Влез

View Full Version : Моля ви, кажете какво мислите ...:(

vanessa69
11-22-2008, 20:23
.. ami zna4i na 18 sam .. istoriqta mi e slednata .. s priqtela mi sme zaedno blizo godina ot razli4ni gradove sme no po4ti vsqka sedmica ili prez sedmica sam pri nego smisal ne e fatalno tolkova .. i taka toi e dosta revniv i sme kasali ne vednaj i to nikoga za ne6to naistina vajno vinagi za nqkvi si gluposti .. za koito men izkarva vinovna .. nzm vs hora pokrai men mi kazvat da go zareja 4e vaob6te kakvo bade6te me o4akva s nego samo da se tormoza .. osaznavam go no ne moga .. obi4am go mnogo .. toi sa6to mi go kazva .. no problema e v tova 4e kogato se skarame vnagi e mn kraen s dumite si - napr " ne iskam da te vijdam pove4e ne iskam da te 4yvam" ei takiva gluposti i posle mi zvani no iskah da vi popitam kvo mislite za momenta zna4i- ima mi parolata za skype kakto i az negovata v abonatite mi e samo toi da otbeleja naprao sam mu se otdala izcqlo moje da zvu4i sme6no no i az ne moga da se poznaq .. i predi izvestno vreme mi se vklu4i nqkvo mom4e nepoznat i az direktno go blokirvam 4esno vi kazvam zagubila sam vsqkakav ineteres kam dr mom4eta no toi qvno ne go oceni... i taka onq den toi mi vliza v skype i vijda v blokirani i naprai skandal 4e ne sam mu bila kazala 4e nqkav mi se vkl trqbvalo vednaga da mu se obadq da kaja.. lele hora sme6no mi e da go govorq daje i se po4na samo se tormozq ot tvoite gluposti kolko pati sme govorili za teq ne6ta i pak gi kaza teq ne6ta ne iskam da te vijdam i v momenta sme mai razdeleni e hora kajete tva povod li e a 5 min predi da mi vleze v skype mi kazva kolko me obi4a .. 6te vi pomolq bez bazici... kvo da praq za boga obi4amm go i sam svknala s nego no .. nzm zanapred ako e taka .. kav jivot.. ohh nzmmmm

crazy_style
11-22-2008, 20:28
neznam kak go trae6...

MakeMeFeel
11-22-2008, 20:38
До ся да съм му отрязала х*я и да съм го удушила с него :D

evelinka1122
11-22-2008, 20:40
тъкмо тръгнах се базикам, но добре няма.... моето мнение по въпроса е да го зарежеш с думите: когато си готов да ми дадеш нужната свобода, когато оцениш всичките ми жертви до тук които съм направила за теб, и когато се научиш да не си тоя ревнивец, тогава се върни при мен ще си живеем и ще са обичаме цял живот, обещавам ти!

taffy
11-22-2008, 20:41
Уф остави го.. Трудно е..ама щом ти сама не виждаш бъдеще с него.. Няма никакъв смисъл..

midle
11-22-2008, 20:44
Намери си още един-два!

vanessa69
11-22-2008, 20:48
.. Da vatreshno go osaznavam 4e teq neshta ne sa normalni .. no sqkash si zatvarqm ochite umishleno .. nzm ... i vse si mislq che e za posleden pat .. no nai mn se iznervqm ot tova che men izkarva vinovna .. ei tva me ubiva napravo .. mn mn mi e trudno zashtoto kato se varna nazad samo spomeni .. vs mi e svarzano s nego .. mn mi e trudno naistina i sam praila mn jervti za nego kato napr .. da prenebregna v dadeni momenti semeistvoto si i da tragna pri nego .. prosto zashtoto adski darja na nego obicham si go i taka no napravo poludqvam v momenta ..

sweet4esf
11-22-2008, 20:51
macko se edno govorish za moq i nashata vruzka...i nie se razdelixme dnes i taka :) samo deto az sma v druga durjava i se vijdame prez 3 meseca no ..
abe takiva vruzki s takava revnost :x :?

