят, мислят се за супер яки обаче са едни обикновени недорасляци които даже не могат да пишат грамотно.За справка сигурно към 80% процента от тийновете пишат "съжЕлявам" или не са влизали в час по български или просто не могат да осъзнаят значението на думата, а може би един ден найстина ще се осъзнаят и ще съжАляват.

gree_girl
11-21-2008, 22:41
Напълно съм съгласна с авторката на темата. Днешната младеж показва един огромен срив! Все по-малки деца започват да вършат простотии, за да са готини. Правят неща, които дори по-големите от тях не си ги позволяват (защото виждат, че няма полза от това). В стремежа си да изглеждат по-големи и яки, те неосъзнато се излагат и нещата, които вършат ги превръщат в днешната пропаднала младеж. Но тези техни излагации, вместо да ги засрамят и да ги накарат да се замислят, напртив, оказват обратното влияние, че и дори се хвалят с тях: Аз оная вечер се изповръщах от 5ия етаж; прибрах се на 4 крака; в кенефа се надрусахме в даскало; навиках се на еди-коя си даскалка; ебахме се в храстите и още и още ...

MusicIsTheKey
11-21-2008, 22:42
Има милиони теми по въпроса, няма нужда от още една.