View Full Version : какво да правя?
става въпрос за едно момиче.. запознахме се лятото. всеки ден бяхме заедно.аз мн я обичах. всичко си беше ок,докато тя не поиска да престанем да се виждаме известно време,имала нужда да остане малко сама и аз се съгласих.Преди 1 седмица един приятел ми каза че я е видял с някакво момче.Миналия ден я видях с него и ми стана супер кофти.Гушкаха се и се държаха за ръце... Незнам какво да правя другия път когато я видя.Не си вдига телефона...Аз се чудя кво да права.по цяла нощ седя и гледам в нищото и се питам защо стана така.не мога да ям,не мога да спя,нищо не ми се прави,незнам какво да правя.седя с приятелите си,а се чувствам самотен.Липсва ми.Как да я забравя?
sentient_
11-22-2008, 18:51
Tursi si drugo momi4e
Питаш какво да направиш,за да я забравиш...ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ!
Почни да ходиш по дискотеки и излизай с приятелите си.
Трябва да спреш да мислиш за нея,така или иначе тя не те обича и трябва да я забравиш :!:
mihichkaaa
11-22-2008, 19:06
Питаш какво да направиш,за да я забравиш...ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ!
Почни да ходиш по дискотеки и излизай с приятелите си.
Трябва да спреш да мислиш за нея,така или иначе тя не те обича и трябва да я забравиш :!:
+1
Продължи напред , намери си нови забежки , буквално забежки само за удоволствие , дразни я!
MostHated
11-22-2008, 19:41
преди 2 седмици и аз бях така... мога да ти кажа че всичко минава, но ако не се бях сдобрил с момичето не знам колко щях да съм депресиран... говори с нея като я видиш.
soulja_girl4e
11-22-2008, 19:47
Tursi si drugo momi4e
клин клин избива 8)
scoobydors
11-22-2008, 19:57
Tursi si drugo momi4e
:-D
Sledva6tiq pat kato vidi6 oni go spukai ot boi :o :smt075
Не контактувай с нея, оглеждай се за друго момиче, което да ти допадне и, в което да се влюбиш :)
момичетата понякога сме големи КУЧКИ ... ти явно си влюбен в нея но тя не те заслужава ...сега никой не може да ти помогне каквото и да ти кажем щом я харесваш наистина ще ти е гадно ще те боли потърси я пак опитай да поговориш с нея отново и ако тогава нищо не се получи по добре не се занимавай с нея повече ако е имала някакви чувства към теб е щяла да ти обърне внимание :? любовта ще дойде сама и ще бъде с момиче което ще те цени истински :wink:
когато ти е казала,чи иска да остане сама,вече е била взела решението да е с др[според мен]щом не си вдига телефона,зани ни иска да я търсиш .. забрави я,колкото и трудно да ти е.