vanessa69
11-22-2008, 20:56
macko se edno govorish za moq i nashata vruzka...i nie se razdelixme dnes i taka :) samo deto az sma v druga durjava i se vijdame prez 3 meseca no ..
abe takiva vruzki s takava revnost :x :?.... ... da pro4etoh nqkolko tvoi temi .... 4udq se nqkoi pat za6to e nujno da uslojnqvat vsi4ko s taq tapa revnost ... i na tqh 6te im e kofti na nas.. o6te pove4e .. v tvoq slu4ai vijdam 4e i ti si go obichash ... zashto ,zashto sa takiva nqkoi momcheta vmesto da im e hubavo 4e gi obi4ame taka da praqt samo za nqkvi gluposti....

sweet4esf
11-22-2008, 21:00
zashtoto sa si takiva...zashtoot rqdko mogat da obichat a kogato obichat trqbva da im se dokazva vsqka sekunda che i nie gi obichame i sa edinstveni za nas..prosto da im budem robii kakto kaza edno momche v temata mi...
e moqq prosto tui kato bivshata mu go e naranila mn go beshe strah da ne go naranqta otnovo i si beshe slojil nqkva pregrada i neiskashe da mi vqrva..vse sum bila s dr svalqla sams e nz kvo a az sichko zarqzahh zaradi negoo ..
no vs s vremeto mila...
kogato zagubqt shte osuznaqt..
e predi 1h nekade mi pisa...che me obichall..
che nz si kvo..no az sum tvurda da e tova mejdu nas..
vseki ima nervi i turpi DO EDNO VREME..
povqrvai ako sega ne spresh s tvoq SE NQKOGA SHTE GO NAPRAVISH NO TOGAVA CHUVSTVATAT VECHE SHTE SA OHLADNELI kakto pri men se sluchi :)

mimssssssss
11-22-2008, 21:03
vij sega spored men trqbva da sedne6 i :) :) da pogovori6 s nego.sled kato te obi4a zna4i trqbva da te razbere.razbira se ako i ti ne mu darji6 smetka za teq ne6ta za koito i toi ti pravi problem.ako e taka parvo ti trqbva da si promeni6 darjanieto kam nego.ako li ne sedni s nego o4i v o4i i mu kaji qsno i visoko:"obi4am te no tvoite postapki me naranqvat.poznavame se ve4e.ne mojem taka da prodaljavame i samo da stradame edin za drug i to zaradi nqkakvi gluposti."
obqsni mu sas svoi dumi 4e ima dostata4no hora koito sigorno ne vi ostavqt na mira i vi trovqt jivota ta da si go uslojnqvate i vie.kaji mu 4e trqbva da se darjite edin za drug i da se razbirate za6toto samo taka 6te mojete da izgradite bade6teto si zaedno :) :) :) :) uspeh ne ti e lesno no ne se ot4aivai.ako se ot4ae6 samo moje6 da zagubi6.kolkoto i da ti e trudno se draj taka vse edno vsi4ko si e na mqstoto.samo taka 6te razre6i6 vsi4ko :)

vanessa69
11-22-2008, 21:11
zashtoto sa si takiva...zashtoot rqdko mogat da obichat a kogato obichat trqbva da im se dokazva vsqka sekunda che i nie gi obichame i sa edinstveni za nas..prosto da im budem robii kakto kaza edno momche v temata mi...
e moqq prosto tui kato bivshata mu go e naranila mn go beshe strah da ne go naranqta otnovo i si beshe slojil nqkva pregrada i neiskashe da mi vqrva..vse sum bila s dr svalqla sams e nz kvo a az sichko zarqzahh zaradi negoo ..
no vs s vremeto mila...
kogato zagubqt shte osuznaqt..
e predi 1h nekade mi pisa...che me obichall..
che nz si kvo..no az sum tvurda da e tova mejdu nas..
vseki ima nervi i turpi DO EDNO VREME..
povqrvai ako sega ne spresh s tvoq SE NQKOGA SHTE GO NAPRAVISH NO TOGAVA CHUVSTVATAT VECHE SHTE SA OHLADNELI kakto pri men se sluchi :) .. absolutno sashtata rabota .. ako izlqza nqkade s moita pr-ka zadaljitelno spored nego sme bili s mom4eta a az si ograni4ih izlizaniqta tolkova mnogo 4e s edna duma nikade ne hoda samo da ne mu e gadno da ne si misli gluposti .. i toi pak taka da prai .. nikoga napr otkakto sme zaedno ne sam hodila na disko v moq grad kogato sam bez nego za6toto ne mi se misli kav skandal 6te po4ne vednaga 4e sam se zaribqvala ei takiva .. kato si naumi ne6to zadaljitelno e prav ei tva me sasipva

