View Full Version : нещо май не е наред..
здравейте!
проблема е малко много гаден.. та..
от близо четири години правя секс и осхте не съм изпитала оргазъм :( на какво може да се дължи при условие, че съм пробвала с различни хора и по различни начини.. ? :cry:
Naughty_
11-23-2008, 14:48
Може би просто не се отпускаш достатъчно...или пък си лягаш с егоисти...незнам...
Прочети темата ,която пусна преди малко - Струва си да прочетеш-ОРГАЗЪМ 2в1!!! ,може и да ти е от полза :-o
Мм.. :( спокойно, не си само ти.. и аз също не съм.. хубаво ми е докато правя и всичко, ноооо ... :( :lol: :x
dam.. tochno syshtoto e i pri men.. :cry:
get_high
11-23-2008, 15:59
това се случва на много момичета.. няма сигурна рецепта за оргазъм, по поростата причина, че при всяко момиче нещата са строго индивидуални
не, просто яла та наеба да ти покаа к си прай целата раута! ща нафругам целата! да идеш рода
seduction1mplex
11-23-2008, 17:08
здравейте!
проблема е малко много гаден.. та..
от близо четири години правя секс и осхте не съм изпитала оргазъм :( на какво може да се дължи при условие, че съм пробвала с различни хора и по различни начини.. ? :cry:
Момиче,което не е мастурбирало(поне не си написала,че го правиш) не може да очаква от някой човек да и достави удоволствие,при положение,че то самото не е опознало тялото си..моя съвет е да опиташ сама и ще видиш,че ще се получи :-)