View Full Version : Чайове за отслабване
Пили ли сте такива чайове?Ако да с какъв ефект?
Какви чайове попринцип се пият с цел отслабване?Има ли някакви странични ефекти?
Изобщо всичко което знаете от опит или просто сте чували може да споделите тук. :)
Аз четох че зеления чай помагал много за премахване на излишните килограми :)
знам, че зеленият чай помага :)
абе хора дали зеленият чай на Биопрограма помага :?: или трябва някакъв специален да се търси за отслабване :(
отидете в някоя аптека и питайте за чист зелен чай, той помага, но от него се ходу често в тоалетната поо голяма нужда защото пречиства стомаха..и съответно се и отслабва
Да.Биограма стига да няма лимон или нещо такова...По принцип при дълго запарване или добавяне на нещо като лимон,мед,захар се губи ефекта и не е така тонизиращ и си губи до голяма степен действието.Също до колкото знам трябва да е прозрачен.+Трябвало на гладно да се пие първата чаша за постигане на какъвто и да било ефект...
Обаче аз се питам дали няма някакъв йо-йо ефект,ако случайно се свалят някакви килограми.
Или някой да знае нещо за "Инхуа" или какъвто и да било друг чай :) ?
slim__shadygirl
11-22-2008, 17:08
Зеления чай помага,но действа като разхлабително :)
jeni92_abc
11-22-2008, 18:06
зелен чай по 3 пъти на ден
Carmen_Kass
11-22-2008, 18:28
+1 и е желателно да е на гладно
да но от кой?? има хиляда видове зелен чай ... име, цена ? :-o
mimsssssss
11-22-2008, 19:20
тея чайове ти докарват здрава диария и се обезводняваш и така отслабваш.ако си мислиш че ще намалиш даже и с един номер дънките лъжеш се.ще ти се изпие и избледнее лицето само защото премахва вода.знам по принцип че е добре да си правиш в месеца 1 ден прочистване но не и като средство за отслабване да с аползват,защото смао ще се разболееш с тях :-x
тея чайове ти докарват здрава диария и се обезводняваш и така отслабваш.ако си мислиш че ще намалиш даже и с един номер дънките лъжеш се.ще ти се изпие и избледнее лицето само защото премахва вода.знам по принцип че е добре да си правиш в месеца 1 ден прочистване но не и като средство за отслабване да с аползват,защото смао ще се разболееш с тях :-x
Остави я не виждаш ли че иска и лицето да и е бледо :-D от другата тема.. Глей к'во става мангал като добара интернет :razz:
glaropuli
11-22-2008, 19:36
abe devoiche mnogo komplesi imash ti be.
pie chaiove za otslabvane, liceto iska da si izbelva.
tctctctc
офф аве вий или сте малоумни или...пращам му снимки по скайп ся пък емо ме извати...абе я ДГД :D Кво лошо има човек да иска да е по-слаб...аз така съм си решила...мой проблем...Кво всички са слаби,аз пък искам да съм 35 кг...моя си работа!
Не докарват диария, не обезводняват, нито може да се разболееш от тях :) До тук съм с коментара... Другите обясниха, че чая не е решение на килограмите.
glaropuli
11-22-2008, 19:55
офф аве вий или сте малоумни или...пращам му снимки по скайп ся пък емо ме извати...абе я ДГД :D Кво лошо има човек да иска да е по-слаб...аз така съм си решила...мой проблем...Кво всички са слаби,аз пък искам да съм 35 кг...моя си работа!
kat ta gledam na snimkata (i az gi imam we4e) mnogo si slaba :D nema shto
аз не съм слаба :lol: казвам колко искам,а не колко съм :lol: Тъй като една позната е 35 кг и наистина е нисичка,но изглежда перфектно с тези кг.
чая, който се води за отслабване е разхлабващия чай - китайския зелен чай е сред най-употребяваните. Но освен, че ходиш по голяма нужда като при диария е много вреден и има и йо йо ефект :)
От зеления чай не се отслабва.Познавам хора ,които го пият сиг от 4-5 год и няма отслабващ ефект. :? Обаче имам една съседка около 30 год- :shock: леле колко много отслабна-не е истина направо,някъде от май месец до септември беше свалила сиг 30-тина кг.А не беше на диета,защото с приятели я виждахме как си яде сладки неща в магазина примерно.Разбрахме,че е отслабнала с някакъв чай,обаче тая го пази в тайна и не казва.Нито спортува,нито диета спазва. :? :?:
krem4et0
11-23-2008, 09:59
"Инхуа" не помага. Майка ми пи и хем се ограничаваше от храната-нищо не свали. Пролетта пих "Slim Program" на Vitax. Останах доволна, но съчетано с умерено хранене.
miminkaa
11-28-2008, 10:13
Аз пия Биопрограма и има ефект :P
sexy_sladuranka___
11-28-2008, 15:24
+1 и е желателно да е на гладно
Съгласна съм , зеленият чай наистина много помага . Освен за отслабване , подпомага имунната и нервната система . :)