MostHated
11-22-2008, 21:13
лоша си... ща чукам :D

vanessa69
11-22-2008, 21:17
vij sega spored men trqbva da sedne6 i :) :) da pogovori6 s nego.sled kato te obi4a zna4i trqbva da te razbere.razbira se ako i ti ne mu darji6 smetka za teq ne6ta za koito i toi ti pravi problem.ako e taka parvo ti trqbva da si promeni6 darjanieto kam nego.ako li ne sedni s nego o4i v o4i i mu kaji qsno i visoko:"obi4am te no tvoite postapki me naranqvat.poznavame se ve4e.ne mojem taka da prodaljavame i samo da stradame edin za drug i to zaradi nqkakvi gluposti."
obqsni mu sas svoi dumi 4e ima dostata4no hora koito sigorno ne vi ostavqt na mira i vi trovqt jivota ta da si go uslojnqvate i vie.kaji mu 4e trqbva da se darjite edin za drug i da se razbirate za6toto samo taka 6te mojete da izgradite bade6teto si zaedno :) :) :) :) uspeh ne ti e lesno no ne se ot4aivai.ako se ot4ae6 samo moje6 da zagubi6.kolkoto i da ti e trudno se draj taka vse edno vsi4ko si e na mqstoto.samo taka 6te razre6i6 vsi4ko :) mn pati sam se opitvala da mu kaja 4e ima mn po vajni ne6ta ot teq gluposti .. tolkova mn jervti sam napravila za nego .. i kato mu gi kaja nqkoi ot teq ne6ta toi kazva ti ako darje6e da sme zaedno nqma6e da krie6 .. v slu4aq za skype mi kaza " da mi be6e kazala .. sq se sardi na sebe si " e dobre ne moga da shvana kvo ima da se kaje 4e nqkvi nepoznati sa ti se vkl i sam gi blokirala daje .. da se natovarvam da misla za teq gluposti li .. i ne e malak da kaje6 detski akal ami e na 21 .. 6to prai taka nzm ,...

Beau
11-22-2008, 21:36
ташак.....

beb4yy
11-22-2008, 21:43
олеле тва издържа ли се бе :o позната история и на моя скараме се и се аз съм му виновна , а просто и аз съм в такова положение но до такава ревност и до скайп не сме стигали ма ако ме подразни още малко ще го отрежа колкото и да съм свикнала с него :x

blood_dodo
11-22-2008, 21:45
Твърде лесно си се отказала от свободната си воля...

vanessa69
11-22-2008, 21:48
Твърде лесно си се отказала от свободната си воля... ohhh 4esno kazano .. hora mi kazvat - ti naprao se ostavq6 da si pravi kvoto iska s teb ... zapo4vam da se zamislqm dali naistina ne e taka .. za6toto kato se skarame primerno hem znam 4e ne sam vinovnata .. no v pove4eto slu4ai mu zvanq parva i otstapvamm.. qvno e sviknl s tova ... :?

blood_dodo
11-22-2008, 21:51
Явно е вярно ли? Че ти очи нямаш ли? 2+2 = ?

Много ясно че е вярно. Само като прочетох за скайп-а и ми беше ясно. Не може да даваш някому такава свобода и после да го търпиш да прави каквото си иска. Има една дума и тя е отговорност.

Andreev
11-22-2008, 22:07
ц-ц-ц тоя е за :smt066

zaraaa
11-22-2008, 22:11
Мисля, че е крайно време да сложиш край на този фарс :):):)

mimssssssss
11-22-2008, 22:31
imam priqtelka koqto prejivq sa6toto kato teb.nakraq se okaza 4e toi ne i vqrva zaradi drugite koito sa go naranili.razbirase nito ti nito moqta priqtelka imate vina zaradi tova.no taka e prosto gi e strah.te vse o6te sa zaedno no kakto i ti,i tq dosta mu se nastrada.te sa6to sa v razli4ni gradove,no s tazi razlika 4e se vijdat na nqkolko meseca.tq sa6to mu dade vsi4ko i mujdu drugoto imaha sa6tiq problem sas skype kakto i vie.
pri neq pomogna samo govoreneto i nai ve4e tarpenieto.ako nqkoi moje da promeni ne6tata to tova si ti.imai mn tarpenie sas nego.ne spirai da mu povtarq6 4e trqbva da ti ima doverie dori kogato ne se nalaga da mu go kazva6.a i o6te ne6to tova 4e trqbva da mu dokazva6 predanostta si ne ozna4ava 4e trqbva da zagarbva6 sobstveniq si jivot.naprotiv postarai se da sa4etae6 dvete ne6ta.otna4alo 6te ti e mn trudno no s vremeto vsi4ko 6te si doide kadeto mu e mqstoto i 6te se podredi.nezabravqi:iziskvai si tvoeto i tova ot koeto ima6 nujda a ne si stiskai du6ata,imai mn tarpenie i ne se ot4aivai :) :) :)

