View Full Version : Козметик
Сутринта ходих на козметик, но след това ми останаха червени петънца. Жената каза, че до утре трябва да минат.
На вас случвало ли се е?
На много от нас се случва...намажи областа където имаш такива пъпчици с крем за да се поуспокои кожата...до утре ще мине всичко :)
Ами козметичката ми каза да не се мажа с нищо. От понеделник да си продължа пак с тия неща с които се мажа по принцип.
чудя се имам на нивеа нощния крем с провитамин б5 да се намажа ли? също имам и крем здраве.
А салицилов спирт?
spox 6te se mahnataz sym6to sym imala i se mahat bez da se maja s ni6to
P.S poprincip se maja probvai no 6tom kozmeti4kata ti e kazala
as su6to bqh na kozmetik dneska i sled kato mi po4isti liceto mi slaga 1 krem kato zavur6ek i do ve4erta ne se pipap ne se miq , sled tova se izmivam s tova koeto obiknoveno si polzvam i nqma za4erveno ve4e. ve4erta su6to si polzvam tova koeto obiknoveno. :)
И мен накрая ме намаза с крем, аз се чудех довечера да се измия ли, но сега като се гледам все още имам червено по бузите където ми бяха най много проблемите, докато по челото няма.
mysterious93
11-22-2008, 18:06
кво ще рече"аз го правя,пробвай и ти,но щом козметичката ти е казала..."последно да пробва или да не пробва?
Щом ти е казала да не мажеш с нищо значи няма!
Салицилов спирт и гарниера 3 в 1 сега няма да слагам ама много се чудя за крем здраве и нощния крем на Нивеа той регенерира кожата и тъканите и помага при рани?
Уффф...
Nadelina
11-22-2008, 18:13
Kozmetichkata znae po-dobre ot vseki ot nas kakvo e nai-dobre, shtom e kazala da ne go majesh s nishto, znachi trqbva da go ostavish.
кво ще рече"аз го правя,пробвай и ти,но щом козметичката ти е казала..."последно да пробва или да не пробва?
Щом ти е казала да не мажеш с нищо значи няма!
da ne probva 6tom taka i e kazala kozmeti4kata