View Full Version : отмъщение :) помогнете ми.. плс
Здравейте значи работата е там че имам един приятел дето ме харесва ама много да го наречем А. тои искаше да ходим но аз му отказах по натам пак ме пита дали искам да ходим аз пак му казах не . и сега един от неговите най-добри приятели ми каза че ме харесва.. но аз см почти 100 % че иска да ми го върне заради А. Та ако може някакви съвети като ми предложите аз как да го затапя.. значи аз се държа добре с него може да се каже ии като ми предложи искам да го затапя .. и да видят те кой на кой ще връща и ще прецаква :grin: :-x плс дайте някакви съвети за затапване :)
а да ти е идвало на ума че момчето може в действителност да те харесва а ти да искаш да го прецакаш просто защото си мислиш че е ебавка???
Здравейте значи работата е там че имам един приятел дето ме харесва ама много да го наречем А. тои искаше да ходим но аз му отказах по натам пак ме пита дали искам да ходим аз пак му казах не . и сега един от неговите най-добри приятели ми каза че ме харесва.. но аз см почти 100 % че иска да ми го върне заради А. Та ако може някакви съвети като ми предложите аз как да го затапя.. значи аз се държа добре с него може да се каже ии като ми предложи искам да го затапя .. и да видят те кой на кой ще връща и ще прецаква :grin: :-x плс дайте някакви съвети за затапване :)
Тц, Тц ... :D какви проблеми има това момиче ... Ще се почувстваш ли по - щаслива, ако го затапиш? :x :-x :-x
А защо въобще се занимаваш с детски работи?
Не се занимавай и това е :)
Това са глупости....
Тъпо е да кроиш отмъщения..
Подмини всичко с лека ръка ;)
кат го прецакаш разкажи :razz: :razz: :razz:
а да ти е идвало на ума че момчето може в действителност да те харесва а ти да искаш да го прецакаш просто защото си мислиш че е ебавка???
+1
abe hora az sm sigurna che iska da me precaka wse pak go poznawam poveche ot vas i ne iskam da mi chetete moral a nqkoe suvet4e ;) oo shte razkaja kato go precakam :D :D chakam go s neturpeni :P
Тц, Тц ... :D какви проблеми има това момиче ... Ще се почувстваш ли по - щаслива, ако го затапиш? :x :-x :-x
da naistina shte sm 6tastliva ! ne moje vinagi da te machkat i ti da sedish i da gledash ..az sm go mislila za ebafka ..abe molim vi se az gi znam tiq bokluci i mi e predelno qsno kwo iskat :-x
Victorya
11-22-2008, 11:02
Не заслужаваш да носиш това име.Посрамваш всички Виктории.Пффффф...отмъщение .Глупости на търкалета!Не изпростявай,народе... :-o
Я не се занимавай с такива лапешки истории. Келеш...
LittlePrincess
11-22-2008, 12:55
Тц.. лигла..
ImmortalForever
11-22-2008, 13:13
Абее на колко си? :-x
ResPekT333
11-22-2008, 13:15
Извинявай,ама на коллко си ? 13-14 :? Ще спечелиш ли нещо като отмъстиш ? Можеш само да нараниш момчето (което може наистина да те харесва) Нима ти харесва хората да страдат ?!?
нямате си друга ралта и ше ходите да кроите отмъщения...ни са занимаваш с него и тва е...толкоз ли е сложно :?
abe hora az sm sigurna che iska da me precaka wse pak go poznawam poveche ot vas
ами като толкова много знаеш що ни искаш мнението
ПП лапешка работа тва с отмъщението :?
Гейове ли сте??? :-x
MakeMeFeel
11-22-2008, 14:46
И кво по - хубаво ли ще ти стане като му отмъстиш ?! Като паднеш на неговото ниво ?!
Лапешка му работа ..
abe kato vi ne iznasq nqqq da pi6ete drisla kwi ste vie da me sudite ! :-x
Като искаш мнение ще се съобразяваш :-x !!!
Ало да не си на женският пазар??? :x
ALO A TI KUDE SI MA pf.. sh se suobrazqm azz za kwi se mislite nedoka4imi ot sweta
MakeMeFeel
11-22-2008, 20:32
Хах . Мило мое малко заблудено момиченце, нали искаш мнение ?! Ми на ти го ! Всеки си има правото да си изказва мнението ... Ако на теб не ти харесва нечие мнение просто си трий темата и да те нема !
biberinka
11-23-2008, 15:13
не се занимавай с детски истории тъпо е :)
Ами ако не е базик... или опит за отмъщение ? Такъв вариант случайно да ти е минавал през главата?