vanessa69
11-22-2008, 22:46
... v momenta sam v takava sityaciq 4e nzm kakvo da mislq naistina .. sled toq glupav skandal tva stana v srqda . ve4erta ne mi diga6e tela .. v 4etvartak mu zvannah i toi dosta gadno mi govore6e ne6ta ot roda na .. az priklu4ih ne moga da tarpa pove4e.. teq ne6ta ne gi 4uvam za parvi pat i znam 4e naro4no gi govori .. kato mi gi nagovori po4na da mi kre6ti za6to ne sam mu bila kazala za teq ne6ta i az kazvam .. zabraih ima tolko po vajni ne6ta az za teq tapotii 6e misla za nqkvi si nepoznati .. i se qdosh i zatvorih i mu napisah nqkolko sms 4e ne ocenqva tva koeto sam napraila za nego .. kolko sam se jertvala .. 4e nqma smisal za takiva gluposti .. 4e ako darji na men nqma s takava lekota da se otkazva .. i toi vednaga mi zvani i mi kazva .. molq te spri da mi gi pi6e6 ne gi 4uvam za parvi pat .. i pak se po4na 6to ne mi kaza karahme se tam malko i zatvori posle mi pi6e sms " lubov kvo stava nqma li da mi hvarli6 pak nqkoq magla " i az mu pi6a da prestane da si misli takiiva gluposti ama dotolkova se bqh iznervila 4e naprao plakah ot nervi i pak se po4na sama si si vinovna .. da mi be6e kazala sq se sardi na sebe si.. pi6a mu ima li smisal zaradi nepoznati daje da stavat teq ne6ta .. toi pi6e ima da ne vednaj sme govorili da mi kazva6 vsi4ko .. i taka ve4erta pak ne mi digna ... v petaka ve4erta pak ne izdrajah i mu zvannah govore6e mi savsem normalno tam za nqkvi negovi ne6ta kolata ei takiva smisal vse edno ni6to ne be6e stanalo .. i vika po kasno 6ti zvannna i naistina mi zvanna po kasno no az naro4no ne vdignah napraih se 4e spa .. i mi pi6e sms : ei baby trqbva da provedem edin seriozen razgovor spri s tea detski gluposti .. zamisli se malko .. e kvo e tva napravo se 4uda kvi ne6ta lele .. neska pak kato se 4uhme se skarahme i se po4na ami obi4am te imam 4yvstva kam teb ama ne moga da si zatvarqm o4ite ei takiva palni ama palni gluposti vqrvaite mi pobarkvamm seeeeeeeee

sextazy_baby
11-23-2008, 06:46
Подкрепям те с 2 ръце 8-)

blood_dodo
11-23-2008, 06:47
Отрежи го по възможно най-жестокия начин, който измислиш, да разбере какво наистина означава болка и може и да му дойде ума в главата. Третирай го като непознат, защото надали това е човека, в когото си се влюбила преди време ;)

vanessa69
11-23-2008, 07:48
ami neska nqma da mu zvana.. smisal nqma da mu zvanna az da vida koga .. i vaob6te dali 6te zvane i iskami se da se darja nqkak hladno i drapnato smisal da sam nqkva savsem spokoina vse 1 ne me interesyva ve4e .. za6toto kakto kazah po gore vinagi e sviknal az da mu zvana i da otstapvam,vapreki 4e ne sam vinovna sq iskam da useti - BEZRAZLICHNOST... ei tva nai mn mi se iska da se zamisli malko.. kvo mislite

blood_dodo
11-23-2008, 08:07
Кажи му че точно влизаш да си миеш косата. Ако не разбере за какво иде реч е пълен каун :D