Влез

View Full Version : Чайове за отслабване

schrei
11-22-2008, 16:31
Пили ли сте такива чайове?Ако да с какъв ефект?
Какви чайове попринцип се пият с цел отслабване?Има ли някакви странични ефекти?
Изобщо всичко което знаете от опит или просто сте чували може да споделите тук. :)

Аз четох че зеления чай помагал много за премахване на излишните килограми :)

chuppiz
11-22-2008, 16:43
знам, че зеленият чай помага :)

ReBeL
11-22-2008, 16:48
абе хора дали зеленият чай на Биопрограма помага :?: или трябва някакъв специален да се търси за отслабване :(

chuppiz
11-22-2008, 17:04
отидете в някоя аптека и питайте за чист зелен чай, той помага, но от него се ходу често в тоалетната поо голяма нужда защото пречиства стомаха..и съответно се и отслабва

schrei
11-22-2008, 17:07
Да.Биограма стига да няма лимон или нещо такова...По принцип при дълго запарване или добавяне на нещо като лимон,мед,захар се губи ефекта и не е така тонизиращ и си губи до голяма степен действието.Също до колкото знам трябва да е прозрачен.+Трябвало на гладно да се пие първата чаша за постигане на какъвто и да било ефект...
Обаче аз се питам дали няма някакъв йо-йо ефект,ако случайно се свалят някакви килограми.
Или някой да знае нещо за "Инхуа" или какъвто и да било друг чай :) ?

slim__shadygirl
11-22-2008, 17:08
Зеления чай помага,но действа като разхлабително :)

jeni92_abc
11-22-2008, 18:06
зелен чай по 3 пъти на ден

Carmen_Kass
11-22-2008, 18:28

+1 и е желателно да е на гладно

ReBeL
11-22-2008, 18:51
да но от кой?? има хиляда видове зелен чай ... име, цена ? :-o

mimsssssss
11-22-2008, 19:20
тея чайове ти докарват здрава диария и се обезводняваш и така отслабваш.ако си мислиш че ще намалиш даже и с един номер дънките лъжеш се.ще ти се изпие и избледнее лицето само защото премахва вода.знам по принцип че е добре да си правиш в месеца 1 ден прочистване но не и като средство за отслабване да с аползват,защото смао ще се разболееш с тях :-x

pezataa
11-22-2008, 19:26
тея чайове ти докарват здрава диария и се обезводняваш и така отслабваш.ако си мислиш че ще намалиш даже и с един номер дънките лъжеш се.ще ти се изпие и избледнее лицето само защото премахва вода.знам по принцип че е добре да си правиш в месеца 1 ден прочистване но не и като средство за отслабване да с аползват,защото смао ще се разболееш с тях :-x

Остави я не виждаш ли че иска и лицето да и е бледо :-D от другата тема.. Глей к'во става мангал като добара интернет :razz:

glaropuli
11-22-2008, 19:36
abe devoiche mnogo komplesi imash ti be.
pie chaiove za otslabvane, liceto iska da si izbelva.
tctctctc

schrei
11-22-2008, 19:50
офф аве вий или сте малоумни или...пращам му снимки по скайп ся пък емо ме извати...абе я ДГД :D Кво лошо има човек да иска да е по-слаб...аз така съм си решила...мой проблем...Кво всички са слаби,аз пък искам да съм 35 кг...моя си работа!

lcl
11-22-2008, 19:52

Не докарват диария, не обезводняват, нито може да се разболееш от тях :) До тук съм с коментара... Другите обясниха, че чая не е решение на килограмите.

glaropuli
11-22-2008, 19:55
офф аве вий или сте малоумни или...пращам му снимки по скайп ся пък емо ме извати...абе я ДГД :D Кво лошо има човек да иска да е по-слаб...аз така съм си решила...мой проблем...Кво всички са слаби,аз пък искам да съм 35 кг...моя си работа!

kat ta gledam na snimkata (i az gi imam we4e) mnogo si slaba :D nema shto

schrei
11-22-2008, 19:57
аз не съм слаба :lol: казвам колко искам,а не колко съм :lol: Тъй като една позната е 35 кг и наистина е нисичка,но изглежда перфектно с тези кг.

hottie
11-22-2008, 22:02
чая, който се води за отслабване е разхлабващия чай - китайския зелен чай е сред най-употребяваните. Но освен, че ходиш по голяма нужда като при диария е много вреден и има и йо йо ефект :)

ActreSS
11-23-2008, 09:25
От зеления чай не се отслабва.Познавам хора ,които го пият сиг от 4-5 год и няма отслабващ ефект. :? Обаче имам една съседка около 30 год- :shock: леле колко много отслабна-не е истина направо,някъде от май месец до септември беше свалила сиг 30-тина кг.А не беше на диета,защото с приятели я виждахме как си яде сладки неща в магазина примерно.Разбрахме,че е отслабнала с някакъв чай,обаче тая го пази в тайна и не казва.Нито спортува,нито диета спазва. :? :?:

krem4et0
11-23-2008, 09:59
"Инхуа" не помага. Майка ми пи и хем се ограничаваше от храната-нищо не свали. Пролетта пих "Slim Program" на Vitax. Останах доволна, но съчетано с умерено хранене.

miminkaa
11-28-2008, 10:13
Аз пия Биопрограма и има ефект :P

sexy_sladuranka___
11-28-2008, 15:24

+1 и е желателно да е на гладно
Съгласна съм , зеленият чай наистина много помага . Освен за отслабване , подпомага имунната и нервната система . :)