View Full Version : Наказание заради 2ки :@ :@
Здравйте :) Значи на скоро искарах 2ра двойка по испански в даскало и то не от незнание ,а от заяждане !Наше ми забраниха да излизам с приятели докато не я поправя ,трябва след даскало веднагаг вкъщи и откачам .Моля се всеки ден на госпожата да ме изпита ,но тя не та не .Моля кажете как ше мога да излезна на вънка отново или как да я накарам да ме изпита ,че откачам :-x
BlackRevenger
11-22-2008, 09:21
ми единственото нещо дет ми хрумва е да почистиш у вас и да напраиш така че ваще да са доволни от теб не в даскало а у вас ... да си изкупиш вината
а и др може да предизвикаш даскала :D да те изпита
ами аз мисля да почнеш пак да се заяждаш с тая ( или тоя ) по испански за да те изпита и да ти пище висока оценка :D :D :D иначе това с чистенето и изкупването на вината е мн добра идея :D
babytedityyy
11-22-2008, 09:32
ми единственото нещо дет ми хрумва е да почистиш у вас и да напраиш така че ваще да са доволни от теб не в даскало а у вас ... да си изкупиш вината
а и др може да предизвикаш даскала :D да те изпита +1
Просто прави това което те ти казват и го прави качественно и след 2-3 седмици ще им мине :)
verdjitO
11-22-2008, 14:26
омг и аз така. преди няколко дни се заядох с даскалката и ми писа двойка, но майка разбра, че госпожата е започнала заяждането и каза да не се притеснявам :)
krisence
11-22-2008, 14:34
Просто помоли госпожата или господина да те изпита. :-o