PDA

View Full Version : Как да си го върна?

mimssssssss
11-22-2008, 20:44
[i] :-o :- :lol: o :lol: :lol: :lol: ei posavetvaite me kakvo da pravq.iskam da se hvana s biv6oto mi gadje a predi stra6no mnogo go naranih.razbirase ne jelaeh toi da strada i neznaeh 4e moqta postapka 6te mu se otrazi taka.stava vapos 4e go ostavih poneje ne vqrvah v 4uvstvata mu.ve4e govorih s nego no toi otbqgva temata.

---
т.7
Блаб

Andreev
11-22-2008, 21:04
КИРИЛИЦАААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА А :-x :-x :-x

sweet4esf
11-22-2008, 21:09
emi mila i moq me zarqza zashtoto ne mi vqrvashe i makar da mi govori i az shte otbqgvam :wink:
kakvoto si nadobrish tova shte surbash :wink:
a i pri momchetata e oshte po zle..edin put naranenie rqdko vqrvat otnovo i se vrushtat NAZAD! :wink:
takache kakuv e smisula da go pravish sled kato si mu razbila surceto a :-o
nameri si dr v koito da povqrvash i go ostavi da si jivee jivota spokoino :?

mimssssssss
11-22-2008, 21:36
emi mila i moq me zarqza zashtoto ne mi vqrvashe i makar da mi govori i az shte otbqgvam :wink:
kakvoto si nadobrish tova shte surbash :wink:
a i pri momchetata e oshte po zle..edin put naranenie rqdko vqrvat otnovo i se vrushtat NAZAD! :wink:
takache kakuv e smisula da go pravish sled kato si mu razbila surceto a :-o
nameri si dr v koito da povqrvash i go ostavi da si jivee jivota spokoino :?
mislila sam i za tova no vse ne6to stava i se sre6tame. a kogato se sre6tnem nemojem da otdelim o4i edin ot drug i izpolzvame i nai malkata vazmognost da ostanem n a same i da se pregarnem pone.neznam stava impolsivno.a i drugoto koeto znam e 4e ne si e hva6tal gadje ot kakto se razdelihme

MakeMeFeel
11-22-2008, 21:39
импУлсивно се пише мацка ;)
Абе има една песен : " мъжките сълзи веднъж отрониш ли , ще паднат във калта и ще проклинат любовта. И вече никога, за нищо на света , не ще ти простят и за теб не ще потекат..."
Мисля че има много истина в това нещо ...

zaraaa
11-22-2008, 22:14
Опитай да говориш още веднъж, но нека мине малко време :) Ако и тогава отново започне да отбягва темата, ми съжалявам , но едва ли имаш шанс :) Има и друг вариант да го притиснеш, в смисъл да му кажеш какво изпитваш и да го накараш той да с признае какво чувства към теб :)

thefreak
11-22-2008, 22:17
Изтървала си си баницата не земята и сега пак искаш да я ядеш? Отвръщаваш ме...

Lashes
11-22-2008, 22:25
на сила хубост не става :? няма как да си отново с него щом той не иска ;)

xpici
11-22-2008, 22:42
върн... :booooomb:

midle
11-22-2008, 22:45
Предложи му нещо перверзно.

mimssssssss
11-22-2008, 22:52
Опитай да говориш още веднъж, но нека мине малко време :) Ако и тогава отново започне да отбягва темата, ми съжалявам , но едва ли имаш шанс :) Има и друг вариант да го притиснеш, в смисъл да му кажеш какво изпитваш и да го накараш той да с признае какво чувства към теб :)

mimssssssss
11-22-2008, 23:05

ve4e go pritisnah.pregarna me i mi kaza:obi4am te,no nemoga.sled pet minuti prez koito me stiska6e i ne iska6e da me pusne mi kaza 4e iska taka da ostanem za cql jivot.az go popitah "za6to?".a toi otvarna 4e iska no ne moje.osven tova znam 4e edin negov priqtel mu govori sre6tu men

viksun
11-23-2008, 15:00
awe moma stegni se i tolko ne mislq che shh ti vurje..ima mnogo momcheta no te razbiram ;)

zaraaa
11-23-2008, 17:43

ve4e go pritisnah.pregarna me i mi kaza:obi4am te,no nemoga.sled pet minuti prez koito me stiska6e i ne iska6e da me pusne mi kaza 4e iska taka da ostanem za cql jivot.az go popitah "za6to?".a toi otvarna 4e iska no ne moje.osven tova znam 4e edin negov priqtel mu govori sre6tu men

Попитай го каква е причинита, поради която НЕ МОЖЕ! И му кажи да не се влия от чуждото мнение! :? :? :?

chokolate_girl
11-23-2008, 18:00
НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА,АКО ТОЙ НЕ ИСКА НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НИЩО,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

NaNa_SladuRana
11-23-2008, 18:14
да тръгнеш с бивш :? грешка,огромна грешка :?