View Full Version : Как и с какво си почиствате молив и спиралата ?
sladoledche
11-23-2008, 07:12
Здравеите от мн отдавна изполазвам 4ерен молив и спирала и ги почиствам с тоалетно мляко , но нз защо никога немога да го из4истя както трябва винаги остава по малко черно ... и как по то4но ги почиствате аз с памуче отдолу но ми лути :( Помощ :(
slaveto1989
11-23-2008, 07:18
Мацка бе какви са тия теми,тука може наръчник да издадеме :D С тоалетно мляко да,но какво очакваш-слага се малко и не може да се изчисти молива напълно,винаги остава малко :o
sladoledche
11-23-2008, 07:26
Мацка бе какви са тия теми,тука може наръчник да издадеме :D С тоалетно мляко да,но какво очакваш-слага се малко и не може да се изчисти молива напълно,винаги остава малко :o
Добре извиняваи щом ти е тъпа темата ... Все пак нали е да събираме мнения и опит :(
slaveto1989
11-23-2008, 07:27
Добре извиняваи щом ти е тъпа темата ... Все пак нали е да събираме мнения и опит :( Е нищо не съм казвала,ама помисли логично,разбира се че няма да се изчисти от долния клепач например :) :-)
sladoledche
11-23-2008, 07:30
Добре извиняваи щом ти е тъпа темата ... Все пак нали е да събираме мнения и опит :( Е нищо не съм казвала,ама помисли логично,разбира се че няма да се изчисти от долния клепач например :) :-)
Добрем исках да видя дали е сао при мен това :) :-)
BigFakeSmile
11-23-2008, 07:37
аз си махам грима с мокри кърпички за почистване на грим...и се маха :)
LovelyGirl
11-23-2008, 07:57
Аз сщо използвам мокри кърпички за почистване на крим исе маха идеално.
Преди не бях доволна от нищо-нито тоалетно мляко,нито сапун :?
Кърпичките ги продават навсякъде и не щипят спокойно :)
eminemims
11-23-2008, 07:59
тоалетно мляко ... :)
sladoledche
11-23-2008, 08:00
Аз сщо използвам мокри кърпички за почистване на крим исе маха идеално.
Преди не бях доволна от нищо-нито тоалетно мляко,нито сапун :?
Кърпичките ги продават навсякъде и не щипят спокойно :)
ms :-)
krem4et0
11-23-2008, 08:10
И аз мисля да си взема кърпички, защото с тоалетното мляко или makeup remover не мога да си махна грима изцяло. За това си пия лицето с гел за лице.....маха се супер и се маха ВСИЧКО!
Преди ползвах тоалетното мляко на Ейвън. До един момент беше добре, обаче после, като почна едно лудо парене на очите, край няма. Спрях да го позлвам и си почиствам грима (силно казано грим, защото ползвам почти винаги само спирала) само с топла вода. Маха се доста добре.
С гел за измиване на грим.
Аз ползвам на Ив Роше един дегримьор и съм доволна. Не ми щипе на очите и гримът пада лесно. :)
varnen4e
11-23-2008, 11:22
+1.
Има си специално лосиони за почистване на очен грим, иначе аз използвам мокри кърпички както казаха по нагоре и се маха.. но пък зависи и от самия грим и от количеството му, което слагаш.
Добре е да имаш лосион за почистване на очен грим ако си слагаш повече... струва до 4-5 лева =}
blue_ice
11-23-2008, 11:35
Еми хора може моя начин малко странен да ви се стори ама все пак ще го напиша. Първо си измивам лицето със сапун Dove. После си го почиствам с тоалетно мляко и въпреки това има още останал черен молив в/у долния клепач на окото. Затова вземам клечка за уши(чиста) и слагам съвсем малко от тоалетното мляко в/у нея, колкото да се навлажни малко. После много леко започвам да търкам долния клепач(като не докосвам самото око!) и така молива се маха. Надявам се да съм помогнала. :)
varnen4e
11-23-2008, 11:43
Еми хора може моя начин малко странен да ви се стори ама все пак ще го напиша. Първо си измивам лицето със сапун Dove. После си го почиствам с тоалетно мляко и въпреки това има още останал черен молив в/у долния клепач на окото. Затова вземам клечка за уши(чиста) и слагам съвсем малко от тоалетното мляко в/у нея, колкото да се навлажни малко. После много леко започвам да търкам долния клепач(като не докосвам самото око!) и така молива се маха. Надявам се да съм помогнала. :)
Не е много хубаво да си миеш лицето със сапун... никак даже.
Аз ползвам тоалетно мляко на Ейвън за почистване на очен грим и съм много доволна :) но вина ги остава по-малко от молива така,че не се притеснявай :wink:
С кърпички за почистване на грим..
И аз ползвам мокри кърпички. От тоалетното мляко ми смъди на очите.
sladoledche
11-23-2008, 17:26
I az sum 4yvala za tova s kle4kite ili po to4no n6 podobno a za sapyna ne e polezno ...
Biskfitka
11-23-2008, 17:33
Еми хора може моя начин малко странен да ви се стори ама все пак ще го напиша. Първо си измивам лицето със сапун Dove. После си го почиствам с тоалетно мляко и въпреки това има още останал черен молив в/у долния клепач на окото. Затова вземам клечка за уши(чиста) и слагам съвсем малко от тоалетното мляко в/у нея, колкото да се навлажни малко. После много леко започвам да търкам долния клепач(като не докосвам самото око!) и така молива се маха. Надявам се да съм помогнала. :)И аз така с клечките.....но за сапуна съм чувала,че не е особено полезно... :?
sweetsunshine
11-23-2008, 19:20
Значи използвам специален лосион за грима около очите.Единия е на Clinique а другият е на Avene(чете се Авен),И от двата съм много доволна.А иначе за да изчистя коректора използвам бебешки мокри кърпички,много е приятно с тях.А понякога когато ме мързи да се трия отделно с лосиона за премахване на грима около очите се трия направо цялата с бебешките мокри кърпички. :)
My6mYLka
11-23-2008, 20:09
тоалетно мляко се казва аз имам то е с моркови мн е хубаво мн съм доволна от него има едно също мн хубаво мисля че е тоалетна вода на "Гарниер" :)
lunichkataaa
11-23-2008, 20:56
Първо си ползвам тоалетно мляко на ЕLEA за суха и чувствителна кожа (едно розово) и след това ако ми остане нещо (най-често от черния молив на долния клепач) в банята с топла вода го махам съвсем.А понякога ползвам и мокри кърпи за грим.
LovEsIckk
11-23-2008, 23:28
S toaletno mliako ili karpichki za pochistwane na grim :)
Що да е вреден сапуна? Ся от вас за първи път гочувам :-o То верно ако ползваш некой обикновен ше ти изсъхне кожата, но ако ти е хубав сапуна (Dove да речем) и редовно ползвашдобър овлажняващ крем дето не оствя мазно, това няма да се случи 8) м/у другото някой може ли да ми препоръча такъв крем?
mihichkaaa
11-24-2008, 07:32
+1.
+1 a специално за черния молив с клечка за уши и се маха напълно :)